Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
911571
[url=https://youtu.be/mZkC1sYxzZo?si=F0jg6QHBrWvuK4W8]Like A Dragon: Yakuza Teaser Trailer[/url]
0 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
5 z 5 ?
911567
5 z 5 ?
911556
1 0
reagovat

Acolyte

Sjeto na "jeden zátah", se znalostí obecného hatu kolem. Mno, bylo to zajímavé. Ten seriál se snaží a minimálně na papíře funguje v celku dobře, bohužel samotné provedení je přinejlepším průměrné. Nulová snaha o "úžasné světy" už mě nepřekvapuje (mimozemský les = kanada plus CGI motýl, mimozemská pláž = normální pláž plus rodinka dvounohých minislonů...) A celkově dialogy, prezentace dramatických linek, skoky sem a tam, atd... mno nic moc.

Kolem a kolem mi taky nesedí forma vyprávění, protože to nahrazuje divákův zájem o aktuální dění (protože to není podané tak, aby to bylo zajímavé) odhalováním jakéhosi tajemství a traumatu. Tohle dává smysl kronikářsky, ale ne charakterově. Dívám se na nudný obsah, abych se dozvěděl něco, co bych si mohl přečíst. Jediná "character driven" část je vlastně celá ta minulost, kdy celá tragédie vzniká čistě kvůli postojům daných postav. Tohle strašně chybí v aktuální lince. Ta jde úplně do prázdna. Obvzlášť změny postojů dvojčat jsou vyloženě nepodložené.

Co chválím je obrovská snaha v soubojích, ty byly v podstatě všechny parádní. Jakože opravdu parádní. Těm k dokonalosti chyběla jen nějaká dramatická linka na pozadí. Choreografie a nápady ale jedna báseň. V tomhle směru čisté nadšení.

Celkově to asi mohl být skvělý seriál plný zajímavých zvratů a rozšiřujících pohledů na věc... On jen někdo vyrobil finální draft story beats a omylem to označil za scénář. Kdyby to byl jen vstupní materiál pro Villeneuveho, tak se z toho všichni po... Bohužel, realizační tým byl opravdu tragický.

V podstatě ten rozdíl mezi Ahsokou a Acolyte je přesně v tomhle. Ahsoka má její základní kostru příběhu rozepsanou na "kvalitní" charaktery a snaží se to o vizuálně zajímavější lokace, kameru apod. Tady je to nuda a šeď.

Každopádně 5* v pohodě a podstatně lepší, než Bobův Fet.
911556
Sjeto na "jeden zátah", se znalostí obecného hatu kolem. Mno, bylo to zajímavé. Ten seriál se snaží a minimálně na papíře funguje v celku dobře, bohužel samotné provedení je přinejlepším průměrné. Nulová snaha o "úžasné světy" už mě nepřekvapuje (mimozemský les = kanada plus CGI motýl, mimozemská pláž = normální pláž plus rodinka dvounohých minislonů...) A celkově dialogy, prezentace dramatických linek, skoky sem a tam, atd... mno nic moc. Kolem a kolem mi taky nesedí forma vyprávění, protože to nahrazuje divákův zájem o aktuální dění (protože to není podané tak, aby to bylo zajímavé) odhalováním jakéhosi tajemství a traumatu. Tohle dává smysl kronikářsky, ale ne charakterově. Dívám se na nudný obsah, abych se dozvěděl něco, co bych si mohl přečíst. Jediná "character driven" část je vlastně celá ta minulost, kdy celá tragédie vzniká čistě kvůli postojům daných postav. Tohle strašně chybí v aktuální lince. Ta jde úplně do prázdna. Obvzlášť změny postojů dvojčat jsou vyloženě nepodložené. Co chválím je obrovská snaha v soubojích, ty byly v podstatě všechny parádní. Jakože opravdu parádní. Těm k dokonalosti chyběla jen nějaká dramatická linka na pozadí. Choreografie a nápady ale jedna báseň. V tomhle směru čisté nadšení. Celkově to asi mohl být skvělý seriál plný zajímavých zvratů a rozšiřujících pohledů na věc... On jen někdo vyrobil finální draft story beats a omylem to označil za scénář. Kdyby to byl jen vstupní materiál pro Villeneuveho, tak se z toho všichni po... Bohužel, realizační tým byl opravdu tragický. V podstatě ten rozdíl mezi Ahsokou a Acolyte je přesně v tomhle. Ahsoka má její základní kostru příběhu rozepsanou na "kvalitní" charaktery a snaží se to o vizuálně zajímavější lokace, kameru apod. Tady je to nuda a šeď. Každopádně 5* v pohodě a podstatně lepší, než Bobův Fet.
Acolyte
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: The Joker
Bylo to nakonec jen nadprůměrné na to jak byl začátek super. Severance je ale jasně nejlepší :)
911537
Bylo to nakonec jen nadprůměrné na to jak byl začátek super. Severance je ale jasně nejlepší *:)*
911463
1 0
reagovat

Becoming Karl Nudafeld

Na TVzone mi vyšla další recenze. Nejsem fanda Lagerfelda a už vůbec ne Daniela Bruhla, přesto jsem se snažil být objektivní.

"Nevím, jestli si excentrický návrhář zaslouží takto nudnou adaptaci. Trochu se bojím, aby si pro tvůrce nepřišla módní policie, protože seriál dostáváme v podobě outfitu, který sice na první pohled vypadá skvěle, ale při bližším ohledání zjistíte, že je ze sekáče. Brühl se snaží, ale je to přinejlepším dobře splněný domácí úkol, což je za tři. Seriál většinu stopáže jenom klouže po povrchu a nikdy pořádně nezasune. Tak se evidentně nechovala Lagerfeldova múza v podobě Baschera, který později zemřel na AIDS, což seriál – stejně jako spoustu důležitých momentů – naprosto ignoruje."
link
911531
Na TVzone mi vyšla další recenze. Nejsem fanda Lagerfelda a už vůbec ne Daniela Bruhla, přesto jsem se snažil být objektivní. [i]"Nevím, jestli si excentrický návrhář zaslouží takto nudnou adaptaci. Trochu se bojím, aby si pro tvůrce nepřišla módní policie, protože seriál dostáváme v podobě outfitu, který sice na první pohled vypadá skvěle, ale při bližším ohledání zjistíte, že je ze sekáče. Brühl se snaží, ale je to přinejlepším dobře splněný domácí úkol, což je za tři. Seriál většinu stopáže jenom klouže po povrchu a nikdy pořádně nezasune. Tak se evidentně nechovala Lagerfeldova múza v podobě Baschera, který později zemřel na AIDS, což seriál – stejně jako spoustu důležitých momentů – naprosto ignoruje."[/i] https://serial.tvzone.cz/becoming-karl-lagerfeld/recenze
Becoming Karl Nudafeld
0 0
reagovat
Nic neříkající, ale originální teaser na Wanuv serial.
911523
Nic neříkající, ale [url=https://youtu.be/APZu03pYWmI?si=0K-t6VOG_eOxzGbo]originální teaser[/url] na Wanuv serial.
0 0
reagovat

Are You Lost? - Anime

Are You Lost? (Sónan desu ka?)
Krátké, ale pro mě zábavné anime o čtyřech dívkách ze střední školy, které po ztroskotání skončí na opuštěném ostrově a začíná jejich boj o přežití. Protože krom školních uniforem nemají vodu, jídlo, přístřeší. Netuší, kde jsou a zda po nich někdo pátrá.
911522
[url=https://www.csfd.cz/film/742185-sonan-desu-ka/prehled/]Are You Lost? (Sónan desu ka?)[/url] Krátké, ale pro mě zábavné anime o čtyřech dívkách ze střední školy, které po ztroskotání skončí na opuštěném ostrově a začíná jejich boj o přežití. Protože krom školních uniforem nemají vodu, jídlo, přístřeší. Netuší, kde jsou a zda po nich někdo pátrá.
Are You Lost? - Anime
1 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Já na to mám rozepsanou recenzi na rady 1-3 . Ono je to a původnosti filmu trochu složitější...
911482
Já na to mám rozepsanou recenzi na rady 1-3 . Ono je to a původnosti filmu trochu složitější...
911469
0 0
reagovat
reaguje na: do_Od
A jo, Volavka. Sorry. Tak Volavka je nejlepsi. ;) Zbytek jsem v nejaky moment vzdal, Slow Horses a Silo nezkousel. :)

Tony: Ty jsem myslim tez nezkousel. U Acapulca videl ten origo film, no. :)
911469
A jo, Volavka. Sorry. Tak Volavka je nejlepsi. ;) Zbytek jsem v nejaky moment vzdal, Slow Horses a Silo nezkousel. :) Tony: Ty jsem myslim tez nezkousel. U Acapulca videl ten origo film, no. :)
911465
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ještě See a Acapulco.
911468
Ještě See a Acapulco.
0 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Silo jsi viděl? Já mám relativně vysoko i Volavku, Defending Jacob, pochopitelně Teda Lasso a Morning Show.

Naopak potřebuju dohnat časem Slow Horses a Severance.
911465
Silo jsi viděl? Já mám relativně vysoko i Volavku, Defending Jacob, pochopitelně Teda Lasso a Morning Show. Naopak potřebuju dohnat časem Slow Horses a Severance.
911463
3 0
reagují: The Joker
reagovat

Presumed Innocent

Fajn serie o divnych a/nebo spatnych lidech. Neni to kvalitou The Night Of a urcite to mohlo a melo byt sviznejsi, dravejsi nebo cast stopaze aspon venovat jinym vecem, ale za me mozna dosud nejpovedenejsi Apple pocin (pokud jsem na neco nezapomnel). 7.5-8/10
911463
Fajn serie o divnych a/nebo spatnych lidech. Neni to kvalitou The Night Of a urcite to mohlo a melo byt sviznejsi, dravejsi nebo cast stopaze aspon venovat jinym vecem, ale za me mozna dosud nejpovedenejsi Apple pocin (pokud jsem na neco nezapomnel). 7.5-8/10
Presumed Innocent
3 0
reagují: Vardant, do_Od
reagovat
reaguje na: speta.jr
prý tohle původně vůbec nebylo ve scénáři, přidali tam tuto scénu na přání Emmy :D 

... jak nečekané ... 8)
911418
prý tohle původně vůbec nebylo ve scénáři, přidali tam tuto scénu na přání Emmy *:D*  ... jak nečekané ... *8)*
911380
0 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nejsi jediný, kterého to cekani na dalsi dil štve.
Lepší najet jiný seriál a holt třeba 2 měsíce počkat, až to bude najdete celé.
911382
Nejsi jediný, kterého to cekani na dalsi dil štve. Lepší najet jiný seriál a holt třeba 2 měsíce počkat, až to bude najdete celé.
911372
0 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Jako to cislo zaslouzene, ale rozhodne ne kvuli hubanu, ktery si beztak Emma nechala dat do smlouvy :D
911380
Jako to cislo zaslouzene, ale rozhodne ne kvuli hubanu, ktery si beztak Emma nechala dat do smlouvy *:D*
911360
1 0
reagují: zahron
reagovat
reaguje na: Leefko
Je to pro mě velký nezvyk a dost mě to štve. Snad to nebude pravidlem. Naštěstí na Netflixu najdu další materiál, který si užiju. :+
911372
Je to pro mě velký nezvyk a dost mě to štve. Snad to nebude pravidlem. Naštěstí na Netflixu najdu další materiál, který si užiju. *:+*
911364
0 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: Memphis
Dvě ženy si daly hubana.
Skandální!
911366
Dvě ženy si daly hubana. Skandální!
911360
12 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Protože Netflix začíná zjišťovat, že model "binge watche" se jim těžce nevyplácí, o těch věcech se pak mluví týden, zatímco u těch věcí, co se vydávají týdenně, se ta diskuze a zájem drží klidně i dva měsíce
911364
Protože Netflix začíná zjišťovat, že model "binge watche" se jim těžce nevyplácí, o těch věcech se pak mluví týden, zatímco u těch věcí, co se vydávají týdenně, se ta diskuze a zájem drží klidně i dva měsíce
911282
5 0
reagují: Disketa1
reagovat
"#HouseOfTheDragon S2 E6 is currently at a 6.3 on IMDb — the lowest-rated episode in the series
it's being reviewed bombed in Saudi Arabia and other Middle Eastern countries."

Nekoukám, ale WTF? :D
911360
[i]"#HouseOfTheDragon S2 E6 is currently at a 6.3 on IMDb — the lowest-rated episode in the series[/i][i] [/i][i]it's being reviewed bombed in Saudi Arabia and other Middle Eastern countries." [/i] Nekoukám, ale WTF? *:D*
1 0
reagují: speta.jr, Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: zahron
:+ Díky.

Mrzí mne, že jsem si na Galavanta při sledování ani psaní nevzpomněl. To jsem měl moc rád! Možná je to tím, že to není prvoplánová parodie. Je to prostě jenom trhlý. 
911345
*:+* Díky. Mrzí mne, že jsem si na Galavanta při sledování ani psaní nevzpomněl. To jsem měl moc rád! Možná je to tím, že to není prvoplánová parodie. Je to prostě jenom trhlý. 
911331
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se