Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82321 - 82340 Napsat příspěvek
Špatná díra nestárne :+
544698
Špatná díra nestárne *:+*
0 0
reagovat
krajec: neříkej, vážně? OMG, vím, že to bylo v televizi, ale kino je kino:)

544697
krajec: neříkej, vážně? OMG, vím, že to bylo v televizi, ale kino je kino*:)*
0 0
reagovat
kua, to je hitparada :D
544696
kua, to je hitparada *:D*
0 0
reagovat
špatná díra vládne :D
544694
špatná díra vládne *:D*
0 0
reagovat
544695
*:D* Snad už tu všechny tyhle songy nebyly: [link="http://www.videacesky.cz/hudba/milovnik-matek"]Mother lover[/link] [link="http://www.videacesky.cz/parodie/darth-vader-ft-leya-galactic-empire-state-of-mind"]Darth Vader vs. Leia- galactic empire state of mind[/link] [link="http://www.videacesky.cz/hudba/spatna-dira"]Špatná díra[/link]
0 0
reagovat
krajec:LOOOOL:D:D:D
544693
krajec:LOOOOL*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
:D geez
544692
*:D* geez
0 0
reagovat

sohaj

Dyť to nedávno dávali v televizi a zanedlouho to budou dávat zas.
544691
Dyť to nedávno dávali v televizi a zanedlouho to budou dávat zas.
sohaj
0 0
reagovat
Tak jsem se dozvěděl, že v sobotu má být v Aeru promítání Vykoupení z věznice Shawshank. Škoda, že jsem mimo Prahu:(
544689
Tak jsem se dozvěděl, že v sobotu má být v Aeru promítání Vykoupení z věznice Shawshank. Škoda, že jsem mimo Prahu:(
0 0
reagovat
no ja mel ms pekne za 4 a to jen diky mym gramatickym chybam, takze u literatury jsem se musel hodne snazit. nastesti jsem si vytahl otazku kterou jsem umel. :-)
544685
no ja mel ms pekne za 4 a to jen diky mym gramatickym chybam, takze u literatury jsem se musel hodne snazit. nastesti jsem si vytahl otazku kterou jsem umel. :-)
0 0
reagovat

Memphis

Přesně tak jsem to udělal i já, slohovku jsem napsal v klidu na 2 a pak si literaturu jen tak lehce proběh, abych nevypadal jako totální moula...:D
544670
Přesně tak jsem to udělal i já, slohovku jsem napsal v klidu na 2 a pak si literaturu jen tak lehce proběh, abych nevypadal jako totální moula...*:D*
Memphis
0 0
reagovat
Dr. Horrible jako osmibitovka, pecka! link
544654
Dr. Horrible jako osmibitovka, pecka! http://www.youtube.com/watch?v=9_9x9m8F1b4
0 0
reagovat

Luc44

Já to říkal .. :D tak to abych se u ústní hodně snažil ... :D
544653
Já to říkal .. *:D* tak to abych se u ústní hodně snažil ... *:D*
Luc44
0 0
reagovat

deiwi

:D

zahron
neříkej hop, dokud se nedozvíš známku... ale z tý lepší stránky, stačí za dva a můžeš na celou literaturu dlabat jako sem to udělal já :D
544652
*:D* [b]zahron[/b] neříkej hop, dokud se nedozvíš známku... ale z tý lepší stránky, stačí za dva a můžeš na celou literaturu dlabat jako sem to udělal já *:D*
deiwi
0 0
reagovat

deiwi

:D
544651
*:D*
deiwi
0 0
reagovat

zahron

:D ups, tak to s tebou vypadá bledě, vzhledem k tomu žes neprošel mikrotestem od estéčka, bude přímá řeč imo tvým nejmenším problémem :-D
544650
*:D* ups, tak to s tebou vypadá bledě, vzhledem k tomu žes neprošel mikrotestem od estéčka, bude přímá řeč imo tvým nejmenším problémem :-D
zahron
0 0
reagovat
Mě zaujala ta pasáž, jak ta kostka změnila mladíkovi život. Smrt po zásahu dlažební kostkou do hlavy je změna přímo radikální :+
544649
Mě zaujala ta pasáž, jak ta kostka změnila mladíkovi život. Smrt po zásahu dlažební kostkou do hlavy je změna přímo radikální *:+*
0 0
reagovat

ani bopky ani bobky nemam :), jen se s nim snazim soucitit :)
544645
ani bopky ani bobky nemam :), jen se s nim snazim soucitit :)
0 0
reagovat
stčko, jako srry, ale psavec jako ty nemůže mít z něčeho takového jako je ms vůbec bopky, ne? ;)
544644
stčko, jako srry, ale psavec jako ty nemůže mít z něčeho takového jako je ms vůbec bopky, ne? ;)
0 0
reagovat
hej ja pisu mat.slohovku v patek, i feel ya
544640
hej ja pisu mat.slohovku v patek, i feel ya
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se