Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 76281 - 76300 Napsat příspěvek

vZeč

:o
561300
*:o*
vZeč
0 0
reagovat
viděli jste někdo to video, co má fuka na blogu? link já jsem se teda dlouho takhle nezasmál, je to tak neuvěřitelnný, že by člověk myslel, že je to jen vtip... ale asi neni :D
561299
viděli jste někdo to video, co má fuka na blogu? http://www.youtube.com/watch?v=ysewsl84_Tk&feature=player_embedded já jsem se teda dlouho takhle nezasmál, je to tak neuvěřitelnný, že by člověk myslel, že je to jen vtip... ale asi neni *:D*
0 0
reagovat
Vypadý úplně normálně. Každopádně jsem rád, že to začali točit.
561298
Vypadý úplně normálně. Každopádně jsem rád, že to začali točit.
0 0
reagovat
Z tohohle budou oscary:D J. Edgar.. Leo tam vypada jak teply decko:D
561296
Z tohohle budou oscary*:D* [link="http://slumz.boxden.com/f218/set-photos-leonardo-dicaprio-j-edgar-1492774/"]J. Edgar[/link].. Leo tam vypada jak teply decko*:D*
0 0
reagovat

Axis

tie veci su genialne....aj mne sa to paci......:+8)
561293
tie veci su genialne....aj mne sa to paci......*:+**8)*
Axis
0 0
reagovat
to popik:
kdo ví, mě se tenhle styl líbí
561291
[b]to popik:[/b] kdo ví, mě se tenhle styl líbí
0 0
reagovat

popik

to Axis: to maloval, kdyz byl v 1.třídě?:D
561290
to Axis: to maloval, kdyz byl v 1.třídě?*:D*
popik
0 0
reagovat

Pe7er

V dnešní době, kdy si lze zboží objednat téměř odkudkoliv poštou nebo koupit digitálně na tolika místech, kde probíhají slevové akce týden co týden? Myslím, že přemrštěná cena za hry v našich obchodech moc lidí netrápí.
561289
V dnešní době, kdy si lze zboží objednat téměř odkudkoliv poštou nebo koupit digitálně na tolika místech, kde probíhají slevové akce týden co týden? Myslím, že přemrštěná cena za hry v našich obchodech moc lidí netrápí.
Pe7er
0 0
reagovat

Scott Campbell

Filmové stripy od Scotta Campbella některý jsou naprosto skvělý.
561288
Filmové stripy od [link="http://nineteeneightyeight.com/index.php/la/scottcfeb11.html?limit=all"]Scotta Campbella[/link] některý jsou naprosto skvělý.
Scott Campbell
0 0
reagovat
hlavne že cena bude stále rovnaká aj keď do toho nevrazia prachy za lokalizáciu
561287
hlavne že cena bude stále rovnaká aj keď do toho nevrazia prachy za lokalizáciu
0 0
reagovat
Hlavně, když to někdo později udělá zadarmo a lépe.
561286
Hlavně, když to někdo později udělá zadarmo a lépe.
0 0
reagovat
protěžování EN u EN produktu je dost ... ehm... normalni.... kdyz si 3/4 lidi hru stahne, misto aby si ji koupilo, tak se jim ta lokalizace proste nevyplati... to je byznys... nikdo ti nebrani, naucit se anglicky (nebo dalsima x jazykama), aby sis to vychutnal... ale kdyz si to v cechah koupi par lidi, ta se nedivim, ze ty desetitisice/statisice za lokalizaci proste dat nechtej...
561285
protěžování EN u EN produktu je dost ... ehm... normalni.... kdyz si 3/4 lidi hru stahne, misto aby si ji koupilo, tak se jim ta lokalizace proste nevyplati... to je byznys... nikdo ti nebrani, naucit se anglicky (nebo dalsima x jazykama), aby sis to vychutnal... ale kdyz si to v cechah koupi par lidi, ta se nedivim, ze ty desetitisice/statisice za lokalizaci proste dat nechtej...
0 0
reagovat
vŽec: Vypadá to, že stará promítačka zatím zůstane tam, kde je - v koutě promítací kabiny... Což je škoda, neb sem se na její prohlídku docela těšil ?)...
561277
vŽec: Vypadá to, že stará promítačka zatím zůstane tam, kde je - v koutě promítací kabiny... Což je škoda, neb sem se na její prohlídku docela těšil *?)*...
0 0
reagovat
deiwi: Četl jsem, je to k pláči... no třeba se někdy na Eiwu mrknem v muzeu
561276
deiwi: Četl jsem, je to k pláči... no třeba se někdy na Eiwu mrknem v muzeu
0 0
reagovat
já sem majitel ME 1 a 2 a pocit že se mnou někdo neskutečně vyfuckoval fakt nemam... o lokalizaci jsem netušil a cenově jsem se dostal tak na třetinu toho, za co se to prodava u nas.... takze jedinej problem spatruju v ceskejch distributorech a jejich ocenovani... stejně vznikne nejaka fan cestina, takze bych to moc neresil...
561274
já sem majitel ME 1 a 2 a pocit že se mnou někdo neskutečně vyfuckoval fakt nemam... o lokalizaci jsem netušil a cenově jsem se dostal tak na třetinu toho, za co se to prodava u nas.... takze jedinej problem spatruju v ceskejch distributorech a jejich ocenovani... stejně vznikne nejaka fan cestina, takze bych to moc neresil...
0 0
reagovat

ondratel

Doporučuju přečíst tenhle článek link ;)
561266
Doporučuju přečíst tenhle článek http://hdmag.cz/clanek/rozlucka-s-imaxem-kral-je-mrtev-at-zije-kral *;)*
ondratel
0 0
reagovat
Když vyšel ME2, tak na ten překlad všichni nadávali a říkali, ať si ho strčí někam. Teď zase budou ti samí řvát, že ho chtějí ?)
Dobře vám tak 8)
561264
Když vyšel ME2, tak na ten překlad všichni nadávali a říkali, ať si ho strčí někam. Teď zase budou ti samí řvát, že ho chtějí *?)* Dobře vám tak *8)*
0 0
reagovat

OMG

Vážení návštěvníci 6. – 16.2. bude kino IMAX z důvodu digitalizace uzavřeno. Děkujeme za pochopení.
561263
Vážení návštěvníci 6. – 16.2. bude kino IMAX z důvodu digitalizace uzavřeno. Děkujeme za pochopení.
OMG
0 0
reagovat

Luc44

Jojo, když jsem pochopil pravidla, najednou je to o 100% zajímavější 8)
561254
Jojo, když jsem pochopil pravidla, najednou je to o 100% zajímavější *8)*
Luc44
0 0
reagovat
Whatever, nikdo mi nebude kazit hru:D ale abych nebyl zlej, ty titulky by rušit neměli.
561253
Whatever, nikdo mi nebude kazit hru:D ale abych nebyl zlej, ty titulky by rušit neměli.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se