Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Filmová výzva

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Zájem je. Jen jsme se nedomluvili jakým stylem budeme pokračovat a kolik nás bude.
893732
Zájem je. Jen jsme se nedomluvili jakým stylem budeme pokračovat a kolik nás bude.
1 0
reagovat
Tak jak to vidíte, bude se pokračovat? Nebo nebyl zájem?
893669
Tak jak to vidíte, bude se pokračovat? Nebo nebyl zájem?
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Klidně dej nějaký vlastní návrh na výzvu. Třeba to bude pro ostatní zajímavé.
892056
Klidně dej nějaký vlastní návrh na výzvu. Třeba to bude pro ostatní zajímavé.
891958
0 0
reagovat
Omlouvám se, úplně jsem zazdil prosincovou výzvu, kterou příští týden doženu. 
Líbí se mi nový koncept, jen za mě by bylo fajn i mít to občas tematicke podle měsíců (příklad: září - aspoň jeden film ze školního prostředí, říjen horor atd...) ať to trochu ozivime. 
891958
Omlouvám se, úplně jsem zazdil prosincovou výzvu, kterou příští týden doženu.  Líbí se mi nový koncept, jen za mě by bylo fajn i mít to občas tematicke podle měsíců (příklad: září - aspoň jeden film ze školního prostředí, říjen horor atd...) ať to trochu ozivime. 
1 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: RingMan
Je to všechno o domluvě. Je potřeba ať se k tomu vyjádří co nejvíce lidí.
891898
Je to všechno o domluvě. Je potřeba ať se k tomu vyjádří co nejvíce lidí.
891804
2 0
reagovat
Já bych do toho tentokrát šel. A s dovolením mám i třetí variantu. Něco na způsob herní výzvy, viz tady. Vymyslelo by se pro každý kolo určitý téma (já bych i měl pár návrhů), něco by šlo i tematicky spojit s MZ, záleží, jak dlouhé by to celé bylo. Vždycky dostatečně obecný, aby měl člověk z čeho vybírat. Každej by si vybíral sám pro sebe, čímž by to nebylo závislý na dalších lidech, výběrem nebo čekáním. Jenom by tam pak chybělo to osobní doporučení bohužel, něco za něco. 

//Teď mě napadá, že to vlastně jde i kombinovat s tou původní podobou, jen by člověk někomu druhému vybíral podle určitých kritérií. 

Kdyby o tuhle verzi byl zájem, tak klidně pomůžu i s nějakou organizací (správa tabulky, termíny). Kdyžtak to ještě můžem probrat ve zprávách. 
891804
Já bych do toho tentokrát šel. A s dovolením mám i třetí variantu. Něco na způsob herní výzvy, [url=https://www.hernivyzva.cz/]viz tady[/url]. Vymyslelo by se pro každý kolo určitý téma (já bych i měl pár návrhů), něco by šlo i tematicky spojit s MZ, záleží, jak dlouhé by to celé bylo. Vždycky dostatečně obecný, aby měl člověk z čeho vybírat. Každej by si vybíral sám pro sebe, čímž by to nebylo závislý na dalších lidech, výběrem nebo čekáním. Jenom by tam pak chybělo to osobní doporučení bohužel, něco za něco.  //Teď mě napadá, že to vlastně jde i kombinovat s tou původní podobou, jen by člověk někomu druhému vybíral podle určitých kritérií.  Kdyby o tuhle verzi byl zájem, tak klidně pomůžu i s nějakou organizací (správa tabulky, termíny). Kdyžtak to ještě můžem probrat ve zprávách. 
0 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: SHUTTER
My man! 
891790
My man! 
891599
0 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Dáme tomu týden. Ať si lidi řeknou zda do výzvy chtějí jít nebo ne, pak to organizačně sladíme, aby to vyhovovalo všem. Jak navrhnul SeldomSeen každé kolo bude individuální, uděláme si nějakou tabulku, kam bude mít přístup každý někdo konkrétní a pojedeme.
891764
Dáme tomu týden. Ať si lidi řeknou zda do výzvy chtějí jít nebo ne, pak to organizačně sladíme, aby to vyhovovalo všem. Jak navrhnul SeldomSeen každé kolo bude individuální, uděláme si nějakou tabulku, kam bude mít přístup každý někdo konkrétní a pojedeme.
891761
0 0
reagovat
Určitě do výzvy půjdu dál rád, protože vlastně ve všech případech to plnilo to gró týhle akce - dostával jsem se k filmům na který bych třeba sám nekoukl, anebo jsem o nich dávno věděl a teď přišlo něco, díky čemu na ně ne že musím, ale mám kouknout, protože je to filmová výzva a je do určité doby. I z tohodle důvodu bych byl pro tu variantu 01.

Za mě jsem byl jen trošku zmatenej, komu to pak mám hlásit - do vzkazníků nebo sem. Takže jen názor - udělat seznam lidí, co do toho půjdou a dát všem týden. A určit místo/osobu komu to nahlásí, co mají za film. Pokud to nestihnou do toho týdne, v téhle konkrétní výzvě nejsou (asi by se pravidelně nehlásil někdo, kdo by na to pravidelně kašlal).

PS: Abych jen nemumlal, taky to mám časem různě, pokud by např. byly dvě výzvy do měsíce, tu jednu bych normálně někam zapsat, posbírat měl zmáknout. A držel bych tohle vlákno pro organizační věci, ale ty filmový komentáře bych nechával ve „Filmech“. Protože organizační věci zbytek uživatelů nebudou zajímat, ale případnej tip se nikdy neztratí.
891761
Určitě do výzvy půjdu dál rád, protože vlastně ve všech případech to plnilo to gró týhle akce - dostával jsem se k filmům na který bych třeba sám nekoukl, anebo jsem o nich dávno věděl a teď přišlo něco, díky čemu na ně ne že musím, ale mám kouknout, protože je to filmová výzva a je do určité doby. I z tohodle důvodu bych byl pro tu variantu 01. Za mě jsem byl jen trošku zmatenej, komu to pak mám hlásit - do vzkazníků nebo sem. Takže jen názor - udělat seznam lidí, co do toho půjdou a dát všem týden. A určit místo/osobu komu to nahlásí, co mají za film. Pokud to nestihnou do toho týdne, v téhle konkrétní výzvě nejsou (asi by se pravidelně nehlásil někdo, kdo by na to pravidelně kašlal). PS: Abych jen nemumlal, taky to mám časem různě, pokud by např. byly dvě výzvy do měsíce, tu jednu bych normálně někam zapsat, posbírat měl zmáknout. A držel bych tohle vlákno pro organizační věci, ale ty filmový komentáře bych nechával ve „Filmech“. Protože organizační věci zbytek uživatelů nebudou zajímat, ale případnej tip se nikdy neztratí.
1 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: House5
Co se týče času tak bylo 1-2 filmy na měsíc.

Vždy to bylo na domluvě. Někdy si konkrétní člověk řekl jaký chce žánr. Ale z vlastní zkušenosti je dobré, když si člověk zkusí něco nového - tedy pokud to není Satanské tango, na to bych asi neměl čas a ani vůli. :D

Celkově filmová výzva je o domluvě a je pro všechny. Jak se domluvíte, tak to bude. Já to pomáhám rozjet a aby to fungovalo. A hlavně nechci nikomu říkat co a jak má dělat.
891747
Co se týče času tak bylo 1-2 filmy na měsíc. Vždy to bylo na domluvě. Někdy si konkrétní člověk řekl jaký chce žánr. Ale z vlastní zkušenosti je dobré, když si člověk zkusí něco nového - tedy pokud to není Satanské tango, na to bych asi neměl čas a ani vůli. *:D* Celkově filmová výzva je o domluvě a je pro všechny. Jak se domluvíte, tak to bude. Já to pomáhám rozjet a aby to fungovalo. A hlavně nechci nikomu říkat co a jak má dělat.
891744
1 0
reagovat
No, hoši, je to na Vás. Obě varianty maji své pro a proti. Zajimalo by me jak minule vyzvy fungovaly casove ? Zda mel nominovany na zhlednuti tyden, dva či mesic ? Projel jsem tabulku, par stranek komentaru, ale toto kriterium jsem nezjistil. Nicmene, blize k te podstate vyzvy jako takove ma model 1 a v tom pripade souhlasim se SeldomSeen, aby se lidi opetovne prihlasili. A jestli mohu, jak jsem o tom premyslel, tak jak jeste vice eliminovat nesplneni toho zhlednuti.  Co takhle ten vyber filmu malinko specifikovat ? Aby si nominovany napr sam urcil treba zanr ? Scifi, akcni, cokoliv, komedie, drama atd.. S casem bojujeme vsichni, ale ty emoce jsou u kazdeho zcela jine, SeldomSeen to s tou naladou presne trefil a ja se nedivim nekomu, že nechtel videt nejaky (podle popisu) socialni drama s existencialnimi prvky, kdyz se napr. prave rozvadi. Takovou komedii od Sandlera by asi v klidu dal. Tak at si clovek sam vybere, podle toho jak se citi, jaky zanr mu ma byt zadán. Je to jen navrh, takova myslenka, jak jit tomu nominovanemu trosku naproti aby riziko prazdnych policek jeste vice kleslo. Kazdopadne ja se prizpusobim, at zvolite cokoliv :)
891744
No, hoši, je to na Vás. Obě varianty maji své pro a proti. Zajimalo by me jak minule vyzvy fungovaly casove ? Zda mel nominovany na zhlednuti tyden, dva či mesic ? Projel jsem tabulku, par stranek komentaru, ale toto kriterium jsem nezjistil. Nicmene, blize k te podstate vyzvy jako takove ma model 1 a v tom pripade souhlasim se SeldomSeen, aby se lidi opetovne prihlasili. A jestli mohu, jak jsem o tom premyslel, tak jak jeste vice eliminovat nesplneni toho zhlednuti.  Co takhle ten vyber filmu malinko specifikovat ? Aby si nominovany napr sam urcil treba zanr ? Scifi, akcni, cokoliv, komedie, drama atd.. S casem bojujeme vsichni, ale ty emoce jsou u kazdeho zcela jine, SeldomSeen to s tou naladou presne trefil a ja se nedivim nekomu, že nechtel videt nejaky (podle popisu) socialni drama s existencialnimi prvky, kdyz se napr. prave rozvadi. Takovou komedii od Sandlera by asi v klidu dal. Tak at si clovek sam vybere, podle toho jak se citi, jaky zanr mu ma byt zadán. Je to jen navrh, takova myslenka, jak jit tomu nominovanemu trosku naproti aby riziko prazdnych policek jeste vice kleslo. Kazdopadne ja se prizpusobim, at zvolite cokoliv *:)*
0 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Vůbec to neberu osobně, ba naopak. Konstruktivní kritika je důležitá. Já jsem za obě varianty, a pokud vyhraje jedna nebo druhá mi je v podstatě jedno. 

Chápu co říkáš a máš ve všem pravdu. Výzva je aby se člověk kouknul na něco k čemu by se asi nedokopal. 

Teď je jen otázka jak se k tomu postaví další. A kdo by případně dělal tu administrativní práci kolem.  
891733
Vůbec to neberu osobně, ba naopak. Konstruktivní kritika je důležitá. Já jsem za obě varianty, a pokud vyhraje jedna nebo druhá mi je v podstatě jedno.  Chápu co říkáš a máš ve všem pravdu. Výzva je aby se člověk kouknul na něco k čemu by se asi nedokopal.  Teď je jen otázka jak se k tomu postaví další. A kdo by případně dělal tu administrativní práci kolem.  
891726
1 0
reagovat
V podstatě bych napsal to samé, co SeldomSeen. Chápu, že "sabotéři" výzvovou variantu dost kazí. 
891731
V podstatě bych napsal to samé, co SeldomSeen. Chápu, že "sabotéři" výzvovou variantu dost kazí. 
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek
V první řadě velké díky hroubkovi za dosavadní pořadatelství a za návrh nového modelu výzvy. Doufám, že to nebudeš brát osobně, když řeknu, že já sám z něj pohříchu nejsem nadšený - pokusím se co možná nejsrozumitelněji vysvětlit, proč: co se mně osobně na dosavadní výzvě líbilo snad i nejvíce, bylo to, že jsem díky ní viděl filmy, které bych si jinak dost možná nikdy nepustil. Nový model toto nevylučuje, ale bohužel také negarantuje: mezi těmi deseti tipy může teoreticky být 0-10, reálně pak řekněme třeba 3-6 těch, které jsem neviděl - to už znamená, že si nejspíš budu muset vybrat, co doženu, a právě absenci vlastní volby jsem měl tak rád na původním modelu - prostě jsem film dostal a basta, podívat jsem se "musel"! :+

Nová verze je, jak hroubek sám píše, spíše seznam tipů - fajn, určitě nic proti tomu, ale pro mě konkrétně je to neskonale méně zajímavé: když to trochu zjednoduším, tak tipy nepotřebuju, těch mám stabilně hromadu - problém je ten výběr, což právě ta stará verze řešila a nová tak úplně ne, jestli mi rozumíte...

Abych zkusil být také trochu konstruktivní: pokud je hlavní problém dosavadního modelu, aby se na to lidé nevykašlali, tak to by snad bylo z velké části řešitelné tím, že by se do každého kola museli znovu aktivně přihlásit - tím by se usnadnilo jak přijímání nových zájemců, tak eliminace těch, co na další kolo nemají čas či náladu.

Omluva za délku, snad to trochu dává smysl...8)
891726
V první řadě velké díky hroubkovi za dosavadní pořadatelství a za návrh nového modelu výzvy. Doufám, že to nebudeš brát osobně, když řeknu, že já sám z něj pohříchu nejsem nadšený - pokusím se co možná nejsrozumitelněji vysvětlit, proč: co se mně osobně na dosavadní výzvě líbilo snad i nejvíce, bylo to, že jsem díky ní viděl filmy, které bych si jinak dost možná nikdy nepustil. Nový model toto nevylučuje, ale bohužel také negarantuje: mezi těmi deseti tipy může teoreticky být 0-10, reálně pak řekněme třeba 3-6 těch, které jsem neviděl - to už znamená, že si nejspíš budu muset vybrat, co doženu, a právě absenci vlastní volby jsem měl tak rád na původním modelu - prostě jsem film dostal a basta, podívat jsem se "musel"! *:+* Nová verze je, jak hroubek sám píše, spíše seznam tipů - fajn, určitě nic proti tomu, ale pro mě konkrétně je to neskonale méně zajímavé: když to trochu zjednoduším, tak tipy nepotřebuju, těch mám stabilně hromadu - problém je ten výběr, což právě ta stará verze řešila a nová tak úplně ne, jestli mi rozumíte... Abych zkusil být také trochu konstruktivní: pokud je hlavní problém dosavadního modelu, aby se na to lidé nevykašlali, tak to by snad bylo z velké části řešitelné tím, že by se do každého kola museli znovu aktivně přihlásit - tím by se usnadnilo jak přijímání nových zájemců, tak eliminace těch, co na další kolo nemají čas či náladu. Omluva za délku, snad to trochu dává smysl...*8)*
891718
3 0
reagují: hroubek
reagovat
Ahoj všichni, jelikož je o výzvu zájem, tak budeme pokračovat!!!

Teď je potřeba se domluvit jak.

1) Můžeme jet stejný systém jako jsme jeli do teď. Což je fajn, do doby, kdy se toho účastní všichni. Jakmile někdo vypadne, tak je to lehce na prd - viz. třetí kolo. Navíc je potřeba, aby se někdo o tabulku staral. Opravdu nechci otravovat mkubalikovou. Takže pokud byste chtěli, abychom to jeli, tak jak to jedeme, tak jsou potřeba dvě věci - někoho kdo bude zpracovávat tabulku (omlouvám se já to dělat z časových důvodů nebudu) a lidi co nám na to nevyprdnou.

2) Tohle mi přijde o dost flexibilnější, volnější a ne tak svazující. Každý měsíc by se vybralo 5 uživatelů, který by vybrali každý po dvou filmech čistě podle sebe. Na měsíc by to dělalo celkem 10 různých filmů. Jenže každý z nás něco viděl, takže reálně z těch 10 filmů by někdo viděl třeba 4,6,7, nebo rovnou všechny. Vybral by si jestli chce dohnat všechny resty nebo si vybere jen to, co ho zajímá a baví. Čistě by to bylo na každém jak si to udělá a jak na to má čas, a taky podle toho, co viděl a neviděl. Tady ta varianta není o samotné výzvě, ale spíše o doporučování filmu, odpadá pak tabulka, různé vypisování zpráv atd. administrativně a komunikačně je to pak o něčem úplně jiném.

Uvedu na příkladu jak by to třeba fungovalo: vybralo by se 5 náhodných uživatelů a ty by vybrali každý dva filmy, napsali nějaký popisek proč ty filmy a každý by se pak rozhodl na se koukne a co si dožene -

hroubek - Zkrocená hora, Začalo to jedné žhavé noci
SeldomSeen - Obchod na korze, Ucho
RingMan - Kruh, Pán prstenů
SHUTTER - Batman a Robin, Hra
Barv666 - Tropická bouře, Takový normální zabijáci

Já z těchto filmů viděl 8 z 10. Takže bych se pak rozhodl jestli ty dva doženu nebo ne.

Tohle je má představa jak to udělat. Kdybychom to táhli celý rok, tak je to minimálně 120 tipů na filmy - samozřejmě bychom to mohli nějak pak upravit, ale to by se řešilo podle lidí.

Dejte mi prosím vědět, která varianta je Vám bližší, a kdo by měl zájem - zájem v první variantě je tak jak to bylo doposud. Zájem ve druhé variantě je možnost vybírat film.

Díky všem za spolupráci, snad jsem to napsal aby to dávalo alespoň trochu smysl. Kdyby cokoliv, tak můj vzkazník.

PS: Sorry za to, že je to tak dlouhé. :D
891718
Ahoj všichni, jelikož je o výzvu zájem, tak budeme pokračovat!!! Teď je potřeba se domluvit jak. 1) Můžeme jet stejný systém jako jsme jeli do teď. Což je fajn, do doby, kdy se toho účastní všichni. Jakmile někdo vypadne, tak je to lehce na prd - viz. třetí kolo. Navíc je potřeba, aby se někdo o tabulku staral. Opravdu nechci otravovat mkubalikovou. Takže pokud byste chtěli, abychom to jeli, tak jak to jedeme, tak jsou potřeba dvě věci - někoho kdo bude zpracovávat tabulku (omlouvám se já to dělat z časových důvodů nebudu) a lidi co nám na to nevyprdnou. 2) Tohle mi přijde o dost flexibilnější, volnější a ne tak svazující. Každý měsíc by se vybralo [b]5 uživatelů[/b], který by vybrali každý po dvou filmech čistě podle sebe. Na měsíc by to dělalo celkem [b]10 různých filmů[/b]. Jenže každý z nás něco viděl, takže reálně z těch 10 filmů by někdo viděl třeba 4,6,7, nebo rovnou všechny. Vybral by si jestli chce dohnat všechny resty nebo si vybere jen to, co ho zajímá a baví. Čistě by to bylo na každém jak si to udělá a jak na to má čas, a taky podle toho, co viděl a neviděl. Tady ta varianta není o samotné výzvě, ale spíše o doporučování filmu, odpadá pak tabulka, různé vypisování zpráv atd. administrativně a komunikačně je to pak o něčem úplně jiném. Uvedu na příkladu jak by to třeba fungovalo: vybralo by se 5 náhodných uživatelů a ty by vybrali každý dva filmy, napsali nějaký popisek proč ty filmy a každý by se pak rozhodl na se koukne a co si dožene - hroubek - Zkrocená hora, Začalo to jedné žhavé noci SeldomSeen - Obchod na korze, Ucho RingMan - Kruh, Pán prstenů SHUTTER - Batman a Robin, Hra Barv666 - Tropická bouře, Takový normální zabijáci Já z těchto filmů viděl 8 z 10. Takže bych se pak rozhodl jestli ty dva doženu nebo ne. Tohle je má představa jak to udělat. Kdybychom to táhli celý rok, tak je to minimálně 120 tipů na filmy - samozřejmě bychom to mohli nějak pak upravit, ale to by se řešilo podle lidí. Dejte mi prosím vědět, která varianta je Vám bližší, a kdo by měl zájem - zájem v první variantě je tak jak to bylo doposud. Zájem ve druhé variantě je možnost vybírat film. Díky všem za spolupráci, snad jsem to napsal aby to dávalo alespoň trochu smysl. Kdyby cokoliv, tak můj vzkazník. PS: Sorry za to, že je to tak dlouhé. *:D*
1 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Zítra to zkusím napsat. Bylo by to flexibilnější a více pro všechny. 

Ale pokud by se to nelíbilo, tak bychom to nějak vymysleli jinak. 
891665
Zítra to zkusím napsat. Bylo by to flexibilnější a více pro všechny.  Ale pokud by se to nelíbilo, tak bychom to nějak vymysleli jinak. 
891659
3 0
reagovat
A ještě dodám, že já bych klidně a rád pokračoval i stávající formou, jen možná radši zase až za pár měsíců...:+
891662
A ještě dodám, že já bych klidně a rád pokračoval i stávající formou, jen možná radši zase až za pár měsíců...*:+*
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
A nechceš třeba alespoň naznačit, jaké změny máš na mysli? Pak bychom se mohli o něco seriózněji vyjádřit, jestli máme či nemáme zájem...
891659
A nechceš třeba alespoň naznačit, jaké změny máš na mysli? Pak bychom se mohli o něco seriózněji vyjádřit, jestli máme či nemáme zájem...
891654
0 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: RingMan
Všechny informace byly vždy kecárně. Kdyby byl velkým zájem tak můžeme ve filmové výzvě pokračovat. Ale trochu jiným stylem. 
891654
Všechny informace byly vždy kecárně. Kdyby byl velkým zájem tak můžeme ve filmové výzvě pokračovat. Ale trochu jiným stylem. 
891652
1 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
Já vám to tady s prominutím trochu nabourám.
link - Tohle jsem náhodou dnes objevil a teď tady čtu, že jste skončili, tak třeba někdo ocení a zapojí se.

O téhle místní výzvě jsem četl někde v diskuzi, ale vůbec jsem netušil, jak to funguje. Semka jsem se dostal před google...
891652
Já vám to tady s prominutím trochu nabourám. https://cinechums.com/challenges/weekly/2024 - Tohle jsem náhodou dnes objevil a teď tady čtu, že jste skončili, tak třeba někdo ocení a zapojí se. O téhle místní výzvě jsem četl někde v diskuzi, ale vůbec jsem netušil, jak to funguje. Semka jsem se dostal před google...
1 0
reagují: hroubek
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se