Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 53081 - 53100 Napsat příspěvek

TedGeorge

Já myslim, že tak na hadry jsi nebyl, tj. asi neříkal. Důvod: neholduješ punk-rocku jako Memphis.

OK, je na čase, vyjít s pravdou ven: hádejte křestní jméno toho pána, co zpívá...
620690
Já myslim, že tak na hadry jsi nebyl, tj. asi neříkal. Důvod: neholduješ punk-rocku jako Memphis. OK, je na čase, vyjít s pravdou ven: [link="http://www.youtube.com/watch?v=Td64jjOCqd4"]hádejte křestní jméno toho pána, co zpívá...[/link]
TedGeorge
0 0
reagovat

Davies

Hmm, tak Memphisovi to rekne a na Teda prdi... 8)
Pokud jsem byl napitej, rikal si mi to a zapomnel sem to, tak sorry :D
620689
Hmm, tak Memphisovi to rekne a na Teda prdi... *8)* Pokud jsem byl napitej, rikal si mi to a zapomnel sem to, tak sorry *:D*
Davies
0 0
reagovat

Memphis

Hele nemachruj, že to víš :))

OT co mekáč včera a cesta a dojmy?
620688
Hele nemachruj, že to víš *:))* OT co mekáč včera a cesta a dojmy?
Memphis
0 0
reagovat

Tony

A uhodneš, co znamená Davies? :D
620687
A uhodneš, co znamená Davies? *:D*
Tony
0 0
reagovat

zahron

Jop, a když dáš před dvojku desetinou čárku, tak... anebo víte co, radši nic :D ;)
620686
Jop, a když dáš před dvojku desetinou čárku, tak... anebo víte co, radši nic *:D* *;)*
zahron
0 0
reagovat

TonyClifton

to je velikost v centimetrech
620685
to je velikost v centimetrech
TonyClifton
0 0
reagovat
Aha, už vím, co znamená to 182 u Daviese. :D
620684
Aha, už vím, co znamená to 182 u Daviese. *:D*
0 0
reagovat

kyller

Nebylo to vtipné. Naprosto ničím. I když... humor je otázkou vkusu a někomu možná stačí vidět, že se někdo* polije studenou vodou a udělá u toho výraz "brr to studí".

*kde někdo musí být oblíbená celebrita.
620683
Nebylo to vtipné. Naprosto ničím. I když... humor je otázkou vkusu a někomu možná stačí vidět, že se někdo* polije studenou vodou a udělá u toho výraz "brr to studí". *kde někdo musí být oblíbená celebrita.
kyller
0 0
reagovat

182

Byl ste někdo na blinkáčích včera? Veliká pecka až na haprující zvuk v první čtvrthodině a celkově prapodivnou akustiku...
FUCK/Violence rulovalo, sejmul sem si ho na mobil jako video.
620682
Byl ste někdo na blinkáčích včera? Veliká pecka až na haprující zvuk v první čtvrthodině a celkově prapodivnou akustiku... FUCK/Violence rulovalo, sejmul sem si ho na mobil jako video.
182
0 0
reagovat

xxendxx

Ľadová sprcha by sa zišla aj tebe ako vidím link
A dúfam, že si si pri tom komente aj vyhonil, aby si sa cítil lepšie:D
620681
Ľadová sprcha by sa zišla aj tebe ako vidím http://en.wikipedia.org/wiki/Ice_Bucket_Challenge A dúfam, že si si pri tom komente aj vyhonil, aby si sa cítil lepšie*:D*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

praskol si mu bublinu v ktorej sme ho ho nechali spokojne žiť :-
620680
praskol si mu bublinu v ktorej sme ho ho nechali spokojne žiť *:-*
xxendxx
0 0
reagovat
Vysvětlíte mi pls někdo ten Warcraft? To se tím jako teďka popírá ten příběh ze trojky, nebo co? Jsem z toho hrozně zmatenej.

xxendxx
:+:+:+:+:+

Tony
That's how I write it, too! :D8):+
620679
Vysvětlíte mi pls někdo ten Warcraft? To se tím jako teďka popírá ten příběh ze trojky, nebo co? Jsem z toho hrozně zmatenej. [b]xxendxx[/b] *:+**:+**:+**:+**:+* [b]Tony[/b] That's how I write it, too! *:D**8)**:+*
0 0
reagovat
zív... nechat na sebe vylejt kybl vody, tomu se rika velka zabava a udelame z toho viral !!! woohoo ! vetsina tvejch žervéovin / pilkintonovin je hrozná a nevtipná, tohle je ale zatím asi dno. v další epizodě si bude mazat třeba rohlík máslem, to bude teprve bžunda, protože jen od Rickyho to vyzní jako zábava. 8)
620675
zív... nechat na sebe vylejt kybl vody, tomu se rika velka zabava a udelame z toho viral !!! woohoo ! vetsina tvejch žervéovin / pilkintonovin je hrozná a nevtipná, tohle je ale zatím asi dno. v další epizodě si bude mazat třeba rohlík máslem, to bude teprve bžunda, protože jen od Rickyho to vyzní jako zábava. *8)*
0 0
reagovat

Ricky Gervais Ice Bucket Challenge by Ben Stiller

620674
http://www.facebook.com/photo.php?v=283624991761861 *:D*
Ricky Gervais Ice Bucket Challenge by Ben Stiller
0 0
reagovat

PS4

prosim vas neviete ci existuje nejaky ekvivalent na stranky ako je kinguin a pod ale na PlayStation 4 hry?
620671
prosim vas neviete ci existuje nejaky ekvivalent na stranky ako je kinguin a pod ale na PlayStation 4 hry?
PS4
0 0
reagovat
Co tak skusit nejake starsie veci, napr. Station Agent, Prime, In Good Company, Beautiful Girls?
620670
Co tak skusit nejake starsie veci, napr. Station Agent, Prime, In Good Company, Beautiful Girls?
0 0
reagovat
DaDDario
620667
DaDDario
0 0
reagovat
Prodej to jako seriálovej spin-off Percyho Jacksona! :D
620665
Prodej to jako seriálovej spin-off Percyho Jacksona! *:D*
0 0
reagovat

kyller

Také není špatný nápad, o souloži s Alexandrou Daddario se pak pobavíme u rodinné nástěnky...
620664
Také není špatný nápad, o souloži s Alexandrou Daddario se pak pobavíme u rodinné nástěnky...
kyller
0 0
reagovat

TedGeorge

Ak ešte nevideli, určite sa neboj im pustiť True Detective. Taký feel-good maratón nikto neodmietne :+
620663
Ak ešte nevideli, určite sa neboj im pustiť True Detective. Taký feel-good maratón nikto neodmietne *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist