Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 53101 - 53120 Napsat příspěvek
626670
[link="http://youtu.be/j8_X-9AIG-c"]glorious leader![/link]
0 0
reagovat
chlapci my sme mali takeho dementa, ze to svet nevidel, takze sucitim uplne najviac :D
626663
chlapci my sme mali takeho dementa, ze to svet nevidel, takze sucitim uplne najviac *:D*
0 0
reagovat

SteKi

no dpč :D
626648
no dpč :D
SteKi
0 0
reagovat

memphis

my sme si z nášho prezidenta robili srandu 8 rokov, teraz je rada na vás :D
626647
my sme si z nášho prezidenta robili srandu 8 rokov, teraz je rada na vás *:D*
memphis
0 0
reagovat
Slováci záviděj. :D
626645
Slováci záviděj. *:D*
0 0
reagovat

SteKi

Taká chujovina až j to dobré :D
626643
Taká chujovina až j to dobré *:D*
SteKi
0 0
reagovat

SteKi

Je to tam :D
626642
Je to [link="https://dl.dropboxusercontent.com/u/6680208/nen%C3%AD%20mo%C5%BEn%C3%A9/je_to_tam.png"]tam[/link] *:D*
SteKi
0 0
reagovat
link nemozem prejst tie schody! :( :D
626641
http://pussywalk.com/cs nemozem prejst tie schody! *:(* *:D*
0 0
reagovat
Tak já mám ještě naštěstí šanci tyhle filmy vidět u nás v Pelhřimově, ale všechno taky nepromítaj. Ale třeba Wick tu byl. :+
626633
Tak já mám ještě naštěstí šanci tyhle filmy vidět u nás v Pelhřimově, ale všechno taky nepromítaj. Ale třeba Wick tu byl. *:+*
0 0
reagovat
Co se týče Jihlavy - a co kino Dukla? Teď tam dávají ještě Dead Snow 2, John Wick, Zmizelá má ještě jedno promítání, Fury, na Vánoce Samotáři, před Silvestrem Pulp Ficiton atd.
626632
Co se týče Jihlavy - a co kino Dukla? Teď tam dávají ještě Dead Snow 2, John Wick, Zmizelá má ještě jedno promítání, Fury, na Vánoce Samotáři, před Silvestrem Pulp Ficiton atd.
0 0
reagovat
Mně naposledy naštvali tím, že vůbec nedávali John Wick, ale nějaká česká kravina, která už v té době měla prázdné sály, tak ta tam byla pro jistotu několikrát denně...
626631
Mně naposledy naštvali tím, že vůbec nedávali John Wick, ale nějaká česká kravina, která už v té době měla prázdné sály, tak ta tam byla pro jistotu několikrát denně...
0 0
reagovat

TedGeorge

Souhlas v Jihlavě je to co se týče programu katastrofa. A opravdu se obávám, že například Nightcrawler, Birdman a The Imitation Game tam neuvidíme. :-
626630
Souhlas v Jihlavě je to co se týče programu katastrofa. A opravdu se obávám, že například Nightcrawler, Birdman a The Imitation Game tam neuvidíme. *:-*
TedGeorge
0 0
reagovat

TrDlo

To je jeste dobry... Horsi je, kdyz ceskou distribucni premieru v Jihlave naprosto ignorujou. Tenhle rok tam ten film (hned nekolikrat) proste nebyl, coz je na multikino proste ostuda. A to ted fakt nemluvim o nejakych cz dokumentech v limitovany distribuci, ale filmech, ktery sli do kazdyho multikina v republice. Krome Jihlavy. A v Budejkach behem tejdne ted bohuzel vubec neni cas chodit :(
626628
To je jeste dobry... Horsi je, kdyz ceskou distribucni premieru v Jihlave naprosto ignorujou. Tenhle rok tam ten film (hned nekolikrat) proste nebyl, coz je na multikino proste ostuda. A to ted fakt nemluvim o nejakych cz dokumentech v limitovany distribuci, ale filmech, ktery sli do kazdyho multikina v republice. Krome Jihlavy. A v Budejkach behem tejdne ted bohuzel vubec neni cas chodit :(
TrDlo
0 0
reagovat
Jo, na jihlavský Cinestar už jsem párkrát psal i pobouřený e-mail, např. když už hned druhý týden po premiéře nebylo v programu jediné promítání Gravitace ve 2D.

Po technické stránce je to fajn kino, ale s tím programem je to prostě katastrofa. Takže nakonec stejně většinou skončím v obstarožním Cinemacity v Brně, kde se dá na film zajít i jindy než v týdnu premiéry.
626627
Jo, na jihlavský Cinestar už jsem párkrát psal i pobouřený e-mail, např. když už hned druhý týden po premiéře nebylo v programu jediné promítání Gravitace ve 2D. Po technické stránce je to fajn kino, ale s tím programem je to prostě katastrofa. Takže nakonec stejně většinou skončím v obstarožním Cinemacity v Brně, kde se dá na film zajít i jindy než v týdnu premiéry.
0 0
reagovat
Mám takový dojem, že program jednotlivých českých multikin je více v moci distributora než samotného kina.
626626
Mám takový dojem, že program jednotlivých českých multikin je více v moci distributora než samotného kina.
0 0
reagovat
Mně by zajímalo, jak to sestavování programu vlastně funguje. Vypadá to totiž, že si to dělá každá pobočka extra a tu Jihlavskou vede úplný dement...
626625
Mně by zajímalo, jak to sestavování programu vlastně funguje. Vypadá to totiž, že si to dělá každá pobočka extra a tu Jihlavskou vede úplný dement...
0 0
reagovat
Hlavni je, ze clovek ma diky multikinu volbu... link
Prazakum tem je hej...
626623
Hlavni je, ze clovek ma diky multikinu volbu... http://jihlava.cinestar.cz/ Prazakum tem je hej...
0 0
reagovat
Solidní remake SW teaseru v GTA5 link ;)
626622
Solidní remake SW teaseru v GTA5 [link="http://youtu.be/GPclEoLxSIw"]link[/link] *;)*
0 0
reagovat
až Vaughn teď dělá "bonda", jakýho jsem chtěl vidět od dob Golden Eye.
626621
až Vaughn teď dělá "bonda", jakýho jsem chtěl vidět od dob Golden Eye.
0 0
reagovat

popik

Craig je skvělá reinkarnace téhle postavy a tahle stará "předbondovská" pecka dokazuje, že byl cool i před tím link 8)
626618
Craig je skvělá reinkarnace téhle postavy a tahle stará "předbondovská" pecka dokazuje, že byl cool i před tím http://www.csfd.cz/film/134238-po-krk-v-extazi/ *8)*
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se