Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127981 - 128000 Napsat příspěvek
Když já nevím, co je pravda všeobecná. Vkus nebo příznivé hodnocení většiny? My na MZ tu taky občas oceňujeme filmy, co mají obecně špatné hodnocení...
444788
Když já nevím, co je pravda všeobecná. Vkus nebo příznivé hodnocení většiny? My na MZ tu taky občas oceňujeme filmy, co mají obecně špatné hodnocení...
0 0
reagovat
navic uz i ja bych napsala lepsi recenzi...(ona snad dela odstavec uplne ze vseho)
444787
navic uz i ja bych napsala lepsi recenzi...(ona snad dela odstavec uplne ze vseho)
0 0
reagovat

shushika

To neni pravda vseobecna...ona recenzuje nejakou svou pradu...ale to nemeni nic na tom ze jsem se spatne vyjadrila...diky...myslela jsem tim samozrejme, ze jeji recenze jsou proste uplne zcestne...tak...
444786
To neni pravda vseobecna...ona recenzuje nejakou svou pradu...ale to nemeni nic na tom ze jsem se spatne vyjadrila...diky...myslela jsem tim samozrejme, ze jeji recenze jsou proste uplne zcestne...tak...
shushika
0 0
reagovat
Azazel: co je opak pravdy? Lež. Pokud "pravdu" považuješ za názor v recenzi, má tvá věta jinou váhu než to, když Spáčilová (ne)záměrně zkresluje zpravodajství ze světa filmu. Buď tak hodná a osvětli to. Dík!
444785
Azazel: co je opak pravdy? Lež. Pokud "pravdu" považuješ za názor v recenzi, má tvá věta jinou váhu než to, když Spáčilová (ne)záměrně zkresluje zpravodajství ze světa filmu. Buď tak hodná a osvětli to. Dík!
0 0
reagovat

lazarus

"""kriticka"""...
444784
"""kriticka"""...
lazarus
0 0
reagovat

Spacilova

Nic jsem pro ti nemel, ale po vcerejsi recenzi X-Menu 3 v MF Dnes jsem myslel, ze ji zabiju... Takhle neprofesionalni recenzi bych si nedovolil ani ja - a to pisu "jen" do jakehosi skolniho casopisu... Myslím, že kdo to četl, mi dá za pravdu...
444783
Nic jsem pro ti nemel, ale po vcerejsi recenzi X-Menu 3 v MF Dnes jsem myslel, ze ji zabiju... Takhle neprofesionalni recenzi bych si nedovolil ani ja - a to pisu "jen" do jakehosi skolniho casopisu... Myslím, že kdo to četl, mi dá za pravdu...
Spacilova
0 0
reagovat
"kritička"
444782
"kritička"
0 0
reagovat
kto je spacilova?
444781
kto je spacilova?
0 0
reagovat

ad. Spacilova

na zaklade nekolika recenzi...to uz snad ani nemuze byt mozny...ona snad vedome a s nejakym hodne zvlastnim zamerem rika opak toho co je pravda, jinak vazne nevim...
444780
na zaklade nekolika recenzi...to uz snad ani nemuze byt mozny...ona snad vedome a s nejakym hodne zvlastnim zamerem rika opak toho co je pravda, jinak vazne nevim...
ad. Spacilova
0 0
reagovat

Azazel

Na základě který recenze tak soudíš? Jinak ale jo, je to pravda.
444779
Na základě který recenze tak soudíš? Jinak ale jo, je to pravda.
Azazel
0 0
reagovat
eh...spacilova je vymatlana...vim ze to vite, ale jen si potrebuju ulevit...
444778
eh...spacilova je vymatlana...vim ze to vite, ale jen si potrebuju ulevit...
0 0
reagovat
to imf: No vidíš, a mě ani kvůli jednomu....proč by měl taky Renč plýtvat energii na volební kampaň? Raději ať natočí o to lepší další film...
444777
to imf: No vidíš, a mě ani kvůli jednomu....proč by měl taky Renč plýtvat energii na volební kampaň? Raději ať natočí o to lepší další film...
0 0
reagovat

armitida

Me to vadi kvuli Rencovi, ne kvuli ODS. :)
444776
Me to vadi kvuli Rencovi, ne kvuli ODS. :)
armitida
0 0
reagovat
To imf: Nechci tady hrotit politickou diskusi, ale ten amaterismus mi v souvislosti s naší politickou scénou nijak nevadí...spíše se to nějak hodí :)
444775
To imf: Nechci tady hrotit politickou diskusi, ale ten amaterismus mi v souvislosti s naší politickou scénou nijak nevadí...spíše se to nějak hodí *:)*
0 0
reagovat
Nejlepsi je ta reklama na ODS v kine pred sifrou.. :-) takovej nesmelej smich po ni a pak tam nakej chlap zarval ze by sme se fakt s nima meli lip(myslel to hodne ironicky) ,to byl v kine vybuch smichu..:D
444774
Nejlepsi je ta reklama na ODS v kine pred sifrou.. :-) takovej nesmelej smich po ni a pak tam nakej chlap zarval ze by sme se fakt s nima meli lip(myslel to hodne ironicky) ,to byl v kine vybuch smichu..*:D*
0 0
reagovat
Jeskyne je hlavne, na Rence, dost amatersky natocena...
444773
Jeskyne je hlavne, na Rence, dost amatersky natocena...
0 0
reagovat
ja videla jenom imho povedeny danovy urad ( pousteli nam ho v kine, kdyz jsme byli se skolou :) ) a jeskyni, ktera mi prijde docela hloupa :)
444772
ja videla jenom imho povedeny danovy urad ( pousteli nam ho v kine, kdyz jsme byli se skolou :) ) a jeskyni, ktera mi prijde docela hloupa :)
0 0
reagovat
Mě ty spoty příjdou nechtěně vtipný.
444771
Mě ty spoty příjdou nechtěně vtipný.
0 0
reagovat
Volební spoty jsou myslím povedené. Mě nejvíce dostal daňový úřad a jeskyně. Pokud vím, že režíroval je Filip Renč, ne?
444770
Volební spoty jsou myslím povedené. Mě nejvíce dostal daňový úřad a jeskyně. Pokud vím, že režíroval je Filip Renč, ne?
0 0
reagovat
Tak když už tu řešíme i sport, proč ne volby?:-) Takže aby to mělo alespoň nějakou souvislost s filmem, jak se vám líbí volební spoty "jeskyně", "dańový úřad" a "úřad vlády"?
444769
Tak když už tu řešíme i sport, proč ne volby?:-) Takže aby to mělo alespoň nějakou souvislost s filmem, jak se vám líbí volební spoty "jeskyně", "dańový úřad" a "úřad vlády"?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se