Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 53061 - 53080 Napsat příspěvek
Po vcerejsku si na nasledujicich 24 hodin zakazuju net, takze uz tedka preju vsem v novem roce pohodu, zdravi, co nejvic uspechu v praci a snad se tu na moviezone jeste nejakou dobu budeme potkavat.

Protoze takovou bandu hovad aby clovek pohledal. Napsal velitel a sel do sauny... :))
626918
Po vcerejsku si na nasledujicich 24 hodin zakazuju net, takze uz tedka preju vsem v novem roce pohodu, zdravi, co nejvic uspechu v praci a snad se tu na moviezone jeste nejakou dobu budeme potkavat. Protoze takovou bandu hovad aby clovek pohledal. Napsal velitel a sel do sauny... *:))*
0 0
reagovat

kubqo

Roguelike nemám rád a PS-ko ignoruju, protože už takhle jsem 50% her co mám na Steamu ještě vůbec ani jednou nepustil :D
626916
Roguelike nemám rád a PS-ko ignoruju, protože už takhle jsem 50% her co mám na Steamu ještě vůbec ani jednou nepustil *:D*
kubqo
0 0
reagovat

GmaeZone

Koniec roku prináša rôzne TOP x rebríčky, no ja by som sa tu rád vyznal k pár titulom, ktoré vyšli tento rok a s najväčšou pravdepodobnosťou ste ich minuli.

Heavy Bullets - Roguelike FPS. Ale nie arénového typu, práve naopak, spolieha sa čisto na aim, lebo každú guľku ktorú vystrelíte, môžte (musíte) zodvihnúť a znova ju nabiť. A má to vizuál Hotline Miami v džungli.

Ascendant - Roguelike 2D brawler. Na bojovku má strašne jednoduché mechaniky a vlastne nemá ani combá. Čo ju ale pre mňa robí zábavnou sú dve veci. Launch attack ktorým môžte poslať nepriateľov do vzduchu a plne funkčný ragdoll. Ich kombinácia vytvára krásne momenty, ktoré najčastejšie končia napichnutým na hroty na strope. Čistý a prehľadný vizuál tiež neuškodí.

NEO Scavenger - Roguelike ťahová post-apotakmer textová adventúra. Pre mňa osobne nielen najlepšia hra roku, ale aj jedna z najlepších hier aké som hral. Má to neskutočnú hĺbku, ktorá sa možno na prvý pohľad nezdá, až kým nedôjde na prvý konflikt. To množstvo vecí, ktoré vám hra ponúka v interfejse textovej adventúry je neuveriteľné. A ešte nikdy ste nemali takú radosť z toho, že ste našli starú igelitku ako tu.

Insurgency - Multiplayer FPS. Taká viac hardcore verzia CSka? Každá prestrelka je intenzívna. Je to hodne o skille. A dodnes to furt supportujú novými updateami.

Jazzpunk - Komédia! Toto je ako zjavenie z čistého neba. Aby hra tak skvelé zvládala humor a mala neskutočné množstvo 80-90kových odkazov.Dá sa to prejsť za jedno poobedie a budete sa náramne baviť.

6180 The Moon - Platformer s twistom. A ten twist je, že keď preskočíte cez okraj obrazovky, vynoríte sa na opačnej strane. Krátke, milé, pekné a dobre nadizajnované levely.

PS.: I keď sa to nezdá, ja osobne neznášam väčšinu roguelike hier a tento element v nich. Preto i mňa prekvapilo, že ma tieto hry bavili. Alebo v nich nebola až taká silná prezencia týchto mechaník.
P.P.S.: Všetky tieto hry sú indie a dajú sa zohnať za 15€ a menej.

626913
Koniec roku prináša rôzne TOP x rebríčky, no ja by som sa tu rád vyznal k pár titulom, ktoré vyšli tento rok a s najväčšou pravdepodobnosťou ste ich minuli. [b]Heavy Bullets[/b] - Roguelike FPS. Ale nie arénového typu, práve naopak, spolieha sa čisto na aim, lebo každú guľku ktorú vystrelíte, môžte (musíte) zodvihnúť a znova ju nabiť. A má to vizuál Hotline Miami v džungli. [b]Ascendant[/b] - Roguelike 2D brawler. Na bojovku má strašne jednoduché mechaniky a vlastne nemá ani combá. Čo ju ale pre mňa robí zábavnou sú dve veci. Launch attack ktorým môžte poslať nepriateľov do vzduchu a plne funkčný ragdoll. Ich kombinácia vytvára krásne momenty, ktoré najčastejšie končia napichnutým na hroty na strope. Čistý a prehľadný vizuál tiež neuškodí. [b]NEO Scavenger[/b] - Roguelike ťahová post-apotakmer textová adventúra. Pre mňa osobne nielen najlepšia hra roku, ale aj jedna z najlepších hier aké som hral. Má to neskutočnú hĺbku, ktorá sa možno na prvý pohľad nezdá, až kým nedôjde na prvý konflikt. To množstvo vecí, ktoré vám hra ponúka v interfejse textovej adventúry je neuveriteľné. A ešte nikdy ste nemali takú radosť z toho, že ste našli starú igelitku ako tu. [b]Insurgency[/b] - Multiplayer FPS. Taká viac hardcore verzia CSka? Každá prestrelka je intenzívna. Je to hodne o skille. A dodnes to furt supportujú novými updateami. [b]Jazzpunk[/b] - Komédia! Toto je ako zjavenie z čistého neba. Aby hra tak skvelé zvládala humor a mala neskutočné množstvo 80-90kových odkazov.Dá sa to prejsť za jedno poobedie a budete sa náramne baviť. [b]6180 The Moon[/b] - Platformer s twistom. A ten twist je, že keď preskočíte cez okraj obrazovky, vynoríte sa na opačnej strane. Krátke, milé, pekné a dobre nadizajnované levely. PS.: I keď sa to nezdá, ja osobne neznášam väčšinu roguelike hier a tento element v nich. Preto i mňa prekvapilo, že ma tieto hry bavili. Alebo v nich nebola až taká silná prezencia týchto mechaník. P.P.S.: Všetky tieto hry sú indie a dajú sa zohnať za 15€ a menej.
GmaeZone
0 0
reagovat
:D
626912
*:D*
0 0
reagovat

popik

Už konečně chápu, proč dostal TedGeorge povolenku psát články na MZko, on je to totiž slušnej řiťolezec :D
626909
Už konečně chápu, proč dostal TedGeorge povolenku psát články na MZko, on je to totiž slušnej řiťolezec *:D*
popik
0 0
reagovat
možno menej piť a menej písať na MZ a dostaneš sa k tomu Karelovi :D
626908
možno menej piť a menej písať na MZ a dostaneš sa k tomu Karelovi *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

:+:+:+
626902
*:+**:+**:+*
TedGeorge
0 0
reagovat

speta

Piju 4 hodiny a vysledek je, ze chci kluka pojmenovat Karel. Nemel byh spis vic psat na MZ a min pit?
626900
Piju 4 hodiny a vysledek je, ze chci kluka pojmenovat Karel. Nemel byh spis vic psat na MZ a min pit?
speta
0 0
reagovat
tak pi a prestan psat na MZ
626898
tak pi a prestan psat na MZ
0 0
reagovat
Clovek prijede na hory, s hubou na zemi pozdravi dve byvale spoluzacky v jinaci, aniz by vedel co dela v sobe ma tri slivovice (fuck), a jako slepej k houslim se dostane k hovoru o jmenech potomku. Ta diskuze byla dlouha ale u kluku suverene vyhrava Karel. To je proste slechetny uzasny jmeno. U holek Katerina je uzasna.
626896
Clovek prijede na hory, s hubou na zemi pozdravi dve byvale spoluzacky v jinaci, aniz by vedel co dela v sobe ma tri slivovice (fuck), a jako slepej k houslim se dostane k hovoru o jmenech potomku. Ta diskuze byla dlouha ale u kluku suverene vyhrava Karel. To je proste slechetny uzasny jmeno. U holek Katerina je uzasna.
0 0
reagovat
Tady asi nikdo nehraje The Crew online, co ?
626894
Tady asi nikdo nehraje The Crew online, co ?
0 0
reagovat

Vardant

Doprdele :D
626891
Doprdele *:D*
Vardant
0 0
reagovat
626889
http://i.imgur.com/glxwVhZ.png *:D*
0 0
reagovat

Andreu Lacondeguy

Asi nejlepší freeride jezdec dneška.
626886
Asi nejlepší freeride jezdec [link="http://www.pinkbike.com/news/andreu-lacondeguy-interview-2014.html"]dneška[/link].
Andreu Lacondeguy
0 0
reagovat
ja neviem ale dúfam, že tie spinoffy sa budú odohrávať v tom istom časovom univerze (30 rokov po návrate jedi) a nie do prdele nejaký han solo za mladi okrádal kadejakého vandráka alebo ako chubacca chodil na huby...
626883
ja neviem ale dúfam, že tie spinoffy sa budú odohrávať v tom istom časovom univerze (30 rokov po návrate jedi) a nie do prdele nejaký han solo za mladi okrádal kadejakého vandráka alebo ako chubacca chodil na huby...
0 0
reagovat

Memphis

Dekuji :):+
626881
Dekuji :)*:+*
Memphis
0 0
reagovat
Já si ani nedokážu představit, kdo by ho případně měl hrát... Idris Elba?
626878
Já si ani nedokážu představit, kdo by ho případně měl hrát... Idris Elba?
0 0
reagovat

Memphis

Aye.
626877
Aye.
Memphis
0 0
reagovat
Panebože jen to neherecký dřevo ne...
626876
Panebože jen to neherecký dřevo ne...
0 0
reagovat
A to mě přivádí k otázce, opravdu potřebuje svět Hanovu sólovku?
626875
A to mě přivádí k otázce, opravdu potřebuje svět Hanovu sólovku?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se