Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2521 - 2540 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
Aspoň nebudou muset posílat migranty, u kterých udělali "úřední chybu", kamsi do Salvadoru...
940360
Aspoň nebudou muset posílat migranty, u kterých udělali "úřední chybu", kamsi do Salvadoru...
940356
2 0
reagují: Disketa1
reagovat
Tak nejak klasicky pondělní ráno...
940358
Tak nejak klasicky pondělní ráno...
940356
1 0
reagovat
Mě zajímá dopad na filmový průmysl.
940357
Mě zajímá dopad na filmový průmysl.
940355
0 0
reagovat
Ježkovy voči, to snad není pravda:o:D
940356
Ježkovy voči, [url=https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/svet/trump-prikazal-znovu-otevrit-veznici-alcatraz-360678]to snad není pravda[/url]. *:o**:D*
1 0
reagují: Demonic8, Leefko, TedGeorge
reagovat
reaguje na: DarkSith
Jeden výrazný efekt už se déle děje
940355
Jeden výrazný efekt [url=https://zdopravy.cz/do-usa-prestavaji-letat-turiste-varuji-american-airlines-propad-se-tyka-hlavne-evropy-letenky-nekupuji-ani-cesi-244119/]už se déle děje[/url]. 
940350
1 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: pepo
Tak to je fajn. A Andor to taky není, a jak píšu, sequely jsou daleko, předaleko za ním. :+
940354
Tak to je fajn. A Andor to taky není, a jak píšu, sequely jsou daleko, předaleko za ním. *:+*
940352
0 0
reagovat
Nic pozitivního, tak jako úplně všechno, co ten neschopný, šílený klaun udělal a udělá. 8)
940353
Nic pozitivního, tak jako úplně všechno, co ten neschopný, šílený klaun udělal a udělá. *8)*
940350
1 0
reagovat
reaguje na: connor
nie kazdy serial je pre mna bezna spotrebka
940352
nie kazdy serial je pre mna bezna spotrebka
940349
0 0
reagují: connor
reagovat
Zajímalo by mě, co to přinese v praxi. 
940350
Zajímalo by mě, co to přinese v praxi. 
940346
0 0
reagují: Disketa1, connor
reagovat
Tohle hodnocení by asi mělo větší hodnotu, kdyby pro tebe "obyčejná spotřebka" nebyl úplně každý seriál. ?)
A svět SW tam je, jen zobrazený konečně z nového a velmi zajímavého úhlu. Plus to má opravdu výborné herecké výkony, a scénář a dialogy asi tak stokrát lepší než v sequelech (a vlastně i prequelech, jakkoliv ty mám rád). 
940349
Tohle hodnocení by asi mělo větší hodnotu, kdyby pro tebe "obyčejná spotřebka" nebyl úplně každý seriál. *?)* A svět SW tam je, jen zobrazený konečně z nového a velmi zajímavého úhlu. Plus to má opravdu výborné herecké výkony, a scénář a dialogy asi tak stokrát lepší než v sequelech (a vlastně i prequelech, jakkoliv ty mám rád). 
940344
2 0
reagují: pepo
reagovat
Nema kupene nejake akcie vo Volume?
940348
Nema kupene nejake akcie vo Volume?
940346
0 0
reagovat
Donald Trump oznámil stoprocentní clo na všechny filmy vyrobené v zahraničí, který prý ohrožují americkou národní bezpečnost. Více zde. Další důkaz, že Trump je magor. 
940346
Donald Trump oznámil stoprocentní clo na všechny filmy vyrobené v zahraničí, který prý ohrožují americkou národní bezpečnost. [url=https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/svet/trump-ohlasil-stoprocentni-clo-na-filmy-vyrobene-v-zahranici-360675?fbclid=IwY2xjawKFRvFleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFmY2E2NEg0YkZTQ09WMndzAR4kf8kcbsx0hPOVs1BsQcNg1VgEzHtMu5SPcSQQaSAhrSpSxZYgs2cttRoiSA_aem_wq7b6H0vevYD5_1t6sFlBQ]Více zde.[/url] Další důkaz, že Trump je magor. 
1 0
reagují: DarkSith, pepo
reagovat
reaguje na: HAL
Ja uplne tu malu sledovanost Andora chapem. Hlavnym lakadlom toho serialu je svet Star Wars, ktory tam vlastne vobec nie je. A okrem toho je to obycajna spotrebka. 
940344
Ja uplne tu malu sledovanost Andora chapem. Hlavnym lakadlom toho serialu je svet Star Wars, ktory tam vlastne vobec nie je. A okrem toho je to obycajna spotrebka. 
940342
1 0
reagují: connor
reagovat
pepo je masochista. raz za rok sa po tunajsej vyzve rad pozrie na nejaky serial. Ked uz nie, aby nam mohol vysplechnut aky je to 'mid', tak preto, lebo to ma rad natvrdo :D
940343
pepo je masochista. raz za rok sa po tunajsej vyzve rad pozrie na nejaky serial. Ked uz nie, aby nam mohol vysplechnut aky je to 'mid', tak preto, lebo to ma rad natvrdo *:D*
940334
1 0
reagovat
Nj jenže to neznamená moc když ty jsi ten jediný člověk na planetě kterému se Epizoda IX líbila :D
940342
Nj jenže to neznamená moc když ty jsi ten jediný člověk na planetě kterému se Epizoda IX líbila *:D*
940334
3 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Snipsley
Sorry  ?)
940341
Sorry  *?)*
940322
1 0
reagovat
Ta džungle byla ve výsledku úplně zbytečná výplň tbh. Jediná z těch linek v prvních třech dílech, co mě moc nebavila 
940339
Ta džungle byla ve výsledku úplně zbytečná výplň tbh. Jediná z těch linek v prvních třech dílech, co mě moc nebavila 
940338
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Na Andorovi je nejlepší Adria Arjona. :))
Mám za sebou tři díly druhé série a zdržování v džungli je celkem protivné. Naopak dějové linky na svatbě a mezi imperiálními důstojníky jsou napínavé i zajímavé.  
940338
Na Andorovi je nejlepší Adria Arjona. *:))* Mám za sebou tři díly druhé série a zdržování v džungli je celkem protivné. Naopak dějové linky na svatbě a mezi imperiálními důstojníky jsou napínavé i zajímavé.  
940270
1 0
reagují: holub109
reagovat
reaguje na: HAL
Uvidim, co dokukam. Ale ak sa to bude zlepsovat tymto tempom, tak okolo 17. Hodiny to bude.mozno na dvojtretinovej urovni epi IX 8)
940334
Uvidim, co dokukam. Ale ak sa to bude zlepsovat tymto tempom, tak okolo 17. Hodiny to bude.mozno na dvojtretinovej urovni epi IX *8)*
940319
0 -1
reagují: studo, HAL
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jaký by si měl pepo pořídit soundbar na sledování TLoU2? :))
940331
Jaký by si měl pepo pořídit soundbar na sledování TLoU2? *:))*
940323
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist