Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Bourne Legacy

Překvapilo mě, že to má dostatečně obhajitelný příběh k tomu, že tento "příběhové datadisk" vzinkl a není to jen něco vytažené ze dna šuplíku.
Gilroy to měl vymyšlené a jeho absence se podle toho, co čtu, naplno projeví v příběhu posledniho dílu. 
Tady se ale projevila změna u skladatele. Po tak výborné hudbě u předchozích dílů, je ta od Howarda až trestně nezáživná. A dost to kazí jinak celkem fajn akční scény. 
Potěšila mě našlapaná herecka sestava (Norton! skvělý Isaac na malém prostoru a Weisz > Potente)
Moc se mi líbil začátek na Aljašce,  který je stejně jako zbytek filmu nádherně nasnímaný.
Kdyby se tam odehrával celý film, tak by mi to vlastně ani nevadilo.
Asi to narozdil od minulých dílu nikdy neuvidím podruhé, ale nenudil jsem se na tu dlouhou stopáž ani chvilku. Dal bych si klidně crossover s oběma. 
911568
Překvapilo mě, že to má dostatečně obhajitelný příběh k tomu, že tento "příběhové datadisk" vzinkl a není to jen něco vytažené ze dna šuplíku. Gilroy to měl vymyšlené a jeho absence se podle toho, co čtu, naplno projeví v příběhu posledniho dílu.  Tady se ale projevila změna u skladatele. Po tak výborné hudbě u předchozích dílů, je ta od Howarda až trestně nezáživná. A dost to kazí jinak celkem fajn akční scény.  Potěšila mě našlapaná herecka sestava (Norton! skvělý Isaac na malém prostoru a Weisz > Potente) Moc se mi líbil začátek na Aljašce,  který je stejně jako zbytek filmu nádherně nasnímaný. Kdyby se tam odehrával celý film, tak by mi to vlastně ani nevadilo. Asi to narozdil od minulých dílu nikdy neuvidím podruhé, ale nenudil jsem se na tu dlouhou stopáž ani chvilku. Dal bych si klidně crossover s oběma. 
Bourne Legacy
3 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Deadpool to potřebuje, aby byl zajímavý, Furiosa ne. :D

Mimochodem, Deadline zveřejnilo seznam písní ve filmu:

link

Některé mě pobavily a je mi naprosto jasné, v jakém kontextu budou použité. :D
911564
Deadpool to potřebuje, aby byl zajímavý, Furiosa ne. *:D* Mimochodem, Deadline zveřejnilo seznam písní ve filmu: https://deadline.com/feature/deadpool-wolverine-soundtrack-songs-1236022911/ Některé mě pobavily a je mi naprosto jasné, v jakém kontextu budou použité. *:D*
911559
4 0
reagovat

Deadpool & Memphis

Nedávno jsme se bavili o nevyužitém Rku ve Furiose link (připomněl jsem si to, když jsem si teď zpětně projížděl hatefest na Acolyte :D) a Deadpool je přesný opak. Tohle jsem myslel, když jsem to psal. Celá ta opening sequence má věci, které prostě jinde nedostanu, protože si to nemůžou dovolit. Stejně tak ten moment s kapitánem Amerikou a pár dalších.
911559
Nedávno jsme se bavili o nevyužitém Rku ve Furiose https://www.moviezone.cz/komentar/908282 (připomněl jsem si to, když jsem si teď zpětně projížděl hatefest na Acolyte *:D*) a Deadpool je přesný opak. Tohle jsem myslel, když jsem to psal. Celá ta opening sequence má věci, které prostě jinde nedostanu, protože si to nemůžou dovolit. Stejně tak ten moment s kapitánem Amerikou a pár dalších.
Deadpool & Memphis
4 0
reagují: Memphis
reagovat
Dívám se na to na mobilu, tak mě kdyztak vyveďte z omylu, ale tato scéna z nové Vrány nevypadá úplně marně. 
Otázkou je, jestli místo druhého traileru nevypustili tu nejlepší akci schválně.
911541
Dívám se na to na mobilu, tak mě kdyztak vyveďte z omylu, ale [url=https://youtu.be/iFuT1BsZRiw?si=fvAvsXO-6oOMAnGK]tato[/url] scéna z nové Vrány nevypadá úplně marně.  Otázkou je, jestli místo druhého traileru nevypustili tu nejlepší akci schválně.
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Fajn, tohle už beru a dokážu asi do jisté míry i pochopit - byť to tedy sám pochopitelně vidím dosti jinak... :+
911538
Fajn, tohle už beru a dokážu asi do jisté míry i pochopit - byť to tedy sám pochopitelně vidím dosti jinak... *:+*
911535
0 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Tak jinak.
Je to nuda k pos.ani a technická stránka s tím nemá nic společného. :D
Usnul jsem u toho několikrát, díval se na dvakrát. Přišlo mi, že jen nahodil nezáživný příběh, aby na něj mohl nalepit ptačí teror.
A to nemám s žádným jeho filmem problém a Psycho je jeden z nejlepších hororů vůbec.
I když nedávné prohlášení Vertiga za nejlepší film všech dob, je přehnané .
911535
Tak jinak. Je to nuda k pos.ani a technická stránka s tím nemá nic společného. *:D* Usnul jsem u toho několikrát, díval se na dvakrát. Přišlo mi, že jen nahodil nezáživný příběh, aby na něj mohl nalepit ptačí teror. A to nemám s žádným jeho filmem problém a Psycho je jeden z nejlepších hororů vůbec. I když nedávné prohlášení Vertiga za nejlepší film všech dob, je přehnané .
911534
2 -3
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Opatrně s tím slovníkem, kolego...! 8) Nemám problém s tvrzením, že jsou Ptáci slabší než jiné Hitchcockovy počiny (zvláště pak ty tři zmíněné ve stejné větě), a souhlasím, že v některých ohledech nepochybně zestárli méně úspěšně, ale ten výraz, co jsi použil, jim v žádném případě nepřísluší! 
911534
Opatrně s tím slovníkem, kolego...! *8)* Nemám problém s tvrzením, že jsou Ptáci slabší než jiné Hitchcockovy počiny (zvláště pak ty tři zmíněné ve stejné větě), a souhlasím, že v některých ohledech nepochybně zestárli méně úspěšně, ale ten výraz, co jsi použil, jim v žádném případě nepřísluší! 
911518
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Deadpool & Wolverine

Je to fajn. Levy odvedl velmi dobrou práci. Film vypadá dobře, má stylovou akci, výborně využité cameo role co reálně skoro nejsou cameo role, několik slušných vtipů a hlášky. Hodně filmu sluší když je vážnější. A teď co se nepovedlo, film je hodně brutální ale ta krev je až moc digitální a působí jako bordel. Ryenolds se urval ze řetězu a fakt moc tlačí na pilu až jsem byl místy naštvaný jako Wolverine a přál jsem si aby na chvilku mlčel. Filmu by jen prospělo, kdyby mnohem více vážnější, než jen pubertální komedie. Méně je někdy více. 7/10

PS: Jedno kultovního herce, v jeho nejslavnější roli jsem nepoznal a dost se stydím. 

PSS: Je tu konečně představena jedna komiksová postava, a tvůrci jí pojmou, co nejvíce cheese jako v komiksech a ona působí fakt až moc debilně. 
911520
Je to fajn. Levy odvedl velmi dobrou práci. Film vypadá dobře, má stylovou akci, výborně využité cameo role co reálně skoro nejsou cameo role, několik slušných vtipů a hlášky. Hodně filmu sluší když je vážnější. A teď co se nepovedlo, film je hodně brutální ale ta krev je až moc digitální a působí jako bordel. Ryenolds se urval ze řetězu a fakt moc tlačí na pilu až jsem byl místy naštvaný jako Wolverine a přál jsem si aby na chvilku mlčel. Filmu by jen prospělo, kdyby mnohem více vážnější, než jen pubertální komedie. Méně je někdy více. 7/10 PS: Jedno kultovního herce, v jeho nejslavnější roli jsem nepoznal a dost se stydím.  PSS: Je tu konečně představena jedna komiksová postava, a tvůrci jí pojmou, co nejvíce cheese jako v komiksech a ona působí fakt až moc debilně. 
Deadpool & Wolverine
1 0
reagovat

Provaz

Jestli chce někdo výbornou Hitchcockovu jednohubku (80 minut) z jedné místnosti, kde hraje prim jedna mrtvola v bedně (není spoiler, film tím začíná) tak je to na SkyShowtime v takové kvalitě, že nepoznáte rok vzniku 1948.
John Dall je tady dokonale chladnokrevná svině.
Jako svázat otci oběti knihy provazem, kterým usmrtil jeho syna.
To by si nedovolil snad ani Bates.
Plus je tam ještě Vertigo, Okno do dvora, Psycho a Ptáci (ale ty jsou s.ačka) 
911518
Jestli chce někdo výbornou Hitchcockovu jednohubku (80 minut) z jedné místnosti, kde hraje prim jedna mrtvola v bedně (není spoiler, film tím začíná) tak je to na SkyShowtime v takové kvalitě, že nepoznáte rok vzniku 1948. John Dall je tady dokonale chladnokrevná svině. Jako [spoiler]svázat otci oběti knihy provazem, kterým usmrtil jeho syna. [/spoiler]To by si nedovolil snad ani Bates. Plus je tam ještě Vertigo, Okno do dvora, Psycho a Ptáci (ale ty jsou s.ačka) 
Provaz
3 -1
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: House5
Máš vkus :)
911512
Máš vkus :)
911502
3 0
reagovat
reaguje na: Barv666
:D

Přísahám že to byl nejdřív Twitter 
911509
*:D* Přísahám že to byl nejdřív Twitter 
911495
1 0
reagovat

Action Jackson

Totální výplach, ale v dobrém slova smyslu :+
Popravdě jsem ani pořádně nevěděl o čem to moc je :D vraždili tam nějací samozvani ninjové, hlavní zaporak má z minulosti nevyrizene účty s naším hrdinou, který má pověst ranaře, takže jen co se na něj podívá random zlodejicek, hned strachy omdli :D
Já tyhle braky můžu a trefilo se mi to do nálady, takže tomu odpouštím hodně. Ale vidět pospolu trojici z Predatora, sekunduje Sharon, hezky se tam kroutí Vanity a v neposlední řadě se objeví i Bobby Sixkiller a to celé v hávu 80s USA... moc fajn feel good komedie se super hudbou :+ 7/10
911502
Totální výplach, ale v dobrém slova smyslu *:+* Popravdě jsem ani pořádně nevěděl o čem to moc je *:D* vraždili tam nějací samozvani ninjové, hlavní zaporak má z minulosti nevyrizene účty s naším hrdinou, který má pověst ranaře, takže jen co se na něj podívá random zlodejicek, hned strachy omdli *:D* Já tyhle braky můžu a trefilo se mi to do nálady, takže tomu odpouštím hodně. Ale vidět pospolu trojici z Predatora, sekunduje Sharon, hezky se tam kroutí Vanity a v neposlední řadě se objeví i Bobby Sixkiller a to celé v hávu 80s USA... moc fajn feel good komedie se super hudbou *:+* 7/10
Action Jackson
7 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Barv666
:D
911499
*:D*
911495
0 0
reagovat
reaguje na: Barv666
:D:D
911496
*:D**:D*
911495
3 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
On ten zdroj nechce říct ;)
911495
On ten [url=https://www.kinobox.cz/clanky/filmy/42664-zlikviduje-spin-off-johna-wicka-celou-serii-akcni-balerina-ma-katastrofalni-prvni-reakce]zdroj[/url] nechce říct *;)*
911485
17 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Surprise, surprise... 
911494
Surprise, surprise... 
911484
0 0
reagovat
Reddit a Twitter
911491
Reddit a Twitter
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Zdroj? Na mych obvyklych nic...
911485
Zdroj? Na mych obvyklych nic...
911484
0 0
reagují: Barv666
reagovat
Ballerina je v problémech. I po pretackach katastrofální testovací projekce...
911484
Ballerina je v problémech. I po pretackach katastrofální testovací projekce...
4 0
reagují: verbst, speta.jr
reagovat
Já jsem dnes ráno zapnul tv a v hlavní nabídce na mne vyskočil ten název s nahledovkou a nevěřil jsem :D:D 
911483
Já jsem dnes ráno zapnul tv a v hlavní nabídce na mne vyskočil ten název s nahledovkou a nevěřil jsem *:D**:D* 
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se