Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2521 - 2540 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
Ještě k tomu vycerpavajicimu 24 hodinovemu vykonu Coryho... Take vycerpavajici clanek, kterej doporucuji přečíst. Mimo jine se tam dočtete, že ten frajer chodil dva roky  s Rosario Dawson  :) link
936596
Ještě k tomu vycerpavajicimu 24 hodinovemu vykonu Coryho... Take vycerpavajici clanek, kterej doporucuji přečíst. Mimo jine se tam dočtete, že ten frajer chodil dva roky  s Rosario Dawson  :) https://www.hollywoodreporter.com/news/politics-news/cory-booker-senate-speech-record-1236179068/
936565
4 0
reagují: verbst, verbst, Leefko
reagovat
reaguje na: Jura_22
Vyplněno. Máš to pěkně udělaný. Jen si zkontroluj jestli ti otázky sedí sociologicky. Počet odpovědí a občas mi to přišlo návodne. Neříkám že to tak je. Ale za kontrolu nic nedáš.

Máš tam kde mne extrémní odpovědi od Kingova hatera. :))))

Btw zajímavé by bylo srovnat adaptace jeho skoro povídek nebo velmi krátkých novel s těmi mega tisicistrankovymi knihami. A Kinga jsem nejvíc cítil v Castle Rocku. Sám má IMHO ty kratší věci a počty radši .
936590
Vyplněno. Máš to pěkně udělaný. Jen si zkontroluj jestli ti otázky sedí sociologicky. Počet odpovědí a občas mi to přišlo návodne. Neříkám že to tak je. Ale za kontrolu nic nedáš. Máš tam kde mne extrémní odpovědi od Kingova hatera. :)))) Btw zajímavé by bylo srovnat adaptace jeho skoro povídek nebo velmi krátkých novel s těmi mega tisicistrankovymi knihami. A Kinga jsem nejvíc cítil v Castle Rocku. Sám má IMHO ty kratší věci a počty radši .
936561
1 0
reagují: Jura_22
reagovat
Vyplněno. 
936585
Vyplněno. 
936561
1 0
reagovat
Taky jsem to vyplnil, snad dobře 🤘
936573
Taky jsem to vyplnil, snad dobře 🤘
936561
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Vlastně teď jen vyniká jak Trump má vyjadřování jako děcka 3. třídy. Ta jeho jeho slovní zásoba je v těch projevech tak na úrovni B1 studenta angličtiny. Možná proto, že více sofistikovanější mluvě, by mu jeho voliči nerozuměli :D
A takové Gettysburg...wow! je TOP . Jon Stewart si z toho udělal dobrou srandu link
936572
Vlastně teď jen vyniká jak Trump má vyjadřování jako děcka 3. třídy. Ta jeho jeho slovní zásoba je v těch projevech tak na úrovni B1 studenta angličtiny. Možná proto, že více sofistikovanější mluvě, by mu jeho voliči nerozuměli *:D* A takové [url=https://www.youtube.com/watch?v=pq4xSuiueUc]Gettysburg...wow! [/url]je TOP . Jon Stewart si z toho udělal dobrou srandu https://www.youtube.com/shorts/Fdtkf6LStf4
936560
4 -1
reagovat
Dvacet pět hodin v kuse stát, mluvit, nejíst, nepít...jako statement fest silná záležitost, zajímá mě, jestli Booker dovede to momentum využít...
936571
Dvacet pět hodin v kuse stát, mluvit, nejíst, nepít...jako statement fest silná záležitost, zajímá mě, jestli Booker dovede to momentum využít...
936560
3 0
reagovat
Vyplneno,  snad to pomůže :+
936568
Vyplneno,  snad to pomůže *:+*
936561
1 0
reagovat
Ten pán evidentně nemohl jít ani na záchod a údajně 24 hodin předtím nepil.  Stejně nevím, jak to dal bez urinálního sáčku.

Co je ale nejdůležitější, překonal rekord jiného pána, který prostestoval proti Civil Rights Act v padesátém sedmém. link

Respect. :+
936565
Ten pán evidentně nemohl jít ani na záchod a údajně 24 hodin předtím nepil.  Stejně nevím, jak to dal bez urinálního sáčku. Co je ale nejdůležitější, překonal rekord jiného pána, který prostestoval proti [i]Civil Rights Act[/i] v padesátém sedmém. https://en.wikipedia.org/wiki/Strom_Thurmond_filibuster_of_the_Civil_Rights_Act_of_1957 Respect. *:+*
936560
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Dotaz ohledně vyplnění dotazníku

Zdravím,
našli by se tu uživatelé, kteří se aktivně zapojují do veřejných diskuzí na filmové databázi ČSFD a jsou milovníky hororů? Píšu bakalářskou práci na It (2017 & 2019) od Andyho Muschiettiho a potřeboval bych pomoc s vyplněním dotazníku, který bude sloužit pro můj výzkum.
Našla by se tu nějaká výpomoc, prosím?

link

Pokud se tu najdou někteří, kteří by chtěli napsat svůj názor, budu moc vděčný!
Výš vkládám odkaz na dotazník.

Díky za odpovědi i reakce.
936561
Zdravím, našli by se tu uživatelé, kteří se aktivně zapojují do veřejných diskuzí na filmové databázi ČSFD a jsou milovníky hororů? Píšu bakalářskou práci na [i]It[/i] (2017 & 2019) od Andyho Muschiettiho a potřeboval bych pomoc s vyplněním dotazníku, který bude sloužit pro můj výzkum. Našla by se tu nějaká výpomoc, prosím? https://www.survio.com/survey/d/Y8X6M6U8T7I6Q9K9F Pokud se tu najdou někteří, kteří by chtěli napsat svůj názor, budu moc vděčný! Výš vkládám odkaz na dotazník. Díky za odpovědi i reakce.
Dotaz ohledně vyplnění dotazníku
2 0
reagovat
US Senator Cory Booker :o:+
25 hodin mluvil u pultíku... a byť jsem zatím slyšel jen úryvky z toho "proslovu", za mě je to naprosto neuvěřitelný.

Někteří nezvládaj dávat smysl ani během pěti minut. A on tady ve dvacátý hodině naprosto exceloval. 
936560
US Senator Cory Booker *:o**:+* 25 hodin mluvil u pultíku... a byť jsem zatím slyšel jen úryvky z toho "proslovu", za mě je to naprosto neuvěřitelný. Někteří nezvládaj dávat smysl ani během pěti minut. A on tady ve dvacátý hodině naprosto exceloval. 
2 0
reagují: okkac, Leefko, Memphis
reagovat
reaguje na: Gonzi
Kopačku na bradu, nemůžu se na takový čoráky dívat ...
936558
Kopačku na bradu, nemůžu se na takový čoráky dívat ...
936555
2 0
reagovat

1 doktor vs 20 anti-vaxxerů

Někdo tu linkoval něco jako 1 demokrat vs 20 republikánů a já docela kritizoval toho člověka, že nezvládal oponovat apod. a že to video často vyznívalo ve prospěch těch dvaceti lidí. Ne že by měli pravdu, ale že jim naprosto nezvládal oponovat.

Tak jsem narazil na 1 doktor vs 20 anti-vaxxerů a je to přesně to, na co jsem narážel. Doktor přímo reaguje na jejich postoje a názory, dává protiargumenty, dává širší kontext atd. atp.: link - celkem fajn věc. :+
936555
Někdo tu linkoval něco jako 1 demokrat vs 20 republikánů a já docela kritizoval toho člověka, že nezvládal oponovat apod. a že to video často vyznívalo ve prospěch těch dvaceti lidí. Ne že by měli pravdu, ale že jim naprosto nezvládal oponovat. Tak jsem narazil na 1 doktor vs 20 anti-vaxxerů a je to přesně to, na co jsem narážel. Doktor přímo reaguje na jejich postoje a názory, dává protiargumenty, dává širší kontext atd. atp.: https://youtu.be/o69BiOqY1Ec - celkem fajn věc. *:+*
1 doktor vs 20 anti-vaxxerů
3 0
reagují: esmo
reagovat
Pokud jste to někdo minul, doporučuju ten skvělej dokument,  měl by být pořád na Primu.
936520
Pokud jste to někdo minul, doporučuju ten skvělej [url=https://www.csfd.cz/film/1052342-val/prehled/]dokument[/url],  měl by být pořád na Primu.
6 0
reagovat

Diskova kronika podruhé

Zemřel Alois Švehlík (†85)
936518
Zemřel Alois Švehlík (†85)
Diskova kronika podruhé
12 0
reagovat
Ja som vcera lovcov levov akurat pozeral. RiP
936516
Ja som vcera lovcov levov akurat pozeral. RiP
9 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Na druhou stranu kdo může říct, že jeho poslední film byl nejlépe hodnoceným filmem jeho kariéry? Takže odešel opravdu na vrcholu.
Pustím si Lovce lvů, tam jsou s Douglasem největší borci:+
936515
Na druhou stranu kdo může říct, že jeho poslední film byl nejlépe hodnoceným filmem jeho kariéry? Takže odešel opravdu na vrcholu. Pustím si Lovce lvů, tam jsou s Douglasem největší borci*:+*
936509
16 0
reagovat

Diskova kronika

V 65ti zemřel Val Kilmer.
To bolí. :(

The cause of death was pneumonia, said his daughter, Mercedes. Mr. Kilmer was diagnosed with throat cancer in 2014 and later recovered, she said.
936509
V 65ti zemřel Val Kilmer. To bolí. :( [i]The cause of death was pneumonia, said his daughter, Mercedes. Mr. Kilmer was diagnosed with throat cancer in 2014 and later recovered[/i],[i] she said.[/i]
Diskova kronika
16 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: HAL
To byla samozřejmě zkratka. Jsem dost starej na to, abych si pamatoval, jak jsem před startem Spotify okrádal hudební společnosti s pomocí jeho sítě (nejsem na to hrdej). To jsem ještě frčel na impulsech btw...

Proto ty uvozovky :)
936440
To byla samozřejmě zkratka. Jsem dost starej na to, abych si pamatoval, jak jsem před startem Spotify okrádal hudební společnosti s pomocí jeho sítě (nejsem na to hrdej). To jsem ještě frčel na impulsech btw... Proto ty uvozovky :)
936439
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Teda Tede... omezovat někoho, kdo s Napsterem a Spotify udělal revoluci v hudbě velkou skoro jako vynález rádia, na "toho záporáka ze Social Network"... :D;)

On dělá charitu ve velkém už od doby kdy vydělal prachy na facebooku, takže pomalu dvacet let, Trumpa u tohohle snad nestojí za to zmiňovat.
936439
Teda Tede... omezovat někoho, kdo s Napsterem a Spotify udělal revoluci v hudbě velkou skoro jako vynález rádia, na "toho záporáka ze Social Network"... *:D**;)* On dělá charitu ve velkém už od doby kdy vydělal prachy na facebooku, takže pomalu dvacet let, Trumpa u tohohle snad nestojí za to zmiňovat.
936436
7 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Při četbě Forbesu jsem se dozvěděl, že existuje jistý Parker Institute for Cancer Immunotherapy (PICI). Za ním nestojí nikdo jiný než Sean Parker.

"To date, PICI has spent over $300 million on nearly 500 academic projects that have resulted in the publication of over 4,000 papers and
over 300 patents, largely focused on cancer immunotherapies — drugs that
assist the body's own immune system to fight cancers. Seventeen biotech
companies have spun up based on this research, collectively raising
over $4 billion in venture capital (which includes funds that PICI has
invested)."

Ano, žijeme v časech, kdy "záporák" ze Social Network pomyslně napravuje škrty amerického prezidenta... Coz je v PICI. link
936436
Při četbě Forbesu jsem se dozvěděl, že existuje jistý Parker Institute for Cancer Immunotherapy (PICI). Za ním nestojí nikdo jiný než Sean Parker. "To date, PICI has spent over $300 million on nearly 500 academic projects that have resulted in the publication of over 4,000 papers and over 300 patents, largely focused on cancer immunotherapies — drugs that assist the body's own immune system to fight cancers. Seventeen biotech companies have spun up based on this research, collectively raising over $4 billion in venture capital (which includes funds that PICI has invested)." Ano, žijeme v časech, kdy "záporák" ze Social Network pomyslně napravuje škrty amerického prezidenta... Coz je v PICI. https://www.forbes.com/sites/alexknapp/2025/03/31/as-trump-cuts-cancer-research-funding-billionaire-sean-parker-wants-to-scale-it-up/
5 0
reagují: HAL
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist