Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 16241 - 16260 Napsat příspěvek
Sentido > blbost je to, co ted rikas ty. doporucovana na padesatkovou plazmu je 2.5 metru. Tak malej pokojicek nikdo nema (ja ma 4x3:)))...
489865
Sentido > blbost je to, co ted rikas ty. doporucovana na padesatkovou plazmu je 2.5 metru. Tak malej pokojicek nikdo nema (ja ma 4x3*:))*)...
0 0
reagovat

PigNick

dlouho jsem vybiral a nakonec mam v obyvaku LCD LG ... lepsi obraz jsem nevidel ... co se tyce velikosti vybirej peclive a informuj se na to ... kazda TV ma urcitou minimalni vzdalenost ze ktery je pro tvoje oci bezpecne se na ni divat ... tedy ze je hloupost kupovat OPRAVDU velkou tv do maleho pokojiku;)
489864
dlouho jsem vybiral a nakonec mam v obyvaku LCD LG ... lepsi obraz jsem nevidel ... co se tyce velikosti vybirej peclive a informuj se na to ... kazda TV ma urcitou minimalni vzdalenost ze ktery je pro tvoje oci bezpecne se na ni divat ... tedy ze je hloupost kupovat OPRAVDU velkou tv do maleho pokojiku*;)*
PigNick
0 0
reagovat

Fluke

Já se spíš nemůžu dočkat, až Jane Jensen vrátí úder s Gray Matter! :+
489861
Já se spíš nemůžu dočkat, až Jane Jensen vrátí úder s Gray Matter! *:+*
Fluke
0 0
reagovat

Perry

Já vím, prosímtě, kdybych chtěl lepší technologii displeje, tak už radši koupit LCD televizi;) a stejnak, pokud nehodláš dělat profesionální grafiku, tak tě to nijak nevytrhne. A Eizo..platíš za značku a to je i v povědomí lidí, takže těžko se z toho vymaní. Horko těžko by atakovali uživatelský segment, proto radši zůstavaj tzv. u profeionálního a můžou si nechat za monitory zaplatit více, protože maj určitě i větší náklady na výrobu než vysokokapacitní Samsung, LG.

Ravenhorn: pokud neulítáváš na tom sklu před displejem, tak nevidím v HP žádnou výhodu, mimoto je papírově horší a LG je se Samsungem subjektivně zatím nejdál ve vývoji TN displejů pro uživatelskou základnu.

lubo: Kojima je už fakt blázen, ale nedivím se, on tam určitě nacpal plnou p*del HD videa. Mimoto, čím dál více těmhle lidem nic neříká slovo komprimace.

Karbous: plošinovka na konzoli se přece rovná adventura:D Mimochodem Sinking Island mě v nedávné recenzi na Levelu dost zaujal:+
489860
Já vím, prosímtě, kdybych chtěl lepší technologii displeje, tak už radši koupit LCD televizi*;)* a stejnak, pokud nehodláš dělat profesionální grafiku, tak tě to nijak nevytrhne. A Eizo..platíš za značku a to je i v povědomí lidí, takže těžko se z toho vymaní. Horko těžko by atakovali uživatelský segment, proto radši zůstavaj tzv. u profeionálního a můžou si nechat za monitory zaplatit více, protože maj určitě i větší náklady na výrobu než vysokokapacitní Samsung, LG. Ravenhorn: pokud neulítáváš na tom sklu před displejem, tak nevidím v HP žádnou výhodu, mimoto je papírově horší a LG je se Samsungem subjektivně zatím nejdál ve vývoji TN displejů pro uživatelskou základnu. lubo: Kojima je už fakt blázen, ale nedivím se, on tam určitě nacpal plnou p*del HD videa. Mimoto, čím dál více těmhle lidem nic neříká slovo komprimace. Karbous: plošinovka na konzoli se přece rovná adventura*:D* Mimochodem Sinking Island mě v nedávné recenzi na Levelu dost zaujal*:+*
Perry
0 0
reagovat
arkády a adventury z těchto teda moc nehraju, jedině nějaké opravdu akční.
489859
arkády a adventury z těchto teda moc nehraju, jedině nějaké opravdu akční.
0 0
reagovat
no me kdyz ukazali uplne novej model na home cinema, na kterym meli pripojeny ps3 s casinem royale, tak se na to nedalo koukat. "hostesak":D mi jak o zivot predvadel vsechny mozny i nemozny fce a znelo to fakt krasne, ale ten obraz proste nestal za nic
489858
no me kdyz ukazali uplne novej model na home cinema, na kterym meli pripojeny ps3 s casinem royale, tak se na to nedalo koukat. "hostesak"*:D* mi jak o zivot predvadel vsechny mozny i nemozny fce a znelo to fakt krasne, ale ten obraz proste nestal za nic
0 0
reagovat
Já ho právě mám na stole, a přijde mi to dobrý... tak jsem zvědavý, jak to bude vypadat ještě lepší :):+
489857
Já ho právě mám na stole, a přijde mi to dobrý... tak jsem zvědavý, jak to bude vypadat ještě lepší *:)**:+*
0 0
reagovat
bejvaj lip vybaveny, tj, ale zobrazovace teda imo nic moc
489856
bejvaj lip vybaveny, tj, ale zobrazovace teda imo nic moc
0 0
reagovat
Nechápu u nich tu cenu... proč jsou o tolik dražší než ostatní a při tom parametry mají stejné jako ty Samsungy
489855
Nechápu u nich tu cenu... proč jsou o tolik dražší než ostatní a při tom parametry mají stejné jako ty Samsungy
0 0
reagovat
ze sou precenovany
489854
ze sou precenovany
0 0
reagovat

Fluke

Zajímavý, jen škoda že je to "jen" TN displej.

Obecně, co si myslíte o Eizo monitorech ? :)
489853
Zajímavý, jen škoda že je to "jen" TN displej. Obecně, co si myslíte o Eizo monitorech ? *:)*
Fluke
0 0
reagovat

Ravenhorn

Nemýliš si to s arkádami ;)
489850
Nemýliš si to s arkádami *;)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
No Ravenhorm má jenom jinou představu o adventurách:D
489849
No Ravenhorm má jenom jinou představu o adventurách*:D*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Ty jsi komik. :D Kolik těch adventur tak na ty konzole vychází, co? ;)
489848
Ty jsi komik. *:D* Kolik těch adventur tak na ty konzole vychází, co? *;)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
No než to LG bych si radši vzal to HP. Jinak mám Samsunga.

Mno mě právě vadí na kozolích to, že spousta her je hlavně adventury a sporty.
489847
No než to LG bych si radši vzal to HP. Jinak mám Samsunga. Mno mě právě vadí na kozolích to, že spousta her je hlavně adventury a sporty.
0 0
reagovat
No, na konzole třeba nevychází adventury, ale ty si zase můžu zahrát i na velmi podprůměrném stroji. Kombinace slabší notebook na práci a internet + konzole na filmy a občasné hraní se mi zdá jako ideální.
489846
No, na konzole třeba nevychází adventury, ale ty si zase můžu zahrát i na velmi podprůměrném stroji. Kombinace slabší notebook na práci a internet + konzole na filmy a občasné hraní se mi zdá jako ideální.
0 0
reagovat
Btw, keď sme už pri tých hrách na PS3, táto správa ma vážne dostala. Kojima je maniak :o
489845
Btw, keď sme už pri tých hrách na PS3, [link="http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/konzole/kojima-50-gb-z-blu-ray-je-na-mgs4-malo-dry-/clanek.A080302_154027_bw-zurnal-konzole_osk.idn"]táto správa[/link] ma vážne dostala. Kojima je maniak *:o*
0 0
reagovat

terminator007

To s hrami je taký všelijaký argument, obecne sú hry na konzoly robené skôr v štýle celej tej konzolovej fylozofie "plug & play", hlavne menej náročnej arkády, ťažiace z vysokého tempa a užívateľskej jednoduchosti. Na druhej strane pre fanúšikov komplexnejších herných žánrov (ako sú napríklad stratégie) konzoly veľa hier neposkytnú. Je teda celkom logické, že ľuďom, ktorí vyznávau skôr takýto druh interaktívnej zábavy, bude PS3 v byte silne zaháľať.
489844
To s hrami je taký všelijaký argument, obecne sú hry na konzoly robené skôr v štýle celej tej konzolovej fylozofie "plug & play", hlavne menej náročnej arkády, ťažiace z vysokého tempa a užívateľskej jednoduchosti. Na druhej strane pre fanúšikov komplexnejších herných žánrov (ako sú napríklad stratégie) konzoly veľa hier neposkytnú. Je teda celkom logické, že ľuďom, ktorí vyznávau skôr takýto druh interaktívnej zábavy, bude PS3 v byte silne zaháľať.
terminator007
0 0
reagovat
link pro mě jasná volba 24";)
489843
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46032 pro mě jasná volba 24"*;)*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Víš, někteří maj obojí.

Terminator007: chlape, už začni kupovat ze zahraničí, musíš začít kůru vymazávání českých cen z hlavy:));)..jo z UK posílaj všechno, vždyť sme s něma v EU, i když oni do ní šli kvůli heslu "když je nemůžeš porazit, tak se k nim přidej"8)
Ad kompík, přesně. Sic zkušenějším se nestane, že by si koupili do kompu něco co nepasuje, ale nasere to i tak, když víš, že ti zase změnili patici třeba procáku a když ti to prdne, tak abys měnil skoro všechno;)

Perry: lesklý displeje jsou narozdíl od notebook segmentu u LCD monitorů fakt menšina, mám pocit, že snad jen HP je drží. Jinak podle mě je jasná volba u LCD monitorů LG nebo Samsung a to nejen finačně, ale i technologicky.
489842
Víš, někteří maj obojí. Terminator007: chlape, už začni kupovat ze zahraničí, musíš začít kůru vymazávání českých cen z hlavy*:))**;)*..jo z UK posílaj všechno, vždyť sme s něma v EU, i když oni do ní šli kvůli heslu "když je nemůžeš porazit, tak se k nim přidej"*8)* Ad kompík, přesně. Sic zkušenějším se nestane, že by si koupili do kompu něco co nepasuje, ale nasere to i tak, když víš, že ti zase změnili patici třeba procáku a když ti to prdne, tak abys měnil skoro všechno;) Perry: lesklý displeje jsou narozdíl od notebook segmentu u LCD monitorů fakt menšina, mám pocit, že snad jen HP je drží. Jinak podle mě je jasná volba u LCD monitorů LG nebo Samsung a to nejen finačně, ale i technologicky.
Ravenhorn
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se