Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127921 - 127940 Napsat příspěvek
pravda,diakritika je také ozdobou spisovné češtiny, imfe;)
446298
pravda,diakritika je také ozdobou spisovné češtiny, imfe*;)*
0 0
reagovat
No, abych to uved(l) na pravou míru, imf má recht, ale dělám tam ty chyby protože opravdu projíždím klávesnici a často zmáčknu něco jiného než mám..hlavně proto, že píšu s diakritikou. Též po sobě ten příspěvek nečtu hned, většinou až po pár nových příspěvcích. Pak už se mi to nechce mazat...ale budu se snažit;)
446297
No, abych to uved(l) na pravou míru, imf má recht, ale dělám tam ty chyby protože opravdu projíždím klávesnici a často zmáčknu něco jiného než mám..hlavně proto, že píšu s diakritikou. Též po sobě ten příspěvek nečtu hned, většinou až po pár nových příspěvcích. Pak už se mi to nechce mazat...ale budu se snažit*;)*
0 0
reagovat
Az: ty chceš umlčet diskuzi (lépe řečeno diskuzní fórum)???:D:+8)
446296
Az: ty chceš umlčet diskuzi (lépe řečeno diskuzní fórum)???*:D**:+**8)*
0 0
reagovat
a ticho!!!!...
446295
a ticho!!!!...
0 0
reagovat
to je známá věc,že je to tou jejich absencí mytologie a (pořádné) historie, kvůli tomu se můžou zbláznit z Hvězdných válek, superhrdinů, atd. A hlavně mám velkej odpor k tomu, jak jsou nadržený na jakoukoli blbost z jejich historie, kdy každej jenom trošičku významný člověk nebo událost je skvělým námětem "největší události světa,nyní ve vašich kinech!"...ehm,už to trochu s tím pomlouváním přeháním.nechám toho,nebo mi nenatočí Spidermana:))
446294
to je známá věc,že je to tou jejich absencí mytologie a (pořádné) historie, kvůli tomu se můžou zbláznit z Hvězdných válek, superhrdinů, atd. A hlavně mám velkej odpor k tomu, jak jsou nadržený na jakoukoli blbost z jejich historie, kdy každej jenom trošičku významný člověk nebo událost je skvělým námětem "největší události světa,nyní ve vašich kinech!"...ehm,už to trochu s tím pomlouváním přeháním.nechám toho,nebo mi nenatočí Spidermana*:))*
0 0
reagovat

Merlin

řekni to amíkům.
446293
řekni to amíkům.
Merlin
0 0
reagovat

IMF

Jo Fluke víc jak cokoli jiného používá nářečí a slang a to se projeví... Proto zlatá spisovná čeština...:+
446292
Jo Fluke víc jak cokoli jiného používá nářečí a slang a to se projeví... Proto zlatá spisovná čeština...*:+*
IMF
0 0
reagovat
Mě je už teď špatně z toho humbuku,kterej kolem Eragona určitě bude. Já osobně nechápu popularitu podprůměrné knihy jenom proto, že to napsal malej kluk.
446291
Mě je už teď špatně z toho humbuku,kterej kolem Eragona určitě bude. Já osobně nechápu popularitu podprůměrné knihy jenom proto, že to napsal malej kluk.
0 0
reagovat

IMF

No, jestli si myslíš, že když uděláme sem tam nějakou tu hrubku, že to asi děláme schválně a děláme ze sebe zbytečně negramoty, tak to není pravda;). Bohužel se někdy podaří (zdvojené souhlásky a cizí slova to je moje) a zase taková hrůza to tady není... Možná špatný slovosled, sem tam viditelný překlep, ale každý příspěvek to určitě není, alespoň ty vaše jsou vždy v naprostém pořádku 8):+:D;)... P.S.: Nad svým příspěvkem se opravdu zamýšlím a po sobě si ho vždycky přečtu;):+
446290
No, jestli si myslíš, že když uděláme sem tam nějakou tu hrubku, že to asi děláme schválně a děláme ze sebe zbytečně negramoty, tak to není pravda*;)*. Bohužel se někdy podaří (zdvojené souhlásky a cizí slova to je moje) a zase taková hrůza to tady není... Možná špatný slovosled, sem tam viditelný překlep, ale každý příspěvek to určitě není, alespoň ty vaše jsou vždy v naprostém pořádku *8)**:+**:D**;)*... P.S.: Nad svým příspěvkem se opravdu zamýšlím a po sobě si ho vždycky přečtu*;)**:+*
IMF
0 0
reagovat
Bylo to mysleno obecne, ale pokud mam nekoho jmenovat tak Flukea. O nem totiz vim, ze ma potrebnej vek (a tak mozna i skoly ;), aby si to hlidal. Mozna byste si mohli vsimnout, ze kdyz udelate nejakej preklep nebo velkou chybu a sami si ji HNED vsimnete, tak muzete ten prispevek smazat a napsat znovu (copy, paste, edit). ;)
446289
Bylo to mysleno obecne, ale pokud mam nekoho jmenovat tak Flukea. O nem totiz vim, ze ma potrebnej vek (a tak mozna i skoly ;), aby si to hlidal. Mozna byste si mohli vsimnout, ze kdyz udelate nejakej preklep nebo velkou chybu a sami si ji HNED vsimnete, tak muzete ten prispevek smazat a napsat znovu (copy, paste, edit). ;)
0 0
reagovat

imf

já se snažím...?)
446288
já se snažím...*?)*
imf
0 0
reagovat
Pripada mi to detinsky kdyz to dela nekdo jinej, ale protoze na to narazim prakticky v kazdym prispevku, tak to jen tak nadhodim do vzduchu. Hlidejte si chlapci trochu ten pravopis... mekky/tvrdy v jistych klicovych slovech fakt bije do oci (svest/svezt je oproti tomu skoro drobnost). Je to vase vizitka, na to nezapominejte a taky to odrazi uroven diskuze, jakkoliv vam to muze pripadat malicherny. I redakce obcas dela chyby, nemame vlastniho korektora, ale snazime se je opravovat a nestydime se za ne (to jen kdyby mi to chtel nekdo vpalit zpatky do obliceje). Zkuste nad tim trochu vic premyslet. Dik. ;)
446287
Pripada mi to detinsky kdyz to dela nekdo jinej, ale protoze na to narazim prakticky v kazdym prispevku, tak to jen tak nadhodim do vzduchu. Hlidejte si chlapci trochu ten pravopis... mekky/tvrdy v jistych klicovych slovech fakt bije do oci (svest/svezt je oproti tomu skoro drobnost). Je to vase vizitka, na to nezapominejte a taky to odrazi uroven diskuze, jakkoliv vam to muze pripadat malicherny. I redakce obcas dela chyby, nemame vlastniho korektora, ale snazime se je opravovat a nestydime se za ne (to jen kdyby mi to chtel nekdo vpalit zpatky do obliceje). Zkuste nad tim trochu vic premyslet. Dik. ;)
0 0
reagovat

aldebaran+xMort

Eragon je další fantazy, která se chce svést na vlně zájmu, ale ještě nebyl ani pořádný trailer a už odsuzujete film... Knihu jsem nečetl a ani nebudu, nevidím žádný pořádný důvod...
No a teď k lepšímu tématu. Řada nešťastných příhod je super film, ovšem o tom, že se připravuje něco nového jsem doposud neslyšel ani slovo a je to škoda. V neprospěch zadaptování celé série svědčí fakt, že už jsou to dva roky od prvního dílu, děti rostou a hlavně příhody neměly tak monstruozni tržby jako jiné série "pro děti", proto se obavam, že nám zůstane jen pouho pouhý jeden díl...:(
446286
Eragon je další fantazy, která se chce svést na vlně zájmu, ale ještě nebyl ani pořádný trailer a už odsuzujete film... Knihu jsem nečetl a ani nebudu, nevidím žádný pořádný důvod... No a teď k lepšímu tématu. Řada nešťastných příhod je super film, ovšem o tom, že se připravuje něco nového jsem doposud neslyšel ani slovo a je to škoda. V neprospěch zadaptování celé série svědčí fakt, že už jsou to dva roky od prvního dílu, děti rostou a hlavně příhody neměly tak monstruozni tržby jako jiné série "pro děti", proto se obavam, že nám zůstane jen pouho pouhý jeden díl...*:(*
aldebaran+xMort
0 0
reagovat

xMort

pro mě byla nezapomenutelná postava Jima Carreyho:+
446285
pro mě byla nezapomenutelná postava Jima Carreyho*:+*
xMort
0 0
reagovat

Fluke

To, že mu bylo patnáct a neuměl psát to dílo v mích očích moc nezvedá. Neříkám, že není machr, já na to v těch letech neměl (nemám ani teď :)), ale abych se u toho kupu hodin nudil, to nemám za potřebí.

Na další díl Řady nešťastných příhod se taky hdoně těším. První film je super a ta holčina je tam úplně k sežrání. škoda, že na civilních fotkách nevypadá ani z půlky tak dobře...
446284
To, že mu bylo patnáct a neuměl psát to dílo v mích očích moc nezvedá. Neříkám, že není machr, já na to v těch letech neměl (nemám ani teď :)), ale abych se u toho kupu hodin nudil, to nemám za potřebí.

Na další díl Řady nešťastných příhod se taky hdoně těším. První film je super a ta holčina je tam úplně k sežrání. škoda, že na civilních fotkách nevypadá ani z půlky tak dobře...
Fluke
0 0
reagovat

Eragon

Sestra mě k tomu dokopala, ale nedočetl jsem to. někde za půlkou už to byla taková nuda, že se to nedalo. Klišé na klišé, jména postav jak z libovolného modulu Dračího doupěte, předvídatelné, nudné. A na film se netěším vůbec. Viděl jsem před pár měsíci to uniklé promo a volba herců mi stačila...
446283
Sestra mě k tomu dokopala, ale nedočetl jsem to. někde za půlkou už to byla taková nuda, že se to nedalo. Klišé na klišé, jména postav jak z libovolného modulu Dračího doupěte, předvídatelné, nudné. A na film se netěším vůbec. Viděl jsem před pár měsíci to uniklé promo a volba herců mi stačila...
Eragon
0 0
reagovat
Az nekaž to:)
446282
Az nekaž to*:)*
0 0
reagovat
chat panove...
446281
chat panove...
0 0
reagovat

aldebaran

Pokračování Řady nešťastných příhod bych si nechal líbit. O ce Eragonu týče tak určitě se sveze na vlně zájmu LOTRa, ale hlavně v USA bude bodovat už z toho důvodu, že se jedná o zpracování knihy od amerického autora. Dosud většina velkých filmů měla předlohu od britských autorů (Rowlingová, Tolkien, Lewis). No vlastně eště Brown je američan
446280
Pokračování Řady nešťastných příhod bych si nechal líbit. O ce Eragonu týče tak určitě se sveze na vlně zájmu LOTRa, ale hlavně v USA bude bodovat už z toho důvodu, že se jedná o zpracování knihy od amerického autora. Dosud většina velkých filmů měla předlohu od britských autorů (Rowlingová, Tolkien, Lewis). No vlastně eště Brown je američan
aldebaran
0 0
reagovat

Aldebaran

neříkal jsi náhodou, že jsi knížku nečetl a tvrdíž že vykrádá Lotra ;)
446279
neříkal jsi náhodou, že jsi knížku nečetl a tvrdíž že vykrádá Lotra *;)*
Aldebaran
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist