Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 84501 - 84520 Napsat příspěvek
Hehe, to jsou dobré videa :+ nejvíc mě pobavilo link :D
471122
Hehe, to jsou dobré videa *:+* nejvíc mě pobavilo http://www.youtube.com/watch?v=Nqs2yMk5KB8&feature=related *:D*
0 0
reagovat

Psema

Znám, to je nej... :D Ale bral už jsem to jako moc provařený...
471123
Znám, to je nej... *:D* Ale bral už jsem to jako moc provařený...
Psema
0 0
reagovat
Spider: Tohle je lepší. link :D
471125
Spider: Tohle je lepší. http://www.youtube.com/watch?v=OuSdU8tbcHY&feature=related *:D*
0 0
reagovat
471128
[link="http://www.youtube.com/watch?v=biGJFBplD_4&NR=1"]Terminator 3 in 5 sec[/link]
0 0
reagovat
2Loki
pry do konce února bude fungovat.Skoda skoro za 2 miliony.
471134
2Loki pry do konce února bude fungovat.Skoda skoro za 2 miliony.
0 0
reagovat
Takový dotaz, při brouzdání na CSFD jsem narazil na komentář, který měl v sobě označení spoiler a text spoileru byl napsán takovou velmi světle hnědou barvou, že pokud se člověk na to vyloženě nesoustředil, tak to nebylo možné přečíst, což je docela užitečné. První problém je, že už vůbec nevím, u kterého filmu to bylo, tak se nemůžu na to zeptat autora. Druhý je, že jsem vím, že tam lze v menší míře editovat text pomocí základních HTML tagů (na tučné, podtržené a kurzívou) a dát odkaz. Ale tag font, kterým bych měnil barvu písma tam nefunguje. Pokud na to někdo přišel, tak ať dá vědět.
471138
Takový dotaz, při brouzdání na CSFD jsem narazil na komentář, který měl v sobě označení spoiler a text spoileru byl napsán takovou velmi světle hnědou barvou, že pokud se člověk na to vyloženě nesoustředil, tak to nebylo možné přečíst, což je docela užitečné. První problém je, že už vůbec nevím, u kterého filmu to bylo, tak se nemůžu na to zeptat autora. Druhý je, že jsem vím, že tam lze v menší míře editovat text pomocí základních HTML tagů (na tučné, podtržené a kurzívou) a dát odkaz. Ale tag font, kterým bych měnil barvu písma tam nefunguje. Pokud na to někdo přišel, tak ať dá vědět.
0 0
reagovat

Bauer

vyhrál si to už včera, ale to co ukázal Northugovi na sjezdovce, k nezaplacení :D:+

a mezitím se Ota Černý díval na házenou... :-
471139
vyhrál si to už včera, ale to co ukázal Northugovi na sjezdovce, k nezaplacení *:D**:+* a mezitím se Ota Černý díval na házenou... *:-*
Bauer
0 0
reagovat
Jj tej Havany je fakt skoda, ale snad to zrekonstruuju.
471169
Jj tej Havany je fakt skoda, ale snad to zrekonstruuju.
0 0
reagovat

malá technická

ve výpisu z diskuzí nalevo jak je nadpis jako odkaz na článek samotný, tak u seriálů tam je film.moviezone místo serial.moviezone a kvůli tomu se nezobrazuje hodnocení jednotlivých řad, když na to někdo klikne
471176
ve výpisu z diskuzí nalevo jak je nadpis jako odkaz na článek samotný, tak u seriálů tam je film.moviezone místo serial.moviezone a kvůli tomu se nezobrazuje hodnocení jednotlivých řad, když na to někdo klikne
malá technická
0 0
reagovat
Kdy budou výsledky hlasování?
471175
Kdy budou výsledky hlasování?
0 0
reagovat

ad požár

jako vostrý, během minuty to bylo v tahu :o
471178
jako vostrý, během minuty to bylo v tahu *:o*
ad požár
0 0
reagovat
tak to dopadne, kdyz do restaurace pustite indiany
471179
tak to dopadne, kdyz do restaurace pustite indiany
0 0
reagovat

aria

Škoda no, celkem fajn restaurace to byla.:-
471182
Škoda no, celkem fajn restaurace to byla.*:-*
aria
0 0
reagovat
a tak je to vzdycky, brankari vykecavaj a vsichni okolo se perou :) , teda az na vyjimky link
471186
a tak je to vzdycky, brankari vykecavaj a vsichni okolo se perou *:)* , teda az na vyjimky http://www.youtube.com/watch?v=ui9JGWhtZaA
0 0
reagovat
Dostali mě ti brakáři :)) v klidu postávají v rozích a skoro pálí cigarety, zatímco zbytek jejich týmů je ve rvačce :D
471188
Dostali mě ti brakáři *:))* v klidu postávají v rozích a skoro pálí cigarety, zatímco zbytek jejich týmů je ve rvačce *:D*
0 0
reagovat

Trosku mimo premier

471187
http://sportky.topky.sk/c/40398/video-v-khl-nedohrali-zapas-pre-hromadnu-bitku
Trosku mimo premier
0 0
reagovat
Super... to jsem si vůbec neuvědomil... :+:+:+:)
471189
Super... to jsem si vůbec neuvědomil... *:+**:+**:+**:)*
0 0
reagovat

verbst

jo koukal tohle bude nejlepší měsíc v roce :+:+:+
471190
jo koukal tohle bude nejlepší měsíc v roce *:+**:+**:+*
verbst
0 0
reagovat
Teď jsem si všimnul jedný věci. Koukali jste někdo na Dubnovej program ?!Pochopitelně jsou myšlený český premiéry:
Clash of the Titans [8.4.2010]
Kick-Ass [15.4.2010]
Iron Man 2 [29.4.2010]
From Paris with Love [29.4.2010]
To je neskutečný! :+:+:+:+:+
471191
Teď jsem si všimnul jedný věci. Koukali jste někdo na Dubnovej program ?!Pochopitelně jsou myšlený český premiéry: [b]Clash of the Titans [8.4.2010][/b] [b]Kick-Ass [15.4.2010][/b] [b]Iron Man 2 [29.4.2010][/b] [b]From Paris with Love [29.4.2010][/b] To je neskutečný! *:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Fluke

njn nejsou prachy i když už teď je to občas dost na hovno
471193
njn nejsou prachy i když už teď je to občas dost na hovno
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se