Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127961 - 127980 Napsat příspěvek
Nejlepsi je to RADem prevest do nekomprimovanyho zvuku a obrazu. To vyjde vzdycky... narocny na misto, ale spolehlivy... a pak uz neni problem s prevodem do cehokoliv...
442868
Nejlepsi je to RADem prevest do nekomprimovanyho zvuku a obrazu. To vyjde vzdycky... narocny na misto, ale spolehlivy... a pak uz neni problem s prevodem do cehokoliv...
0 0
reagovat
s RAD mam ted naky problemy, nemuzu rozject zvuk a obraz se mi ve spodnich zobrazovacich radcich sype. nemam sajna proc (pri prevodu do xvidu)
442867
s RAD mam ted naky problemy, nemuzu rozject zvuk a obraz se mi ve spodnich zobrazovacich radcich sype. nemam sajna proc (pri prevodu do xvidu)
0 0
reagovat

MYSTIC

RAD Tools
442866
RAD Tools
MYSTIC
0 0
reagovat

MOV - AVI

Neznate nekdo prosim vas nejaky kvalitni a rychly program na pravadeni movu. do avi. ??? THX...
442865
Neznate nekdo prosim vas nejaky kvalitni a rychly program na pravadeni movu. do avi. ??? THX...
MOV - AVI
0 0
reagovat

M:I-3 Trailer

Nový tentokrát plnohodnotný trailer na M:I-3 bude on-line zítra!!! WOW!!!
442864
Nový tentokrát plnohodnotný trailer na M:I-3 bude on-line zítra!!! WOW!!!
M:I-3 Trailer
0 0
reagovat
z kanadskych serialu ji neznam. spis filmu Kostka 2 a Cypher...
442863
z kanadskych serialu ji neznam. spis filmu Kostka 2 a Cypher...
0 0
reagovat
Obavam se, ze Kari Matchett zna malokdo (pokud to neni vylozene fanda do kanadskych serialu ;).
442862
Obavam se, ze Kari Matchett zna malokdo (pokud to neni vylozene fanda do kanadskych serialu ;).
0 0
reagovat

vincent

Invasion sleduju. uz se tesim na dnesni dil. neco ve stylu Surface ahraji tam i znamejsi herci (Kari Matchett, William Fichtner)
442861
Invasion sleduju. uz se tesim na dnesni dil. neco ve stylu Surface ahraji tam i znamejsi herci (Kari Matchett, William Fichtner)
vincent
0 0
reagovat
Dlouho jsme tu neprobírali různé seriály, takže se ptám ostatních, jestli nesledují IMO velmi povedené sci-fi, které se jmenuje Invasion?
442860
Dlouho jsme tu neprobírali různé seriály, takže se ptám ostatních, jestli nesledují IMO velmi povedené sci-fi, které se jmenuje Invasion?
0 0
reagovat
kazdopadne premiere :+
442859
kazdopadne premiere *:+*
0 0
reagovat
link tak na tenhle plakát se ROZHODNĚ koukněte. Jsem zase o stupeň natěšenější!
442858
http://images.aintitcool.com/images2006/AICNexclusiveSH.jpg tak na tenhle plakát se ROZHODNĚ koukněte. Jsem zase o stupeň natěšenější!
0 0
reagovat

AA

me se nejvic libi rvouci alien. weeeeeeee :))
442857
me se nejvic libi rvouci alien. weeeeeeee *:))*
AA
0 0
reagovat

angry

Suverénne best je Highlander s tým zajačím zborom spievajúcim Queen a zajačím Kurganom vyplazujúcim jazyk na mníšky :-)
442856
Suverénne best je Highlander s tým zajačím zborom spievajúcim Queen a zajačím Kurganom vyplazujúcim jazyk na mníšky :-)
angry
0 0
reagovat

angryalien.com

Star Wars in 30 seconds je taky cool :) je to 4 shrnuta do pul minuty, mazec :D
442855
Star Wars in 30 seconds je taky cool :) je to 4 shrnuta do pul minuty, mazec :D
angryalien.com
0 0
reagovat

Down In The Valley

Můj oblíbenec Ed Norton a Evan Rachel Wood v jednom filmu? Hell yeah!
Jak to vidí ostatní s tímhle filmem?
442854
Můj oblíbenec Ed Norton a Evan Rachel Wood v jednom filmu? Hell yeah!
Jak to vidí ostatní s tímhle filmem?
Down In The Valley
0 0
reagovat

Shushika

Hm, jak Kazajka, tak Opice končí probuzením se z deziluze, resp. ponořením do ní natolik, že není cesty nazpět, ale Kazajka mně osobně připomínala spíš rané iflmy německého experesionismu. Osudový dotek je imho lépe vystavěn co se časové smyčky a vůbec cestování v čase týče a měl na mě osobně větší emocionální dopad už kvůli několika vypjatým scénám (maminka přijíždí s miminkem domů a vybírá poštu, ve sklepě - já vím, že je to klišé, ale... :-)). Zdálo se mi, že má míň vaty a hlušiny než Kazajka, ovšem ej pravda, že Kazajka má lepší herecké výkony.
442853
Hm, jak Kazajka, tak Opice končí probuzením se z deziluze, resp. ponořením do ní natolik, že není cesty nazpět, ale Kazajka mně osobně připomínala spíš rané iflmy německého experesionismu. Osudový dotek je imho lépe vystavěn co se časové smyčky a vůbec cestování v čase týče a měl na mě osobně větší emocionální dopad už kvůli několika vypjatým scénám (maminka přijíždí s miminkem domů a vybírá poštu, ve sklepě - já vím, že je to klišé, ale... :-)). Zdálo se mi, že má míň vaty a hlušiny než Kazajka, ovšem ej pravda, že Kazajka má lepší herecké výkony.
Shushika
0 0
reagovat

angryalien.com

a good one ;)
442852
a good one ;)
angryalien.com
0 0
reagovat

www.angryalien.com

:D Dobrá stránka, Freddy vs Jason a Čelisti jsou drsné :-))
442851
*:D* Dobrá stránka, Freddy vs Jason a Čelisti jsou drsné :-))
www.angryalien.com
0 0
reagovat
runner: THX!
442850
runner: THX!
0 0
reagovat

sobis87

442849
sobis87
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se