Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 16221 - 16240 Napsat příspěvek

popik

Jen jsem se chtel zeptat uz jsou ve videopujcovnach BR filmy a daj se pujcit? Jestli jo tak jaka je cena takoveho BR za pujceni?
489916
Jen jsem se chtel zeptat uz jsou ve videopujcovnach BR filmy a daj se pujcit? Jestli jo tak jaka je cena takoveho BR za pujceni?
popik
0 0
reagovat

Psema

Ja si udelam asi take exkurzi do nejake prodejny! Zrovna odchazim, tak mozna nejakou omrknu alespon na prodejni plose :D
489910
Ja si udelam asi take exkurzi do nejake prodejny! Zrovna odchazim, tak mozna nejakou omrknu alespon na prodejni plose *:D*
Psema
0 0
reagovat
I vy konzumenti! ;):D
489909
I vy konzumenti! *;)**:D*
0 0
reagovat
Jo jinak vycet vecicek, ktere je potreba mit doma je peknej, tak by to melo vypadat ;)
489906
Jo jinak vycet vecicek, ktere je potreba mit doma je peknej, tak by to melo vypadat *;)*
0 0
reagovat
ArnieBond: správně, Sony je třeba podporovat.;) Někdy si zase musím udělat exkurzi do jejijich pobočky na Chodově. Když mě tam známej protahoval skladama, prodejnou i servisním střediskem, málem mi vypadly oči z důlků. Ti lidi tu práci fakt milujou. A ještě jsem mohl hodinu čumět na největší televizi, jakou jsem v životě viděl. Hm, dneska mám vlastně docela čas...:D
489908
ArnieBond: správně, Sony je třeba podporovat.*;)* Někdy si zase musím udělat exkurzi do jejijich pobočky na Chodově. Když mě tam známej protahoval skladama, prodejnou i servisním střediskem, málem mi vypadly oči z důlků. Ti lidi tu práci fakt milujou. A ještě jsem mohl hodinu čumět na největší televizi, jakou jsem v životě viděl. Hm, dneska mám vlastně docela čas...*:D*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Presne tak, nekoho zaujmou na x-box nekoho jako me zase vice zajimaji na PS3 a hlavne nemuzu Sony zklamat a jit po PS1 a PS2 k x-boxu ;) :D A Blu-ray potrebuji 8)
489907
Presne tak, nekoho zaujmou na x-box nekoho jako me zase vice zajimaji na PS3 a hlavne nemuzu Sony zklamat a jit po PS1 a PS2 k x-boxu *;)* *:D* A Blu-ray potrebuji *8)*
Ravenhorn
0 0
reagovat

scroochy

VCR, co to je :D:-
489905
VCR, co to je *:D**:-*
scroochy
0 0
reagovat

rcorp

Tohle byl výčet toho nejdůležitějšího ;)
489904
Tohle byl výčet toho nejdůležitějšího *;)*
rcorp
0 0
reagovat

scroochy

Ještě jsi zapomněl na DSko, iPhone a miliardu dalších krámů. :)
489903
Ještě jsi zapomněl na DSko, iPhone a miliardu dalších krámů. :)
scroochy
0 0
reagovat
Nejlepší je kombinace PC + Mac + XBox 360 + PS3 + Wii + PSP + LCD TV + HD projektor + DVD rekordér + VCR
489900
Nejlepší je kombinace PC + Mac + XBox 360 + PS3 + Wii + PSP + LCD TV + HD projektor + DVD rekordér + VCR
0 0
reagovat
Kámoš má Xbox 360 a PC. Jelikož ty hry co vychází na Xbox víc zajímají než ty na PS3 + některé jsou na oboje.

Blu-ray zatím nepotřebuje.
489897
Kámoš má Xbox 360 a PC. Jelikož ty hry co vychází na Xbox víc zajímají než ty na PS3 + některé jsou na oboje. Blu-ray zatím nepotřebuje.
0 0
reagovat

Fluke

JJ, vim o tom, ze tady v CR nema cenu nic objednavat... Nastesti jsem do zadne hry 1800kc nedal, jen nejakou dostal, hry, ktere budu chtit ja, nebudou z ceskych kramu ;) No a filmy, kdyz o tom tak premyslim vlastne asi take ne :D to křysař l´ubo: jj, mas pravdu, treba takove strategie moc nejsou a hlavne na PC se hrajou vyrazne lepe... No, jak rikam, nejlepsi je mit oboje nebo kombinaci PC+PS3+X360 :D
489891
JJ, vim o tom, ze tady v CR nema cenu nic objednavat... Nastesti jsem do zadne hry 1800kc nedal, jen nejakou dostal, hry, ktere budu chtit ja, nebudou z ceskych kramu *;)* No a filmy, kdyz o tom tak premyslim vlastne asi take ne *:D* to křysař l´ubo: jj, mas pravdu, treba takove strategie moc nejsou a hlavne na PC se hrajou vyrazne lepe... No, jak rikam, nejlepsi je mit oboje nebo kombinaci PC+PS3+X360 *:D*
Fluke
0 0
reagovat
:D:):+
489877
*:D**:)**:+*
0 0
reagovat
Za poslední dva názory :-
489876
Za poslední dva názory *:-*
0 0
reagovat
ja doporucuju vzit si klapky na oci kdyz Ravenhorn pise o cemkoliv. Svet je hned mnohem bezpecnejsi 8)
489875
ja doporucuju vzit si klapky na oci kdyz Ravenhorn pise o cemkoliv. Svet je hned mnohem bezpecnejsi *8)*
0 0
reagovat
Doporučuju to LG, co postoval Fluke...
A taky doporučuju vzít si klapky na uši, když Raven mluví o hrách - PC vs konzole... :D
489874
Doporučuju to LG, co postoval Fluke... A taky doporučuju vzít si klapky na uši, když Raven mluví o hrách - PC vs konzole... *:D*
0 0
reagovat
eizo mám v práci na stole... Je to tři roky staré, dá se to napolohovat do jakékoli myslitelné, či nemyslitelné polovy a natočení, má to v sobě řadič usb a další pitlovinky...
Co se obrazu týče, je to 21.3 palců velké a má to rozlišení 1600X1200 s odezvou myslim 4 ms... Barvy ok, kontrast taky, oči z toho nebolej... Jako na práci je to super, ale domu by jsem si to asi nepořídil...
489870
eizo mám v práci na stole... Je to tři roky staré, dá se to napolohovat do jakékoli myslitelné, či nemyslitelné polovy a natočení, má to v sobě řadič usb a další pitlovinky... Co se obrazu týče, je to 21.3 palců velké a má to rozlišení 1600X1200 s odezvou myslim 4 ms... Barvy ok, kontrast taky, oči z toho nebolej... Jako na práci je to super, ale domu by jsem si to asi nepořídil...
0 0
reagovat
sentido > ja ale nemluvim o padesati centimetrech, mluvim o padesati palcich. na 40´ ze dvou metru neni nic spatnyho :D
489869
sentido > ja ale nemluvim o padesati centimetrech, mluvim o padesati palcich. na 40´ ze dvou metru neni nic spatnyho *:D*
0 0
reagovat

Fluke

Mno taková HP 2207 nebo jak to je vyhrála test 22" v Computeru. Třeba Samsung 226 skončil dokonce poslední.
489868
Mno taková HP 2207 nebo jak to je vyhrála test 22" v Computeru. Třeba Samsung 226 skončil dokonce poslední.
Fluke
0 0
reagovat

st39.6

nerikal bych to kdybych neznal lidi co sleduji 40" obrazovku ze DVOU metru (panelakovy byt)
489867
nerikal bych to kdybych neznal lidi co sleduji 40" obrazovku ze DVOU metru (panelakovy byt)
st39.6
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se