Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5261 - 5280 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
Presne tak. Pretoze Cina je momentalne stale na to ten NAJLEPSI (nie zakonite najlacnejsi) partner. A zrovna Apple v tomto uz dlhe roky vynaklada znacne usilie, aby vyrabal co najskor inde. Presuva vyrobu do USA ak sa da a uz coskoro presunie vsetko do Indie (ktora ma zase samozrejme svoje problemy s ludskymi pravami).

Ale paci sa mi toto hrdinstvo pokrytcov, ktore konci v momente, ako by mali platit ovela viac za ten "poskladany iphone", alebo akonahle uvidia super ponuku na repraky od Xiaomi na Banggood. :D
732038
Presne tak. Pretoze Cina je momentalne stale na to ten NAJLEPSI (nie zakonite najlacnejsi) partner. A zrovna Apple v tomto uz dlhe roky vynaklada znacne usilie, aby vyrabal co najskor inde. Presuva vyrobu do USA ak sa da a uz coskoro presunie vsetko do Indie (ktora ma zase samozrejme svoje problemy s ludskymi pravami). Ale paci sa mi toto hrdinstvo pokrytcov, ktore konci v momente, ako by mali platit ovela viac za ten "poskladany iphone", alebo akonahle uvidia super ponuku na repraky od Xiaomi na Banggood. *:D*
732037
0 -2
reagují: SteKi, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gorecki
Keby nám prišiel, fungoval by tak krásne a spolahlivo ako v Číne poskladané iphony :D
732037
Keby nám prišiel, fungoval by tak krásne a spolahlivo ako v Číne poskladané iphony *:D*
732036
5 -2
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ako ti funguju repraky od Xiaomi? :D
732036
Ako ti funguju repraky od Xiaomi? *:D*
732030
0 -6
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: SteKi
Nie, rovnaka reakcia by bola aj na Google.
Co sa btw deje uz dost dlho.
732034
Nie, rovnaka reakcia by bola aj na Google. Co sa btw deje uz dost dlho.
732032
0 -6
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A v com je akoze problem? :D

Predpokladam, ze nevlastnis ziadne vyrobky vyrobene v Cine, je tak? 
732033
A v com je akoze problem? *:D* Predpokladam, ze nevlastnis ziadne vyrobky vyrobene v Cine, je tak? 
732030
0 -6
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ale ide o Apple takže tam je to v pohode a absolútne pochopiteľné :D
732032
Ale ide o Apple takže tam je to v pohode a absolútne pochopiteľné *:D*
732030
6 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gorecki
Gratuluju:D

V tom je právě ten problém. 
732030
Gratuluju*:D* V tom je právě ten problém. 
732023
7 -1
reagují: Gorecki, Gorecki, SteKi
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak zrovna v tomto Apple chapem, kedze to plati iba v Cine a je logicke, ze musi respektovat zakony v danej krajine, v ktorej podnika.
732023
Tak zrovna v tomto Apple chapem, kedze to plati iba v Cine a je logicke, ze musi respektovat zakony v danej krajine, v ktorej podnika.
732021
0 -9
reagují: AndyKaufman
reagovat
Omlouvám se, že tu zasírám HRY, ale když už se to tu řeší, suverénně nejvíc je mi na blití z těchle věcí : link

Hlavně že se tyhle sluníčkový firmy všude bijou v prsa, jak jsou proti totalitě a za rovná práva atd. atd. :- 
V podstatě si v tom můžou podat ruce všechny velký korporace, Apple, Google, Facebook, Microsoft. Nebo má někdo příklad firmy, co se v tomhle z prachů z Číny neposrala a neuhnula jim? 

S takovou mi začne být snad už sympatickej ten Zeman, který jejich dres nosí aspoň veřejně :D
732021
Omlouvám se, že tu zasírám HRY, ale když už se to tu řeší, suverénně nejvíc je mi na blití z těchle věcí : [url=https://www.theverge.com/2019/10/7/20903613/apple-hiding-taiwan-flag-emoji-hong-kong-macau-china]https://www.theverge.com/2019/10/7/20903613/apple-hiding-taiwan-flag-emoji-hong-kong-macau-china[/url] Hlavně že se tyhle sluníčkový firmy všude bijou v prsa, jak jsou proti totalitě a za rovná práva atd. atd. *:-*  V podstatě si v tom můžou podat ruce všechny velký korporace, Apple, Google, Facebook, Microsoft. Nebo má někdo příklad firmy, co se v tomhle z prachů z Číny neposrala a neuhnula jim?  S takovou mi začne být snad už sympatickej ten Zeman, který jejich dres nosí aspoň veřejně *:D*
1 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
BONUS :D:+
732020
BONUS *:D**:+*
732019
0 0
reagovat
No já chci vidět jak by zareagovali, kdyby udělal něco proti Trumpovi. :-)
732019
No já chci vidět jak by zareagovali, kdyby udělal něco proti Trumpovi. :-)
0 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: do_Od
A co až to řekne Facebook, Twitter, Google a Apple? Je to přeci jen jejich platforma ne? Můžou si nastavit pravidla jaká chtějí.
Nehledě na to, že to Blizzardem citované pravidlo je takový "catch-all", pod který jde nacpat v podstatě cokoliv. 
Kdyby šlo o kohokoliv jiného, tak dostane napomenutí, ale tahle reakce byla prostě mimo normální mez.
732015
A co až to řekne Facebook, Twitter, Google a Apple? Je to přeci jen jejich platforma ne? Můžou si nastavit pravidla jaká chtějí. Nehledě na to, že to Blizzardem citované pravidlo je takový "catch-all", pod který jde nacpat v podstatě cokoliv.  Kdyby šlo o kohokoliv jiného, tak dostane napomenutí, ale tahle reakce byla prostě mimo normální mez.
731993
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Ouk. Takhle to dává smysl. Díky :)
731997
Ouk. Takhle to dává smysl. Díky *:)*
731993
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Ale ony to dělají ve svém vlastním jménu, nepoužívají pro to nikoho jiného. Nezneužívají cizí platformu. 

Tady jde o to, že Blizzard jasně řekl, že jejich platforma nebude sloužit k žádným politickým projevům. Oni nejdou a nebanují všechny, kdo kdy vystoupili proti Číně. Ne, ten hráč tohle prostě zneužil, ještě navíc vědomě. Dopředu věděl, že to Blizzardu může uškodit, a že ho stihne trest. To je jako kdyby Pussy Riot přijaly pozvání na firemní večírek společnosti, která dělá obchody kromě jiného i v Rusku, a pak, přes varování, začaly skandovat něco s Ukrajinou zatímco by na sobě měly jen kalhotky s počmáraným Putinem. 

Bylo by to cool gesto, který bych osobně schvaloval? Jasně. Překvapilo by mě, kdyby jim firma nezaplatila, vyhodila je a už je znova nechtěla pozvat? Vůbec.
731993
Ale ony to dělají ve svém vlastním jménu, nepoužívají pro to nikoho jiného. Nezneužívají cizí platformu.  Tady jde o to, že Blizzard jasně řekl, že jejich platforma nebude sloužit k žádným politickým projevům. Oni nejdou a nebanují všechny, kdo kdy vystoupili proti Číně. Ne, ten hráč tohle prostě zneužil, ještě navíc vědomě. Dopředu věděl, že to Blizzardu může uškodit, a že ho stihne trest. To je jako kdyby Pussy Riot přijaly pozvání na firemní večírek společnosti, která dělá obchody kromě jiného i v Rusku, a pak, přes varování, začaly skandovat něco s Ukrajinou zatímco by na sobě měly jen kalhotky s počmáraným Putinem.  Bylo by to cool gesto, který bych osobně schvaloval? Jasně. Překvapilo by mě, kdyby jim firma nezaplatila, vyhodila je a už je znova nechtěla pozvat? Vůbec.
731992
3 0
reagují: Vardant, verbst
reagovat
reaguje na: do_Od
Hele, ... 
"Ten HS hráč tohle všechno věděl, a přesto se rozhodl to porušit..." 
Tohle by se ale dalo říct o všech protestech, ne? Třeba (jakkoliv je nemám rád) Pussy Riot a to vystoupení v pravoslavným kostele - Ony přesně věděly, co je od Vládi čeká, a stejně se "to" rozhodly porušit = protestovat.

Nebo ne?
731992
Hele, ...  [i]"Ten HS hráč tohle všechno věděl, a přesto se rozhodl to porušit..."  [/i]Tohle by se ale dalo říct o všech protestech, ne? Třeba (jakkoliv je nemám rád) Pussy Riot a to vystoupení v pravoslavným kostele - Ony přesně věděly, co je od Vládi čeká, a stejně se "to" rozhodly porušit = protestovat. Nebo ne?
731975
2 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: belasis
Asi jsem to špatně napsal, nepovažuju ho za zaměstnance, s blizzardem byl spjatý turnajem, kterého se účastnil a kanálem, na kterém se vyjádřil.

Trest pro hráče mi přijde v pořádku, i když je přísný, tohle prostě není sranda a nemůže si to dovolit. Trest pro castery nevím, asi to měli přerušit, na tom videu mi přišli že jen zbaběle schovali hlavy. Ti jsou potrestaní za neprofesionalitu.
731985
Asi jsem to špatně napsal, nepovažuju ho za zaměstnance, s blizzardem byl spjatý turnajem, kterého se účastnil a kanálem, na kterém se vyjádřil. Trest pro hráče mi přijde v pořádku, i když je přísný, tohle prostě není sranda a nemůže si to dovolit. Trest pro castery nevím, asi to měli přerušit, na tom videu mi přišli že jen zbaběle schovali hlavy. Ti jsou potrestaní za neprofesionalitu.
731982
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Spjatý myšleno byl na jejich turnaji na jejich ofiko kanálu a pod jejich záštitou. Prohlásit to na vlastním streamu, bylo by to naprosto v pohodě. Blizzard nezakazuje hráčům mít názor, jen si nepřeje, aby jeho prostřednictvím ten názor vysílali do světa. Na to má imho právo. Ať už je ten názor sebelepší.

Proto si nemyslím, že bych si protiřečil. Čínu totiž tolerujeme z ekonomických důvodů tak nějak všichni, určitě s ní ale všichni nesouhlasíme.
731984
Spjatý myšleno byl na jejich turnaji na jejich ofiko kanálu a pod jejich záštitou. Prohlásit to na vlastním streamu, bylo by to naprosto v pohodě. Blizzard nezakazuje hráčům mít názor, jen si nepřeje, aby jeho prostřednictvím ten názor vysílali do světa. Na to má imho právo. Ať už je ten názor sebelepší. Proto si nemyslím, že bych si protiřečil. Čínu totiž tolerujeme z ekonomických důvodů tak nějak všichni, určitě s ní ale všichni nesouhlasíme.
731978
0 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Je sranda, že to samé se řešilo před pár dny v NBA, kde GM Houstonu Rockets (paradoxně nejoblíbenější tým v Číně) se taky vyjádřil na podporu Hongkongu. Korporace se zachovala jako korporace, tady žádné překvapení (včetně ponížené omluvy na Weibu), ale mohli se zachovat lépe a lidé čekali, že se zachovají lépe - vyhodit hráče a oba dva castery je trochu overreaction, ne?

Co píšeš o toleranci a sobeckosti, je úplná blbost. Ten hráč není zaměstnanec společnosti a má právo vyjádřit svůj názor a vzhledem k tomu, že jaké hrůzy se odehrávají v Hongkongu a že Čína využívá každý myslitelný kanál k potlačování a perzekuci je to myslím naprosto pochopitelný a odvážný čin. Jeho reakce:
"Hrami od Blizzardu jsem ztratil 4 roky života, pokud ztratíme Hongkong bude to navždy."

Za necelý měsíc začíná Blizzcon, to aby měli po loňském fiasku a tomu, co schytávají teď nachystanou nějakou ohromnou pecku.
731982
Je sranda, že to samé se řešilo před pár dny v NBA, kde GM Houstonu Rockets (paradoxně nejoblíbenější tým v Číně) se taky vyjádřil na podporu Hongkongu. Korporace se zachovala jako korporace, tady žádné překvapení (včetně ponížené omluvy na Weibu), ale mohli se zachovat lépe a lidé čekali, že se zachovají lépe - vyhodit hráče a oba dva castery je trochu overreaction, ne? Co píšeš o toleranci a sobeckosti, je úplná blbost. Ten hráč není zaměstnanec společnosti a má právo vyjádřit svůj názor a vzhledem k tomu, že jaké hrůzy se odehrávají v Hongkongu a že Čína využívá každý myslitelný kanál k potlačování a perzekuci je to myslím naprosto pochopitelný a odvážný čin. Jeho reakce: "Hrami od Blizzardu jsem ztratil 4 roky života, pokud ztratíme Hongkong bude to navždy." Za necelý měsíc začíná Blizzcon, to aby měli po loňském fiasku a tomu, co schytávají teď nachystanou nějakou ohromnou pecku.
731975
4 0
reagují: do_Od
reagovat
Na jednu stranu tomuhle fandím, na druhou je to prostě pokrytecké, protože začít bojkotovat pořádně Čínu tak si nemůžeš koupit vůbec nic no 
731979
Na jednu stranu tomuhle fandím, na druhou je to prostě pokrytecké, protože začít bojkotovat pořádně Čínu tak si nemůžeš koupit vůbec nic no 
3 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Tancent vlastní 5% Blizzardu a ten před nimi ohnul hřbet - oproti tomu z Epicu vlastní Tancent celých 40%, ale jeho ředitel v reakci na tuto aféru prohlásil že by nic takového neudělali.

Takže ano, Blizzard je v tom jednoznačně na vině - že ukazuje že peníze jsou pro něj všechno a páteř nemají. Nic jiného než bojkot si nezaslouží. Btw ten hráč nebyl osoba spjatá s firmou, byl to prostě hráč v soutěži který využil svých pár vteřin slávy před kamerou.

Btw tímto celému svému textu protiřečíš: "Nemusí s nimi souhlasit, ale měl by je tolerovat."
Ano, zjevně do značné míry tolerují Čínu když tam dělají byznys - ale také s ní mohou nesouhlasit. Jak píšeš, tolerance neznamená souhlas.
731978
Tancent vlastní 5% Blizzardu a ten před nimi ohnul hřbet - oproti tomu z Epicu vlastní Tancent celých 40%, ale jeho ředitel v reakci na tuto aféru [url=http://www.hrej.cz/novinky/2019/10/10/epic-nebude-trestat-za-vyjadreni-k-cine-52688/]prohlásil že by nic takového neudělali[/url]. Takže ano, Blizzard je v tom jednoznačně na vině - že ukazuje že peníze jsou pro něj všechno a páteř nemají. Nic jiného než bojkot si nezaslouží. Btw ten hráč nebyl osoba spjatá s firmou, byl to prostě hráč v soutěži který využil svých pár vteřin slávy před kamerou. Btw tímto celému svému textu protiřečíš: "Nemusí s nimi souhlasit, ale měl by je tolerovat." Ano, zjevně do značné míry tolerují Čínu když tam dělají byznys - ale také s ní mohou nesouhlasit. Jak píšeš, tolerance neznamená souhlas.
731975
7 0
reagují: do_Od
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se