|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 18761 - 18780
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 938
- 939
- 940
- .
- 7246
- 7247
Takže tabulka je zamknutá. Moc ráda bych požádala toho jedince, co vymyslel ten boží název, aby se přihlásil do vzkazníku, pošlu mu dárek.
Ke sdílení, když mi pošlete žádost o editaci a jako Snipsley se identifikujete, žádost vám schválím. Nebo napište do vzkazníku a já to za vás zedituju. Omlouvám se za komplikace a všem kazišukům přeju pěkný den.
Ke sdílení, když mi pošlete žádost o editaci a jako Snipsley se identifikujete, žádost vám schválím. Nebo napište do vzkazníku a já to za vás zedituju. Omlouvám se za komplikace a všem kazišukům přeju pěkný den. |
reagovat
|
reaguje na:
TedGeorge
Je to naše společná výzva, budeme se rozhodovat společně, aby to pro všechny bylo přijatelné. Pokud se někdo neozve, tak se domluvíme, jak budeme postupovat dál. Smyslem této výzvy je zábava a koukat na zajímavé věci, a ne řešit zbytečnosti. 

|
reagovat
|
Gasy a Kostěj - zkuste počkat cca 48 hodin a pokud se neozvou, tak bychom se pak domluvili jak to uděláme. Ne každý 24/7 aktivní na MZ. 

|
reagují:
TedGeorge
|
reagovat
|
Odpusťte doublepost
Můj přidělenej nominant neodpovídá na SZ, na MovieZone má asi 14 komentářů a žádnej link na CSFD. Poposkočím o další řádku?
|
reagovat
|
reaguje na:
MKMZ
S tou ústavní léčbou je to člověče od tebe vážně vtipný. Tu druhou část věty...na tom něco může být?
just kidding, máme tě rádi...většinou
just kidding, máme tě rádi...většinou
|
reagovat
|
Me ty anglický idiomy moc nejdou a píšu to na semaforech, ale neříká se něco jako"It takes one to see one"?
|
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Sice nemám tucha, o co tady jde, a taky nemám ve zvyku se navážet do ostatních, ale v případě takového primitiva udělám výjimku; jsi strašná lidská píča a měl bys zvážit ústavní léčbu. 

|
reagovat
|
Tede, buď na verbsta hodný, vybral mi mega pecku. Tak žádný Avatar

|
reagovat
|
reaguje na:
pepo
To není problém, google má i historii... Jinými slovy se ten duševní kripl ukájí čistě tím, že přidá práci zadarmo pracující mkubalikové. Prostě taková ta typická troska, co jiným dětem rozkopává hrady z písku, protože sama neudělá ani bábovičku.
Tak mu zkazíme zábavu, a pojedeme dál

Tak mu zkazíme zábavu, a pojedeme dál

|
reagovat
|
TOP Diskuze
38Téma: Co čeká X-Meny v Marvel Cinematic Universe? 37TOP 15 nezapomenutelných filmů z roku 2006 34Spidey slaví 2 miliardy! Odyssea dál válí, odolala i dinosauřím novinkám 25Druhá Barbie má problémy, hvězdy chtějí moc peněz 23VIDEO: Epický spot na Dunu 3 s novými záběry vábí do kina! 20Návrat Pirátů z Karibiku je možná konečně na spadnutí 16Harry Potter a Kámen mudrců: V.I.M. 26Číslo 5 žije: V.I.M. 13Danny DeVito se vydává ve stopách Francise Forda Coppoly 12Citizen Vigilante: Recenze