> tvé absurdní nároky na tvorbu ChatGPT, abys tomu prostě ukázal!, působí stejně jako nářky strejců pod články o elektroautech
Ptal jsem se na poměrně konkrétní dotaz, na který jen nedokážeš odpovědět a tak řešíš: kvalitu jiných článků, že nejsme na komisi diplomky, mé strýcovství, tržební reporty, a kopání do někoho.
Abych si tedy odpověděl sám: ChatGPT "čte" celý internet a hlavně si nepamatuje, kde co četl. Dělá syntézu a pamatuje si její výsledek. Z principu věci, když mu omezíš zdroje na csfd, tak to nic neznamená, protože on neví že to (ne)má z csfd.
reaguje na:
AndyKaufman
|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|

KFC ani nevím, že tam je, kebabem nepohrdnu ale na asii jsem měl poslední roky jen TOM takže díky za tipy na Viet Garden a Makalu. Do Burger Brothers se chystám už kolik let ale nikdy mi to nevyjde zato Beer Bar Brothers určitě nevynechám a na nějakého kyseláče si zajdu
. Tohle sem sedí jak prdel na hrnec. To, že vlastní a WB katalog Netflix schová pod jednu střechu, je sice pěkné, ale taky si to nechá pořádně zaplatit (od koho asi?) a výhled do budoucna je ještě o řád depresivnější.