|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 18821 - 18840
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 941
- 942
- 943
- .
- 7188
- 7189
Putin
Tak odpustil Africe dluh za 23? Miliard dolarů.
A dodávky jídla (obilí) budou z větší části zadarmo.
Nějak nevím na co mu spojenci v Africe budou...
Jako že by koalice Rusko + Afrika vs Evropa + USA(nato) vs Čína. Indie nevím ke komu by se přidala ...
RTS Red Alert potřebuje pokračování

Zřejmě se blíží jeho konec a začal vykupovat svoje hříchy u Boha.
A dodávky jídla (obilí) budou z větší části zadarmo.
Nějak nevím na co mu spojenci v Africe budou...
Jako že by koalice Rusko + Afrika vs Evropa + USA(nato) vs Čína. Indie nevím ke komu by se přidala ...
RTS Red Alert potřebuje pokračování

Zřejmě se blíží jeho konec a začal vykupovat svoje hříchy u Boha.
|
reagují:
peterel
|
reagovat
|
reaguje na:
holub109
Nevim co se mu stalo, ale na tehle promo štaci vypadá všude uvolnene, porad se smeje a rika vtipy. Jako WTF?
|
reagovat
|
Nolan a RDJ čtou otázky z googlu. Obvykle tyto videa bývají zaměnitelné, ale tihle dva se originálně doplňují. Měli by spolu něco natočit.
|
reagují:
holub109
|
reagovat
|
Travis Scott - Utopia
Je to super a zní to zase úplně nově. Určitě doporučuju zkusit poslechnout
|
reagovat
|
|
reagují:
belasis
|
reagovat
|
reaguje na:
(=LIFTY=)
Rozhodně tam potkáš mě, ale nejsem si jistý, jestli bys mě poznal. Jsem dost nenápadný. 

|
reagovat
|
reaguje na:
(=LIFTY=)
Těším se velmi, od covidu jsem tam nebyl. A letošní program filmovky vypadá luxusně.
|
reagovat
|
reaguje na:
(=LIFTY=)
Nevím, co je krygl. Jinak jednou jsem tam byl v tebou zmíněnou dobu, totálně opilej a nechápu, jak jsem dokázal být při vědomí.
Já se tenkrát předtím opil s dvacetiletými šohaji, kteří studovali medicínu. Vypil jsem jim tam půl flašky vodky nebo slivovice (už si nepamatuju
). Bylo to před cimbálovou kapelou, která měla improvizované představení před Hvězdou. Chtěl jsem jim dokázat, že my v Čechách taky umíme pít. Po této příhodě jsem začal uvažovat, že seknu s alkoholem, a to jsem pak od loňského listopadu skutečně začal dodržovat. Dnes je ze mě abstinent, který nadává na alkoholiky.
Ale ti šohajové byli fakt pěkní, na ty jen tak nezapomenu.
Já se tenkrát předtím opil s dvacetiletými šohaji, kteří studovali medicínu. Vypil jsem jim tam půl flašky vodky nebo slivovice (už si nepamatuju
). Bylo to před cimbálovou kapelou, která měla improvizované představení před Hvězdou. Chtěl jsem jim dokázat, že my v Čechách taky umíme pít. Po této příhodě jsem začal uvažovat, že seknu s alkoholem, a to jsem pak od loňského listopadu skutečně začal dodržovat. Dnes je ze mě abstinent, který nadává na alkoholiky.
Ale ti šohajové byli fakt pěkní, na ty jen tak nezapomenu.

|
reagovat
|
reaguje na:
Disketa1
Zajdi si kolem 23:00 ke klubu Mír a velice rychle změníš názor. Já to tam miluju, ale dávám si sakra pozor, z kama přiletí krygl.Jinak jsem tam byl na Barbie ve středu a to stanové městečko kousek od kina má luxusni atmosféru už teď

|
reagovat
|
reaguje na:
Milosh
Já bych se bejt tebou nebál. Zoofilie bývalá na LFS vždy tvrdě postihována.
|
reagovat
|
Zajímavá diskuse. Takže tedy na zítra začínající LFŠ radši bez psa?
|
reagovat
|
TOP Diskuze
36První reakce: Supergirl je prý fajn. A nebojí se být svá 23První dojmy: komiksovka Supergirl 17Kdo nahradí Matta Damona jako Jasona Bournea? 16Sláva: V.I.M. 15Téma: MovieZone vs. sci-fi od Spielberga aneb je Jurský park lepší než E.T.? 12Shrek 5: Teaser 2 11Toy Story znovu kráčí za miliardou, Spielberg padá a Posedlost stále překvapuje 14Téma: Všechno, co víme o novém Spider-Manovi s Hulkem a Punisherem 31Ridley Scott se chce vrátit k Vetřelcům 100Téma: Výpravná fantasy Odyssea míří do kin, zvládne Nolan pokořit miliardu?