Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 16201 - 16220 Napsat příspěvek
Platí se jen mimo EU - clo 3,5% na cenu zboží a DPH 19% na cenu zboží + poštovné. Teoretická hranice je 28$ ~ 22€ ale každý to rozhoduje jak chce

((1,035*cena)+poštovné)*0,19 , ale nikdo to asi takhle přesně nepočítá:D
490163
Platí se jen mimo EU - clo 3,5% na cenu zboží a DPH 19% na cenu zboží + poštovné. Teoretická hranice je 28$ ~ 22€ ale každý to rozhoduje jak chce ((1,035*cena)+poštovné)*0,19 , ale nikdo to asi takhle přesně nepočítá*:D*
0 0
reagovat
Lidi, jak je to s clem? Predpokladam, kdyz objednam u Eu, napr. z UK, zadne neni, ne? To jen treba takove USA nebo Japonsko, ne? Ze me tady zmatlo tech 22euro, to predpokladam je jen prepocet, nad ktery kdyz se clovek dostane, tak plati... A nevite, kolik to je treba procent??? 20?
490159
Lidi, jak je to s clem? Predpokladam, kdyz objednam u Eu, napr. z UK, zadne neni, ne? To jen treba takove USA nebo Japonsko, ne? Ze me tady zmatlo tech 22euro, to predpokladam je jen prepocet, nad ktery kdyz se clovek dostane, tak plati... A nevite, kolik to je treba procent??? 20?
0 0
reagovat
JJ, vím, jen s českou podporou to bude na pytel. Třeba časem.
490155
JJ, vím, jen s českou podporou to bude na pytel. Třeba časem.
0 0
reagovat
Jo je oznámená i na BD;)
490154
Jo je oznámená i na BD*;)*
0 0
reagovat
490153
[link="http://www.dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=67161"]Slint[/link]
0 0
reagovat
Kouknul jsem se na začátek a Bobby vypadá dobře kvalitně, taky je to nový film.
490150
Kouknul jsem se na začátek a Bobby vypadá dobře kvalitně, taky je to nový film.
0 0
reagovat
bhehe, to se vyplatilo. nekdo nedavno psal, ze kdyz je to pod 22eur, tak se clo neplati. ale moc bych na to nesazel
490138
bhehe, to se vyplatilo. nekdo nedavno psal, ze kdyz je to pod 22eur, tak se clo neplati. ale moc bych na to nesazel
0 0
reagovat
jinak celníci se dneska předvedli. 400 kaček za CLO - málem jsem dostal na poště infarkt.:(
490137
jinak celníci se dneska předvedli. 400 kaček za CLO - málem jsem dostal na poště infarkt.*:(*
0 0
reagovat
hlavně přeskakuj scény s Demi Moore. Ten ztuhlej ksicht po botoxu by tě mohl v HD zabít.;)
490136
hlavně přeskakuj scény s Demi Moore. Ten ztuhlej ksicht po botoxu by tě mohl v HD zabít.*;)*
0 0
reagovat
No důležité je, že se zase potvrdilo Sony.;)
Kompas potvrdím, do vydání daleko, ale nepočítal bych s ním;)
490135
No důležité je, že se zase potvrdilo Sony.*;)* Kompas potvrdím, do vydání daleko, ale nepočítal bych s ním*;)*
0 0
reagovat
stcko bude vedet az v noci, chce vzbudit sousedy ;)
490134
stcko bude vedet az v noci, chce vzbudit sousedy ;)
0 0
reagovat
Bobbyho recenze se chysta na zitrek... ale o tom bude neco vedet STcko. ;)
490133
Bobbyho recenze se chysta na zitrek... ale o tom bude neco vedet STcko. ;)
0 0
reagovat
mihhi: a ty bys to jako chtěl?:D Judovy maštěný vlasy v HD. Já padnu.:D
Nevíš, jak to bude stím kompasem? Tipuju, že bude locked.;)
490132
mihhi: a ty bys to jako chtěl?*:D* Judovy maštěný vlasy v HD. Já padnu.*:D* Nevíš, jak to bude stím kompasem? Tipuju, že bude locked.*;)*
0 0
reagovat
Jaká je kvalita Bobbyho ze S&V... Popř. jestli nejsou nějaká bugy :)
490131
Jaká je kvalita Bobbyho ze S&V... Popř. jestli nejsou nějaká bugy *:)*
0 0
reagovat
Další region free US BD: Sleuth (vychází 11.3., cz premiéra 10.4. ;))
490130
Další region free US BD: Sleuth (vychází 11.3., cz premiéra 10.4. *;)*)
0 0
reagovat
ehm, a to si jako vážně myslí, že si jen tak narukujou do kanclů všech studií a řeknou, táák, kašlete na Blu-ray a pojďte k nám. To jsou srandisti. Tohle už si Sony vzít nenechá.:D
490122
ehm, a to si jako vážně myslí, že si jen tak narukujou do kanclů všech studií a řeknou, táák, kašlete na Blu-ray a pojďte k nám. To jsou srandisti. Tohle už si Sony vzít nenechá.*:D*
0 0
reagovat
proc ne? je to jako by si koupil neco od Warneru :D
490120
proc ne? je to jako by si koupil neco od Warneru *:D*
0 0
reagovat
BD: ty formáty nejsou ekvivalentní, VMD např. nepodporuje HD zvuk, nové typy bonusů atd., takže že by si někdo s BD přehrávačem kupoval tohle mi nepřijde moc pravděpodobné.
490119
BD: ty formáty nejsou ekvivalentní, VMD např. nepodporuje HD zvuk, nové typy bonusů atd., takže že by si někdo s BD přehrávačem kupoval tohle mi nepřijde moc pravděpodobné.
0 0
reagovat
Pokud ale budou v médiích častěji hlášky o tom, "jak si můžeš užít HD obraz na klasickém DVD přehrávači...", tak... :D
490118
Pokud ale budou v médiích častěji hlášky o tom, "jak si můžeš užít HD obraz na klasickém DVD přehrávači...", tak... *:D*
0 0
reagovat
jestli to prehraje blucko, tak by to mohla bejt dobra sranda. otazkou je jestli a jak ...
490117
jestli to prehraje blucko, tak by to mohla bejt dobra sranda. otazkou je jestli a jak ...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se