Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 84001 - 84020 Napsat příspěvek

pytlik

Musel jsi restartovat stránku s tím streamem, aby se ti tam vysílal aktuální pořad, ta hláška o licenčních důvodech je přednastavená, není to live stream ?)
469814
Musel jsi restartovat stránku s tím streamem, aby se ti tam vysílal aktuální pořad, ta hláška o licenčních důvodech je přednastavená, není to live stream *?)*
pytlik
0 0
reagovat
Hmmm, tak to na webu nejak pokaleny... ale v TV to bylo normalne.
469813
Hmmm, tak to na webu nejak pokaleny... ale v TV to bylo normalne.
0 0
reagovat
Jakto sakra. Já jsem to pustil na netu v 15:25 a od té doby tam mám jenom "Vysílaný dokument nelze z licenčních důvodů streamovat." A už mi z toho hrabe.:o
469818
Jakto sakra. Já jsem to pustil na netu v 15:25 a od té doby tam mám jenom "Vysílaný dokument nelze z licenčních důvodů streamovat." A už mi z toho hrabe.*:o*
0 0
reagovat
Už to bylo :D
469817
Už to bylo *:D*
0 0
reagovat
tak na tom Z1 stále nic :D:-
469816
tak na tom Z1 stále nic *:D**:-*
0 0
reagovat

Shakers

Výborné :D
469819
Výborné *:D*
Shakers
0 0
reagovat

Shakers

outstanding :D:+
469837
outstanding *:D**:+*
Shakers
0 0
reagovat

469836
http://www.youtube.com/watch?v=lWSnSyUgq_Q&feature=fvw
0 0
reagovat
Dneska 15:30 hm ?? 100% si to nenechám ujít ... ;-)
469825
Dneska 15:30 hm ?? 100% si to nenechám ujít ... ;-)
0 0
reagovat

Cival

Bohužel jsem byl tak zcela zaneprázdněn, že jsme se všichni soustředili na střih, grafiku a telefonát, že jsem pomalu nestíhal vnímat zbytek. Takže si dám poprvé reprízu pořadu, který jsem dělal :)
469841
Bohužel jsem byl tak zcela zaneprázdněn, že jsme se všichni soustředili na střih, grafiku a telefonát, že jsem pomalu nestíhal vnímat zbytek. Takže si dám poprvé reprízu pořadu, který jsem dělal :)
Cival
0 0
reagovat
kryšpín: Rikal jsem si, ze se musis v rezii bavit :D
469845
kryšpín: Rikal jsem si, ze se musis v rezii bavit *:D*
0 0
reagovat

Cival

Ale měl jsi nějak velkou žízeň :)) Jsem tě zpočátku viděl věčně se skleničkou u pusy :)
469847
Ale měl jsi nějak velkou žízeň :)) Jsem tě zpočátku viděl věčně se skleničkou u pusy :)
Cival
0 0
reagovat
Ale moc prostoru tam cival nedostal, jinak to celé téma by si zasloužilo tak o pul hodiny času navíc ale i tak byl dobrej.
469848
Ale moc prostoru tam cival nedostal, jinak to celé téma by si zasloužilo tak o pul hodiny času navíc ale i tak byl dobrej.
0 0
reagovat
Ted jsem si to musel vyhledat kvuli zvedavosti rodiny a podle me je repriza na Z1 a na webu v sobotu v 15.30, v nedeli ve 12.35 a v pondeli v 9.30.

A ty zidle byly dost cool, mit je doma, tak se na nich tocim jeste vic nez na ty svy domaci 8)
469849
Ted jsem si to musel vyhledat kvuli zvedavosti rodiny a podle me je repriza na Z1 a na webu v sobotu v 15.30, v nedeli ve 12.35 a v pondeli v 9.30. A ty zidle byly dost cool, mit je doma, tak se na nich tocim jeste vic nez na ty svy domaci *8)*
0 0
reagovat
Pěkná diskuse. Sice se k Avataru jako takovému nedostalo, ale i ty finance byly zajímavý ;)
469850
Pěkná diskuse. Sice se k Avataru jako takovému nedostalo, ale i ty finance byly zajímavý *;)*
0 0
reagovat
díky Kryšpíne :D:+
469854
díky Kryšpíne *:D**:+*
0 0
reagovat
Dobre Cival, dobre :+
469857
Dobre Cival, dobre *:+*
0 0
reagovat
Mno, Danielis se s tím moc nepáral. Jakože přijde víc lidí na G.I.Joe, když je to točený v Praze? Imho to ví (a zajímá) fakt minimum lidí. A arťáci hrozej 3D? To Tarantino taky, ale uvěřím, až to uvidím :D
469861
Mno, Danielis se s tím moc nepáral. Jakože přijde víc lidí na G.I.Joe, když je to točený v Praze? Imho to ví (a zajímá) fakt minimum lidí. A arťáci hrozej 3D? To Tarantino taky, ale uvěřím, až to uvidím *:D*
0 0
reagovat
:)
469860
*:)*
0 0
reagovat
Tak dneska jako profesionál. :+ Klobouk dolů.
469859
Tak dneska jako profesionál. *:+* Klobouk dolů.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se