Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Jinak k těm rychlým jídlům. 
Já dělám kachní prsa takto.
K tomu povidlovou omáčku a kupované špecle a je to dokonalost.
Pak třeba butter chicken je super rychlovka.
V posledni době si často děláme citronové nebo avokádove špagety nebo udělej základní omáčku a na konci přihoď burratu a máš něco "luxusního".
Jinak poslední holku, co jsem si pozval domů, abych s ní měl jen tu jednu věc, tak jsem sbalil na tatarák:D
962871
Jinak k těm rychlým jídlům.  Já dělám [url=https://www.kucharkaprodceru.cz/kachni-prsa/]kachní prsa[/url] takto. K tomu povidlovou omáčku a kupované špecle a je to dokonalost. Pak třeba butter chicken je super rychlovka. V posledni době si často děláme citronové nebo avokádove špagety nebo udělej základní omáčku a na konci přihoď burratu a máš něco "luxusního". Jinak poslední holku, co jsem si pozval domů, abych s ní měl jen tu jednu věc, tak jsem sbalil na tatarák*:D*
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
Tak to samozřejmě, ale když někdo "nevaří" a "chce začít", tak si myslím, že je lepší udělat něco, co se ti povede napoprvé a povede tě to k tomu to zopakovat i příště a zkusit něco dalšího.
Nebo tys s chilli con carne začínal? Protože já začínal se smaženicí :D.

Jinak podepisuju lososa na pánvi (jako vše ostatní na pánvi) - je to snadné a až to uděláš, pokud se ti podaří udělat v pánvi bešamel, tak máš i přeliv a jsi za krále (a když ne, tak máš pořád lososa). 
962870
Tak to samozřejmě, ale když někdo "nevaří" a "chce začít", tak si myslím, že je lepší udělat něco, co se ti povede napoprvé a povede tě to k tomu to zopakovat i příště a zkusit něco dalšího. Nebo tys s chilli con carne začínal? Protože já začínal se smaženicí *:D*. Jinak podepisuju lososa na pánvi (jako vše ostatní na pánvi) - je to snadné a až to uděláš, pokud se ti podaří udělat v pánvi bešamel, tak máš i přeliv a jsi za krále (a když ne, tak máš pořád lososa). 
962853
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
Na to bacha...
Já jsem si udělal takové renomé u ženy, že jednu dobu v kuchyni jen jedla a nic víc:D
962869
Na to bacha... Já jsem si udělal takové renomé u ženy, že jednu dobu v kuchyni jen jedla a nic víc*:D*
962827
5 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: yeniczek
Lososa jako vysloveně bezpracnou záležitost potvrzuji: dáš ty filety na lehce vymaštěný plech do trouby cca na 20 minut (kůží nahoru, aby se příliš nevysušil), vyndáš a jíš (mezitím tedy samozřejmě řešíš přílohy). A není vůbec třeba ani nijak ochucovat...
962868
Lososa jako vysloveně bezpracnou záležitost potvrzuji: dáš ty filety na lehce vymaštěný plech do trouby cca na 20 minut (kůží nahoru, aby se příliš nevysušil), vyndáš a jíš (mezitím tedy samozřejmě řešíš přílohy). A není vůbec třeba ani nijak ochucovat...
962852
6 0
reagovat
(ach jo, tahle diskuze mi připomíná že zanedlouho zase budu muset pro rodinu smažit několik kilo kapra. Zrovna tohle moje oblíbená činost úplně není :D)
962867
(ach jo, tahle diskuze mi připomíná že zanedlouho zase budu muset pro rodinu smažit několik kilo kapra. Zrovna tohle moje oblíbená činost úplně není *:D*)
5 0
reagovat
Vzpomeneš si na mě. link
962866
Vzpomeneš si na mě. https://youtu.be/lzzTFJWOOXk?t=25
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Špagety na 800 způsobů.
Ale jinak mám Sous Vide, pomalý hrnec, i horkovzdušnou fritézu a když mám čas, tak si s jídlem strašně rád hraju.

Třeba teď jsem v Sous Vide dělal vejce, 63° hodinu a dokonalá konzistence!
962865
Špagety na 800 způsobů. Ale jinak mám Sous Vide, pomalý hrnec, i horkovzdušnou fritézu a když mám čas, tak si s jídlem strašně rád hraju. Třeba teď jsem v Sous Vide dělal vejce, 63° hodinu a dokonalá konzistence!
962805
4 0
reagovat
reaguje na: Jokolo
Ano, koupenou salsu. Asi si vyhral clovece, zkusim si to samozrejme o vejkendu nanecisto prvne. Prvne musim sehnat ingredience.
962864
Ano, koupenou salsu. Asi si vyhral clovece, zkusim si to samozrejme o vejkendu nanecisto prvne. Prvne musim sehnat ingredience.
962862
3 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Klidne bez přílohy. Udělej víc druhů, do hezky mističky naaranžuj tu zakysačku nebo treba i koupenou salsu a budeš víc sexy jak Pohlreich
962862
Klidne bez přílohy. Udělej víc druhů, do hezky mističky naaranžuj tu zakysačku nebo treba i koupenou salsu a budeš víc sexy jak Pohlreich
962858
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
jinak třeba tady. 0:45 (pečené kuře a příloha) je triviální, 2:14 (žebírka) imho easy, 3:00 (carbonara) triviální, jen musíš dáš vejce do teplého jídla aby se nesrazilo. Jídla jako 10:58 jsou hodně schůdná, byť bych radši volil kuřecí, protože opět, hovězí lze snadno udělat hnusné.
962861
jinak třeba [url=https://www.youtube.com/watch?v=mZgIRW8fqMk]tady[/url]. 0:45 (pečené kuře a příloha) je triviální, 2:14 (žebírka) imho easy, 3:00 (carbonara) triviální, jen musíš dáš vejce do teplého jídla aby se nesrazilo. Jídla jako 10:58 jsou hodně schůdná, byť bych radši volil kuřecí, protože opět, hovězí lze snadno udělat hnusné.
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
No burger bude vetsi srani, tam je to podle me dost o tom, jak se ti povede udelat maso. Tady smazis par minutek jenom ty tortilly.
962860
No burger bude vetsi srani, tam je to podle me dost o tom, jak se ti povede udelat maso. Tady smazis par minutek jenom ty tortilly.
962859
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ale takhle přece funguje každý sandwich s prakticky libovolným pečivem (což je i burger) :)
Kombinace chutí z dobrých surovin dělá divy.
962859
Ale takhle přece funguje každý sandwich s prakticky libovolným pečivem (což je i burger) *:)* Kombinace chutí z dobrých surovin dělá divy.
962858
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Jokolo
No a neni to takhle az moc obyc? Treba aspon ty hranolky k tomu? Ty umim i v troube :DDD
962858
No a neni to takhle az moc obyc? Treba aspon ty hranolky k tomu? Ty umim i v troube :DDD
962856
2 0
reagují: Jokolo, HAL
reagovat
reaguje na: Jokolo
To by melo bejt u me doma, kde mam zrcadlo.
962857
To by melo bejt u me doma, kde mam zrcadlo.
962855
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Přesně
Pak to můžeš nakrájet na trojúhelníky, naaranžovat, posypat pažitkou a fakt je to top
962856
Přesně Pak to můžeš nakrájet na trojúhelníky, naaranžovat, posypat pažitkou a fakt je to top
962854
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jestli můžu doporučit, tak si před rande nekontroluj účes v okýnkách aut
962855
Jestli můžu doporučit, tak si před rande nekontroluj účes v okýnkách aut
962820
11 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Jokolo
Pockej pockej pockej, tedka jako pro debila.

Takže koupíš v supermarketu tortilly a dalsi tebou vyjmenované ingredience. Normálně na prkýnku si ty veci rozlozis do tech tortil - máš to venku "na sucho" predpripravene. Zabalis to - prelozis na pul. Das treba 3 na panev a nechat par minut?
962854
Pockej pockej pockej, tedka jako pro debila. Takže koupíš v supermarketu tortilly a dalsi tebou vyjmenované ingredience. Normálně na prkýnku si ty veci rozlozis do tech tortil - máš to venku "na sucho" predpripravene. Zabalis to - prelozis na pul. Das treba 3 na panev a nechat par minut?
962851
3 0
reagují: Jokolo
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ano, ale ty faily k tomu přece patří, vaření se nedá vysvětlit, to se musí učit metodou pokus omyl, několikrát spáleným nebo jinak nepoživatelným jídlem, když jsi šikula tak k tomu občas začne i něco hořet, ale na konci je krásný pocit, naučený skill, a hlavně dobré (nebo aspoň jedlé) jídlo :)

A hlavně spousta jídel se oproti echt "true" receptům fakt dá hodně zjednodušit aniž by kvalita úplně zásadně trpěla, no i ten ramen co píšu dole by se ve skutečnosti měl dělat 12 hodin a ne během jednoho dílu HIMYM :D
962853
Ano, ale ty faily k tomu přece patří, vaření se nedá vysvětlit, to se musí učit metodou pokus omyl, několikrát spáleným nebo jinak nepoživatelným jídlem, když jsi šikula tak k tomu občas začne i něco hořet, ale na konci je krásný pocit, naučený skill, a hlavně dobré (nebo aspoň jedlé) jídlo *:)* A hlavně spousta jídel se oproti echt "true" receptům fakt dá hodně zjednodušit aniž by kvalita úplně zásadně trpěla, no i ten ramen co píšu dole by se ve skutečnosti měl dělat 12 hodin a ne během jednoho dílu HIMYM *:D*
962846
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Losos. Filet na panev na kuzi bez obraceni. K tomu klidne hranolky v troube nebo zeleninu. Bez prace, skoro se neda zkazit, losos je dobrej i kdyz se “udela” moc. Jinak jde udelat ten filet i na 200 v troube. Posypes soli, peprem, kdyz uz se citis jo jako Pohlreich, tak susenym cesnekem. Na taliri pokapat citronem a budes za hvezdu s rukama v kapsach.
962852
Losos. Filet na panev na kuzi bez obraceni. K tomu klidne hranolky v troube nebo zeleninu. Bez prace, skoro se neda zkazit, losos je dobrej i kdyz se “udela” moc. Jinak jde udelat ten filet i na 200 v troube. Posypes soli, peprem, kdyz uz se citis jo jako Pohlreich, tak susenym cesnekem. Na taliri pokapat citronem a budes za hvezdu s rukama v kapsach.
962840
6 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já často kuchtim něco rychle pro čtyři hladový krky, takže miluju tortilly 
Hodíš do nich chorizo a mozzarellu, k tomu jarní cibulku a je to top.
Hodíš do toho nivu, eidam a goudu a máš quattro formaggi jak sviň
Naházíš tam klidně jen šunku, eidam a vajičko a je to top
To vsechno stačí dat dovnitř, přeložit na pul a hodit na pánev, za pár minut hotovo
K tomu zakysanou smetanu, do ní česnek, sůl a provensalsky koření a najíš se kralovsky 
962851
Já často kuchtim něco rychle pro čtyři hladový krky, takže miluju tortilly  Hodíš do nich chorizo a mozzarellu, k tomu jarní cibulku a je to top. Hodíš do toho nivu, eidam a goudu a máš quattro formaggi jak sviň Naházíš tam klidně jen šunku, eidam a vajičko a je to top To vsechno stačí dat dovnitř, přeložit na pul a hodit na pánev, za pár minut hotovo K tomu zakysanou smetanu, do ní česnek, sůl a provensalsky koření a najíš se kralovsky 
962805
7 0
reagují: TedGeorge
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se