Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128001 - 128020 Napsat příspěvek
Řekl bych, že to vypadá dost dobře, pokud to bude v duchu povedených komiksových filmů, jako Spider man, nebo podle mne poveddený Superman, bude to jenom dobře!!! Hlavně ať to nedají na starost nějakému paskřivci, ať dobrej námět nepohřbí!!!
448538
Řekl bych, že to vypadá dost dobře, pokud to bude v duchu povedených komiksových filmů, jako Spider man, nebo podle mne poveddený Superman, bude to jenom dobře!!! Hlavně ať to nedají na starost nějakému paskřivci, ať dobrej námět nepohřbí!!!
0 0
reagovat
Jojo, kdo ví o čem tam budou přednášet si řeknou a vlítnou dovnitř! :)
448537
Jojo, kdo ví o čem tam budou přednášet si řeknou a vlítnou dovnitř! :)
0 0
reagovat
policajty najdete třeba u Slováče, tam jich chodí hafo. Stejně si myslim, že plánujou překazit trailer night, tím uškoděj nejvíc.:D
448536
policajty najdete třeba u Slováče, tam jich chodí hafo. Stejně si myslim, že plánujou překazit trailer night, tím uškoděj nejvíc.*:D*
0 0
reagovat
jj na Čerňáku až po Vysočanskou o policajta nezakopneš, tam by se vyhazoval do luftu je debil:D...a centru se úspěšně vyhýbám;), ale řekl bych, že když už se nějací magoři chtěli odpálit už i v Norsku (zatkli je), tak proč by toho nebyli schopní v Praze (ale snad je taky zatknou).
448535
jj na Čerňáku až po Vysočanskou o policajta nezakopneš, tam by se vyhazoval do luftu je debil*:D*...a centru se úspěšně vyhýbám*;)*, ale řekl bych, že když už se nějací magoři chtěli odpálit už i v Norsku (zatkli je), tak proč by toho nebyli schopní v Praze (ale snad je taky zatknou).
0 0
reagovat
hehe este ke vsemu kousek nad okem je Ministerstvo Vnitra že, a hned vedle nej moje skola, sice tam par typku s nakejma sapikama je, ale myslim ze kdyby to tam chtel nekdo fakt blow up tak to udela, jinak neresim, niceho se nak nebojim, ale je to zabava pozorovat, jak namatkove ty policajti vsechny kontrolujou :D
448534
hehe este ke vsemu kousek nad okem je Ministerstvo Vnitra že, a hned vedle nej moje skola, sice tam par typku s nakejma sapikama je, ale myslim ze kdyby to tam chtel nekdo fakt blow up tak to udela, jinak neresim, niceho se nak nebojim, ale je to zabava pozorovat, jak namatkove ty policajti vsechny kontrolujou *:D*
0 0
reagovat
Na Cernaku tezko... ale to ze na Chodove zavreli metro ZROVNA ve chvili, kdy jsem se tam chystal nastoupit, to jim neodpustim... musel jsem pak unest na stridacku hned tri autobusy, abych se dostal domu. Skandalni. :)

A propo... co ten nahly zajem? Bojis se, ze by se v patek 13. mohlo neco semlit? Kdo se boji, nesmi do Oka. :)
448533
Na Cernaku tezko... ale to ze na Chodove zavreli metro ZROVNA ve chvili, kdy jsem se tam chystal nastoupit, to jim neodpustim... musel jsem pak unest na stridacku hned tri autobusy, abych se dostal domu. Skandalni. :)

A propo... co ten nahly zajem? Bojis se, ze by se v patek 13. mohlo neco semlit? Kdo se boji, nesmi do Oka. :)
0 0
reagovat
Duro - Na Ukrajinu ne :)

St - Budeš tak dlouho přehlížet všechny zprávy až ti něco bouchne před nosem ;)
448532
Duro - Na Ukrajinu ne :)
St - Budeš tak dlouho přehlížet všechny zprávy až ti něco bouchne před nosem ;)
0 0
reagovat

2 ľubo

Klídek :D. Ja som v skutočnosti čistokrvný Stredoslovák, ale teraz som v Košicoch, príjemne je tu, len je odtiaľto všade ďaleko.
448531
Klídek *:D*. Ja som v skutočnosti čistokrvný Stredoslovák, ale teraz som v Košicoch, príjemne je tu, len je odtiaľto všade ďaleko.
2 ľubo
0 0
reagovat
rcorp - zajed si do centra, tam je jich dost :)
448530
rcorp - zajed si do centra, tam je jich dost :)
0 0
reagovat
ja videl jednu po zuby (ikdyz zadny nemela) ozbrojenou pani...a neska sem terorizoval jednoho pana v tramvaji (stouchal me loktem do zad, tak sem mu to patricne (lec jen verbalne) vratil...tot vse k teroristicke situaci
448529
ja videl jednu po zuby (ikdyz zadny nemela) ozbrojenou pani...a neska sem terorizoval jednoho pana v tramvaji (stouchal me loktem do zad, tak sem mu to patricne (lec jen verbalne) vratil...tot vse k teroristicke situaci
0 0
reagovat
buuu, a ja zatim zadnyho po zuby ozbrojenyho policajta nevidel...
448528
buuu, a ja zatim zadnyho po zuby ozbrojenyho policajta nevidel...
0 0
reagovat

2Ďuro

Ťa kopnem dakde do totej tvojej východnoslovenskej prdele (po našom rici)...dúfam že Košice myslíš a ne Šariš (a už vobec nie Malý Šariš 8)). Tu sú ľudia jednoduchý a prostý; "Nechapeš? 2-3 po papuli pochopiš.". Tu tečie pivo Šariš prúdom (presne to pivo, čo mi tu v Brne tak chýba). Tu staré babky pália v pivnici slivovicu, bo sa boja, že na nich dakto Štb napíše udanie ;). To si treba vybrať, kde bude bývať (ja som si vybral a vybral som si Brno...ale na tom vóóónkoncom nezáleží...moje srdce ostáva doma...:+)
448527
Ťa kopnem dakde do totej tvojej východnoslovenskej prdele (po našom rici)...dúfam že Košice myslíš a ne Šariš (a už vobec nie Malý Šariš *8)*). Tu sú ľudia jednoduchý a prostý; "Nechapeš? 2-3 po papuli pochopiš.". Tu tečie pivo Šariš prúdom (presne to pivo, čo mi tu v Brne tak chýba). Tu staré babky pália v pivnici slivovicu, bo sa boja, že na nich dakto Štb napíše udanie *;)*. To si treba vybrať, kde bude bývať (ja som si vybral a vybral som si Brno...ale na tom vóóónkoncom nezáleží...moje srdce ostáva doma...*:+*)
2Ďuro
0 0
reagovat
vinc - asi to nikdo nak neprozivame, akorat je vsude spousta policajtu, coz se me osobne i libi :)
448526
vinc - asi to nikdo nak neprozivame, akorat je vsude spousta policajtu, coz se me osobne i libi :)
0 0
reagovat

Vinc

Prestal sem jezdit metrem, nakoupil sem zasoby na mesic dopredu, sehnal sem si vzduchovku a sem pripravenej odprasknou bez varovani kazdy podezrely individuum :D
448525
Prestal sem jezdit metrem, nakoupil sem zasoby na mesic dopredu, sehnal sem si vzduchovku a sem pripravenej odprasknou bez varovani kazdy podezrely individuum *:D*
Vinc
0 0
reagovat
co je na teroristicky hrozbe tak aktualniho? nic se tu nemeni, jen v metru ted strasi vic revizoru. uprimne sem s radosti vsechny ty zpravy prehlizel, tuhle diru nikdo terorizovat nebude, toho se nebojim
448524
co je na teroristicky hrozbe tak aktualniho? nic se tu nemeni, jen v metru ted strasi vic revizoru. uprimne sem s radosti vsechny ty zpravy prehlizel, tuhle diru nikdo terorizovat nebude, toho se nebojim
0 0
reagovat
ja ted videl pilota k dead like me a musim rict, ze je to fakt originalni :+
448523
ja ted videl pilota k dead like me a musim rict, ze je to fakt originalni *:+*
0 0
reagovat
cival, jen tak me to napadlo :)
duro, ok, ja ho jeste nevidel, tak vyzkousim ;)
448522
cival, jen tak me to napadlo :) duro, ok, ja ho jeste nevidel, tak vyzkousim ;)
0 0
reagovat
Chvalabohu, že žijem vo východoslovenskej prdeli, tu takéto problémy nemáme. Tu máme iba Rómov. :D
448521
Chvalabohu, že žijem vo východoslovenskej prdeli, tu takéto problémy nemáme. Tu máme iba Rómov. *:D*
0 0
reagovat
Pražáci, co si myslíte o aktuální teroristické hrozbě?
448520
Pražáci, co si myslíte o aktuální teroristické hrozbě?
0 0
reagovat
Thanx God!:D
448519
Thanx God!*:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se