|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 53101 - 53120
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2655
- 2656
- 2657
- .
- 7036
- 7037
chlapci my sme mali takeho dementa, ze to svet nevidel, takze sucitim uplne najviac 

|
reagovat
|
memphis
my sme si z nášho prezidenta robili srandu 8 rokov, teraz je rada na vás 

|
reagovat
|
Tak já mám ještě naštěstí šanci tyhle filmy vidět u nás v Pelhřimově, ale všechno taky nepromítaj. Ale třeba Wick tu byl.
|
reagovat
|
Co se týče Jihlavy - a co kino Dukla? Teď tam dávají ještě Dead Snow 2, John Wick, Zmizelá má ještě jedno promítání, Fury, na Vánoce Samotáři, před Silvestrem Pulp Ficiton atd.
|
reagovat
|
Mně naposledy naštvali tím, že vůbec nedávali John Wick, ale nějaká česká kravina, která už v té době měla prázdné sály, tak ta tam byla pro jistotu několikrát denně...
|
reagovat
|
TedGeorge
Souhlas v Jihlavě je to co se týče programu katastrofa. A opravdu se obávám, že například Nightcrawler, Birdman a The Imitation Game tam neuvidíme. 

|
reagovat
|
TrDlo
To je jeste dobry... Horsi je, kdyz ceskou distribucni premieru v Jihlave naprosto ignorujou. Tenhle rok tam ten film (hned nekolikrat) proste nebyl, coz je na multikino proste ostuda. A to ted fakt nemluvim o nejakych cz dokumentech v limitovany distribuci, ale filmech, ktery sli do kazdyho multikina v republice. Krome Jihlavy. A v Budejkach behem tejdne ted bohuzel vubec neni cas chodit :(
|
reagovat
|
Jo, na jihlavský Cinestar už jsem párkrát psal i pobouřený e-mail, např. když už hned druhý týden po premiéře nebylo v programu jediné promítání Gravitace ve 2D.
Po technické stránce je to fajn kino, ale s tím programem je to prostě katastrofa. Takže nakonec stejně většinou skončím v obstarožním Cinemacity v Brně, kde se dá na film zajít i jindy než v týdnu premiéry.
Po technické stránce je to fajn kino, ale s tím programem je to prostě katastrofa. Takže nakonec stejně většinou skončím v obstarožním Cinemacity v Brně, kde se dá na film zajít i jindy než v týdnu premiéry.
|
reagovat
|
Mám takový dojem, že program jednotlivých českých multikin je více v moci distributora než samotného kina.
|
reagovat
|
Mně by zajímalo, jak to sestavování programu vlastně funguje. Vypadá to totiž, že si to dělá každá pobočka extra a tu Jihlavskou vede úplný dement...
|
reagovat
|
popik
Craig je skvělá reinkarnace téhle postavy a tahle stará "předbondovská" pecka dokazuje, že byl cool i před tím link 

|
reagovat
|
TOP Diskuze
61Supergirl: Teaser 43Odyssea: KINORIP Prolog 20Kdy dorazí trailery na Odyseu, Avengers a další? 19Prachová příšera: Recenze 19Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 18Warneři na prodej - Epizoda III: Pomsta Ellisonů 30Netflix kupuje Warnery: O pár hodin a 83 miliard dolarů později… 16Nominace na Zlaté glóby ovládly Jedna bitva za druhou a Citová hodnota 12Nový Batman našel hvězdnou záporačku 11Filmy v síti o Na nože, živák o historických filmech a novinky na Herohero