Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 501 - 520 Napsat příspěvek
reaguje na: Kostěj
jj, je to super.
> Dozná hratelnost nějaký větší změny?
Ne. link
888259
jj, je to super. [i]> Dozná hratelnost nějaký větší změny?[/i] Ne. https://www.youtube.com/watch?v=MvJPKOLDSos
888256
1 0
reagovat

notes on RDR 2

Teda, vypadá to úchvatně. Smysl pro detail je takový bezvýznamný spojení, který každej tak nějak přejde pokrčením ramen jako skoro samozřejmost, ale bože, jak hroznej rozdíl to je proti všemu, co jsem zatím hrál. Nejde ani tak o grafiku samotnou a assety, ale třeba různej manýrismus postav (Arthura jsem načapal, jak si při jízdě na koni utírá nos do rukávu) a jiný "kraviny", který by mě ani samy od sebe nenapadly. Klobouk dolů i s hlavou.

That being said: přepadli jsme vlak a opustili Colter. Dozná hratelnost nějaký větší změny? Poněvádž zatím to je jako hrát ve filmu - mise jsou striktně nalajnovanej walking/riding simulator (drž shift po dobu pěti minut a poslouchej dialogy) s občasným střílením, kterej je navíc strašně easy. Extrémně lineární a jakmile nedržíš se skriptem (?) krok, hned na tebe někdo začne povykovat...

EDIT: za to ovládací schéma na PC by měli někoho pro výstrahu zastřelit
888256
Teda, vypadá to úchvatně. Smysl pro detail je takový bezvýznamný spojení, který každej tak nějak přejde pokrčením ramen jako skoro samozřejmost, ale bože, jak hroznej rozdíl to je proti všemu, co jsem zatím hrál. Nejde ani tak o grafiku samotnou a assety, ale třeba různej manýrismus postav (Arthura jsem načapal, jak si při jízdě na koni utírá nos do rukávu) a jiný "kraviny", který by mě ani samy od sebe nenapadly. Klobouk dolů i s hlavou. That being said: přepadli jsme vlak a opustili Colter. Dozná hratelnost nějaký větší změny? Poněvádž zatím to je jako hrát ve filmu - mise jsou striktně nalajnovanej walking/riding simulator (drž shift po dobu pěti minut a poslouchej dialogy) s občasným střílením, kterej je navíc strašně easy. Extrémně lineární a jakmile nedržíš se skriptem (?) krok, hned na tebe někdo začne povykovat... EDIT: za to ovládací schéma na PC by měli někoho pro výstrahu zastřelit
notes on RDR 2
3 0
reagují: KARLOS, Mr. Hlad, HAL, SteKi, Gonzi
reagovat
WatchMojo beru spíš jako oddych, než nějaký vypovídající kanál, ale každopádně gratuluji Čechům,  že se zase někde jednou umístili. 8)
888248
WatchMojo beru spíš jako oddych, než nějaký vypovídající kanál, ale každopádně gratuluji Čechům,  že se zase někde jednou [url=https://m.youtube.com/watch?v=4HfdsJcxJmw]umístili. *8)*[/url]
0 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Já se bohužel nechal nachytat a myslel si, že je to zadarmo i na konzole, což z emailu tak vypadalo -- pár kliknutí a zjistíš, že nasrat... ?)
888214
Já se bohužel nechal nachytat a myslel si, že je to zadarmo i na konzole, což z emailu tak vypadalo -- pár kliknutí a zjistíš, že nasrat... *?)*
888183
0 0
reagovat
Kdyby někdo neměl, tak Ubisoft rozdává zdarma AC Syndicate link
888183
Kdyby někdo neměl, tak Ubisoft rozdává zdarma AC Syndicate [url=https://register.ubisoft.com/acsyndicate/en-US]link[/url]
6 0
reagují: departed
reagovat

Cyberpunk 2077 + datadisk

Mám rozehráno, z větší části jak základní hru, tak i datadisk. A musím říct, že zatímco základní hra mě sice baví, ale nějaké větší vtažení se nedostavilo, datadisk je na tom úplně někde jinde. Baví mě příběh, postavy! (v základní hře si ne a ne najít k nějaké pořádný vztah) a i ten Dogtown mi přijde zajímavější (živější). A co vy?
887869
Mám rozehráno, z větší části jak základní hru, tak i datadisk. A musím říct, že zatímco základní hra mě sice baví, ale nějaké větší vtažení se nedostavilo, datadisk je na tom úplně někde jinde. Baví mě příběh, postavy! (v základní hře si ne a ne najít k nějaké pořádný vztah) a i ten Dogtown mi přijde zajímavější (živější). A co vy?
Cyberpunk 2077 + datadisk
6 0
reagovat
reaguje na: Vincent
  1. > "Sorry za výlev, je to pro mě všeobjímající, celospolečenské a velmi silné téma, konzole jsou jen malý prd na celém poli zla, které
    megakorporace přinášejí."
  2. Píšu všemi deseti. Rychle.
  3. Utvářet argumentaci mě BAVÍ. Sám si u toho srovnám svoje myšlenky a v případě diskuze, což z toho naštěstí pak bylo, do nich můžu zakomponovávat vhled dalších lidí a upravovat můj vnitřní konsenzus.
Zde je třeba můj závěr, že lidé ocení, jak to Sony zastřeší a naservíruje a že by exkluzivita stačila i menší, řekněme rok, protože ta release událost, reklamy apod. jsou podobně jako u kina v den premiéry a kdo se na to dívá doma už vlastně nikoho moc nezajímá.
Ne že by s ním museli všichni souhlasit, ale před diskuzí bych ti takový pohled nenapsal.
tl;dr: Rád si utvářím názory na základě protinázorů a alternativních pohledů.:+
887742
[list=1][*]> [i]"Sorry za výlev, je to pro mě všeobjímající, celospolečenské a velmi silné téma, konzole jsou jen malý prd na celém poli zla, které megakorporace přinášejí."[/i][/*][*]Píšu všemi deseti. Rychle. [/*][*]Utvářet argumentaci mě BAVÍ. Sám si u toho srovnám svoje myšlenky a v případě diskuze, což z toho naštěstí pak bylo, do nich můžu zakomponovávat vhled dalších lidí a upravovat můj vnitřní konsenzus. [/*][/list]Zde je třeba můj závěr, že lidé ocení, jak to Sony zastřeší a naservíruje a že by exkluzivita stačila i menší, řekněme rok, protože ta release událost, reklamy apod. jsou podobně jako u kina v den premiéry a kdo se na to dívá doma už vlastně nikoho moc nezajímá. Ne že by s ním museli všichni souhlasit, ale před diskuzí bych ti takový pohled nenapsal. tl;dr: Rád si utvářím názory na základě protinázorů a alternativních pohledů.*:+*
887725
7 -1
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
23.11., nikdo z vás to tady nevydržel tak dlouho ... :D
887727
23.11., nikdo z vás to tady nevydržel tak dlouho ... *:D*
887726
0 0
reagovat
reaguje na: Vincent
No Nut November. Pak je čas i energie na psaní.
887726
No Nut November. Pak je čas i energie na psaní.
887725
3 0
reagují: esmo
reagovat
Panove, kde na ty slohovky berete vlastne cas a energii? Ja jsem rad, ze mam cas si obcas pustit FC24 na PS5, ale obhajovat nejaky moje myslenkovy pochody na Internetu, na to mi nejak v teto dobe uz chybi energie :D
887725
Panove, kde na ty slohovky berete vlastne cas a energii? Ja jsem rad, ze mam cas si obcas pustit FC24 na PS5, ale obhajovat nejaky moje myslenkovy pochody na Internetu, na to mi nejak v teto dobe uz chybi energie *:D*
4 -1
reagují: Gonzi, Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: KARLOS
Já bych si tím nebyl tak jistý, ale fakt nemá cenu to dál řešit, protože by to byly jen spekulace. Každopádně díky tobě i Gonzimu, dobrá diskuse.
887577
Já bych si tím nebyl tak jistý, ale fakt nemá cenu to dál řešit, protože by to byly jen spekulace. Každopádně díky tobě i Gonzimu, dobrá diskuse.
887567
2 0
reagovat

Alan Wake 2

Na Epic store v rámci Black Friday za 890,-
Ale já si to sakra nechci kupovat na Epicu ... takto mě pokoušet ... :(
887574
Na Epic store v rámci Black Friday za 890,- Ale já si to sakra nechci kupovat na Epicu ... takto mě pokoušet ... *:(*
Alan Wake 2
0 0
reagovat
reaguje na: Haggar
No a to je právě to, co si myslím, že hraje téměř nulovou roli a co jsem se snažil říct. Většině lidí je fakt, že to může někdy v budoucnu vyjít i na PC úplně putna 8)
887567
No a to je právě to, co si myslím, že hraje téměř nulovou roli a co jsem se snažil říct. Většině lidí je fakt, že to může někdy v budoucnu vyjít i na PC úplně putna *8)*
887555
2 0
reagují: Haggar
reagovat
reaguje na: KARLOS
Už bych se znova opakoval, takže jen krátce. Rozhodně netvrdím, že GoT je aktuálně pro PS system seller. Ten příklad Uncharted 10 let zpátky byl proto, že tehdy se na PC neportovalo. Takže je to myšlené tak, že podle mě aktuální Marvel's Spider-man 2 není tak velký system seller jako bývalo kdysi Uncharted, nebo vlastně jako byl i první Spider-man, protože tenkrát sis nemohl říct "Kašlu na PS, počkám 2-3 roky a zahraju si to na PC". To si o Spider-Manovi 2 řict můžeš, což ho na stupnici system-sellerovitosti (čeština pláče, já vím :)) posouvá o něco níž. Jak moc velké to něco je, je na debatu, ale je rozhodně nenulové a podle mě ne zase úplně zanedbatelné.
887555
Už bych se znova opakoval, takže jen krátce. Rozhodně netvrdím, že GoT je aktuálně pro PS system seller. Ten příklad Uncharted 10 let zpátky byl proto, že tehdy se na PC neportovalo. Takže je to myšlené tak, že podle mě aktuální Marvel's Spider-man 2 není tak velký system seller jako bývalo kdysi Uncharted, nebo vlastně jako byl i první Spider-man, protože tenkrát sis nemohl říct "Kašlu na PS, počkám 2-3 roky a zahraju si to na PC". To si o Spider-Manovi 2 řict můžeš, což ho na stupnici system-sellerovitosti (čeština pláče, já vím *:)*) posouvá o něco níž. Jak moc velké to něco je, je na debatu, ale je rozhodně nenulové a podle mě ne zase úplně zanedbatelné.
887551
0 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: Haggar
Podle me zamenujes hodnotu s tou exkluzivitou. Kdyby tomu tak bylo, tak si Sony u tech titulu rekne treba o dvacet procent vic, jak u neexkluzivnich titulu.
To se nedeje. Exkluzivita nezveda hodnotu tech her, zveda duvod, proc si poridit system, na kterem bezi. Ale sam duvod, ze si hru nikde jinde nepustis, nevytvari vyssi hodnotu.
Vydani na dalsich systemech naopak hodnotu zveda. Pokud je nechas exkluzivni, zakonite budes zlevnovat. A zlevnovani neni nic jineho, nez ze hra ztraci hodnotu. Za plnou palku ji po ctyrech letech neprodas, naopak bude o dve tretiny levnejsi. Protoze at exkluzivni, vsichni, kdo si ji chteli koupit a zahrat uz ji maji koupenou a zahranou. Vydanim na nove platforme cenu opet zvednes, protoze to sice bude hra ctyri roky stara, ale na PC je defakto nova.
Operujes tady s nejakym casovym vzorcem - pokud chci Uncharted, budu si muset PS koupit, jinak to nejde. Tvrdis, ze s vydanim pripadne petky to nebude platit - staci si pockat tri roky, ono to vyjde.
Takto vetsinovy zakaznik nepremysli. O hre se mluvi, je to novinka. Jednoduse si ji koupi. Pokud ji bude chtit moc, donuti ho to koupit konzoli. Pokud ji moc chtit nebude, nebude ji hrat vubec. Koupi si ji az pripadne ve sleve, proto taky ty slevy funguji. A pokud uz nezaberou ani ty slevy, tak se puvodne exkluzivni hra vyda na dalsim systemu. Svete div se, lidi ty verze kupuji a to i ve vyrazne drazsich cenach, nez ty vyprodejove kopie na puvodnim systemu...
Na system seller po ctyrech letech bych nesazel. Nikdo (temer, vyjimky existuji vzdy, ale to je v radu jednotlivcu) ti ted neprijde a nerekne - hele, musim si koupit PSko, protoze na PC neni Ghost of Tsusima. Protoze bud uz tak ucinil, nebo tak jiz nikdy neucini. To zarizeni mu proda az treba novy Spiderman a protoze kdysi chtel GoT a protoze ted je ve sleve, tak si ho prikoupi take. Ale nikdy to nebude jen to GoT. A toho noveho Spideyho ke koupi konzole muze treba motivovat jednicka z PC, byt treba pred tim na prvnihgo Spideyho ctyri roky cekal, protoze PS koupit odmital...
Ne, fakt tomu nerozumim. Exkluzivita je jen nastroj, ja v tom argumentu opravdu vysvetleni nevidim. Ale samozrejme dik, zes odpovedel aspon ty. :):+
887551
Podle me zamenujes hodnotu s tou exkluzivitou. Kdyby tomu tak bylo, tak si Sony u tech titulu rekne treba o dvacet procent vic, jak u neexkluzivnich titulu. To se nedeje. Exkluzivita nezveda hodnotu tech her, zveda duvod, proc si poridit system, na kterem bezi. Ale sam duvod, ze si hru nikde jinde nepustis, nevytvari vyssi hodnotu. Vydani na dalsich systemech naopak hodnotu zveda. Pokud je nechas exkluzivni, zakonite budes zlevnovat. A zlevnovani neni nic jineho, nez ze hra ztraci hodnotu. Za plnou palku ji po ctyrech letech neprodas, naopak bude o dve tretiny levnejsi. Protoze at exkluzivni, vsichni, kdo si ji chteli koupit a zahrat uz ji maji koupenou a zahranou. Vydanim na nove platforme cenu opet zvednes, protoze to sice bude hra ctyri roky stara, ale na PC je defakto nova. Operujes tady s nejakym casovym vzorcem - pokud chci Uncharted, budu si muset PS koupit, jinak to nejde. Tvrdis, ze s vydanim pripadne petky to nebude platit - staci si pockat tri roky, ono to vyjde. Takto vetsinovy zakaznik nepremysli. O hre se mluvi, je to novinka. Jednoduse si ji koupi. Pokud ji bude chtit moc, donuti ho to koupit konzoli. Pokud ji moc chtit nebude, nebude ji hrat vubec. Koupi si ji az pripadne ve sleve, proto taky ty slevy funguji. A pokud uz nezaberou ani ty slevy, tak se puvodne exkluzivni hra vyda na dalsim systemu. Svete div se, lidi ty verze kupuji a to i ve vyrazne drazsich cenach, nez ty vyprodejove kopie na puvodnim systemu... Na system seller po ctyrech letech bych nesazel. Nikdo (temer, vyjimky existuji vzdy, ale to je v radu jednotlivcu) ti ted neprijde a nerekne - hele, musim si koupit PSko, protoze na PC neni Ghost of Tsusima. Protoze bud uz tak ucinil, nebo tak jiz nikdy neucini. To zarizeni mu proda az treba novy Spiderman a protoze kdysi chtel GoT a protoze ted je ve sleve, tak si ho prikoupi take. Ale nikdy to nebude jen to GoT. A toho noveho Spideyho ke koupi konzole muze treba motivovat jednicka z PC, byt treba pred tim na prvnihgo Spideyho ctyri roky cekal, protoze PS koupit odmital... Ne, fakt tomu nerozumim. Exkluzivita je jen nastroj, ja v tom argumentu opravdu vysvetleni nevidim. Ale samozrejme dik, zes odpovedel aspon ty. *:)**:+*
887512
5 0
reagují: Haggar
reagovat
reaguje na: Gonzi
Určitě souhlasím, že kvalita studia je základ. Když někdo neumí, můžeš do něj nalít peněz, kolik chceš a nepomůže to. Ale zároveň určitě platí, že když chceš AAA hru s vysokými produkčními hodnotami, tak se prostě musí zaplatit. A to prostě malé studio nezvládne. Pak musíš být buď to velké studio, jako ti Rockstaři nebo CD Projekt) nebo musíš mít bohatého vydavatele, který tě podpoří a ne vyždíme. A v tomhle je prostě dobrá Sony.
887533
Určitě souhlasím, že kvalita studia je základ. Když někdo neumí, můžeš do něj nalít peněz, kolik chceš a nepomůže to. Ale zároveň určitě platí, že když chceš AAA hru s vysokými produkčními hodnotami, tak se prostě musí zaplatit. A to prostě malé studio nezvládne. Pak musíš být buď to velké studio, jako ti Rockstaři nebo CD Projekt) nebo musíš mít bohatého vydavatele, který tě podpoří a ne vyždíme. A v tomhle je prostě dobrá Sony.
887528
1 0
reagovat
reaguje na: Haggar
Já tvrdím, že ta kvalita je spíš ve studiu, než v produkci (samozřejmě to není 100% čisté a Sony evidentně rádo za kvalitu připlatí, nechci je shazovat). Proto i first party hry (Days Gone) nebo vyloženě nejvlajkovější hra dané platformy (Halo) můžou pohořet.
Naopak ale vidím, že ty největší a nejdražší hry exclusivní nejsou (RDR2, Cybeprunk).
887528
Já tvrdím, že ta kvalita je spíš ve studiu, než v produkci (samozřejmě to není 100% čisté a Sony evidentně rádo za kvalitu připlatí, nechci je shazovat). Proto i first party hry (Days Gone) nebo vyloženě nejvlajkovější hra dané platformy (Halo) můžou pohořet. Naopak ale vidím, že ty největší a nejdražší hry exclusivní nejsou (RDR2, Cybeprunk).
887526
0 0
reagují: Haggar
reagovat
reaguje na: do_Od
Ale vážně, pro first party tituly hraje teoreticky jedna věc: Hry jsou šité na míru systému (např. defacto neportovatelný Motorstorm na PS3) a jejich budget je suplovaný zisky z ostatních prodejů na daném systému. Toto chápu a respektuju.

Jenže, ty konzole jsou stejné (PC, XBox i PS aktuálně běží na HW od AMD...), ty platformy nejsou nikterak unikátní (jo, PSku se třepou triggery, pardon) a ty peníze jsou dost na hraně, když Alan Wake vypadá jak vypadá, nebo když ty nejvíc hry jsou od studií jako Rockstar, či CD Project Red.

Opravdu to tam nevidím. Takže zůstávají nevýhody.
887527
Ale vážně, pro first party tituly hraje teoreticky jedna věc: Hry jsou šité na míru systému (např. defacto neportovatelný Motorstorm na PS3) a jejich budget je suplovaný zisky z ostatních prodejů na daném systému. Toto chápu a respektuju. Jenže, ty konzole jsou stejné (PC, XBox i PS aktuálně běží na HW od AMD...), ty platformy nejsou nikterak unikátní (jo, PSku se třepou triggery, pardon) a ty peníze jsou dost na hraně, když Alan Wake vypadá jak vypadá, nebo když ty nejvíc hry jsou od studií jako Rockstar, či CD Project Red. Opravdu to tam nevidím. Takže zůstávají nevýhody.
887515
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Proč mě ty exklusivity vyhovují, to jsem popsal o pár postů níže, to bych se opakoval.
K té kvalitě - ano, GoW udělala Santa Monica. Ale vývoj jí platilo Sony. A můžeš bez veškerých pochyb tvrdit, že kdyby do nich Sony po dobu x let vývoje nelilo peníze, tak by ten GoW vypadal stejně? Já natvrdím, že by to na 100 % nezvládli, ale zároveň nemůžu čist, je ja jasné, že ano. Ty peníze by jim prostě chyběli a vývoj by byl složitější. Pak třeba musíš dělat kompromisy v kvalitě.
Ad Halo - tak jasně, když to MS vezme původnímu týmu a dá to někomu jinému, tak to je problém. First party exklusivky nejsou svkělými hrami automaticky, samozřejmě se o ně ten vlastník musí starat. A tady to MS prostě prokaučoval.
887526
Proč mě ty exklusivity vyhovují, to jsem popsal o pár postů níže, to bych se opakoval. K té kvalitě - ano, GoW udělala Santa Monica. Ale vývoj jí platilo Sony. A můžeš bez veškerých pochyb tvrdit, že kdyby do nich Sony po dobu x let vývoje nelilo peníze, tak by ten GoW vypadal stejně? Já natvrdím, že by to na 100 % nezvládli, ale zároveň nemůžu čist, je ja jasné, že ano. Ty peníze by jim prostě chyběli a vývoj by byl složitější. Pak třeba musíš dělat kompromisy v kvalitě. Ad Halo - tak jasně, když to MS vezme původnímu týmu a dá to někomu jinému, tak to je problém. First party exklusivky nejsou svkělými hrami automaticky, samozřejmě se o ně ten vlastník musí starat. A tady to MS prostě prokaučoval.
887523
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: do_Od
Mno, alespoň nepovažuju Netflixbox a HBOStation za změnu k lepšímu.:D
887525
Mno, alespoň nepovažuju Netflixbox a HBOStation za změnu k lepšímu.*:D*
887515
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se