Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 481 - 500 Napsat příspěvek
reaguje na: Adventurer
Já hraju hodně supporty, ale když jinak nejde tak i jiné pozice.

Na supporty hravam Zyru, Sennu, Sonu, Lulu a další.

Jinak spíš trávím cas hraním Aramu pro zábavu. 
885436
Já hraju hodně supporty, ale když jinak nejde tak i jiné pozice. Na supporty hravam Zyru, Sennu, Sonu, Lulu a další. Jinak spíš trávím cas hraním Aramu pro zábavu. 
885363
1 0
reagovat

Dead Space

Do EA Play vstoupilo to remakové Dead Space. Tak kdo nehrál, tak třeba na PS Store je nyní akce EA Play na měsíc za 30,-.
Zahrajete si teda Dead Space za třicet stříbrných, ale musíte to zvládnout za měsíc.
Neděkujte mi 8)
885422
Do EA Play vstoupilo to remakové Dead Space. Tak kdo nehrál, tak třeba na PS Store je nyní akce EA Play na měsíc za 30,-. Zahrajete si teda Dead Space za třicet stříbrných, ale musíte to zvládnout za měsíc. Neděkujte mi *8)*
Dead Space
1 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Ano. A souhlasím
Osobně mám nejradši

Sejuani nebo Amumu v jngli.

mid je jasná Neeko ?):+

Supp pak Morgana nebo Lux

ADC Ziggs 

Top Urgot 
885363
Ano. A souhlasím Osobně mám nejradši Sejuani nebo Amumu v jngli. mid je jasná Neeko *?)**:+* Supp pak Morgana nebo Lux ADC Ziggs  Top Urgot 
885332
1 0
reagují: Muel, Demonic8
reagovat

League of Legends

Hravá tady někdo tuhle hru?
I když poslední dobou tvrdím, že to je často League of Tanks, protože jsou až moc OP.
885332
Hravá tady někdo tuhle hru? I když poslední dobou tvrdím, že to je často League of Tanks, protože jsou až moc OP.
League of Legends
2 0
reagují: Adventurer
reagovat
reaguje na: kyller
Největší  "walking simulator" poslední let, Death Stranding, jsem si do mrtě užil, takže počítám, že tohle by mě taky mohlo bavit ... ale dokud to nebude na Steamu, nebo na placce pro PS5, tak bohužel :D
885323
Největší  "walking simulator" poslední let, Death Stranding, jsem si do mrtě užil, takže počítám, že tohle by mě taky mohlo bavit ... ale dokud to nebude na Steamu, nebo na placce pro PS5, tak bohužel *:D*
885322
0 0
reagovat
reaguje na: esmo
Recenzentom to asi stačí. Záleží čo od tej hry očakávaš. V priemere tam má každá kapitola asi jednu pasáž, kde zastrelíš jedného alebo pár enemákov. Inak iba beháš, odklikávaš nejaké formálne prompty na dialóg či otvorenie dverí apod. Aj walking simulátory majú dosť fanúšikov, takže niekoho to asi bude baviť. Ja ako hráč očakávam od hry viac a toto podporovať nebudem.
885322
Recenzentom to asi stačí. Záleží čo od tej hry očakávaš. V priemere tam má každá kapitola asi jednu pasáž, kde zastrelíš jedného alebo pár enemákov. Inak iba beháš, odklikávaš nejaké formálne prompty na dialóg či otvorenie dverí apod. Aj walking simulátory majú dosť fanúšikov, takže niekoho to asi bude baviť. Ja ako hráč očakávam od hry viac a toto podporovať nebudem.
885312
0 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: kyller
Až tak? To je úplně protichůdné hodnocení, než jaké jsem zatím v recenzích herních webů četl ... no aspoň mě nemusí mrzet, že se k tomu zatím nedostanu :D
885312
Až tak? To je úplně protichůdné hodnocení, než jaké jsem zatím v recenzích herních webů četl ... no aspoň mě nemusí mrzet, že se k tomu zatím nedostanu *:D*
885300
0 0
reagují: kyller
reagovat

Alan Wake 2

Fúha, tak mám za sebou pár kapitol a zatiaľ som neprišiel na dôvod prečo z toho radšej nespravili televíznu minisériu. Gameplay osekaný na minimum. Tí čo spomínajú walking simulator fakt nie sú ďaleko od pravdy. Mind place mechanika strašne otravná a zbytočne len zdržuje. Horor celkom fajn, ale tie lacné jumpscary, ktoré hra v určitých momentoch doslova spamuje, si mohli odpustiť. Naratív a audiovizuál super, len proste toto si môže človek radšej pozrieť. Nevidím moc dôvod hrať. Refund a radšej to dopozerám v kľude na yt.

PS: Najviac na mňa zapôsobili songy, ktoré hrajú po konci každej kapitoly, čo pre tú hru asi nie je moc dobrá vizitka.
885300
Fúha, tak mám za sebou pár kapitol a zatiaľ som neprišiel na dôvod prečo z toho radšej nespravili televíznu minisériu. Gameplay osekaný na minimum. Tí čo spomínajú walking simulator fakt nie sú ďaleko od pravdy. Mind place mechanika strašne otravná a zbytočne len zdržuje. Horor celkom fajn, ale tie lacné jumpscary, ktoré hra v určitých momentoch doslova spamuje, si mohli odpustiť. Naratív a audiovizuál super, len proste toto si môže človek radšej pozrieť. Nevidím moc dôvod hrať. Refund a radšej to dopozerám v kľude na yt. PS: Najviac na mňa zapôsobili [url=https://www.youtube.com/watch?v=jfQed9kr23w&list=OLAK5uy_lXW6S-0O19-fL0jNzGKRX2rhPHpP-tVlA&index=1]songy[/url], ktoré hrajú po konci každej kapitoly, čo pre tú hru asi nie je moc dobrá vizitka.
Alan Wake 2
1 -1
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
jj, tohle video jsem viděl. Ani jedno z těch zvířat na tom místě nebylo:D. Souhlas s tím, že po aktivaci se jejich počet značně snížil. Dřív jsem na čipmánky narážel docela běžně. Možná to v rámci tohohle prvního hraní nechám být a nechám si to na opáčko, protože jinak je hra dost super a určitě si jí dám znova. Ono obecně jsem ty výzvy dost podcenil a kašlal na ně a většinu z nich začal řešit až někde ve 4. kapitole. Třeba výzvu na legendární ryby jsem si aktitoval až teď, kdy jsem v 6. kapitole. 
885134
jj, tohle video jsem viděl. Ani jedno z těch zvířat na tom místě nebylo*:D*. Souhlas s tím, že po aktivaci se jejich počet značně snížil. Dřív jsem na čipmánky narážel docela běžně. Možná to v rámci tohohle prvního hraní nechám být a nechám si to na opáčko, protože jinak je hra dost super a určitě si jí dám znova. Ono obecně jsem ty výzvy dost podcenil a kašlal na ně a většinu z nich začal řešit až někde ve 4. kapitole. Třeba výzvu na legendární ryby jsem si aktitoval až teď, kdy jsem v 6. kapitole. 
885130
4 0
reagovat
reaguje na: fabec
Čipmánek logicky všude kolem lesa, běhají spolu s veverkama. Přes den se objeví, ale hlavní výskyt v noci. Dobrá lokalita mezi řekou a Valentine.
Vačice opět v noci, výskyt je ale menší. Ideální spot je pod Riggs station a nad Rhodes.
Žluvy jsou dva druhy. Opět v noci, jeden pod Manzanita postem (dostupné až v epilogu), druhý opět Riggs station.
Datel je doslova a do písmene úplně po celé mapě...
Pozemní zvířátka jsou easy, jen opravdu musíš lovit v konkrétní čas. Ptáčci jsou těžší, protože musíš hledat i ve stromech, nebo na nebi.
K pomoci užij mapu pro Online. Ten spawn je stejný i ve Story.
885131
Čipmánek logicky všude kolem lesa, běhají spolu s veverkama. Přes den se objeví, ale hlavní výskyt v noci. Dobrá lokalita mezi řekou a Valentine. Vačice opět v noci, výskyt je ale menší. Ideální spot je pod Riggs station a nad Rhodes. Žluvy jsou dva druhy. Opět v noci, jeden pod Manzanita postem (dostupné až v epilogu), druhý opět Riggs station. Datel je doslova a do písmene úplně po celé mapě... Pozemní zvířátka jsou easy, jen opravdu musíš lovit v konkrétní čas. Ptáčci jsou těžší, protože musíš hledat i ve stromech, nebo na nebi. K pomoci užij mapu pro [url=https://jeanropke.github.io/RDOMap/]Online[/url]. Ten spawn je stejný i ve Story.
885124
1 0
reagovat
reaguje na: fabec
link

Nejlepší je si to nechat na epilog.
A ještě jeden tip. Dost lidí si všimlo, že po přečtení dopisu na každý lov klesl spawn rate daných zvířat a šli hůře najít. Pokud máš možnost, nečti dopis, první ulov předem, pak přečti a hoď na poštu.
885130
[url=https://www.youtube.com/watch?v=sp39vQIKiZA]link [/url] Nejlepší je si to nechat na epilog. A ještě jeden tip. Dost lidí si všimlo, že po přečtení dopisu na každý lov klesl spawn rate daných zvířat a šli hůře najít. Pokud máš možnost, nečti dopis, první ulov předem, pak přečti a hoď na poštu.
885124
4 0
reagují: fabec
reagovat
reaguje na: Godlike
Ta nová season fixnula všechno, co mi na tom předchozím grindu vadilo, takže mě to zas baví. Ale přiznávám, že jen co dám 100 a Uber Lilith tak s tím zase končím do dalšího updatu. :)
885129
Ta nová season fixnula všechno, co mi na tom předchozím grindu vadilo, takže mě to zas baví. Ale přiznávám, že jen co dám 100 a Uber Lilith tak s tím zase končím do dalšího updatu. *:)*
885122
1 0
reagovat

Resident Evil: Village

Nemám letos úplně s čím srovnat, protože když nepočítám ty chvilkový blbnutí s hrama ze Segy MegaDrive, Tonyho Hawka, GTA a spol., tak jsem letos doopravdy hrál želvím krokem jen Tsushimu. Dokud jsem ji neprošel celou, takže nejen ty letošní, ale i loňský pecky na mě teprv čekají.

Každopádně, Village byl pro mě přesně ten typ hry ke kterýmu jsem pak zasednul a strhlo mě to tak, že jsem to (na mě) dohrál krátce, za pár večerů během týdne. A přesně, jak psal  (=LIFTY=), zahrnuje to snad všechny druhy strachu (ty táhlý temný chodby uvidim ještě nějakej  čas). Překvapilo mě to i rozvrstvením - většinou dokud hry nehraju, moc se nezajímám o info, ať si nic nevyzradim, takže jsem si tady myslel, že je hlavní nemesis Lady. O to víc mě překvapilo, jak každá část k bossovi byla vždy tak trochu něco jinýho, dovršeno tou doslova čistkou od Chrise. Pokud se k tomu ještě někdo nedostal a bavil ho Biohazard,  za mě tohle ještě lepší :+
885126
Nemám letos úplně s čím srovnat, protože když nepočítám ty chvilkový blbnutí s hrama ze Segy MegaDrive, Tonyho Hawka, GTA a spol., tak jsem letos doopravdy hrál želvím krokem jen Tsushimu. Dokud jsem ji neprošel celou, takže nejen ty letošní, ale i loňský pecky na mě teprv čekají. Každopádně, Village byl pro mě přesně ten typ hry ke kterýmu jsem pak zasednul a strhlo mě to tak, že jsem to (na mě) dohrál krátce, za pár večerů během týdne. A přesně, jak psal  (=LIFTY=), zahrnuje to snad všechny druhy strachu [spoiler]([url=https://i.ytimg.com/vi/E4e8MUoytj8/maxresdefault.jpg]ty táhlý temný chodby[/url] uvidim ještě nějakej  čas). Překvapilo mě to i rozvrstvením - většinou dokud hry nehraju, moc se nezajímám o info, ať si nic nevyzradim, takže jsem si tady myslel, že je hlavní nemesis Lady. O to víc mě překvapilo, jak každá část k bossovi byla vždy tak trochu něco jinýho, dovršeno tou doslova čistkou od Chrise. [/spoiler]Pokud se k tomu ještě někdo nedostal a bavil ho Biohazard,  za mě tohle ještě lepší *:+*
Resident Evil: Village
1 0
reagovat

RDR2 - lepší svět, noví přátelé (lovecká výzva III)

Síla internetu mě zatím zklamala. Všemožná youtube videa a názory protřelých hráčů k ničemu, tak vyzkouším i zdejší kapacity.
Kde jste v RDR2 lovili čipmánka, datla, žluvu a vačici? Je to součást úkolu Lepší svět, noví přátelé, konkrétně část 3, kdy je nutno sehnat jejich perfektní zdechlinu.
Už jsem z toho komplet na prášky. Jezdim po mapě křížem krážem a nemůžu najít ani jednoho jedince těchto druhů. Je teda třeba říct, že už z minulých částí tohohle úkolu jsem se dost klepal v koutě a jejich plnění mi zabralo klidně hodiny čistého času.
885124
Síla internetu mě zatím zklamala. Všemožná youtube videa a názory protřelých hráčů k ničemu, tak vyzkouším i zdejší kapacity. Kde jste v RDR2 lovili čipmánka, datla, žluvu a vačici? Je to součást úkolu Lepší svět, noví přátelé, konkrétně část 3, kdy je nutno sehnat jejich perfektní zdechlinu. Už jsem z toho komplet na prášky. Jezdim po mapě křížem krážem a nemůžu najít ani jednoho jedince těchto druhů. Je teda třeba říct, že už z minulých částí tohohle úkolu jsem se dost klepal v koutě a jejich plnění mi zabralo klidně hodiny čistého času.
RDR2 - lepší svět, noví přátelé (lovecká výzva III)
0 -1
reagují: KARLOS, Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: do_Od
Skvěle napsáno, dohráno ještě nemám, ale naprosto stejný pocity zatím.

To Diablo nechápu btw. Do levelu 50 skvělý, pak... 
885122
Skvěle napsáno, dohráno ještě nemám, ale naprosto stejný pocity zatím. To Diablo nechápu btw. Do levelu 50 skvělý, pak... 
885112
1 0
reagují: do_Od
reagovat

Spidey 2

We are Venom!

Juchů, 100 % done. Tom Hardy může smutně koukat v koutě, protože jeho filmy nikdy nemají šanci se tomuhle zpracování Venoma ani přiblížit, to finále bylo upřímně naprosto famózní a mnohem větší v měřítku, než co jsem čekal, nebo zažil v první hře. Vlastně mi přijde zpětně smutný, že ani GoW: Ragnarok se co se měřítka týče tomuhle nepřiblížil. 

Příběh 9/10, tady vidím asi největší posun oproti prvnímu dílu (solidních 7/10). Ne, že by se teda nezlepšilo úplně všechno, ale kde mi v jedničce chyběly emoce nebo důvody pokračovat, tady to bylo všechno a hlavně to strašně silně gradovalo s každou přibývající hodinou (kterých mám nakonec 30 na platinu). Kraven posloužil jako katalyzátor, ale prim tu vždycky hrála trojice Peter, Harry, symbiont. Do čehož teda ještě několikrát velice dobře zasáhli Miles (který si tu řešil svoje věci a nebyl hlavní postavou příběhu, ale byl pořád stěžejní) a MJ.

Každopádně lepší rozmanitost misí, lepší rozvržení vedlejších aktivit, rychlejší pohyb po městě, lepší skill tree, zkrátka upgrade po všech stránkách. Vedlejší mise s Howardem byla slušná podpásovka. Každopádně jsem měl několikrát na krajíčku, což je asi to nejvíc, co si může člověk od hry přát. Nebo aspoň já. 

Nakonec teda asi mírně upravuju svoje GOTY.
1. Spidey 2 (nejlepší komiks hra všech dob?)
2. Jedi Survivor (herní ekvivalent Impérium vrací úder)
3. Hogwarts (hlavně za splněnej sen s Bradavicema)
4. Baldurs Gate 3 (nejlepší RPG od třetího Zaklínače)
5. Diablo IV (300 hodin and no sign of stopping)

Alan Wake 2 promine, k tomu se nejspíš dostanu až příští rok.
885112
We are Venom! Juchů, 100 % done. Tom Hardy může smutně koukat v koutě, protože jeho filmy nikdy nemají šanci se tomuhle zpracování Venoma ani přiblížit, to finále bylo upřímně naprosto famózní a mnohem větší v měřítku, než co jsem čekal, nebo zažil v první hře. Vlastně mi přijde zpětně smutný, že ani GoW: Ragnarok se co se měřítka týče tomuhle nepřiblížil.  Příběh 9/10, tady vidím asi největší posun oproti prvnímu dílu (solidních 7/10). Ne, že by se teda nezlepšilo úplně všechno, ale kde mi v jedničce chyběly emoce nebo důvody pokračovat, tady to bylo všechno a hlavně to strašně silně gradovalo s každou přibývající hodinou (kterých mám nakonec 30 na platinu). Kraven posloužil jako katalyzátor, ale prim tu vždycky hrála trojice Peter, Harry, symbiont. Do čehož teda ještě několikrát velice dobře zasáhli Miles (který si tu řešil svoje věci a nebyl hlavní postavou příběhu, ale byl pořád stěžejní) a MJ. Každopádně lepší rozmanitost misí, lepší rozvržení vedlejších aktivit, rychlejší pohyb po městě, lepší skill tree, zkrátka upgrade po všech stránkách. Vedlejší mise s Howardem byla slušná podpásovka. Každopádně jsem měl několikrát na krajíčku, což je asi to nejvíc, co si může člověk od hry přát. Nebo aspoň já.  Nakonec teda asi mírně upravuju svoje GOTY. 1. Spidey 2 (nejlepší komiks hra všech dob?) 2. Jedi Survivor (herní ekvivalent Impérium vrací úder) 3. Hogwarts (hlavně za splněnej sen s Bradavicema) 4. Baldurs Gate 3 (nejlepší RPG od třetího Zaklínače) 5. Diablo IV (300 hodin and no sign of stopping) Alan Wake 2 promine, k tomu se nejspíš dostanu až příští rok.
Spidey 2
12 -2
reagují: Godlike
reagovat
NVN jsem míval docela rád, ale ta hra byla po infinity engine hrách evidentním krokem k horšímu, a teď už dost zestárla. Ale někdy bych se rád dokopal k jejím datadiskům, ty jsou prý velmi dobré. 

Pillarsy mě bavily hodně, jednička má výborný příběh, dvojka zase vede tím prostředím. 
885040
NVN jsem míval docela rád, ale ta hra byla po infinity engine hrách evidentním krokem k horšímu, a teď už dost zestárla. Ale někdy bych se rád dokopal k jejím datadiskům, ty jsou prý velmi dobré.  Pillarsy mě bavily hodně, jednička má výborný příběh, dvojka zase vede tím prostředím. 
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Neverwinter nights je stará hra, ale stále ji hraju a dost hráčů se dá najít i na jiných serverech.
U filmu D&D to byla super nostalgie.
Spolu ještě s Icewind dále a baldurs gate :)
885039
Neverwinter nights je stará hra, ale stále ji hraju a dost hráčů se dá najít i na jiných serverech. U filmu D&D to byla super nostalgie. Spolu ještě s Icewind dále a baldurs gate *:)*
885038
1 0
reagovat
reaguje na: Vardant
Na Neverwinter Nights jsem si nikdy nezvyknul, stejně jako na Pillars of Eternity. Pritom to má teoreticky všechno co bych měl milovat. 
885038
Na Neverwinter Nights jsem si nikdy nezvyknul, stejně jako na Pillars of Eternity. Pritom to má teoreticky všechno co bych měl milovat. 
884999
0 0
reagují: Demonic8
reagovat

Alan Wake 2

Zatiaľ som si to osobne nevyskúšal, ale čo pozerám benchmarky, tak ani neviem či chcem. RTX3080 dlss performance avg 45fps uff :o 
885027
Zatiaľ som si to osobne nevyskúšal, ale čo pozerám benchmarky, tak ani neviem či chcem. RTX3080 dlss performance avg 45fps uff *:o* 
Alan Wake 2
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se