Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 84521 - 84540 Napsat příspěvek
Teď jsem v praze byl a jediné co bylo pozitivní na metru, byla čekací doba - ani seďět se nikde nedalo :-
471196
Teď jsem v praze byl a jediné co bylo pozitivní na metru, byla čekací doba - ani seďět se nikde nedalo *:-*
0 0
reagovat
Za chvíli budem všichni chodit pěšky nebo jezdit dročkama. :o:D
471197
Za chvíli budem všichni chodit pěšky nebo jezdit dročkama. *:o**:D*
0 0
reagovat
Jako četl někdo dnešní mladou frontu s pražskou přílohou?

DP chce prosadit, aby Metro mělo delší intervaly, přes 7,5 minuty, a končit před půlnocí, zruší se poslední a první spoje, u autobusu skončí cca 20 linek, hlavně ty co navazujou na noční metro a noční tramvaje.

Několik částí prý už prošlo, je tohle normální v dnešní době? A to dostali na tenhle rok o 900 miliónů korun víc, než minule.
471199
Jako četl někdo dnešní mladou frontu s pražskou přílohou? DP chce prosadit, aby Metro mělo delší intervaly, přes 7,5 minuty, a končit před půlnocí, zruší se poslední a první spoje, u autobusu skončí cca 20 linek, hlavně ty co navazujou na noční metro a noční tramvaje. Několik částí prý už prošlo, je tohle normální v dnešní době? A to dostali na tenhle rok o 900 miliónů korun víc, než minule.
0 0
reagovat

gonzi

moc pěknej scoťák :+

:D
471210
moc pěknej scoťák *:+* *:D*
gonzi
0 0
reagovat
na silvestra samozřejmě
471213
na silvestra samozřejmě
0 0
reagovat
možná to už víte.Pro ty co byli před časem v Brně na srazu a líbilo se jim v Havaně -
tak takhle dopadla větší část Havany link
471214
možná to už víte.Pro ty co byli před časem v Brně na srazu a líbilo se jim v Havaně - tak takhle dopadla větší část Havany http://www.youtube.com/watch?v=oM0foxKF8ok
0 0
reagovat
nebyl
471219
nebyl
0 0
reagovat
Takové menší OT, ale co myslíte, že by se stalo kdyby na Pandoru havarovala kosmická loď s Xenomorph queen na palubě? Podle mě by z toho byl parádní sequel
471225
Takové menší OT, ale co myslíte, že by se stalo kdyby na Pandoru havarovala kosmická loď s Xenomorph queen na palubě? Podle mě by z toho byl parádní sequel
0 0
reagovat
ja jsem byl dneska jezdit na branne( v jesenikach) a je to hnus, skoro zadny snih,vydrene na ten zmrzly zakladni povrch. to doma v jeseniku na zahrade mam toho snehu vice.:-( ono to vypada,ze ten snih je jen ve velkych mestech.
471228
ja jsem byl dneska jezdit na branne( v jesenikach) a je to hnus, skoro zadny snih,vydrene na ten zmrzly zakladni povrch. to doma v jeseniku na zahrade mam toho snehu vice.:-( ono to vypada,ze ten snih je jen ve velkych mestech.
0 0
reagovat

Gonzi

Mám v podstatě to samý link :)
471229
Mám v podstatě to samý http://fluke.rajce.idnes.cz/Moje_kolo/images/DSC00993.JPG :)
Gonzi
0 0
reagovat

Fluke

bavím se na tomhle tomhle 8), má to poměrně dost široké pláště, takže na takových těch zasněžených pěšinkách to jede dobře a když už náhodou hodím hubu, tak do sněhu, takže kolo v zimě vytahuju celkem často :)
471232
bavím se na tomhle [link="http://gonzi.ic.cz/files/mybike.jpg"]tomhle[/link] *8)*, má to poměrně dost široké pláště, takže na takových těch zasněžených pěšinkách to jede dobře a když už náhodou hodím hubu, tak do sněhu, takže kolo v zimě vytahuju celkem často *:)*
Fluke
0 0
reagovat

Gonzi

Se silničkou do sněhu, to by byl asi největší masakr, co znám:) Jinak ono to na MTB po sněhu jde, ale pokud je pod sněhem led, tak se člověk musí připravit, že ho za chvíli bude bolet prdel, až mu kolo podjede:)
471238
Se silničkou do sněhu, to by byl asi největší masakr, co znám:) Jinak ono to na MTB po sněhu jde, ale pokud je pod sněhem led, tak se člověk musí připravit, že ho za chvíli bude bolet prdel, až mu kolo podjede:)
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Heleď, mně stačila odpověď od stéčka, nemusel ses zbytečně rozepisovat 8)
471239
Heleď, mně stačila odpověď od stéčka, nemusel ses zbytečně rozepisovat *8)*
Gonzi
0 0
reagovat

Rokle

Ano, já jsem idiot a když si chci blbnout s kolem na sněhu, tak to nedělám na nějakých lesních pěšinkách, ale na hlavních křižovatkách v centru města. Vůbec se obecně na kole nevyhýbám hlavním cestám a v centru města nejezdím radši pomalu po chodníku, než abych se motal mezi autama na semaforech. A autem nejezdím často, takže nevím, co vy, řidiči v autech, oceníte. (ironie od začátku do konce)
471241
Ano, já jsem idiot a když si chci blbnout s kolem na sněhu, tak to nedělám na nějakých lesních pěšinkách, ale na hlavních křižovatkách v centru města. Vůbec se obecně na kole nevyhýbám hlavním cestám a v centru města nejezdím radši pomalu po chodníku, než abych se motal mezi autama na semaforech. A autem nejezdím často, takže nevím, co vy, řidiči v autech, oceníte. (ironie od začátku do konce)
Rokle
0 0
reagovat
rokle - jezdim autem i na kole. ale ani jednim po stejnejch komunikacich
471242
rokle - jezdim autem i na kole. ale ani jednim po stejnejch komunikacich
0 0
reagovat

st39.6

No, ona je to pak krása myslet za ty lidi na kolech, kteří jedou vyjetou kolejí a nevíš, kdy a kam spadnou. To, my řidiči v autech, oceníme :(
471244
No, ona je to pak krása myslet za ty lidi na kolech, kteří jedou vyjetou kolejí a nevíš, kdy a kam spadnou. To, my řidiči v autech, oceníme *:(*
st39.6
0 0
reagovat
já hlavně nemám zrovna silničku, tzn pláště to dají a já si to užívám ?) jinak ale včera byla taková atmosférická zima a dneska mlha a šero... :-
471246
já hlavně nemám zrovna silničku, tzn pláště to dají a já si to užívám *?)* jinak ale včera byla taková atmosférická zima a dneska mlha a šero... *:-*
0 0
reagovat
to ja taky. nejednou :D. nahodou prca, pokud nebrzdis predni :D
471245
to ja taky. nejednou *:D*. nahodou prca, pokud nebrzdis predni :D
0 0
reagovat
to ja jednou jezdil po rybniku na kole a napadlo me zabrzdit...
471247
to ja jednou jezdil po rybniku na kole a napadlo me zabrzdit...
0 0
reagovat
stee babovky. v zime je jizda na kole zdaleka nejzajimavejsi, protoze je jakakoliv jizda tezce technicka
471248
stee babovky. v zime je jizda na kole zdaleka nejzajimavejsi, protoze je jakakoliv jizda tezce technicka
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se