Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 76261 - 76280 Napsat příspěvek
vegas: Ahaa, tebe to dojde divne lebo to ma viac ako 5 pravidiel. No to potom ano....:D
561390
vegas: Ahaa, tebe to dojde divne lebo to ma viac ako 5 pravidiel. No to potom ano....*:D*
0 0
reagovat
Já myslel, že hlavní pravidlo je mrdnout tu šišku za tu čáru, ne??? :D
561389
Já myslel, že hlavní pravidlo je mrdnout tu šišku za tu čáru, ne??? *:D*
0 0
reagovat
stcko:No to je bez debat.:D
561388
stcko:No to je bez debat.*:D*
0 0
reagovat

Loki

Já to chápal jako time-out, když co 2 minuty byli u sebe, a běžela časomíra a nic nedělali.

No tak českej asi jo, ale Premier League to je jiná.

?)
561387
Já to chápal jako time-out, když co 2 minuty byli u sebe, a běžela časomíra a nic nedělali. No tak českej asi jo, ale Premier League to je jiná. *?)*
Loki
0 0
reagovat
nas fotbal je nudnej bez vyjimek ;)
561386
nas fotbal je nudnej bez vyjimek ;)
0 0
reagovat
vegas: Evidentne time-out nemali, ked bezala casomiera. A 4. stvrtina bola najlepsia, takze si to vypnul zle.:D Inak debilny sa ti zda, lebo nevies pravidla, normalny futbal som nemal rad aj predtym nez som ten americky zacal pozerat, ale teraz mi ten nas pride uz vylozene nudny(cest vynimkam).
561385
vegas: Evidentne time-out nemali, ked bezala casomiera. A 4. stvrtina bola najlepsia, takze si to vypnul zle.*:D* Inak debilny sa ti zda, lebo nevies pravidla, normalny futbal som nemal rad aj predtym nez som ten americky zacal pozerat, ale teraz mi ten nas pride uz vylozene nudny(cest vynimkam).
0 0
reagovat

Ještě k Superbowlu

1. Některé jména jsou fakt divné - pro chlapa Shannon? Dieon či jak? To je jak dijonská hořčice. :D

2. Proč jim běží časomíra, když mají time-out a kutí taktiku?

A 3. - otázka do pléna: Dokoukal někdo ten SuperBowl do konce? Já to vypl po 15 minutách. Abych tak debilní sport dokoukal, to bych musel jít na lobotomii.

Hail to the soccer, baby.

:D
561384
1. Některé jména jsou fakt divné - pro chlapa Shannon? Dieon či jak? To je jak dijonská hořčice. *:D* 2. Proč jim běží časomíra, když mají time-out a kutí taktiku? A 3. - otázka do pléna: Dokoukal někdo ten SuperBowl do konce? Já to vypl po 15 minutách. Abych tak debilní sport dokoukal, to bych musel jít na lobotomii. Hail to the soccer, baby. *:D*
Ještě k Superbowlu
0 0
reagovat
Hm, tak mě tahle zpráva naštvala neuvěřitelně. Po prvních kapelách jsem byl nadšen...Gogol, Gaslight, Skindred a Flogging Moly, ale ten headliner mi hodně zkazil náladu. A rázem i zdražení lístků. Kdybych ty jmenované kapely neviděl, tak stejně jedu, ale takhle na to kašlu. Holt zůstávám u klubovejch koncertů.
561381
Hm, tak mě tahle zpráva naštvala neuvěřitelně. Po prvních kapelách jsem byl nadšen...Gogol, Gaslight, Skindred a Flogging Moly, ale ten headliner mi hodně zkazil náladu. A rázem i zdražení lístků. Kdybych ty jmenované kapely neviděl, tak stejně jedu, ale takhle na to kašlu. Holt zůstávám u klubovejch koncertů.
0 0
reagovat

Memphis

Viděl jsem je v září v Rakousku na jednom festivalu a byl to fakt výbornej zážitek:+
561378
Viděl jsem je v září v Rakousku na jednom festivalu a byl to fakt výbornej zážitek*:+*
Memphis
0 0
reagovat

Spooner

Kde si je viděl?

Taky o tom uvažuju, kromě Blink mě lákaj dost i The Gaslight Anthem, když už sem je loni minul...
561377
Kde si je viděl? Taky o tom uvažuju, kromě Blink mě lákaj dost i The Gaslight Anthem, když už sem je loni minul...
Spooner
0 0
reagovat
[link] Super zpráva. Sice jsem je viděl nedávno, ale stejně půjdu:+
561376
[link="http://kultura.idnes.cz/hlavnimi-hvezdami-prague-city-festivalu-budou-blink-182-ppy-/hudba.aspx?c=A110211_131407_hudba_ob"][link][/link] Super zpráva. Sice jsem je viděl nedávno, ale stejně půjdu*:+*
0 0
reagovat

sidda

lepší než původní spot:+
561327
lepší než původní spot*:+*
sidda
0 0
reagovat
561326
[link="http://www.youtube.com/watch?v=tM3s37fZZts"]Volkswagen the Force: Co se nevešlo do Super Bowl spotu[/link] *:D**:+*
0 0
reagovat
Mimochodem obrázek Se7en je úžasnej. Scott Campbell je opravdu špica:D
561309
Mimochodem obrázek Se7en je úžasnej. Scott Campbell je opravdu špica*:D*
0 0
reagovat
DiCaprio mi tu neuvěřitelně připomíná Hanksa v Lupičích paní domácí.
561308
DiCaprio mi tu neuvěřitelně připomíná Hanksa v Lupičích paní domácí.
0 0
reagovat

Mildík

ešte máte aj Iva Bendu :D link
561306
ešte máte aj Iva Bendu *:D* http://video.google.com/videoplay?docid=-8852825557269938734#
Mildík
0 0
reagovat
Nu což, Bratři mají numeroložku Luminu a my máme zase Vlastíka Plamínka... 8)

Tyhle dva by si měli dát Battle :D
561304
Nu což, Bratři mají numeroložku Luminu a my máme zase Vlastíka Plamínka... *8)* Tyhle dva by si měli dát Battle *:D*
0 0
reagovat
Pe7er: Je jasný, že když se neodstěhujem na planetu Láska, tak dopadnem hodně špatně :D
561303
Pe7er: Je jasný, že když se neodstěhujem na planetu Láska, tak dopadnem hodně špatně *:D*
0 0
reagovat

vZeč

Pražáci traste sa :D
561302
Pražáci traste sa :D
vZeč
0 0
reagovat

popik

možno už to sem někdo dával,ale tohle nemá chybu :D link
561301
možno už to sem někdo dával,ale tohle nemá chybu *:D* http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/scott-pilgrim-vs-the-matrix
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se