Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 84561 - 84580 Napsat příspěvek
Dneska je venku doslova sněhové peklo!
471316
Dneska je venku doslova sněhové peklo!
0 0
reagovat

lišta

Tak toho Quaida bych nepoznal
471315
Tak toho Quaida bych nepoznal
lišta
0 0
reagovat

Fluke

Ja mam to prvni vydani u nas, a abych pravdu rekl, nejakej update by uz celkem potrebovalo ;)
Ale pevna vazba je holt pevna vazba...
471314
Ja mam to prvni vydani u nas, a abych pravdu rekl, nejakej update by uz celkem potrebovalo *;)* Ale pevna vazba je holt pevna vazba...
Fluke
0 0
reagovat

krajec

nic jineho mi asi nezbyva, ale z postele je to pohodlnejsi
471318
nic jineho mi asi nezbyva, ale z postele je to pohodlnejsi
krajec
0 0
reagovat

Mel Džibsn

Tak si to všechno prohlížej na PC ne?
471319
Tak si to všechno prohlížej na PC ne?
Mel Džibsn
0 0
reagovat
In the future, dictionaries will use this video to help define the term WTF?:D
471321
In the future, dictionaries will use this video to help define the term WTF?*:D*
0 0
reagovat
WTF? :o
471322
WTF? *:o*
0 0
reagovat
When You See It You'll Shit Bricks link O_o
471324
When You See It You'll Shit Bricks http://www.youtube.com/watch?v=nk2wViKSh_M O_o
0 0
reagovat
Good to know... naposledy jsem četl Štěpnej bod (nebo jak se to jmenovalo) a to bylo nejen blbý, ale i nudný. :D Zahn rules. Pouť pozůstalého, Vize budoucnosti/ minulosti jsou výborný.:)
471326
Good to know... naposledy jsem četl Štěpnej bod (nebo jak se to jmenovalo) a to bylo nejen blbý, ale i nudný. :D Zahn rules. Pouť pozůstalého, Vize budoucnosti/ minulosti jsou výborný.*:)*
0 0
reagovat
Fluke::)) Výborná zpráva, díky za info:+
471327
Fluke:*:))* Výborná zpráva, díky za info*:+*
0 0
reagovat
Fluke: Už bylo na čase. :+
471328
Fluke: Už bylo na čase. *:+*
0 0
reagovat
Juchů! Thrawnova knižní trilogie od Timothy Zahna se dočkala re-edice od Egmontu link :+
První díl už 26.1., jsem zvědavej na překlad, rozhodně už se nesetkáme s tím původním, nechtěně vtipným.8)
471341
Juchů! Thrawnova knižní trilogie od Timothy Zahna se dočkala re-edice od Egmontu http://bit.ly/4UZXd6 *:+* První díl už 26.1., jsem zvědavej na překlad, rozhodně už se nesetkáme s tím původním, nechtěně vtipným.*8)*
0 0
reagovat

Mel Džibsn

Musím tě zklamat, ale nedělal jsem s tím článkem nic, co bych nedělal se všema předešlejma.
471345
Musím tě zklamat, ale nedělal jsem s tím článkem nic, co bych nedělal se všema předešlejma.
Mel Džibsn
0 0
reagovat
udělal jsem i fotky, abyste věděli, o čem mluvím, pokud nemáte PS3
článek od KarlaR
link
a tady třeba imfův pro srovnání (z té fotky to jakž takž přečíst jde, ale z větší dálky je to bez šance)
link
471342
udělal jsem i fotky, abyste věděli, o čem mluvím, pokud nemáte PS3 článek od KarlaR http://megaupload.cz/images/dsc01586.jpg a tady třeba imfův pro srovnání (z té fotky to jakž takž přečíst jde, ale z větší dálky je to bez šance) http://megaupload.cz/images/dsc01587.jpg
0 0
reagovat

technický dotaz

Normálně jsou všechny vaše články (s vyjímkou hot stuff) z PS3 na FullHD TV nečitelné, ale nějakou záhadou včerejší článek "Lautnerův Top Gun?" šel bezproblému přečíst. Říkal jsem si, že jste asi změnili písmo, ale když jsem pak koukal na PC, tak mi to nepřišlo, že by se nějak lišilo od ostatních článků. Ovšem, když jsem si chtěl přečíst další články, tak stejný problém jako předtím, zase nečitelné. A proto se chci zeptat, ať už s tím článkem KarelR při psaní udělal cokoliv, nemohli byste to dělat u všech článků ? :)
471346
Normálně jsou všechny vaše články (s vyjímkou hot stuff) z PS3 na FullHD TV nečitelné, ale nějakou záhadou včerejší článek "Lautnerův Top Gun?" šel bezproblému přečíst. Říkal jsem si, že jste asi změnili písmo, ale když jsem pak koukal na PC, tak mi to nepřišlo, že by se nějak lišilo od ostatních článků. Ovšem, když jsem si chtěl přečíst další články, tak stejný problém jako předtím, zase nečitelné. A proto se chci zeptat, ať už s tím článkem KarelR při psaní udělal cokoliv, nemohli byste to dělat u všech článků ? :)
technický dotaz
0 0
reagovat

KARLOS

ok dakujem ti pekne za cenne infosky;);)
a ty mas doma tu kolekciu ked o tom tolko vies??:D
471351
ok dakujem ti pekne za cenne infosky*;)**;)* a ty mas doma tu kolekciu ked o tom tolko vies??*:D*
KARLOS
0 0
reagovat
doprostred
471394
doprostred
0 0
reagovat
471386
http://blogy.moviezone.cz/KARLOS/filmove-policko-technickym-pohledem/2009/12/02/jit-na-avatar-a-nezabloudit-v-technice/
0 0
reagovat
mam dotaz a nevim jeslti se tady uz nekdo neptal nebo ptal. tak se proste zeptam. :-) chci jit v praze do imaxu na avatara. do jake rady je to nejlepsi jit? dekuji za odpoved
471379
mam dotaz a nevim jeslti se tady uz nekdo neptal nebo ptal. tak se proste zeptam. :-) chci jit v praze do imaxu na avatara. do jake rady je to nejlepsi jit? dekuji za odpoved
0 0
reagovat

Memphis

Je to prostě borec největší.:+ Zní to hodně dobře. Budu sledovat.
471367
Je to prostě borec největší.*:+* Zní to hodně dobře. Budu sledovat.
Memphis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se