Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 84541 - 84560 Napsat příspěvek
...kolo se ,,sněžnejma" řetězema:+
471254
...kolo se ,,sněžnejma" řetězema*:+*
0 0
reagovat
Bych musel mít pláště s bodáčkama, abych vytáhl v tomhle kolo:) už jsem si párkrát zaklouzal, a o poškození kola mi to nestojí :)
471255
Bych musel mít pláště s bodáčkama, abych vytáhl v tomhle kolo*:)* už jsem si párkrát zaklouzal, a o poškození kola mi to nestojí :)
0 0
reagovat
jjá z toho mám slušnou radost... už jsem si myslel, že pořádnou zimu snad nezažiju :D Memphis kolo možná dneska nebo zítra vytáhnu (jestli teda nebude sněžit) - klasická zimní zábava na sněhu 8)
471256
jjá z toho mám slušnou radost... už jsem si myslel, že pořádnou zimu snad nezažiju *:D* [b]Memphis[/b] kolo možná dneska nebo zítra vytáhnu (jestli teda nebude sněžit) - klasická zimní zábava na sněhu *8)*
0 0
reagovat

okkac

...zkrátka bude nějakej ten den venku veselo, pro někoho víc pro někoho míň...8)
471259
...zkrátka bude nějakej ten den venku veselo, pro někoho víc pro někoho míň...*8)*
okkac
0 0
reagovat
Taky mám z toho radost. I když teď musím jít odházet garáž. Ale řidiči a důchodci asi ne :-). Navíc teď přes noc mírně pršelo a pka mrzlo, takže na sněhu je teď asi 3/4 cm vrstva ledu, který se láme na kousky s celkem ostrými hranami.
471262
Taky mám z toho radost. I když teď musím jít odházet garáž. Ale řidiči a důchodci asi ne :-). Navíc teď přes noc mírně pršelo a pka mrzlo, takže na sněhu je teď asi 3/4 cm vrstva ledu, který se láme na kousky s celkem ostrými hranami.
0 0
reagovat

st39.6

Já též...:+
471272
Já též...*:+*
st39.6
0 0
reagovat
takze sem jedinej, kdo z toho ma opravdu radost? :)
471271
takze sem jedinej, kdo z toho ma opravdu radost? :)
0 0
reagovat
Já se dostal domů. Jsem nejlepší :D Jinak teda nevím jak to TEĎ vypadá v Praze, ale máti z tama odjížděla odpoledne a říkala, že oproti Brnu je to nic. Tady je to fakt masakr
471281
Já se dostal domů. Jsem nejlepší :D Jinak teda nevím jak to TEĎ vypadá v Praze, ale máti z tama odjížděla odpoledne a říkala, že oproti Brnu je to nic. Tady je to fakt masakr
0 0
reagovat
No jestli se vam toho ted zda v Praze priserne moc, tak jste toho zjevne moc nezazili :D Ale nastvalo me to taky, jsem ted na jedne temnohudebni akci a kvuli kalamite na silnicich museli na posledni chvili brutalne prekopat lineup :/
471288
No jestli se vam toho ted zda v Praze priserne moc, tak jste toho zjevne moc nezazili :D Ale nastvalo me to taky, jsem ted na jedne temnohudebni akci a kvuli kalamite na silnicich museli na posledni chvili brutalne prekopat lineup :/
0 0
reagovat

hondza

tak to zase nevytáhnu kolo... :- :D
471290
tak to zase nevytáhnu kolo... *:-* *:D*
hondza
0 0
reagovat
...kolik je právě teď sněhu na Litoměřicku, tu nebylo tak 5 - 7 let:D:D:D
471296
...kolik je právě teď sněhu na Litoměřicku, tu nebylo tak 5 - 7 let*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Praha má sněhu tak na deset let dopředu :D:D
471295
Praha má sněhu tak na deset let dopředu *:D**:D*
0 0
reagovat
V Ostravě taky celkem už dost sněhu, co bylo tak před 5 nebo 6 lety.
471294
V Ostravě taky celkem už dost sněhu, co bylo tak před 5 nebo 6 lety.
0 0
reagovat
Marc: četl jsi to asi uchem, už v nadpisu je napsáno, že akcionáři schválili "fuzi" marvelu a disney (disney před pár měsíci marvel koupil) ?)
471293
Marc: četl jsi to asi uchem, už v nadpisu je napsáno, že akcionáři schválili "fuzi" marvelu a disney (disney před pár měsíci marvel koupil) *?)*
0 0
reagovat
Jo v Brne je celkom sranda, dneska mal moj vlak 100 minut meskanie.:)
471291
Jo v Brne je celkom sranda, dneska mal moj vlak 100 minut meskanie.*:)*
0 0
reagovat

krajec

Z tam jsem se prave snazil dostat domu :-D
471310
Z tam jsem se prave snazil dostat domu :-D
krajec
0 0
reagovat
Jo hoši taky jsem z brna. Navíc z Vinohrad kam se nikdo celý dopoledne nedostal, páč nic nemohlo vyjet tan kopec :D Ještě že se musím učit, takže jsem nikam nešel.
471311
Jo hoši taky jsem z brna. Navíc z Vinohrad kam se nikdo celý dopoledne nedostal, páč nic nemohlo vyjet tan kopec :D Ještě že se musím učit, takže jsem nikam nešel.
0 0
reagovat
Verbst: tak to mas, pravdu taky jsem z Brna a je to tady važně síla! Připomína my to tu píseň od Nohavici Ladovska zima! :-)
471312
Verbst: tak to mas, pravdu taky jsem z Brna a je to tady važně síla! Připomína my to tu píseň od Nohavici Ladovska zima! :-)
0 0
reagovat
crimson_moon: WTFF?? :o
471313
crimson_moon: WTFF?? *:o*
0 0
reagovat

jhr

V Brne je to nejlepsi. Jsem jel domu na delku dvou poslechnuti OST k Avatarovi, misto obvykleho "SkoroAniNe" jednoho :D
471317
V Brne je to nejlepsi. Jsem jel domu na delku dvou poslechnuti OST k Avatarovi, misto obvykleho "SkoroAniNe" jednoho *:D*
jhr
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se