Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 18781 - 18800 Napsat příspěvek
reaguje na: Marnotratnej
Má to psychologický efekt, to je dlouhodobě známo. Trochu asi chápu co ti na tom vadí, ale lidi jsou prostě tak trochu bestie, a pořád lepší když je tahle část naší podstaty nějak zaměřena k něčemu positivnímu, či alespoň neutrálnímu, než k destrukci.
765766
Má to psychologický efekt, to je dlouhodobě známo. Trochu asi chápu co ti na tom vadí, ale lidi jsou prostě tak trochu bestie, a pořád lepší když je tahle část naší podstaty nějak zaměřena k něčemu positivnímu, či alespoň neutrálnímu, než k destrukci.
765757
2 -12
reagovat
Jako - napsal bych to jinak, ale protože za a) ty mínuska mi tu vadí tak nějak z principu (a ano, vím, proč se tu zavedly) a za b) mi to košér taky nepřijde, bych nebral pohled Marnotratného hned za  hloupý... ?)
Jinak Unicef bych možná nevytahoval, protože ta jejich reklamní, i komunikativní politika je zase další extrém. Ano, účel světí prostředky, ale jako vzor taky není vzorem dokonalé slušnosti. Což by se dalo vstáhnout i na místní iniciativu 8).
ps: pls, nebrat, že někomu nadávám a zvlášť mkubaliková se do toho zapojila vysloveně ve chvíli, kdy se už neřešily mínuska, ale charita. Mi jde čistě jen o ten formát, o nic víc.
765765
Jako - napsal bych to jinak, ale protože za a) ty mínuska mi tu vadí tak nějak z principu (a ano, vím, proč se tu zavedly) a za b) mi to košér taky nepřijde, bych nebral pohled Marnotratného hned za  hloupý... *?)* Jinak Unicef bych možná nevytahoval, protože ta jejich reklamní, i komunikativní politika je zase další extrém. Ano, účel světí prostředky, ale jako vzor taky není vzorem dokonalé slušnosti. Což by se dalo vstáhnout i na místní iniciativu *8)*. ps: pls, nebrat, že někomu nadávám a zvlášť mkubaliková se do toho zapojila vysloveně ve chvíli, kdy se už neřešily mínuska, ale charita. Mi jde čistě jen o ten formát, o nic víc.
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To neznamená že v rámci movie zone nemůžete udělat sbírku, vlastně byste měli.
Ano, uznávám, že to je lepší než nic a že jsem totální kokot, ale pořád to můžete zlepšit a přestat z toho dělat "hru." protože to není žádná hra ale vážná věc.
765764
To neznamená že v rámci movie zone nemůžete udělat sbírku, vlastně byste měli. Ano, uznávám, že to je lepší než nic a že jsem totální kokot, ale pořád to můžete zlepšit a přestat z toho dělat "hru." protože to není žádná hra ale vážná věc.
765762
4 -8
reagovat
reaguje na: Marnotratnej
Protože to děláme jak chceme tečka.
765763
Protože to děláme jak chceme tečka.
765760
4 -2
reagovat
reaguje na: Marnotratnej
Hele a doslo ti, ze to neni zadna mesic pripravovana akce, ale ze to proste nahodou vzniklo jeden vecer, par lidi se toho chytlo a neni duvod, proc by se nemohli pridat ostatni?

Tvoje pokracujici aktivita na tomto poli je uz trochu konsternujici, uz to prosim neres a venuj svuj cas necemu, co te naplnuje. Pokud te naplnuje tohle, tak je mi te docela lito.
765762
Hele a doslo ti, ze to neni zadna mesic pripravovana akce, ale ze to proste nahodou vzniklo jeden vecer, par lidi se toho chytlo a neni duvod, proc by se nemohli pridat ostatni? Tvoje pokracujici aktivita na tomto poli je uz trochu konsternujici, uz to prosim neres a venuj svuj cas necemu, co te naplnuje. Pokud te naplnuje tohle, tak je mi te docela lito.
765760
9 -3
reagují: Marnotratnej
reagovat
reaguje na: do_Od
Proč to teda neuděláte stejně jako v těch streamech? jak už jsem navrhoval níže, můžete udělat nějakou sbírku a ne takhle hloupě říct, že kdo dá kolik dislajků, tolik dám peněz, prostě si každý určete maximální částku, kterou jste ochotní dát a tu tam dejte, anebo udělejte v rámci movie zone sbírku. 
765760
Proč to teda neuděláte stejně jako v těch streamech? jak už jsem navrhoval níže, můžete udělat nějakou sbírku a ne takhle hloupě říct, že kdo dá kolik dislajků, tolik dám peněz, prostě si každý určete maximální částku, kterou jste ochotní dát a tu tam dejte, anebo udělejte v rámci movie zone sbírku. 
765758
2 -9
reagovat
reaguje na: do_Od
Nejsem pasák , ale mohl bych být. 8)

Jinak je mi dost jedno co ostatní lidi dělají se svýma penezma, tak bych od ostatních prosil na sebe ten stejný pohled :+

Já třeba na tu sbírku strop nedával, tak riskuju, že to skončí blbě. :D Ale vzali jsme tu borce, kterýho stresoval každý mínus, vyléčili ho z toho a ještě to pretavili v dobrou věc. A ještě to je neskutečná prdel. :D

A jestli tohle někomu vadí a ještě má pocit nám radit, tak má určitě právo to sem napsat a já mám zase právo o něm napsat že je to zoufalý idiot :+
765759
Nejsem pasák , ale mohl bych být. *8)* Jinak je mi dost jedno co ostatní lidi dělají se svýma penezma, tak bych od ostatních prosil na sebe ten stejný pohled *:+* Já třeba na tu sbírku strop nedával, tak riskuju, že to skončí blbě. *:D* Ale vzali jsme tu borce, kterýho stresoval každý mínus, vyléčili ho z toho a ještě to pretavili v dobrou věc. A ještě to je neskutečná prdel. *:D* A jestli tohle někomu vadí a ještě má pocit nám radit, tak má určitě právo to sem napsat a já mám zase právo o něm napsat že je to zoufalý idiot *:+*
765758
11 -1
reagovat
Nevím jak často marnotratny sleduje charitativní streamy, ale podobné věci jsou naprosto běžné a nikdo přitom ani nemrkne. V konečném důsledku jde o to, že se vyberou peníze a pošlou na něco dobrého, a dokud si ty peníze nevydělal vraždami, podvody nebo mizernou hudbou, tak si tvoje peníze pokaždé rádi vezmou. 

V tomhle případě bych se tak jen ujistil, že Tony třeba není pasák nebo tak něco (gigolo je ale v pořádku), a jste v cajku.
765758
Nevím jak často marnotratny sleduje charitativní streamy, ale podobné věci jsou naprosto běžné a nikdo přitom ani nemrkne. V konečném důsledku jde o to, že se vyberou peníze a pošlou na něco dobrého, a dokud si ty peníze nevydělal vraždami, podvody nebo mizernou hudbou, tak si tvoje peníze pokaždé rádi vezmou.  V tomhle případě bych se tak jen ujistil, že Tony třeba není pasák nebo tak něco (gigolo je ale v pořádku), a jste v cajku.
7 -3
reagovat
reaguje na: TedGeorge
1. aha, takže něco řekneš, ale držet se toho nebudeš a já jsem ten kokot, kterej tomu věřil
Kdo chce přispět přispěje, kdo ne, nepřispěje a tato "hra" to nezmění.
Proč bys vůbec vymýšlel takovou hru, když říkáš, že těch 5k přispěješ? To pak úplně postrádá smysl.

2.Dislajky jsou hlavní, protože kolem nich se to točí nebo tak je to aspoň psáno v tom příspěvku a lidi budou radši dislajkovat, když "mají na výběr." Proto jsem psal, že by bylo lepší je motivovat třeba napsáním článku, protože takhle přispějí jen ti, co přispějí tak jako tak a k tomu jste nemuseli vymýšlet nějakou hloupou hru, ale prostě říct, že v rámci movie zone chcete na něco přispět.

3. všimlo by si toho stejně lidí pokud byste to propagovali jako tenhle nesmysl nebo napsali příspěvek, že by bylo dobré přispívat na charitu a vymysleli si k tomu nějakou větší omáčku nebo udělali v rámci movie zone nějakou sbírku. Ti lidé kteří teď přispějí by přispěli i takhle, protože zbytek co nechce přispět, nepřispěje tak jako tak, jak už jsem říkal.

4. ty vážně nechápeš proč mě to sere že?

Upřímně doufám, že se pletu a vážně to k něčemu bude, byť i kdyby se mělo přispět jen pouhou stovkou navíc. Ale účinek bude asi stejnej jako kdybyste prostě řekli, že budete přispívat na charitu a bylo by dobré, kdyby se další připojili. Mohli byste se třeba rozepsat konkrétně o nějaké sbírce, ale už se opakuju a nemá to cenu. 

Ale třeba jsem fakt mimo a budeto mít nějakej psychologickej efekt a lidi kvůli tomu začnou přispívat.
mohli jste třeba vymyslet nějakou speciální značku do profilovky, těm co přispějí ale teď už to moc řeším.
Dělejte si co chcete, ale tohle je podle mě hloupý, jsou mnohem lepší a efektivnější způsoby (jestli tenhle má vůbec nějakou efektivitu) jak přesvědčit lidi k přispění.
765757
1. aha, takže něco řekneš, ale držet se toho nebudeš a já jsem ten kokot, kterej tomu věřil Kdo chce přispět přispěje, kdo ne, nepřispěje a tato "hra" to nezmění. Proč bys vůbec vymýšlel takovou hru, když říkáš, že těch 5k přispěješ? To pak úplně postrádá smysl. 2.Dislajky jsou hlavní, protože kolem nich se to točí nebo tak je to aspoň psáno v tom příspěvku a lidi budou radši dislajkovat, když "mají na výběr." Proto jsem psal, že by bylo lepší je motivovat třeba napsáním článku, protože takhle přispějí jen ti, co přispějí tak jako tak a k tomu jste nemuseli vymýšlet nějakou hloupou hru, ale prostě říct, že v rámci movie zone chcete na něco přispět. 3. všimlo by si toho stejně lidí pokud byste to propagovali jako tenhle nesmysl nebo napsali příspěvek, že by bylo dobré přispívat na charitu a vymysleli si k tomu nějakou větší omáčku nebo udělali v rámci movie zone nějakou sbírku. Ti lidé kteří teď přispějí by přispěli i takhle, protože zbytek co nechce přispět, nepřispěje tak jako tak, jak už jsem říkal. 4. ty vážně nechápeš proč mě to sere že? Upřímně doufám, že se pletu a vážně to k něčemu bude, byť i kdyby se mělo přispět jen pouhou stovkou navíc. Ale účinek bude asi stejnej jako kdybyste prostě řekli, že budete přispívat na charitu a bylo by dobré, kdyby se další připojili. Mohli byste se třeba rozepsat konkrétně o nějaké sbírce, ale už se opakuju a nemá to cenu.  Ale třeba jsem fakt mimo a budeto mít nějakej psychologickej efekt a lidi kvůli tomu začnou přispívat. mohli jste třeba vymyslet nějakou speciální značku do profilovky, těm co přispějí ale teď už to moc řeším. Dělejte si co chcete, ale tohle je podle mě hloupý, jsou mnohem lepší a efektivnější způsoby (jestli tenhle má vůbec nějakou efektivitu) jak přesvědčit lidi k přispění.
765755
4 -13
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: Marnotratnej
Hele ja nerikam, ze je to genialni napad bez poskvrnky, ale uz me trochu seres.

1. Nikde neni receno, ze neposleme 5k, kdyz se bude minuskovat mene. Je to na kazdym.

2. Zadna poznamka pod carou, zadny "dislajky jsou hlavni". Hlavni je se pridat. Jakkoliv, "hru" s nama hrat nemusis - plno lidi to tak ostatne udelalo a napsalo mi, at je pak proste kontaktuju a oni neco poslou.

3. Kdybych napsal "Pojdme dat na charitu kazdej 1-5k - tady a tady - vsimne si toho mene lidi.

4. Obcas je mlceti zlato - nikdo te do niceho nenuti, akorat si nas uplne zbytecne svym utocnym tonem nasral. Tak uz to nedelej, dik :)
765755
Hele ja nerikam, ze je to genialni napad bez poskvrnky, ale uz me trochu seres. 1. Nikde neni receno, ze neposleme 5k, kdyz se bude minuskovat mene. Je to na kazdym. 2. Zadna poznamka pod carou, zadny "dislajky jsou hlavni". Hlavni je se pridat. Jakkoliv, "hru" s nama hrat nemusis - plno lidi to tak ostatne udelalo a napsalo mi, at je pak proste kontaktuju a oni neco poslou. 3. Kdybych napsal "Pojdme dat na charitu kazdej 1-5k - tady a tady - vsimne si toho mene lidi. 4. Obcas je mlceti zlato - nikdo te do niceho nenuti, akorat si nas uplne zbytecne svym utocnym tonem nasral. Tak uz to nedelej, dik :)
765752
12 -5
reagují: Marnotratnej
reagovat
reaguje na: Marnotratnej
Tý jo, už 6000 na UNICEF doufám že to dodržíte.
765753
Tý jo, už 6000 na UNICEF doufám že to dodržíte.
765746
3 -12
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Pošleš ještě víc? Sice se to nestane, ale pokud by se stalo, že by nebyl ani jeden dislajk, tak podle té logiky nedáš nic navíc. Proto je hovadina dělat tady ty debilní challenge nebo jak tomu mám říkat, místo toho aby si tam ty peníze poslala bez ohledu na tohle a případně spíš motivovala ostatní lidi k tomu aby přispěli a ne k tomu, aby někomu dávali dislajky (vím, že tam píšete, že se můžou připojit i ostatní, jenže to je taková "poznámka pod čarou" a hlavní jsou ty dislajky), to je úplně k ničemu a je mi za vás trapně, ale tak očividně s tím lidi souhlasí.
Kdybyste radši já nevím, napsali příspěvek, pojďte přispět na charitu a za každých 5 tisíc Ted napíše další top něco článek. 
Je mi jasný že to by nebyla "taková sranda."
Taky chápu, že to myslíte dobře, ale z objektivního hlediska je to zhovadilost. Každý jste si určili strop toho kolik dáte nebo alespoň Ted, jestli máte nějaký strop, tak byste tam tu částku měli dát bez ohledu na výsledky. Ale nevím proč to řeším, prostě tam ty prachy pošlete bez ohledu na všechno, tolik kolik si můžete dovolit když chcete něčemu přispět, na tyhle blbosti se vyserte. 
765752
Pošleš ještě víc? Sice se to nestane, ale pokud by se stalo, že by nebyl ani jeden dislajk, tak podle té logiky nedáš nic navíc. Proto je hovadina dělat tady ty debilní challenge nebo jak tomu mám říkat, místo toho aby si tam ty peníze poslala bez ohledu na tohle a případně spíš motivovala ostatní lidi k tomu aby přispěli a ne k tomu, aby někomu dávali dislajky (vím, že tam píšete, že se můžou připojit i ostatní, jenže to je taková "poznámka pod čarou" a hlavní jsou ty dislajky), to je úplně k ničemu a je mi za vás trapně, ale tak očividně s tím lidi souhlasí. Kdybyste radši já nevím, napsali příspěvek, pojďte přispět na charitu a za každých 5 tisíc Ted napíše další top něco článek.  Je mi jasný že to by nebyla "taková sranda." Taky chápu, že to myslíte dobře, ale z objektivního hlediska je to zhovadilost. Každý jste si určili strop toho kolik dáte nebo alespoň Ted, jestli máte nějaký strop, tak byste tam tu částku měli dát bez ohledu na výsledky. Ale nevím proč to řeším, prostě tam ty prachy pošlete bez ohledu na všechno, tolik kolik si můžete dovolit když chcete něčemu přispět, na tyhle blbosti se vyserte. 
765748
6 -14
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Neres ho, vypovidal se a snad uz od nej bude klid.
765749
Neres ho, vypovidal se a snad uz od nej bude klid.
765748
5 -2
reagovat
reaguje na: Marnotratnej
Posílám na charitu pravidelně, pomáhám hendikepovaným sportovcům, u jednoho paralympijského sportu jsem rozhodčí. Jak si tedy dovoluješ mi tu nadávat za to, že pošlu ještě víc? 
765748
Posílám na charitu pravidelně, pomáhám hendikepovaným sportovcům, u jednoho paralympijského sportu jsem rozhodčí. Jak si tedy dovoluješ mi tu nadávat za to, že pošlu ještě víc? 
765746
14 -5
reagují: Marnotratnej, TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dvoraka je vylozene radost sledovat! :+
765747
Dvoraka je vylozene radost sledovat! *:+*
765734
2 -3
reagovat
reaguje na: TedGeorge

Je mi z vás upřímně zle

To musíte vymyslet takovou kravinu, abyste přispěli na něco dobrého? Nemůžeš tam prostě těch 5k poslat i bez tohohle? 
Představ si, že si někdo, třeba dítě  z Afriky (ano jaké klišé), které nemá co žrát a většinu věcí v životě dostává díky charitě, a náhodou se tomuto dítěti dostane do rukou internet (ano jak nepravděpodobné a stupidní) a vidí tam partu stupidů z movie zone, jak dělají hloupé challenge, kdo dá komu kolik dislajků a podle toho se rozhodnou, kolik peněz tomu dítěti pošlou na "chleba." Jak je to od nich geniální a správné, normálně mi z té vaší velkorysosti ukápla slza. Nevím, jestli budu v menšině, ale tohle mi přijde vážně dost hnusný. 
Jasně, je to lepší než nic, ale kurva, jsem jedinej komu to přijde tak odporný a stupidní? Nemůžete tam prostě ty peníze poslat bez takovejch sraček?

Ať tu dáte dislajků, kolik chcete, tak na charitu stejně pošlu obvyklou částku, takovou kterou si můžu maximálně dovolit.

Nebo lepší challenge, každý, kdo mi tu dá dislajk nebo like, ať pošle minimálně tisícovku na Unicef.
765746
To musíte vymyslet takovou kravinu, abyste přispěli na něco dobrého? Nemůžeš tam prostě těch 5k poslat i bez tohohle?  Představ si, že si někdo, třeba dítě  z Afriky (ano jaké klišé), které nemá co žrát a většinu věcí v životě dostává díky charitě, a náhodou se tomuto dítěti dostane do rukou internet (ano jak nepravděpodobné a stupidní) a vidí tam partu stupidů z movie zone, jak dělají hloupé challenge, kdo dá komu kolik dislajků a podle toho se rozhodnou, kolik peněz tomu dítěti pošlou na "chleba." Jak je to od nich geniální a správné, normálně mi z té vaší velkorysosti ukápla slza. Nevím, jestli budu v menšině, ale tohle mi přijde vážně dost hnusný.  Jasně, je to lepší než nic, ale kurva, jsem jedinej komu to přijde tak odporný a stupidní? Nemůžete tam prostě ty peníze poslat bez takovejch sraček? Ať tu dáte dislajků, kolik chcete, tak na charitu stejně pošlu obvyklou částku, takovou kterou si můžu maximálně dovolit. Nebo lepší challenge, každý, kdo mi tu dá dislajk nebo like, ať pošle minimálně tisícovku na Unicef.
Je mi z vás upřímně zle
765659
7 -16
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Jasně, v té časovce už nemohl udělat nic lépe. Ale mohli s týmem najet na Pogačara větší náskok před časovkou. Je ale pravda, že nikdo takový výkon od Pogačara nečekal. Neskutečné, co předvedl!!
765740
Jasně, v té časovce už nemohl udělat nic lépe. Ale mohli s týmem najet na Pogačara větší náskok před časovkou. Je ale pravda, že nikdo takový výkon od Pogačara nečekal. Neskutečné, co předvedl!!
765739
1 -2
reagovat
reaguje na: mkubalikova
No jak se to vezme. Roglič nejel nikterak špatně. Vždyť ztratil asi jen 40s na Toma D a celkově v časovce byl pátý. To Tadej jel jak bůh 
765739
No jak se to vezme. Roglič nejel nikterak špatně. Vždyť ztratil asi jen 40s na Toma D a celkově v časovce byl pátý. To Tadej jel jak bůh 
765736
1 -1
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Rogliče je mi líto, ale prohrál si to sám, když Pogačara podcenil. To byl výkon z říše snů!
765736
Rogliče je mi líto, ale prohrál si to sám, když Pogačara podcenil. To byl výkon z říše snů!
765733
2 -4
reagují: l-e-t-o
reagovat
No a z noci máme další výhru v UFC nad favoritem a čerstvě taky už 4. aktivního československého UFC zápasníka. Což je teda už dost pecka a nutno dodat že všichni 4 tam podle mne nejsou nebo nebudou do počtu jako bohužel Vémola a Pudilová. 
765734
No a z noci máme další výhru v UFC nad favoritem a čerstvě taky už 4. aktivního československého UFC zápasníka. Což je teda už dost pecka a nutno dodat že všichni 4 tam podle mne nejsou nebo nebudou do počtu jako bohužel Vémola a Pudilová. 
3 -2
reagují: Spazz
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se