Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 84581 - 84600 Napsat příspěvek
Jo, podrazi a tuneli! Bacha na ně!

... "nových" politikou nepolíbených je hodně a mají i veselé přízviska... ať už jsou to Dělnci, Monarchisté, Moravisté, Ježíšisté, Piráti či "Pravý Blok www.cibulka.net - Volte Pravý .............. "
No prostě máš s čeho vybírat :))

(btw ne, fakt tu nechci rozebírat politiku, ale tohle mi prostě nedalo)
547162
Jo, podrazi a tuneli! Bacha na ně! ... "nových" politikou nepolíbených je hodně a mají i veselé přízviska... ať už jsou to Dělnci, Monarchisté, Moravisté, Ježíšisté, Piráti či "Pravý Blok www.cibulka.net - Volte Pravý .............. " No prostě máš s čeho vybírat *:))* (btw ne, fakt tu nechci rozebírat politiku, ale tohle mi prostě nedalo)
0 0
reagovat
Memphis: TOPka je stejná banda jako ODS a ČSSD, vládnou tady už 20 let a nic nového se od nich už nedá čekat, jen další podrazi a tuneli! Chtělo by to nějakou novou stranu z novými politiky, jedno jestli z leva či z prava!
547161
Memphis: TOPka je stejná banda jako ODS a ČSSD, vládnou tady už 20 let a nic nového se od nich už nedá čekat, jen další podrazi a tuneli! Chtělo by to nějakou novou stranu z novými politiky, jedno jestli z leva či z prava!
0 0
reagovat
"Asi budu volit TOPku, Kalousek je borec a jako jedinný umí nazývat věci pravými jmény." :D link
547160
"Asi budu volit TOPku, Kalousek je borec a jako jedinný umí nazývat věci pravými jmény." *:D* http://www.youtube.com/watch?v=xmc8dMI6Zpo
0 0
reagovat
Tak koho budete volit? Ja asi protestně rudý, nikdo lepší mě z toho děsivého výběru nenapadá!
547159
Tak koho budete volit? Ja asi protestně rudý, nikdo lepší mě z toho děsivého výběru nenapadá!
0 0
reagovat
Svobodný nebo ODS... Ententýky dva špalíky :D
547158
Svobodný nebo ODS... Ententýky dva špalíky *:D*
0 0
reagovat

Telefonát

Sorry že zase přerušuju diskuzi (teď už naposledy:D), jenom jsem chtěl říct že kdo bude chtít, může film Telefonát, který jsem sem předevčírem postoval nyní hodnotit i na čsfd;)- link
547157
Sorry že zase přerušuju diskuzi (teď už naposledy:D), jenom jsem chtěl říct že kdo bude chtít, může film Telefonát, který jsem sem předevčírem postoval nyní hodnotit i na čsfd;)- http://www.csfd.cz/film/278966-telefonat/
Telefonát
0 0
reagovat
Kua člověk píše z hospy a hned se sekne :D:D
547151
Kua člověk píše z hospy a hned se sekne *:D**:D*
0 0
reagovat

Gonzi

asi myslíš ČPS link :D;)
547134
asi myslíš ČPS http://www.ceskapiratskastrana.cz/ *:D**;)*
Gonzi
0 0
reagovat

OT

i kdybych byl sebevětší pirát, tak ČPU bych nevolil :D:-
547133
i kdybych byl sebevětší pirát, tak ČPU bych nevolil *:D**:-*
OT
0 0
reagovat

Bachy

Ano, tady se o tom vůbec nezmiňuj, tady je to fuj, tady všichni kupují seriály na originálních DVD ze zahraničních obchodů a to i v případě že na tom DVD ještě vůbec nevyšly :))
547130
Ano, tady se o tom vůbec nezmiňuj, tady je to fuj, tady všichni kupují seriály na originálních DVD ze zahraničních obchodů a to i v případě že na tom DVD ještě vůbec nevyšly *:))*
Bachy
0 0
reagovat
ČPU je CPU od větví 8)
547124
ČPU je CPU od větví *8)*
0 0
reagovat
Já myslel, že ČPU je Česká Pirátská Unie, ne?8)
547121
Já myslel, že ČPU je Česká Pirátská Unie, ne?*8)*
0 0
reagovat

Mantreg

Já jsem agent provokatér:D Dobře, sorry
547108
Já jsem agent provokatér*:D* Dobře, sorry
Mantreg
0 0
reagovat

Bachy

I lidé z protipirátské unie čtou MovieZone :D
547107
I lidé z protipirátské unie čtou MovieZone *:D*
Bachy
0 0
reagovat
Bachy:Jo, poslu na teba velku opicu na zltom bagry a ta ti da bananom po gebuli.:D
547104
Bachy:Jo, poslu na teba velku opicu na zltom bagry a ta ti da bananom po gebuli.*:D*
0 0
reagovat

mikosuo

Zbijou mě?:D
547103
Zbijou mě?*:D*
mikosuo
0 0
reagovat

Bachy

Tu to radsej neries :))
547100
Tu to radsej neries *:))*
Bachy
0 0
reagovat

Lost

Dá se na Lost koukat někde v alespoň nadprůměrné kvalitě online? Nebo mám řešit torrentem?
547096
Dá se na Lost koukat někde v alespoň nadprůměrné kvalitě online? Nebo mám řešit torrentem?
Lost
0 0
reagovat
Letax: Já se přiznám že z toho mám docela rozporuplné pocity, ale talent jistě máš tak ho nepromarni!
547086
Letax: Já se přiznám že z toho mám docela rozporuplné pocity, ale talent jistě máš tak ho nepromarni!
0 0
reagovat
no ta klicovana scena je dost priserne svicena a jsou na ni fakt obludny barevny korekce, to by imo chtelo priste uklidnit
547084
no ta klicovana scena je dost priserne svicena a jsou na ni fakt obludny barevny korekce, to by imo chtelo priste uklidnit
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se