|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 84041 - 84060
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 4202
- 4203
- 4204
- .
- 7152
- 7153
Novinky.cz opět zasahují!!!
"...odsekl šestatřicetiletý Crowe"
Buď je ten rozhovor 10 let starej, nebo to psal někdo šikovnej :D
Buď je ten rozhovor 10 let starej, nebo to psal někdo šikovnej :D
|
reagovat
|
Včera jsem se podobně pozastavil nad fotkou Megan z Jonah Hex z 13.5. Kdo ví jak vypadá úplně bez make-upu.
|
reagovat
|
ta slečna na tom posteru vypadá naprosto parádně, ale to co tam sedí na tý židli je dost bída :)
|
reagovat
|
Kamy
to mě hodně pobavilo
btw on se fakt má správně říkat jako "jelenhulehen"? 

|
reagovat
|
Bach
Jj, taky znám a to si pak během reklam musím dávat nervy dohromady.
Jinak obecně mám rád když je v sále co nejmíň lidí, při větším počtu je právě větší pravděpodobnost, že se najde nějaký idiot který zbytečně hlasitě chroupá popcorn/nachos se smradlavou sýrovou omáčkou, srká colu, hraje si s mobilem přičemž ti displej svítí přímo do očí, zkouší na nás svou bio zbraň, má furt ňáké poznámky k filmu a myslí si že je vtipný, nedokáže posedět chvíli v klidu kvůli nedostatku nikotinu apod.
Nejhorší zkušenost mám s pondělky, protože to se do kin nahrnou hloupé socky kvůli levnějšímu vstupnýmu a skupinky středo/vysokoškoláků, kteří se přes víkend neviděli a mají tendenci si zrovna v kině sdělovat své zážitky.
Posledním filmem kdy na něm bylo narváno a nikdo se neodvážil ani pohnout byl Avatar (:
Jinak obecně mám rád když je v sále co nejmíň lidí, při větším počtu je právě větší pravděpodobnost, že se najde nějaký idiot který zbytečně hlasitě chroupá popcorn/nachos se smradlavou sýrovou omáčkou, srká colu, hraje si s mobilem přičemž ti displej svítí přímo do očí, zkouší na nás svou bio zbraň, má furt ňáké poznámky k filmu a myslí si že je vtipný, nedokáže posedět chvíli v klidu kvůli nedostatku nikotinu apod.
Nejhorší zkušenost mám s pondělky, protože to se do kin nahrnou hloupé socky kvůli levnějšímu vstupnýmu a skupinky středo/vysokoškoláků, kteří se přes víkend neviděli a mají tendenci si zrovna v kině sdělovat své zážitky.
Posledním filmem kdy na něm bylo narváno a nikdo se neodvážil ani pohnout byl Avatar (:
|
reagovat
|
Kdokoliv ruší (pozdním příchodem, mobilem, dialogem, popcornem...), toho bych vyfackal. Jinak víc lidí je fajn jen pokud to fakt chcou vidět. Radši budu na filmu sám, než s nějakou rodinkou z nákupu a radši budu na filmu v sále narvaném fanouškama, než sám. 

|
reagovat
|
Já to mam trochu rozdaný. Mám rád klid, ale zároveň mě mrzí, že na film nepřijde víc lidí, což se u nás děje v množství větším než velkém. Kromě českých filmů a zaběhnutých značek, takže jsem v kině často nanejvýš s vlastním doprovodem 

|
reagovat
|
Ja nesnasim celkove pozdni prichody, kterou jsou na kazdej film, za to bych vrazdil
Ale, kdyz je poloprazdne kino a nikdo mi nechrupe popcorn za hlavou a nesrka colu, jsem spokojen 
Ale, kdyz je poloprazdne kino a nikdo mi nechrupe popcorn za hlavou a nesrka colu, jsem spokojen 
|
reagovat
|
Kick-ass
Teda absolutní spokojenost. Ale dotaz. Taky nesnášíte,když je celej kinosál prázdnej, zabrány tak 4 místa a přijde někdo během začátku filmu a začne se rozčilovat, že tohle je jeho místo! Bouchám vzteky.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
19Kosti a skalp: V.I.M. 15Resident Evil: Necenzurovaný teaser 15Pět švestek: Trailer 13Víkendový výplach #869 o Spielbergovi a Predátorovi 11Michael dobyl světová kina! Miliarda je ale hodně vysoko 10Filmové Elden Ring od Garlanda sbírá obsazení 76 gramů: Trailer 7První reakce: Mortal Kombat II je lepší než jednička. Ve všem! 6Nespoutaný Django se vrátí. A bude u toho i Zorro! 8The Death of Robin Hood: Trailer 2