Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 53121 - 53140 Napsat příspěvek

Clavius

Ten hlas...Ou Yeah! :+
626490
Ten hlas...Ou Yeah! *:+*
Clavius
0 0
reagovat

TedGeorge

Muse je peckoidní kapela a The Law mám naposloucháno hodně, takže :+ Ale přiznám se, že od nich mám úplně nejraději Uprising.

Pochlubím se odlišným objevem, který mě nutí šlapat dost na plyn, když mi to zrovna naskočí v autě :+ The Dame Says od Ivy Levan.

Předem se omlouvám, pokud tímto stylem některé urazím :D
626486
Muse je peckoidní kapela a The Law mám naposloucháno hodně, takže *:+* Ale přiznám se, že od nich mám úplně nejraději Uprising. Pochlubím se odlišným objevem, který mě nutí šlapat dost na plyn, když mi to zrovna naskočí v autě *:+* [link="http://youtu.be/35pJPrpEWsI"]The Dame Says[/link] od Ivy Levan. Předem se omlouvám, pokud tímto stylem některé urazím *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Jak sem se z pocatku nemohl srovnat s hodne jinym cd mych milovanych Muse "The 2nd Law" tak posledni dobou u neho zazivam stejny pocity jako v 15ti letech pri poslechu Mobyho Play. Objevuju skryty klenoty z druhe pulky CD a to album zacinam pomalu ale jiste milovat. Viz naprosto neznamy Explorers. link Jedna z tech pomalejsich pisnicek, ktera cloveka odmenuje cim dele ji posloucha a rano v hromadny doprave pri pohledu na predvanocni sychrave pocasi vylozene tesi a dava energii do dne :+
626485
Jak sem se z pocatku nemohl srovnat s hodne jinym cd mych milovanych Muse "The 2nd Law" tak posledni dobou u neho zazivam stejny pocity jako v 15ti letech pri poslechu Mobyho Play. Objevuju skryty klenoty z druhe pulky CD a to album zacinam pomalu ale jiste milovat. Viz naprosto neznamy Explorers. http://www.youtube.com/watch?v=TLsxkxh8Ns0 Jedna z tech pomalejsich pisnicek, ktera cloveka odmenuje cim dele ji posloucha a rano v hromadny doprave pri pohledu na predvanocni sychrave pocasi vylozene tesi a dava energii do dne *:+*
0 0
reagovat
ak má niekto popkrk opakujúcich sa vianočných songov... link
626473
ak má niekto popkrk opakujúcich sa vianočných songov... [link="https://www.youtube.com/watch?v=WdjymlwrjNc"]link[/link]
0 0
reagovat

Vardant

note 3 má full hd a 5,7" a navíc stylus, nexus 6 má 5,9" a 1440p... ano, je to schválně. Což ještě neznamená, že to není stupidní, arbitrary omezení přesně z toho ranku, který nenávidím (pročež to sem píšu - hearthstone jsem v životě nehrál).
626468
note 3 má full hd a 5,7" a navíc stylus, nexus 6 má 5,9" a 1440p... ano, je to schválně. Což ještě neznamená, že to není stupidní, arbitrary omezení přesně z toho ranku, který nenávidím (pročež to sem píšu - hearthstone jsem v životě nehrál).
Vardant
0 0
reagovat

Gonzi

Tahle verze Hearthstone je čistě pro tablety schválně. Omezení na 6" je tam kvůli scalovaní UI na menší obrazovky. Verze pro telefony teprve bude, pracuje se na ní, protože se snaží přepracovat ovládání, aby to fungovalo.

Blizzard to ohlásil už úplně od začátku, takže klídek ;)
626466
Tahle verze Hearthstone je čistě pro tablety schválně. Omezení na 6" je tam kvůli scalovaní UI na menší obrazovky. Verze pro telefony teprve bude, pracuje se na ní, protože se snaží přepracovat ovládání, aby to fungovalo. Blizzard to ohlásil už úplně od začátku, takže klídek *;)*
Gonzi
0 0
reagovat

Tony

Broken Sword 1&2, The Incredible Machine
626464
Broken Sword 1&2, The Incredible Machine
Tony
0 0
reagovat

Tony

Machinarium?
626463
Machinarium?
Tony
0 0
reagovat
Earthworm jim (2d)

jinak hearthstone vyšlo pro android... a Blizzard došel k závěru, že to půjde nainstalovat jen na tabletech (facepalm 1) a že si limitnou úhlopříčku na 6" (facepalm 2)... takže si to lidi musí hackovat, aby jim to jelo na věcech typu note 3 (full hd, 5,7"). *sigh*
626462
Earthworm jim (2d) jinak hearthstone vyšlo pro android... a Blizzard došel k závěru, že to půjde nainstalovat jen na tabletech (facepalm 1) a že si limitnou úhlopříčku na 6" (facepalm 2)... takže si to lidi musí hackovat, aby jim to jelo na věcech typu note 3 (full hd, 5,7"). *sigh*
0 0
reagovat

Tony

www.gog.com

'nuff said
626461
www.gog.com 'nuff said
Tony
0 0
reagovat

departed

Hm ti Ď si ty hry budu muset taky sehnat ?)
Co Tycoony (Transport, Railroad, Rollercoaster atd.)
626460
Hm ti Ď si ty hry budu muset taky sehnat *?)* Co Tycoony (Transport, Railroad, Rollercoaster atd.)
departed
0 0
reagovat

Tony

Neverhood, Polda (ale s návodem :D), Jazz JackRabbit, Theme Hospital.
626459
Neverhood, Polda (ale s návodem *:D*), Jazz JackRabbit, Theme Hospital.
Tony
0 0
reagovat

Tony

Prostě si vygoogli "staré hry na pc" a stahuj. :) A Settlers 2 je boží hra. :)
626458
Prostě si vygoogli "staré hry na pc" a stahuj. :) A Settlers 2 je boží hra. :)
Tony
0 0
reagovat
díky

Loki
oslovil aj občas niečo robím ale väčšinou je to kvôli rôznym faktorom Alan Smithee robota :)
626457
díky Loki oslovil aj občas niečo robím ale väčšinou je to kvôli rôznym faktorom Alan Smithee robota :)
0 0
reagovat

TonyClifton

Pak jsou Settleři nebo C&C serie v poho. Nebo něco staršího ze serie Need for Speed pro kluka.
pepo
Very nice beautiful, fakt!
626454
Pak jsou Settleři nebo C&C serie v poho. Nebo něco staršího ze serie Need for Speed pro kluka. [b]pepo[/b] Very nice beautiful, fakt!
TonyClifton
0 0
reagovat

pepo

ty si pán!
626452
ty si pán!
pepo
0 0
reagovat
No já jim to budu posílát přes jejich rodiče, kterým nejdřív vysvětlím co a jak, takže bych strop v násilnosti viděl tak u Angry Birds. :D
626448
No já jim to budu posílát přes jejich rodiče, kterým nejdřív vysvětlím co a jak, takže bych strop v násilnosti viděl tak u Angry Birds. *:D*
0 0
reagovat

TonyClifton

Co Settlers 2, boží hra kterou jsem zrovna v tomhle věku hrál, nebo DukeNukem 3D (i když toho jsem si pokoutně nainstaloval sám - Shake it Baby!)
626446
Co Settlers 2, boží hra kterou jsem zrovna v tomhle věku hrál, nebo DukeNukem 3D (i když toho jsem si pokoutně nainstaloval sám - Shake it Baby!)
TonyClifton
0 0
reagovat

Tony

Polda je klasika :)
626445
Polda je klasika :)
Tony
0 0
reagovat
Repasuju k Vánocům 2 dětem (kluk, holka 9 a 12 let) jeden svůj obstaróžní počítač. 8 let, Core 2 2 giga, 2 giga ramky. Mimo klasiky kancelářských balíků apod. Nenapadají vás nějaké hry, výukové programy pro děti? To co bych na tomhle spustil. D9ky moc za tipy. :-)
626444
Repasuju k Vánocům 2 dětem (kluk, holka 9 a 12 let) jeden svůj obstaróžní počítač. 8 let, Core 2 2 giga, 2 giga ramky. Mimo klasiky kancelářských balíků apod. Nenapadají vás nějaké hry, výukové programy pro děti? To co bych na tomhle spustil. D9ky moc za tipy. :-)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se