Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 53101 - 53120 Napsat příspěvek

xxendxx

JOP.
Gonzi
Podobně jsem to měl s Metal Gear kdy se mi nedařilo ukládat pozice na flasku a mazat GT2 jsem fakt nechtěl, tak jsme to sjeli najednou a bylo. Holt rozžahvená PS2 to musel přežít. Jinak Intro GT2 si pamatuju dodnes.
K tomu jen doplním dnešní epesní reklamu na právě vycházející Forzu 2 Horizon, bohužel VHS přehrávač si kvůli jedný hře kupovat nebudu.
622244
JOP. [b]Gonzi[/b] Podobně jsem to měl s Metal Gear kdy se mi nedařilo ukládat pozice na flasku a mazat GT2 jsem fakt nechtěl, tak jsme to sjeli najednou a bylo. Holt rozžahvená PS2 to musel přežít. Jinak Intro GT2 si pamatuju dodnes. K tomu jen doplním dnešní epesní reklamu na právě vycházející [link="http://youtu.be/8k62OgK4pdU"]Forzu 2 Horizon[/link], bohužel VHS přehrávač si kvůli jedný hře kupovat nebudu.
xxendxx
0 0
reagovat

Axis

mno já to díky emulátoru mohl ukládat mid-race a vždycky mi bylo strašně líto těch co to museli jet v kuse, na druhou stranu to kouzlo si umím představit.
622242
mno já to díky emulátoru mohl ukládat mid-race a vždycky mi bylo strašně líto těch co to museli jet v kuse, na druhou stranu to kouzlo si umím představit.
Axis
0 0
reagovat
dneska?
622241
dneska?
0 0
reagovat

xxendxx

Sraz here a Davies to tam má zamluvený od šesti na jméno Jan Šíma. Já dojdu cca kolem půl sedmý....i když asi nebudu ta nejzajímavější osoba 8)
622240
Sraz [link="http://www.hlavkuvdvur.cz/"] here[/link] a Davies to tam má zamluvený od šesti na jméno Jan Šíma. Já dojdu cca kolem půl sedmý....i když asi nebudu ta nejzajímavější osoba *8)*
xxendxx
0 0
reagovat
donuť Karla nech Vám napíše novinku o tom 8)
622239
donuť Karla nech Vám napíše novinku o tom *8)*
0 0
reagovat
tak kdy a kde je nakonec ten sraz? v tomhle bordelu to najit, kdyz tu clovek par dni neni, se to fakt neda... :)
622238
tak kdy a kde je nakonec ten sraz? v tomhle bordelu to najit, kdyz tu clovek par dni neni, se to fakt neda... :)
0 0
reagovat

Gonzi

No my jsme se s bráchou v tu chvíli do GT2 zbláznili a třeba endurance závody jezdili společně na střídačku. Některý 6h závody byly solidní psycho, sem tam jsme jen vypnuli TV, a hodili konzoli za skříň aby nám ji nikdo nevytáhnul ze zásuvky a nevypnul. Takže to byla společná práce, sám bych to nikdy takhle nedotáhnul. Ono to možná ani na 100% dohrát nešlo, problém byl v některých licencích které nešly dotáhnout na zlato i když jsme splnili čas a podmínky dané licence.
622235
No my jsme se s bráchou v tu chvíli do GT2 zbláznili a třeba endurance závody jezdili společně na střídačku. Některý 6h závody byly solidní psycho, sem tam jsme jen vypnuli TV, a hodili konzoli za skříň aby nám ji nikdo nevytáhnul ze zásuvky a nevypnul. Takže to byla společná práce, sám bych to nikdy takhle nedotáhnul. Ono to možná ani na 100% dohrát nešlo, problém byl v některých licencích které nešly dotáhnout na zlato i když jsme splnili čas a podmínky dané licence.
Gonzi
0 0
reagovat

Axis

nice, very nice :+ Já měl svou dobou něco kolem 50%, jestli si to správně pamatuju a tavil jsem to na emulátoru trochu zpomaleně, jo to byly časy :+
622233
nice, very nice *:+* Já měl svou dobou něco kolem 50%, jestli si to správně pamatuju a tavil jsem to na emulátoru trochu zpomaleně, jo to byly časy *:+*
Axis
0 0
reagovat

kubqo

To mi připomíná že mám v Gran Turismu 2 nedokončenou karieru na 93%, že bys mě to donutil vytáhnout z krabice.
622228
To mi připomíná že mám v Gran Turismu 2 nedokončenou karieru na 93%, že bys mě to donutil vytáhnout z krabice.
kubqo
0 0
reagovat

Back in Time in Nepal

622227
[link="http://www.pinkbike.com/news/gone-tomorrow-nepal-time-travel-rob-j-video-2014.html"]Tak takovej život bych chtěl žít, takový traily jezdit a takový panaroma bych chtěl vidět.[/link] Možná by mě i zajímal štáb a styl natáčení v Nepálu.
Back in Time in Nepal
0 0
reagovat

kubqo

Nezabudni na Batman Begins aneb aj pred Arkham sériou existovala dobrá Batmanovka na poli videohier. A ako bonus to má dabing od hercov z filmu + hrateľný Tumbler v niekoľkých misiách.
622225
Nezabudni na Batman Begins aneb aj pred Arkham sériou existovala dobrá Batmanovka na poli videohier. A ako bonus to má dabing od hercov z filmu + hrateľný Tumbler v niekoľkých misiách.
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

Nezkoušel si PCSX2? Na slušném PC rozjede dneska už skoro všechno a ještě v lepší kvalitě.
622223
Nezkoušel si PCSX2? Na slušném PC rozjede dneska už skoro všechno a ještě v lepší kvalitě.
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

Určitě pořiď, ale PS2 Crashe nikdy. Z nich stojí za to snad jen Wrath of Cortex. Nejlepší byli na PS1. Jinak Ico i SoC pecky největší. Ale pokud chceš hopsačky ve stylu Crashe, tak Jak and Daxter trilogy a Ratchet and Clank trilogy.
622222
Určitě pořiď, ale PS2 Crashe nikdy. Z nich stojí za to snad jen Wrath of Cortex. Nejlepší byli na PS1. Jinak Ico i SoC pecky největší. Ale pokud chceš hopsačky ve stylu Crashe, tak Jak and Daxter trilogy a Ratchet and Clank trilogy.
kubqo
0 0
reagovat
Dneska ma chytila dáka divná vec, a asi hodinu som pozeral na inzeráty na predaj PS2. Rozmýšľam, že by som si ju pořídil kvôli Crash Bandicoot hrám, Ico, SHadow of Colosus a možno Cookie and Cream. Nikdy som žiadnu konzole okrem 3DS nevlastnil.
622220
Dneska ma chytila dáka divná vec, a asi hodinu som pozeral na inzeráty na predaj PS2. Rozmýšľam, že by som si ju pořídil kvôli Crash Bandicoot hrám, Ico, SHadow of Colosus a možno Cookie and Cream. Nikdy som žiadnu konzole okrem 3DS nevlastnil.
0 0
reagovat

Bagr007

Držim palce, ať se někdo připojí, já bohužel dorazim rovnou z šichty. Ale velkej dík za info, protože Maze Runnera v IMAXu nevynechám :+.
622210
Držim palce, ať se někdo připojí, já bohužel dorazim rovnou z šichty. Ale velkej dík za info, protože Maze Runnera v IMAXu nevynechám *:+*.
Bagr007
0 0
reagovat
Hele, nechcete teda někdo zítra před hospodou dát nějaký to kino. Maze Runner v Imaxu? Nebo Most Wanted Man kdekoliv?
622208
Hele, nechcete teda někdo zítra před hospodou dát nějaký to kino. Maze Runner v Imaxu? Nebo Most Wanted Man kdekoliv?
0 0
reagovat
Na Steame začal Warner Bros. Publisher Weekend a celkom ma pobavilo, že v rámci ponuky tam je aj Lego Marvel Super Heroes :D
622202
Na Steame začal Warner Bros. Publisher Weekend a celkom ma pobavilo, že v rámci ponuky tam je aj Lego Marvel Super Heroes *:D*
0 0
reagovat

Batmobil

Jeden tu už je, tak přidávám i nového v pohybu z placu natáčení.
622199
Jeden tu už je, tak přidávám i nového v pohybu z [link="http://instagram.com/p/tDWc9nJmho/?utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=video"]placu[/link] natáčení.
Batmobil
0 0
reagovat
Robia si navzájom skvelú reklamu. :)
622197
Robia si navzájom skvelú reklamu. *:)*
0 0
reagovat

RainMakeR

Už je to nacpaný i na main page ;) link
622195
Už je to nacpaný i na main page ;) http://www.moviezone.cz/video/27406-abramsuv-maly-sokol/
RainMakeR
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist