Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82361 - 82380 Napsat příspěvek

Loki

Já jsem koukal, ne teda v HD, ale zvuk byl v pořádku.:+
544575
Já jsem koukal, ne teda v HD, ale zvuk byl v pořádku.*:+*
Loki
0 0
reagovat

sohaj

Jestli ti u Sands of Time vadí souboje, tak u Warrior Within umřeš, protože tam kromě nich prakticky nic jiného není :)) I v Two Thrones je jich víc než v SoT... což je také jeden z důvodů proč je u mě tento první "novodobý" díl nejlepší ze všech, co zatím vyšly.

Btw už několik posledních dní se ujišťuju o tom, že Plants vs. Zombies je skutečně to nejlepší co loni vyšlo. Neskutečně návykové :))
544574
Jestli ti u Sands of Time vadí souboje, tak u Warrior Within umřeš, protože tam kromě nich prakticky nic jiného není *:))* I v Two Thrones je jich víc než v SoT... což je také jeden z důvodů proč je u mě tento první "novodobý" díl nejlepší ze všech, co zatím vyšly. Btw už několik posledních dní se ujišťuju o tom, že Plants vs. Zombies je skutečně to nejlepší co loni vyšlo. Neskutečně návykové *:))*
sohaj
0 0
reagovat
Loki - CT1 ho vysila v nativnim HD, takze bych se nedivil, kdyby to nekde na puli cesty britalne zmrvili (ale nekoukam, zakze nevim...)
544573
Loki - CT1 ho vysila v nativnim HD, takze bych se nedivil, kdyby to nekde na puli cesty britalne zmrvili (ale nekoukam, zakze nevim...)
0 0
reagovat
Trojka PoP je stejně nej... ;)
544572
Trojka PoP je stejně nej... *;)*
0 0
reagovat

Fluke

Díky;) Myslím, že se mi v ní bude líbit:)
544571
Díky*;)* Myslím, že se mi v ní bude líbit:)
Fluke
0 0
reagovat
Pozera niekto na Panoptikum mest. Prazskeho na CT1? Vyzera to krasne to ano, ale nezda sa vam, ze ten zvuk je mierne posunuty oproti obrazu?
544570
Pozera niekto na Panoptikum mest. Prazskeho na CT1? Vyzera to krasne to ano, ale nezda sa vam, ze ten zvuk je mierne posunuty oproti obrazu?
0 0
reagovat

sohaj

Kamera je klasickej problém takovejch her;) Jinak tomu říkám výlet do minulosti:) Vítej do pískové trilogie.
544569
Kamera je klasickej problém takovejch her;) Jinak tomu říkám výlet do minulosti:) Vítej do pískové trilogie.
sohaj
0 0
reagovat

Prince of Persia

Tak jsem trochu opožděně začal hrát Prince of Persia: The Sands of Time. Je to taková zvláštní hra. Příběh dobrý, prostředí taky, milá grafika... Tím hopsáním a skákáním z římsy na římsu mi to trochu připomíná Tomb Raidera, trochu krkolomné mi přijdou souboje, kdy člověk musí kolikrát klikat jak blázen a v neposlední řadě tady máme zlobivou kameru. Ale i tak se jedná o celkově zdařilou hru:+
544568
Tak jsem trochu opožděně začal hrát Prince of Persia: The Sands of Time. Je to taková zvláštní hra. Příběh dobrý, prostředí taky, milá grafika... Tím hopsáním a skákáním z římsy na římsu mi to trochu připomíná Tomb Raidera, trochu krkolomné mi přijdou souboje, kdy člověk musí kolikrát klikat jak blázen a v neposlední řadě tady máme zlobivou kameru. Ale i tak se jedná o celkově zdařilou hru*:+*
Prince of Persia
0 0
reagovat
Disketa: Bohatstvo ty si mimoň.:D
544556
Disketa: Bohatstvo ty si mimoň.*:D*
0 0
reagovat

Disketa

Hned je mi líp, jdu svou radost oslavit obětováním slepice a rituálním pitím její krve.

Odpověď: Nevíme.
544555
Hned je mi líp, jdu svou radost oslavit obětováním slepice a rituálním pitím její krve. Odpověď: Nevíme.
Disketa
0 0
reagovat

Disketa

oboum spadl velký kámen ze srdce :D:D
544554
oboum spadl velký kámen ze srdce *:D**:D*
Disketa
0 0
reagovat

TV tipy

imf, Mr. Hlad: Budou dneska TV tipy v audio podobě? Jestli ne, tak buďte v klidu, zvykl jsem si. Vím, že nestíháte, máte toho hodně atd. Je to v pořádku. Ano, přišel jsem o svůj oblíbený pořad, ale tvůrce respektuju. Smířil jsem se s tím, jako se smiřuji se vším. Nevím, jestli vám spílají ostatní, ale já nikoli. Takže všechno OK.
544552
imf, Mr. Hlad: Budou dneska TV tipy v audio podobě? Jestli ne, tak buďte v klidu, zvykl jsem si. Vím, že nestíháte, máte toho hodně atd. Je to v pořádku. Ano, přišel jsem o svůj oblíbený pořad, ale tvůrce respektuju. Smířil jsem se s tím, jako se smiřuji se vším. Nevím, jestli vám spílají ostatní, ale já nikoli. Takže všechno OK.
TV tipy
0 0
reagovat
:D:+
544541
*:D**:+*
0 0
reagovat
:D:D:+
544540
*:D**:D**:+*
0 0
reagovat

KarelR

Prvá vec čo som po dopozeraní urobil. :D
544539
Prvá vec čo som po dopozeraní urobil. *:D*
KarelR
0 0
reagovat

Hermione's boobs

Jak to tam je? G, C, D, C, G? Jdu trénovat! :D
544538
Jak to tam je? G, C, D, C, G? Jdu trénovat! *:D*
Hermione's boobs
0 0
reagovat
:D:+
544537
*:D**:+*
0 0
reagovat
"You need to shave!" :D Hilarious:+
544536
"You need to shave!" *:D* Hilarious*:+*
0 0
reagovat

Luke Newman

actually better than the movie itself :D:+
544535
actually better than the movie itself *:D**:+*
Luke Newman
0 0
reagovat
544533
[link="http://www.thatvideosite.com/video/harry_potter_and_hermiones_stalker"]Harry Potter and Hermione's Stalker[/link]
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se