Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 84581 - 84600 Napsat příspěvek
link

Christopher Lee is awesome :D
471361
http://www.myspace.com/charlemagnemusical Christopher Lee is awesome *:D*
0 0
reagovat

MoovieGoods

Někdo z kolemjdoucích náhodou nemá zkušenosti s jejich fotkama (8x10 inch)?
471399
Někdo z kolemjdoucích náhodou nemá zkušenosti s jejich fotkama (8x10 inch)?
MoovieGoods
0 0
reagovat

lišta

To s těma Simpsoovejma je docela prdel.:D:D:D
A Deadpool může být dost dobrej :+:+:+
471404
To s těma Simpsoovejma je docela prdel.*:D**:D**:D* A Deadpool může být dost dobrej *:+**:+**:+*
lišta
0 0
reagovat
To chce odvahu přijít na pódium a oznámit, že je ožralá :D
471402
To chce odvahu přijít na pódium a oznámit, že je ožralá :D
0 0
reagovat

Fluke

Tak sympatický proslov jsem dlouho neslyšel ... :D
471407
Tak sympatický proslov jsem dlouho neslyšel ... *:D*
Fluke
0 0
reagovat

Jeržik

Trapas leda pro blbce v novinkách, bylo to hezký:) "Oh my goodness":):+
471406
Trapas leda pro blbce v novinkách, bylo to hezký:) "Oh my goodness":)*:+*
Jeržik
0 0
reagovat

Jeržik

Ty média to je strašný, tak se trochu přimkla :-D :D
471411
Ty média to je strašný, tak se trochu přimkla :-D *:D*
Jeržik
0 0
reagovat
Tož, stane se.:-) link
471416
Tož, stane se.:-) http://www.novinky.cz/koktejl/188576-opila-mariah-carey-ze-sebe-pri-slavnosti-nedostala-souvislou-vetu.html
0 0
reagovat
Letošní filmoví rok bude asi hodně zajímaví, snad mě nic z toho na co se těším nezklame!
471415
Letošní filmoví rok bude asi hodně zajímaví, snad mě nic z toho na co se těším nezklame!
0 0
reagovat
Elrond stretne akenta Smitha
Link
471424
Elrond stretne akenta Smitha [link="http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2009/06/replacement_actors_9.jpg"]Link[/link]
0 0
reagovat
Mě to hlasovaní šlo, a při vybírání nejhoršího filmu, jsem se rozhodoval jak mezi řadou Českých ale i jiných příšerností a nakonec převažil můj odpor ke stmívaní a tak jsem jako nejhorší film zaslouženě vybral nový měsíc! Asi už to jde bez problému. :-)
471434
Mě to hlasovaní šlo, a při vybírání nejhoršího filmu, jsem se rozhodoval jak mezi řadou Českých ale i jiných příšerností a nakonec převažil můj odpor ke stmívaní a tak jsem jako nejhorší film zaslouženě vybral nový měsíc! Asi už to jde bez problému. :-)
0 0
reagovat

Nejhorší film

Zdravim, nemohl by někdo kompetentní napravit nemožnost hlasovat pro nejhorší film? Vypadá to, že z IE nelze zadat tuto možnost... :(. Netýká se to jen mně, ale i některých dalších uživatelů. Díky. Jinak chválim přehlednost ankety. :+
471435
Zdravim, nemohl by někdo kompetentní napravit nemožnost hlasovat pro nejhorší film? Vypadá to, že z IE nelze zadat tuto možnost... *:(*. Netýká se to jen mně, ale i některých dalších uživatelů. Díky. Jinak chválim přehlednost ankety. *:+*
Nejhorší film
0 0
reagovat

sohaj

Tak snad nikdo nepochybuje, že to získá Avatar. Kdyby ne, tak to bude největší selhání akademie v dějinách.
471436
Tak snad nikdo nepochybuje, že to získá Avatar. Kdyby ne, tak to bude největší selhání akademie v dějinách.
sohaj
0 0
reagovat

Mám jednu volnou rezervaci na Avatar 3D v Brně do Olympie v Sobotu 9.1 v 12:00 hod. Kdyby někdo chtěl se mnou zajít, ať se ozve. email: honza@julda.cz nebo ICQ: 49756402
471439
Mám jednu volnou rezervaci na Avatar 3D v Brně do Olympie v Sobotu 9.1 v 12:00 hod. Kdyby někdo chtěl se mnou zajít, ať se ozve. email: honza@julda.cz nebo ICQ: 49756402
0 0
reagovat
Neví někdo jestli se do našich kin dostanou poslední filmy ze Sarah Michelle Gellar Veronika Decides to Die a Possession? Předem děkuji za odpověd. ;)
471437
Neví někdo jestli se do našich kin dostanou poslední filmy ze Sarah Michelle Gellar Veronika Decides to Die a Possession? Předem děkuji za odpověd. *;)*
0 0
reagovat

tygr.karlos

Ono opravdu není těžké jít na www.palacecinemas.cz podívat se na jejich adresu a zadat ji do mapy.cz, a taky tam zadat svoji adresu na Petřinách, aby si viděl výchozí bod;) Taky IDOS.cz pomůže naplánovat trasu MHD, když zadáš výchozí a cílovou zastávku;)

No a co se týče Cinema City, těch je víc a myslím, že 2D kopie v originále je snad jen na Flóře, pokud ji vůbec mají. Nicméně ve Slovanským domu počítej s cca 12 minutovou přestávkou během filmu u originálu. Ještě můžeš skoči do Village na Anděl, tam přestávku nemaj.
471440
Ono opravdu není těžké jít na www.palacecinemas.cz podívat se na jejich adresu a zadat ji do mapy.cz, a taky tam zadat svoji adresu na Petřinách, aby si viděl výchozí bod;) Taky IDOS.cz pomůže naplánovat trasu MHD, když zadáš výchozí a cílovou zastávku*;)* No a co se týče Cinema City, těch je víc a myslím, že 2D kopie v originále je snad jen na Flóře, pokud ji vůbec mají. Nicméně ve Slovanským domu počítej s cca 12 minutovou přestávkou během filmu u originálu. Ještě můžeš skoči do Village na Anděl, tam přestávku nemaj.
tygr.karlos
0 0
reagovat

strangercz

Dík, já si to tam teda projdu. Nevěděl jsem právě jaká zastávka je tak zhruba nejblíž, takže idos nedokázal pomoc. Teď už se tam snad nějak doplácám :D
471441
Dík, já si to tam teda projdu. Nevěděl jsem právě jaká zastávka je tak zhruba nejblíž, takže idos nedokázal pomoc. Teď už se tam snad nějak doplácám *:D*
strangercz
0 0
reagovat
Užší seznam adeptů na Oskara v kategorii vizuální efekty (jakési semifinále): link
471443
Užší seznam adeptů na Oskara v kategorii vizuální efekty (jakési semifinále): http://www.oscars.org/press/pressreleases/2010/20100106.html
0 0
reagovat
tramvaj na malostranskou a tam buď metrem na můstek a následně na náměstí republiky Béčkem nebo 18 na pražský hrad a pak 8 na náměstí republiky
nebo se prostě dostaň na můstek a jdi ulící Na Příkopě :D
471445
tramvaj na malostranskou a tam buď metrem na můstek a následně na náměstí republiky Béčkem nebo 18 na pražský hrad a pak 8 na náměstí republiky nebo se prostě dostaň na můstek a jdi ulící Na Příkopě *:D*
0 0
reagovat
Pražáci, měl bych na vás jenom jednu prosbu... dokázali byste mi najít cestu z kolejí na Větrníku (Petřiny) do toho slavnýho Slovanskýho domu? Mně se to zatím nějak nepodařilo... Já vůl totiž uvěřil stránkám Cinema City, že uvádějí Avatara v 2Dčku s titulkama a pěkně hnusně se dneska spálil. Takže jsem to viděl už dvakrát v dabingu, vyhodil za to přes 3 kila (ještěže studentský jsou levnější) a budu muset sáhnout k tomu, co jsem nechtěl udělat... dám si TSko v angličtině a naprosto bez výčitek, protože jsem těm sviním ze cinema city narval do chřtánu už dost peněz. Ta kvalita mě děsí (byť je to 720p z kina), ale už na originál prostě čekat dýl nehodlám.

Ale cestu do Slovanskýho domu bych rád do budoucna znal, vypadá to na nejlepší multiplex ;)
471447
Pražáci, měl bych na vás jenom jednu prosbu... dokázali byste mi najít cestu z kolejí na Větrníku (Petřiny) do toho slavnýho Slovanskýho domu? Mně se to zatím nějak nepodařilo... Já vůl totiž uvěřil stránkám Cinema City, že uvádějí Avatara v 2Dčku s titulkama a pěkně hnusně se dneska spálil. Takže jsem to viděl už dvakrát v dabingu, vyhodil za to přes 3 kila (ještěže studentský jsou levnější) a budu muset sáhnout k tomu, co jsem nechtěl udělat... dám si TSko v angličtině a naprosto bez výčitek, protože jsem těm sviním ze cinema city narval do chřtánu už dost peněz. Ta kvalita mě děsí (byť je to 720p z kina), ale už na originál prostě čekat dýl nehodlám. Ale cestu do Slovanskýho domu bych rád do budoucna znal, vypadá to na nejlepší multiplex *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se