Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 76301 - 76320 Napsat příspěvek

Cain

No neskutočne ma nasrali. :(
561246
No neskutočne ma nasrali. *:(*
Cain
0 0
reagovat

Macejko

Slavomír Benko (online & komunitní manažer Electronic Arts Czech) se tak vyjádřil v pořadu Indian, ...EA do budoucna počínaje DeadSpace 2 nebude lokalizovat žádné hry do českého, slovenské, maďarského j., z důvodu finanční náročnosti a rozsáhlém piráťění... no logika sice trochu na hlavu, ale jejich volba. Nejhoší na tom je že se neštítí nelokalizované hry prodávat za 1100 + ,-Kč. Očekával bych cenu kolem 800,- Kč. V případě MassEffectu je to o to větší prasárna, že ME1-2 cz podporu obsahoval, a 3 díl, který bude vyvrcholením trilogie NE. Neuvěřitelné vyfuckování majitelů ME1 a 2...
561250
Slavomír Benko (online & komunitní manažer Electronic Arts Czech) se tak vyjádřil v pořadu Indian, ...EA do budoucna počínaje DeadSpace 2 nebude lokalizovat žádné hry do českého, slovenské, maďarského j., z důvodu finanční náročnosti a rozsáhlém piráťění... no logika sice trochu na hlavu, ale jejich volba. Nejhoší na tom je že se neštítí nelokalizované hry prodávat za 1100 + ,-Kč. Očekával bych cenu kolem 800,- Kč. V případě MassEffectu je to o to větší prasárna, že ME1-2 cz podporu obsahoval, a 3 díl, který bude vyvrcholením trilogie NE. Neuvěřitelné vyfuckování majitelů ME1 a 2...
Macejko
0 0
reagovat

Loki

KOuknu určitě na celý, docela mě to se znalostí těch pravidel chytlo, ale není čas :-)
561249
KOuknu určitě na celý, docela mě to se znalostí těch pravidel chytlo, ale není čas :-)
Loki
0 0
reagovat
Luc44: Ak sa ti to nechce pozerat cele, tak mrkni minimalne este na stvrtu stvrtinu.;):+
561241
Luc44: Ak sa ti to nechce pozerat cele, tak mrkni minimalne este na stvrtu stvrtinu.*;)**:+*
0 0
reagovat
KOuknul jsem na první čtvrtinu Super Bowlu a je to celkem fajn. Nastudoval jsem si dokonce pravidla, tak aspoň konečně vím, co je to ten first down and ten :-) Ta hra sama o sobě může na první pohled působit nudně, ale už na ten druhý poučený jsou to slušný manévry :+
561239
KOuknul jsem na první čtvrtinu Super Bowlu a je to celkem fajn. Nastudoval jsem si dokonce pravidla, tak aspoň konečně vím, co je to ten first down and ten :-) Ta hra sama o sobě může na první pohled působit nudně, ale už na ten druhý poučený jsou to slušný manévry *:+*
0 0
reagovat
Cain: odkiaľ sa ale vlastne vie, že to nemá byť lokalizované? Osobne som túto informáciu nezachytil.
561236
Cain: odkiaľ sa ale vlastne vie, že to nemá byť lokalizované? Osobne som túto informáciu nezachytil.
0 0
reagovat
Tentokrát Cainovi patrí vďaka. ME3 v češtine kurňa MUSÍ byť! Podpisujem.
561233
Tentokrát Cainovi patrí vďaka. ME3 v češtine kurňa MUSÍ byť! Podpisujem.
0 0
reagovat
ME3 je mi volný... ale proti titulkování her nic nemám. Něco jiného ovšem je když je ve hře i český dabing (=u her ještě mnohem horší než u filmů, tudíž by se za něj mělo už přímo upalovat na hranicích) bez možnosti originálu. K takto zprasené krabicovce jsem se donutil jen jednou, u Icewind Dale 2, a tu pravidelně hrávám bez zvuku.
561227
ME3 je mi volný... ale proti titulkování her nic nemám. Něco jiného ovšem je když je ve hře i český dabing (=u her ještě mnohem horší než u filmů, tudíž by se za něj mělo už přímo upalovat na hranicích) bez možnosti originálu. K takto zprasené krabicovce jsem se donutil jen jednou, u Icewind Dale 2, a tu pravidelně hrávám bez zvuku.
0 0
reagovat

LDK

Na steamu stačí jen v záložce hry > vlastnosti > jazyk, zvolit např. EN. ME2 něměl špatný překlad, těch pár bot odstranila oprava. p.s. tak se odstěhuj do anglofoních zemí když Ti čeština nevoní.
561217
Na steamu stačí jen v záložce hry > vlastnosti > jazyk, zvolit např. EN. ME2 něměl špatný překlad, těch pár bot odstranila oprava. p.s. tak se odstěhuj do anglofoních zemí když Ti čeština nevoní.
LDK
0 0
reagovat
Když ti vadí čeština, kupuj si anglickou verzi! Doufám, že trojku přeloží.
561218
Když ti vadí čeština, kupuj si anglickou verzi! Doufám, že trojku přeloží.
0 0
reagovat

Disketa

když si vzpomenu na kvalitní překlad na dvojku, tak doufám že nepomůže. Můj osobní názor: Pryč s překladama. Nesnáším, když si na steamu koupím hru a pak ji musím odrbávat abych se zbavil češtiny...
561216
když si vzpomenu na kvalitní překlad na dvojku, tak doufám že nepomůže. Můj osobní názor: Pryč s překladama. Nesnáším, když si na steamu koupím hru a pak ji musím odrbávat abych se zbavil češtiny...
Disketa
0 0
reagovat
Cain: Vážně si myslíš, že nějaká petice něco zmůže?
561212
Cain: Vážně si myslíš, že nějaká petice něco zmůže?
0 0
reagovat

Disketa

čím více lidí se ji dozví tím lépe, a jakýkoliv podpis se počítá, i když je jasné, že jde o don quichotské tažení
561211
čím více lidí se ji dozví tím lépe, a jakýkoliv podpis se počítá, i když je jasné, že jde o don quichotské tažení
Disketa
0 0
reagovat
Cain: A proč to dáváš sem?
561210
Cain: A proč to dáváš sem?
0 0
reagovat

Před pár dny se rozeběhla p e t i c e na lokalizaci Mass Effect 3, jak v českém tak maďarském j., kterou EA odmítá (klasické PR kecy, které československé a maďarské potencionální kupce uráží, nejde v jádru o samotný překlad ale prinicp.) Proto uvítáme jakoukoliv podporu.
p e t i c e

561214
Před pár dny se rozeběhla p e t i c e na lokalizaci Mass Effect 3, jak v českém tak maďarském j., kterou EA odmítá (klasické PR kecy, které československé a maďarské potencionální kupce uráží, nejde v jádru o samotný překlad ale prinicp.) Proto uvítáme jakoukoliv podporu. [link="http://www.petitions24.com/signatures/mass_effect_3_hungarian_translation/start/2600"]p e t i c e[/link]
0 0
reagovat

Pája=)

Řešilo se to zde pár týdnů zpět, viz. link
561206
Řešilo se to zde pár týdnů zpět, viz. http://www.moviezone.cz/diskuzni-forum/kecarna/17
Pája=)
0 0
reagovat
Co říkáte na novej design csfd? mě je z toho docela smutno - co se týče designu je to strašně amatérsky odvedeno a je to krok zpátky ..
561202
Co říkáte na novej design csfd? mě je z toho docela smutno - co se týče designu je to strašně amatérsky odvedeno a je to krok zpátky ..
0 0
reagovat

fotbal vs. baseball

561200
[link="http://url_odkazu"]http://www.youtube.com/watch?v=qmXacL0Uny0[/link]
fotbal vs. baseball
0 0
reagovat
Víte, s kým si lidé pletou Michaela Ceru? link :D:+
561197
Víte, s kým si lidé pletou Michaela Ceru? http://www.videacesky.cz/talk-show-rozhovory/michael-cera-u-conana-obriena *:D**:+*
0 0
reagovat

Gorecki

Poznej sport:
ách, ách, ách, áááááách, ách, áááááách, ách, uch
561177
Poznej sport: ách, ách, ách, áááááách, ách, áááááách, ách, uch
Gorecki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se