Před 10 lety to bylo takhle tak to tak musí bejt pořád. Což je úplnej opak co ta série udělala, ale ok.Je to uplně jednoduchý. Je to geniální story s vlastně i skvělým combatem. Jenže je ho tam strašně moc. Nový enemy super. Atreus super. Ale řeže se to tak rychle, že to stejně rychle omrzí. Pořád je to super, ale ne tak super, abych nechtěl pospíchat a užíval si to (víc animací finishing movů by taky prospělo nebo s nimi šetřit).
Nicméně nejhorší je, jak tam všechno strašně dlouho kurva trvá. Všechno. Pitomá skála. Pitomá truhla. Pitomá průrva. Neustále všechno má hodinovou animaci. Úplně zbytečně. Stačilo by to jednou za čas nebo poprvé. Chápu, že tohle je vyloženě konzolovej neduh, ale mělo tam toho být prostě méně. Nehledě na ty repetitivní frustrující hádanky, který jsou mega lehký, ale občas zradí třeba kamera a je jich zase zbytečně moc.
Ta hra je fantastická, ale neduhy má. Ta cesta k cíli (ať je to vedlejší quest nebo main story) je občas úmorná. Leč se snažili to osvěžit - a to se jim povedlo - šlo to imho ještě víc.
Každopádně po týdnu, kdy jsem brousil WZ 2 jsem se do toho dnes zase pustil. Opustil jsem Vanaheim a těším se dál. Ale na moc dalších vedlejšáků už to nevidím.