Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127961 - 127980 Napsat příspěvek
Merlin: včera jsme tam byli se školou na exkurzi :o)))
445965
Merlin: včera jsme tam byli se školou na exkurzi :o)))
0 0
reagovat
Merlin: Chvalim... Zlin je super a filmovka taky;)
445964
Merlin: Chvalim... Zlin je super a filmovka taky*;)*
0 0
reagovat
tak panove s kolika z vas se uvidim na FF v KV ??? :D8)
445963
tak panove s kolika z vas se uvidim na FF v KV ??? *:D**8)*
0 0
reagovat
hi hi hi,tak mi přišel dopis,že mě přijímají na Filmovou školu ve Zlíně,to bude maso:D
445962
hi hi hi,tak mi přišel dopis,že mě přijímají na Filmovou školu ve Zlíně,to bude maso*:D*
0 0
reagovat
Hrůza, včera se mi zdál sen, že chce Alexander Aja točit komedii s Luďkem Sobotou :)) Probudil jsem se zlitej potem :))
445961
Hrůza, včera se mi zdál sen, že chce Alexander Aja točit komedii s Luďkem Sobotou *:))* Probudil jsem se zlitej potem *:))*
0 0
reagovat

imf

Já Spawna neurážel. Jako děcko jsem z toho v kině byl úplně vedle. Teď si z té doby plním resty a postupně louskám komiks, když mám čas :)
445960
Já Spawna neurážel. Jako děcko jsem z toho v kině byl úplně vedle. Teď si z té doby plním resty a postupně louskám komiks, když mám čas :)
imf
0 0
reagovat
No to byste imho Spawna urazili... na svoji dobu mel VELMI pokrocile a predevsim originalni efekty... (tohle je thajska zalezitost a oni si chlapci hodne radi hraji a prehaneji... podle toho to pak vypada ;)
445959
No to byste imho Spawna urazili... na svoji dobu mel VELMI pokrocile a predevsim originalni efekty... (tohle je thajska zalezitost a oni si chlapci hodne radi hraji a prehaneji... podle toho to pak vypada ;)
0 0
reagovat
xMort, tojo a efekty jsou taky na stejný úrovni:)
445958
xMort, tojo a efekty jsou taky na stejný úrovni:)
0 0
reagovat

sobis87

Vypadá hodně jako Spawn
445957
Vypadá hodně jako Spawn
sobis87
0 0
reagovat
tohle je hodně ujetý.. link
445956
tohle je hodně ujetý.. http://www.youtube.com/watch?v=TkcngskE8bM&search=Mercury%20man
0 0
reagovat
Cival, pekna fotka :)))
445955
Cival, pekna fotka :)))
0 0
reagovat
super!
445954
super!
0 0
reagovat
Jo... tak za půl hodinky ;)
445953
Jo... tak za půl hodinky ;)
0 0
reagovat
bude v profilu?
445952
bude v profilu?
0 0
reagovat
právě vyšel novej trailer na Lady in the Water...
445951
právě vyšel novej trailer na Lady in the Water...
0 0
reagovat
Imho odpocitavani do teaseru (dneska jsem o nem zrovna cetl, ze bude slabej, ci co, a ze je hrozna blbost to nasazovat k teaseru Spideyho, kdyz nebude tak nabusenej a nebudou v nem nejaky megacool zabery... ale moc jsem to nepochopil, odkad to ten clovek vi :D). Fotka je jinak tady...">link ehm, koukam, ze Paramount pozadal o stazeni obrazku :-)) Byl tam jen jeden poloslozenej zlutej robot, nic extra :-)
445950
Imho odpocitavani do teaseru (dneska jsem o nem zrovna cetl, ze bude slabej, ci co, a ze je hrozna blbost to nasazovat k teaseru Spideyho, kdyz nebude tak nabusenej a nebudou v nem nejaky megacool zabery... ale moc jsem to nepochopil, odkad to ten clovek vi *:D*). Fotka je jinak tady... ehm, koukam, ze Paramount pozadal o stazeni obrazku :-)) Byl tam jen jeden poloslozenej zlutej robot, nic extra :-)
0 0
reagovat

Cival

Hod prosim ta link na ten novy obrazok Transformers a btw co znamena to odpocitavanie na ich stranke??
445949
Hod prosim ta link na ten novy obrazok Transformers a btw co znamena to odpocitavanie na ich stranke??
Cival
0 0
reagovat

LDK

Starýýýýý a průhledný, jen a jen matematická kombinace.
445948
Starýýýýý a průhledný, jen a jen matematická kombinace.
LDK
0 0
reagovat
dejte s tim spidym uz pokoj. treba vas tohle na par mionut zamestna -> link
445947
dejte s tim spidym uz pokoj. treba vas tohle na par mionut zamestna -> http://data.idnes.cz/soubory/digital/A050413_KUZ_CTECKA_MYSLENEK.HTM
0 0
reagovat
Tak ten teaser na Spidyho je v tý HD kvalitě s pořádným volume opravdu brutální, proč je to jen až příští rok.
445946
Tak ten teaser na Spidyho je v tý HD kvalitě s pořádným volume opravdu brutální, proč je to jen až příští rok.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist