Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2541 - 2560 Napsat příspěvek
reaguje na: DarkSith
To je asi jako bavit se o tom, koho nasadí SPD, kdyby skončil Okamura.
936374
To je asi jako bavit se o tom, koho nasadí SPD, kdyby skončil Okamura.
936371
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Je zde možnost, že místo ní nasadí NR Jordana Bardella. 
936371
Je zde možnost, že místo ní nasadí NR Jordana Bardella. 
936302
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Comic Sans :+:D
936370
Comic Sans *:+**:D*
0 0
reagovat
Sakra moc brzo :D:D
936369
Sakra moc brzo *:D**:D*
2 0
reagovat
Comic Sans :+:+
936368
Comic Sans *:+**:+*
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Asi máš na mysli Joea Lockea, který se proslavil jako Charlie Spring v Srdcerváčích. Máš pravdu, líbí se mi. :)

Jinak je hezké, že sis na mě vzpomněl. :)):+
936332
Asi máš na mysli Joea Lockea, který se proslavil jako Charlie Spring v Srdcerváčích. Máš pravdu, líbí se mi. *:)* Jinak je hezké, že sis na mě vzpomněl. *:))**:+*
936269
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Tak ono i u nás bylo dost lidí v odboji dříve radikálními příznivci Hitlera viz Radola Gajda.
On i teď, kdyby začal Evropu obsazovat Putin nebo i Trump, tam honem rychle začnou lokální nacionalismus který teď podporují měnit za svůj nacionalismus .
936331
Tak ono i u nás bylo dost lidí v odboji dříve radikálními příznivci Hitlera viz Radola Gajda. On i teď, kdyby začal Evropu obsazovat Putin nebo i Trump, tam honem rychle začnou lokální nacionalismus který teď podporují měnit za svůj nacionalismus .
936322
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ne tak docela, ona byla vždy konzervativní nacionalistka - v tom jí Putin svými názory imponoval, ale jen dokud nezaútočil na Evropu a tím logicky i na její Francouzský nacionalismus 
936322
Ne tak docela, ona byla vždy konzervativní nacionalistka - v tom jí Putin svými názory imponoval, ale jen dokud nezaútočil na Evropu a tím logicky i na její Francouzský nacionalismus 
936309
6 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Doporučuju číst zprávy i po začátku války na Ukrajině. Hodně věcí to zjednodušilo. Mně je strašně pitomé se jí zastávat, ale kéž by na adresu Ruska to co ona říkal Babiš. 
936316
Doporučuju číst zprávy i po začátku války na Ukrajině. Hodně věcí to zjednodušilo. Mně je strašně pitomé se jí zastávat, ale kéž by na adresu Ruska to co ona říkal Babiš. 
936309
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jenže Le Pen byla hodně proruská, za Putinem létala celkem pravidelně... dokud nepřišla válka, kterou Putin vyvolal. Pak její prezidentská kampaň přišla vniveč. Od té doby logicky musela změnit strategii. Uvidíme, kdo se po Macronovi stane hlavním kandidátem/kandidátkou. 
936309
Jenže Le Pen byla hodně proruská, za Putinem létala celkem pravidelně... dokud nepřišla válka, kterou Putin vyvolal. Pak její prezidentská kampaň přišla vniveč. Od té doby logicky musela změnit strategii. Uvidíme, kdo se po Macronovi stane hlavním kandidátem/kandidátkou. 
936302
0 0
reagují: HAL, AndyKaufman
reagovat

LePenka

Som jediný kto má z nej Al  Capone vibe?
936304
Som jediný kto má z nej Al  Capone vibe?
LePenka
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Podle mne je to pragmaticky dost škoda. Ona je z těch radikálů nejméňe proruská a o moc méně dezolátní než kdokoliv z osy zla u nás, teď hrozí že to bude Zemmour což je kremlobot nummero uno. Je to pragmatický pohled. 
936302
Podle mne je to pragmaticky dost škoda. Ona je z těch radikálů nejméňe proruská a o moc méně dezolátní než kdokoliv z osy zla u nás, teď hrozí že to bude Zemmour což je kremlobot nummero uno. Je to pragmatický pohled. 
936297
3 0
reagují: DarkSith, Disketa1
reagovat
RIP politická kariéra Le Pen. Škoda, že její prohřešky v podstatě nejsou ani půlka toho, z čeho byl obviněný a někde i odsouzený Trump, pak to vrhá maličko zvláštní světlo na to fungování spravedlnosti.
936297
RIP politická kariéra Le Pen. Škoda, že její prohřešky v podstatě nejsou ani půlka toho, z čeho byl obviněný a někde i odsouzený Trump, pak to vrhá maličko zvláštní světlo na to fungování spravedlnosti.
1 0
reagovat
reaguje na: earthworm
Párku mám plnou ... no víš jak je to dál :D
936292
Párku mám plnou ... no víš jak je to dál *:D*
936291
0 0
reagovat
reaguje na: esmo
Ale párky doufám máš?! Kdyby náhodou…
936291
Ale párky doufám máš?! Kdyby náhodou…
936264
0 0
reagují: esmo
reagovat
Tak to je jiná :D
Já se cítil divně, když jsem celou dobu při sledování Agatha All Along přemejšlel, že ten mladej borec by se asi fakt líbil Diskovi. A v posledním díle byl dokonce do půl pasu! :D
936269
Tak to je jiná *:D* Já se cítil divně, když jsem celou dobu při sledování Agatha All Along přemejšlel, že ten mladej borec by se asi fakt líbil Diskovi. A v posledním díle byl dokonce do půl pasu! *:D*
936255
4 0
reagují: Disketa1
reagovat
V pohodě ony ty sny jsou někdy hodně zábavné. Mozek dokáže vytvořit skvělé příběhy, já si některé zapisuju, protože jinak je zapomenu. 

Já teda dlouho neviděl Harryho Pottera, ale nedávno jsem měl sen, že tam byla parta čarodějů a já s nimi jako čarodějka ( neptejte se proč :D) a ještě tam byl mladý Brumbal. Já použil kouzlo, ktere nas na 10s teleportovalo jinam. Když jsme se vrátili, tak Brumbal byl děsně starý a oznámil nám, že jsme byli pryč 1000 let ..... 8):D
936265
V pohodě ony ty sny jsou někdy hodně zábavné. Mozek dokáže vytvořit skvělé příběhy, já si některé zapisuju, protože jinak je zapomenu.  Já teda dlouho neviděl Harryho Pottera, ale nedávno jsem měl sen, že tam byla parta čarodějů a já s nimi jako čarodějka ( neptejte se proč *:D*) a ještě tam byl mladý Brumbal. Já použil kouzlo, ktere nas na 10s teleportovalo jinam. Když jsme se vrátili, tak Brumbal byl děsně starý a oznámil nám, že jsme byli pryč 1000 let ..... *8)**:D*
936255
5 0
reagovat
Jsem poctěn 8) ... nicméně už jsem zahájil cyklistickou sezónu, takže od pasu dolů na kole vypadám fakt jako Cary v punčocháčích, nebyl jsi teda vážně daleko od pravdy :D až na tu marmeládu ...
936264
Jsem poctěn *8)* ... nicméně už jsem zahájil cyklistickou sezónu, takže od pasu dolů na kole vypadám fakt jako Cary v punčocháčích, nebyl jsi teda vážně daleko od pravdy *:D* až na tu marmeládu ...
936255
10 0
reagují: earthworm
reagovat
Tak už se mi z nějakýho důvodu taky zdálo o místních MZ štamgastech… ze dvou směrů ke mně přišli Esmo a Memphis, oba vypadali jako Cary Elwes v Men in Tights, ale byli celý v hnědým koženým oblečení, s dlouhým kabátem. Každej měl dvě igelitky, v jedný byla zavařovačka s párkama. V tý druhý měl jeden z nich rohlíky a druhej marmeládu, ale nevim kdo byl kdo.
Každopádně jsem na ně koukal, proč vypadají stejně a když jsem je upozornil, tak si toho taky všimli a začali se smát a ukazovat na sebe jako v tom memu se Spidermanem.
Pak jsem se radši probudil.
Nevím proč se mi tohle dělo, zúčastněným se omlouvám a prosím abyste mě nikdo nehlásil na psychiatrii, díky :D
936255
Tak už se mi z nějakýho důvodu taky zdálo o místních MZ štamgastech… ze dvou směrů ke mně přišli Esmo a Memphis, oba vypadali jako Cary Elwes v Men in Tights, ale byli celý v hnědým koženým oblečení, s dlouhým kabátem. Každej měl dvě igelitky, v jedný byla zavařovačka s párkama. V tý druhý měl jeden z nich rohlíky a druhej marmeládu, ale nevim kdo byl kdo. Každopádně jsem na ně koukal, proč vypadají stejně a když jsem je upozornil, tak si toho taky všimli a začali se smát a ukazovat na sebe jako v tom memu se Spidermanem. Pak jsem se radši probudil. Nevím proč se mi tohle dělo, zúčastněným se omlouvám a prosím abyste mě nikdo nehlásil na psychiatrii, díky *:D*
17 0
reagují: verbst, Demonic8, esmo
reagovat
reaguje na: DarkSith
Další legenda, ať je mu země lehká. 
936178
Další legenda, ať je mu země lehká. 
936170
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.