Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 76321 - 76340 Napsat příspěvek

sidda

Fakt super :) a ked sa ponorite na spravne miesto tak vam riasy vyplnia okienka a dostanete riasovy Google.
Ani som si nemyslel jak malo staci ...
561174
Fakt super :) a ked sa ponorite na spravne miesto tak vam riasy vyplnia okienka a dostanete riasovy Google. Ani som si nemyslel jak malo staci ...
sidda
0 0
reagovat

sidda

Jj, taky už jsem na něj koukal...
561170
Jj, taky už jsem na něj koukal...
sidda
0 0
reagovat
Google má dneska perfektní logo. :+ (Jules Verne)
561169
Google má dneska perfektní logo. *:+* (Jules Verne)
0 0
reagovat
no akosi ma tento ročný Super Bowl nechal "chladným"....i ked to bolo dosť možno sposobené aj tým že Packers vyradili mojich obľúbených Bears a Steelers proste nemam rad, čiže som nemal komu fandiť 8)
561122
no akosi ma tento ročný Super Bowl nechal "chladným"....i ked to bolo dosť možno sposobené aj tým že Packers vyradili mojich obľúbených Bears a Steelers proste nemam rad, čiže som nemal komu fandiť *8)*
0 0
reagovat

Loki

jj, díky. je to tam.
561115
jj, díky. je to tam.
Loki
0 0
reagovat

krajec

to je fakt, taky tenis, to je ine zverstvo:)
561110
to je fakt, taky tenis, to je ine zverstvo:)
krajec
0 0
reagovat
Jin: Na nfl.com, sekcia videa a skus highlights napriklad.
561112
Jin: Na nfl.com, sekcia videa a skus highlights napriklad.
0 0
reagovat
btw není někde nějaký sestřih nejlepších momentů z toho Super bowlu?
561109
btw není někde nějaký sestřih nejlepších momentů z toho Super bowlu?
0 0
reagovat
Kriket jsem nikdy nesledoval, ale mě osobně vždycky hrozně nudí formule a podobný motosporty - kolik, dvě hodiny nebo víc?! jezdí pořád dokola, sem-tam někdo někoho předjede a pookud má divák štěstí, vidí aspoň trochu vzrušení, když se někdo sekne v boxech a nadává neschopnejm mechanikům...
561103
Kriket jsem nikdy nesledoval, ale mě osobně vždycky hrozně nudí formule a podobný motosporty - kolik, dvě hodiny nebo víc?! jezdí pořád dokola, sem-tam někdo někoho předjede a pookud má divák štěstí, vidí aspoň trochu vzrušení, když se někdo sekne v boxech a nadává neschopnejm mechanikům...
0 0
reagovat
nejhorší je kriket :D
561100
nejhorší je kriket *:D*
0 0
reagovat

memphis

Rugby je ten naprosto nejhorší sport na větě. Vlastně všechny anglický až na fotbal jsou na facku.
561099
Rugby je ten naprosto nejhorší sport na větě. Vlastně všechny anglický až na fotbal jsou na facku.
memphis
0 0
reagovat
Luc44: Zajtra mam skusku z matiky, takze som to nepozeral(mam to v plane), ale co som cital, pocul od kamosa(ten to pozeral) a podla toho ako sam poznam tie dva tymy, tak urcite ano.
561096
Luc44: Zajtra mam skusku z matiky, takze som to nepozeral(mam to v plane), ale co som cital, pocul od kamosa(ten to pozeral) a podla toho ako sam poznam tie dva tymy, tak urcite ano.
0 0
reagovat
Každej sport má něco do sebe, ale tomuhle se žádnej nevyrovná...8)
561094
Každej sport má něco do sebe, ale [link="http://www.youtube.com/watch?v=s1lr-9Gren0"]tomuhle[/link] se žádnej nevyrovná...*8)*
0 0
reagovat
Měli byste se někdy podívat na rugby, to je sport :+
561093
Měli byste se někdy podívat na rugby, to je sport *:+*
0 0
reagovat

Loki

Jaké bylo finále po herní stránce, stojíto za zhlédnutí ze záznamu?
561091
Jaké bylo finále po herní stránce, stojíto za zhlédnutí ze záznamu?
Loki
0 0
reagovat
speta.jr: Az pochopis tie (celkom jednoduche) pravidla, ta ti dojde, ze ta divna hra je vlastne vynikajuca. Ja som nikdy nebol fanusik hokeju alebo futbalu alebo ineho sportu popravde, az toto mna uplne dostalo. Len co nazbieram dost penazi, idem si kupit dres.:)):)

Inak:
1. Najpopularnejsi sport v amerike. A ten v Dallasi je tento rok dostavany.
2. Tak hrozne to neni.
3. Cas sa zastavuje, pri nepodarenej prihravke, ak sa hodi flag, ak hrac vbehne to end zone(touchdown) alebo do autu, pri touchdowne a ked ho zlozia po kick-offe.:)):))
561090
speta.jr: Az pochopis tie (celkom jednoduche) pravidla, ta ti dojde, ze ta divna hra je vlastne vynikajuca. Ja som nikdy nebol fanusik hokeju alebo futbalu alebo ineho sportu popravde, az toto mna uplne dostalo. Len co nazbieram dost penazi, idem si kupit dres.*:))**:)* Inak: 1. Najpopularnejsi sport v amerike. A ten v Dallasi je tento rok dostavany. 2. Tak hrozne to neni. 3. Cas sa zastavuje, pri nepodarenej prihravke, ak sa hodi flag, ak hrac vbehne to end zone(touchdown) alebo do autu, pri touchdowne a ked ho zlozia po kick-offe.*:))**:))*
0 0
reagovat
dival jsem se chvilku na jeden z mala streamu ktere sly a pote co jsem zjistil, ze je to nejaka evropska tv, kde ty reklamy a spoty nejedou, tak jsem to vypl... za tu jednu ctvrtinu jsem zjistil:

1. Ta divna hra se hraje v opravdu monstroznim chrame.
2. Ta divna hra ma divna pravidla.
3. Ta divna hra ma divne pojeti zastavovani casomiry.
4. Z vyse uvedeno si muzete domyslet, ze jsem to nepochopil.

:D
561086
dival jsem se chvilku na jeden z mala streamu ktere sly a pote co jsem zjistil, ze je to nejaka evropska tv, kde ty reklamy a spoty nejedou, tak jsem to vypl... za tu jednu ctvrtinu jsem zjistil: 1. Ta divna hra se hraje v opravdu monstroznim chrame. 2. Ta divna hra ma divna pravidla. 3. Ta divna hra ma divne pojeti zastavovani casomiry. 4. Z vyse uvedeno si muzete domyslet, ze jsem to nepochopil. *:D*
0 0
reagovat
krajec: Díky.
561084
krajec: Díky.
0 0
reagovat

jhr

Packers
561080
Packers
jhr
0 0
reagovat
Kdo ten Superbowl teda vyhrál?
561079
Kdo ten Superbowl teda vyhrál?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se