Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 84081 - 84100 Napsat příspěvek

okkac

"...the study shows a growing number of couples waiting till after marriage to stop having sex." :D:+

ty dovětky jsou často vtipnější než samotná zpráva :D
470027
"...the study shows a growing number of couples waiting till after marriage to stop having sex." *:D**:+* ty dovětky jsou často vtipnější než samotná zpráva *:D*
okkac
0 0
reagovat
Ted: Jeste pred mesicem jsem chodival spat v sedm rano, takze tohle byl sok :D A proti otazkam nic nenamitam, jen jsem necekal, ze se tema "uspech Avatara a budoucnost kinematografie" splachne dotazem "A vam se to libilo?"8)
470031
Ted: Jeste pred mesicem jsem chodival spat v sedm rano, takze tohle byl sok *:D* A proti otazkam nic nenamitam, jen jsem necekal, ze se tema "uspech Avatara a budoucnost kinematografie" splachne dotazem "A vam se to libilo?"*8)*
0 0
reagovat
Cival hlavně dělá, že v noci spí...:D
470030
Cival hlavně dělá, že v noci spí...*:D*
0 0
reagovat

Cival

A na co se tě ty telata teda měly ptát? Na existencionální "přesah" ? :) Ty to ranní vstávání a přípravu popisuješ jako kdyby si pro tebe přijel Liam Neeson kvůli ztracený dceři. Náhodou nebylo to zas tak špatný, napodruhý se poučíš z chybiček, dostaneš nepohyblivou židli a budeš celej Walter Cronkite...
470032
A na co se tě ty telata teda měly ptát? Na existencionální "přesah" ? :) Ty to ranní vstávání a přípravu popisuješ jako kdyby si pro tebe přijel Liam Neeson kvůli ztracený dceři. Náhodou nebylo to zas tak špatný, napodruhý se poučíš z chybiček, dostaneš nepohyblivou židli a budeš celej Walter Cronkite...
Cival
0 0
reagovat
V liště běží promo na 6. řadu LOST a tohle slibuje, že bude dělat z fans ještě více obtěžující lidi. link Aneb opět Onion rulez. :D
470033
V liště běží promo na 6. řadu LOST a tohle slibuje, že bude dělat z fans ještě více obtěžující lidi. http://www.theonion.com/content/video/final_season_of_lost_promises_to Aneb opět Onion rulez. *:D*
0 0
reagovat
Cival: je vidět, že nejsi zrovna politik/bavič/moderátor, ale ostatně proto se živíš psaným textem že.. navíc vzhledem k otázkám rozhodně :+
HAL: ten facepalm v gifu ukládám a myslím, že ho budu často šířit dál :D
470034
Cival: je vidět, že nejsi zrovna politik/bavič/moderátor, ale ostatně proto se živíš psaným textem že.. navíc vzhledem k otázkám rozhodně *:+* HAL: ten facepalm v gifu ukládám a myslím, že ho budu často šířit dál *:D*
0 0
reagovat
Nikdy jsem nebyl public speaker a nikdy se nevidel takhle natocenej a nebyl nucenej mluvit v primym prenosu, takze jsem holt zaplatil novackovskou dan a je tam videt jak nervozita (dotoceny na zidli), tak slyset (ehm mi teda nikdy tak vyznamny neprislo, ale zjevne je to jiny, kdyz cloveka vytahnou v pet rano z betle, daj mu mikrak uplne pred drzku a jeste se ho ptaj na otazky, ktery me teda prekvapovaly). Zkusim jestli to bude napodruhe lepsi, a pak kdyztak karieru tv bavice zabalim.:D
470036
Nikdy jsem nebyl public speaker a nikdy se nevidel takhle natocenej a nebyl nucenej mluvit v primym prenosu, takze jsem holt zaplatil novackovskou dan a je tam videt jak nervozita (dotoceny na zidli), tak slyset (ehm mi teda nikdy tak vyznamny neprislo, ale zjevne je to jiny, kdyz cloveka vytahnou v pet rano z betle, daj mu mikrak uplne pred drzku a jeste se ho ptaj na otazky, ktery me teda prekvapovaly). Zkusim jestli to bude napodruhe lepsi, a pak kdyztak karieru tv bavice zabalim.*:D*
0 0
reagovat
Ty jo, Cival ruluje :))
470038
Ty jo, Cival ruluje *:))*
0 0
reagovat
Cival: Respekt :+ ze mě by asi nevypadlo ani slovo ..
470039
Cival: Respekt *:+* ze mě by asi nevypadlo ani slovo ..
0 0
reagovat
MODERN WHO? link
470040
MODERN WHO? http://www.youtube.com/watch?v=lMaMAxnSDy4
0 0
reagovat

Disk

470041
http://fuxoft.cz/tmp/pointa/facepalm.gif *?)*
Disk
0 0
reagovat
ČT,Cival:+ gratulujem.Ja by som koktal a hmmkal este viac:D
470059
ČT,Cival*:+* gratulujem.Ja by som koktal a hmmkal este viac*:D*
0 0
reagovat

Disk >>> skxawng

Kdy se konečně Disk naučí zřít... ?)
470058
Kdy se konečně Disk naučí zřít... *?)*
Disk >>> skxawng
0 0
reagovat
Disku, ty seš správnej emzák link
470057
Disku, ty seš správnej emzák http://neoncstar.files.wordpress.com/2009/10/facepalm2ic7copyrl2-jpg.jpeg
0 0
reagovat
Disk: Sorry budem, ta tvoja nevinna nevedomost zacina byt uz trapna.:- Ked to fakt nechapes, tak sa aspon poucis.
470056
Disk: Sorry budem, ta tvoja nevinna nevedomost zacina byt uz trapna.*:-* Ked to fakt nechapes, tak sa aspon poucis.
0 0
reagovat
Snad to se mnou není tak zlé. A Loki, nebuď na mě prosím tolik přísný.
470054
Snad to se mnou není tak zlé. A Loki, nebuď na mě prosím tolik přísný.
0 0
reagovat

Loki

Takže se přecházi na tvrdší "In your face!":D
470053
Takže se přecházi na tvrdší "In your face!"*:D*
Loki
0 0
reagovat

Loki

To...to odmítám takový nařčení8)
470052
To...to odmítám takový nařčení*8)*
Loki
0 0
reagovat
HONIL! Co ine???!!! To by pochopilo aj 10 rocne decko preboha! Toto myslel Quisp. Ano, seci si myslia, ze si gay, preto ten kec.

Facepalm sa prelozit neda, proste tak sa vola to ti ludia robia.
470051
HONIL! Co ine???!!! To by pochopilo aj 10 rocne decko preboha! Toto myslel Quisp. Ano, seci si myslia, ze si gay, preto ten kec. Facepalm sa prelozit neda, proste tak sa vola to ti ludia robia.
0 0
reagovat
Tak se nezlobte, holt to někdy nepobírám.
470050
Tak se nezlobte, holt to někdy nepobírám.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se