Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 53101 - 53120 Napsat příspěvek
kyller ono sa to dáva vrátiť, pred týždňom som hral hru kde sme boli 2 sety baracov dole a bránili sme ďalších 25 minút a vyhrali sme, ale to som mal tinkera a dalo sa to. lenže keď oni dostávajú náklad s hrdinami, s ktorými v lategame nespravia ani cock tak im nič iné nezostáva ako napísať to džidži. Ale súhlas, tie hry neboli napínavé pretože VG nechcelo zmeniť taktiku aj keď im early push nevychádzal...
619795
kyller ono sa to dáva vrátiť, pred týždňom som hral hru kde sme boli 2 sety baracov dole a bránili sme ďalších 25 minút a vyhrali sme, ale to som mal tinkera a dalo sa to. lenže keď oni dostávajú náklad s hrdinami, s ktorými v lategame nespravia ani cock tak im nič iné nezostáva ako napísať to džidži. Ale súhlas, tie hry neboli napínavé pretože VG nechcelo zmeniť taktiku aj keď im early push nevychádzal...
0 0
reagovat

Lego Thumbler

Lego se pochlapilo s UCS Tumblerem.
619794
Lego se pochlapilo s [link="http://www.highsnobiety.com/2014/07/21/lego-the-dark-knight-tumbler-figures/"]UCS Tumblerem[/link].
Lego Thumbler
0 0
reagovat
Vici si to prehrali sami. Snažili sa hrať stále to isté, aj keď im to vôbec nevychádzalo a ani za svet nechceli zmeniť taktiku. Potom radšej predčasne zahlásili GG a bol koniec. To ma trochu štve, to predčasné GG. Potom tam človek nevidí veľa epic comebackov, čo je škoda. Do hry sa dá vrátiť za určitých predpokladov, aj keď vám už ničia ancient. Aj ja som už pár takých comebackov zažil :))
619793
Vici si to prehrali sami. Snažili sa hrať stále to isté, aj keď im to vôbec nevychádzalo a ani za svet nechceli zmeniť taktiku. Potom radšej predčasne zahlásili GG a bol koniec. To ma trochu štve, to predčasné GG. Potom tam človek nevidí veľa epic comebackov, čo je škoda. Do hry sa dá vrátiť za určitých predpokladov, aj keď vám už ničia ancient. Aj ja som už pár takých comebackov zažil *:))*
0 0
reagovat
Jojojo, hodně dobře to přejeli... Jen teda trochu škoda, že to nebylo více napínavé ty hry... Přeci jenom to bylo GG po 15-25 minutách...
619792
Jojojo, hodně dobře to přejeli... Jen teda trochu škoda, že to nebylo více napínavé ty hry... Přeci jenom to bylo GG po 15-25 minutách...
0 0
reagovat
hej no a ked sa vezme že boli nasadený ako 10. a hrali ešte tiebreak o to, či sa vôbec dostanú dalej... nakoniec vsetkych zrolovali. zasluzeny win
619791
hej no a ked sa vezme že boli nasadený ako 10. a hrali ešte tiebreak o to, či sa vôbec dostanú dalej... nakoniec vsetkych zrolovali. zasluzeny win
0 0
reagovat
Ten fakt, že tím s menom Newbee vyhral TI4 je priceless :D:+

xxendxx
link
619789
Ten fakt, že tím s menom Newbee vyhral TI4 je priceless *:D**:+* [b]xxendxx[/b] http://www.youtube.com/watch?v=B-MpuMeC_YY
0 0
reagovat
když už se to tu řešilo... newbee to teda celkem slušně vydrtilo (tak moc, že jsem to dokázal ocenit i já, dokonce jsem v tom sem tam, občas, i viděl nějakou strategii (neviditelné útoky zezadu) a epický skill (sejmutí dvou borců s téměř mrtvým puckem, aniž by fakt zemřel) :o) :+
619788
když už se to tu řešilo... newbee to teda celkem slušně vydrtilo (tak moc, že jsem to dokázal ocenit i já, dokonce jsem v tom sem tam, občas, i viděl nějakou strategii (neviditelné útoky zezadu) a epický skill (sejmutí dvou borců s téměř mrtvým puckem, aniž by fakt zemřel) *:o*) *:+*
0 0
reagovat
aplikaci na rozpoznavani hudby? Jestli to bude ve stylu HER, tak me to hodne zajima. Jestli je to zas jen nejaka namakana buzna v duhovejch teplacich, tak tezkej nezajem :D8)
619787
aplikaci na rozpoznavani hudby? Jestli to bude ve stylu HER, tak me to hodne zajima. Jestli je to zas jen nejaka namakana buzna v duhovejch teplacich, tak tezkej nezajem *:D**8)*
0 0
reagovat
The Rock už v podstate (nepriamo) potvrdil, že si zahrá Shazama link
619785
The Rock už v podstate (nepriamo) potvrdil, že si zahrá Shazama http://www.youtube.com/watch?v=s7Ef8qx6uOI
0 0
reagovat
Jsem myslel, ze tohle se jmenuje Kecarna, ale poslednich par stranek je spis velka Nerdarna :)
619784
Jsem myslel, ze tohle se jmenuje Kecarna, ale poslednich par stranek je spis velka Nerdarna :)
0 0
reagovat

Mildík

Pozrel som na záznam toho All-star zápasu a bola to klasická exhibícia. Najlepšie bolo ako si tam písali v chate :D
619767
Pozrel som na záznam toho All-star zápasu a bola to klasická exhibícia. Najlepšie bolo ako si tam písali v chate *:D*
Mildík
0 0
reagovat
Ten záver druhého zápasu Cloud9 vs Vici Gaming bol absolútne megaepický!!! :o:+ Lepšie než MS vo futbale :D:)) A ne že ne 8)
619761
Ten záver druhého zápasu Cloud9 vs Vici Gaming bol absolútne megaepický!!! *:o**:+* Lepšie než MS vo futbale *:D**:))* A ne že ne *8)*
0 0
reagovat
Mimochodem, sledoval někdo včerejší All-star teams hru?

Já jsem to na chvíli naladil, jen abych se podíval, co a jak a jelikož padli první 4 killy ještě než se rozezněl gong, tak si tuhle hru určitě nenechám ujít (i když ze záznamu)...

A aby toho nebylo málo, tak se poprvé představil nový hrdina - Techies... A to rovnou v akci...
619760
Mimochodem, sledoval někdo včerejší All-star teams hru? Já jsem to na chvíli naladil, jen abych se podíval, co a jak a jelikož padli první 4 killy ještě než se rozezněl gong, tak si tuhle hru určitě nenechám ujít (i když ze záznamu)... A aby toho nebylo málo, tak se poprvé představil nový hrdina - Techies... A to rovnou v akci...
0 0
reagovat

kyller

"TI4
Dúfam, že Gonzi pozeral tento prvý dnešný zápas Newbee vs Vici Gaming. "Nudné levelování prvních 20 minut"..... zápas skončil po 14 minútach"

:o WTF did I just saw? Takový parní válec xD pořád si absolutně neužívám "lokální" dění, ale jak rychle jim prošli přes věže až k cíli jsem teda fakt nedal.:+
619759
"TI4 Dúfam, že Gonzi pozeral tento prvý dnešný zápas Newbee vs Vici Gaming. "Nudné levelování prvních 20 minut"..... zápas skončil po 14 minútach" *:o* WTF did I just saw? Takový parní válec xD pořád si absolutně neužívám "lokální" dění, ale jak rychle jim prošli přes věže až k cíli jsem teda fakt nedal.*:+*
kyller
0 0
reagovat

SteKi

počul a zažil dosť nepekných prípadov. Sniper Elite bol len najnovší príklad.....a zrušili i aktivované kľúče...
619757
počul a zažil dosť nepekných prípadov. Sniper Elite bol len najnovší príklad.....a zrušili i aktivované kľúče...
SteKi
0 0
reagovat
myslim ze strach z toho kvoli jednemu sniper elite je neopodstatneny. nehovorim, ze som v tom nejaky prebornik ale mam tak asi 8 hier kupenych a nezaznamenal som ziadny problem. vyberam si len ludi ktori maju takmer alebo 100% hodnotenia a ako pise vardant je to gift, takze nikto nema pravo ti tu hru zablokovat.
619756
myslim ze strach z toho kvoli jednemu sniper elite je neopodstatneny. nehovorim, ze som v tom nejaky prebornik ale mam tak asi 8 hier kupenych a nezaznamenal som ziadny problem. vyberam si len ludi ktori maju takmer alebo 100% hodnotenia a ako pise vardant je to gift, takze nikto nema pravo ti tu hru zablokovat.
0 0
reagovat
Tohle jsou ale Steam gifty, tam tohle nehrozí. Ještě ke všemu u lidí co se tím na Steamtrades živí a mají přes 100 kladných hodnocení
619755
Tohle jsou ale Steam gifty, tam tohle nehrozí. Ještě ke všemu u lidí co se tím na Steamtrades živí a mají přes 100 kladných hodnocení
0 0
reagovat
Už som počul a zažil dosť nepekných prípadov aby som tieto zdroje prestal používať úplne. Viz. naposledy Sniper Elite...
619754
Už som počul a zažil dosť nepekných prípadov aby som tieto zdroje prestal používať úplne. Viz. naposledy Sniper Elite...
0 0
reagovat
Já už jsem tu psal, že se dá koupit za 14E, přes ruské přeprodejce ;)
619752
Já už jsem tu psal, že se dá koupit za 14E, přes ruské přeprodejce *;)*
0 0
reagovat

kubqo

akych 40e? hadam nekupujes hry priamo v steame?
link
619751
akych 40e? hadam nekupujes hry priamo v steame? http://www.kinguin.net/category/4268/divinity-original-sin-steam-gift/
kubqo
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist