Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 53141 - 53160 Napsat příspěvek

pepo

Otazka, neoslovil ta uz niekdo, aby si spravil trailer na celovecerny film?
626440
Otazka, neoslovil ta uz niekdo, aby si spravil trailer na celovecerny film?
pepo
0 0
reagovat

pepo

Jako vždy si píšu za jedničku s hvězdičkou :+
626437
Jako vždy si píšu za jedničku s hvězdičkou *:+*
pepo
0 0
reagovat

pepo

Sakra, doufám, že za tohle dostáváš pořádně šťavnatý bonusy, chlape :+
626431
Sakra, doufám, že za tohle dostáváš pořádně šťavnatý bonusy, chlape *:+*
pepo
0 0
reagovat

pepo

Ty seš stejně borec.
Husí kůže až na prdeli.

Bravo! :+
626430
Ty seš stejně borec. Husí kůže až na prdeli. Bravo! *:+*
pepo
0 0
reagovat
Strihák filmov na rok 2015 . Enjoy
link
626422
Strihák filmov na rok 2015 . Enjoy https://www.youtube.com/watch?v=MqrXjaRiQjk
0 0
reagovat
4/10 ako Slovák, ktorý presne z takýchto vecí momentálne píše skúšky :D
626419
4/10 ako Slovák, ktorý presne z takýchto vecí momentálne píše skúšky *:D*
0 0
reagovat

xxendxx

jasne rozumiem, som len chcel vediet lebo vcera to tam pridali tak ci je nieco nove
626417
jasne rozumiem, som len chcel vediet lebo vcera to tam pridali tak ci je nieco nove
xxendxx
0 0
reagovat

8/10

Zdrbal jsem ale dve zakladni otazky, takze jak kdyby nic. :D
626405
Zdrbal jsem ale dve zakladni otazky, takze jak kdyby nic. *:D*
8/10
0 0
reagovat

verbst

7/10 :o/
626404
7/10 :o/
verbst
0 0
reagovat
súťaž síce po uzávierke ale skúste si zo srandy filmový kvíz :) ja som mal 8/10
link
626403
súťaž síce po uzávierke ale skúste si zo srandy filmový kvíz :) ja som mal 8/10 http://tv.sme.sk/v/31142/mate-radi-filmy-tychto-desat-otazok-odhali-ako-velmi.html
0 0
reagovat

verbst

7/10 môj češtin je na tom dobre :D
626402
7/10 môj češtin je na tom dobre :D
verbst
0 0
reagovat
Jak je na tom Váš češtin? ;):D

Já měl 8/10, co vy? link
626400
Jak je na tom Váš češtin? *;)**:D* Já měl 8/10, co vy? http://www.rozhlas.cz/cesky/testy/_zprava/vanocni-jazykovy-kviz--1431506
0 0
reagovat
Meeeh není nutno vidět, mohl by ale zůstat na severu a vrhnout se na Nesba. btw chápe někdo, proč se zfilmovává rovnou Sněhulák? tj až sedmá kniha v pořadí. Já jsem teda teprve u páté, tak je možný, že je to taková pecka a má to oduvodnění, ale z hlediska možného nastartování série mi to přijde dost divný, hlavně , vím že jsem se na to ptal, Harryho origin je moc důležitý.
btw motal se okolo toho Scorsese, teď to má točit Tomas Alfredson (Jeden musí z kola ven!!!!) skvělá volba!
626395
Meeeh není nutno vidět, mohl by ale zůstat na severu a vrhnout se na Nesba. btw chápe někdo, proč se zfilmovává rovnou Sněhulák? tj až sedmá kniha v pořadí. Já jsem teda teprve u páté, tak je možný, že je to taková pecka a má to oduvodnění, ale z hlediska možného nastartování série mi to přijde dost divný, hlavně , vím že jsem se na to ptal, Harryho origin je moc důležitý. btw motal se okolo toho Scorsese, teď to má točit Tomas Alfredson (Jeden musí z kola ven!!!!) skvělá volba!
0 0
reagovat
1/ Fincher pri promu ke Gone Girl do rozhovoru rikal, ze SONY !!! investovalo do scenare a do prav tolik penez, ze z toho nejspis neco bude, i kdyz on greenlight ovlivnit nemuze

2/je to SONY, takze je mozny, ze neco bylo v tech leaknutejch materialech

3/je to IMDB, takze to nemusi znamenat absolutne vubec nic

attached bych dal jako "motá se kolem toho".Kdyz to odsouhlasej, bud bude rezirovat, nebo bude radil + producent, jako Nolan u Supermana (imho)
626393
1/ Fincher pri promu ke Gone Girl do rozhovoru rikal, ze SONY !!! investovalo do scenare a do prav tolik penez, ze z toho nejspis neco bude, i kdyz on greenlight ovlivnit nemuze 2/je to SONY, takze je mozny, ze neco bylo v tech leaknutejch materialech 3/je to IMDB, takze to nemusi znamenat absolutne vubec nic attached bych dal jako "motá se kolem toho".Kdyz to odsouhlasej, bud bude rezirovat, nebo bude radil + producent, jako Nolan u Supermana (imho)
0 0
reagovat
neviem ci si niekto vsimol link David Fincher attached, teda vie mi niekto vysvetlit co na imdb znamená "attached"?
626386
neviem ci si niekto vsimol http://www.imdb.com/title/tt1703246/?ref_=nm_flmg_dr_1 David Fincher attached, teda vie mi niekto vysvetlit co na imdb znamená "attached"?
0 0
reagovat

Memphis

Ineed it is.
All of this has happened before and all of it will happen again.
626385
Ineed it is. All of this has happened before and all of it will happen again.
Memphis
0 0
reagovat

Tony

Tuhle epizodu už jsme si prožili s Diskem a Tedem. Nic novýho pod sluncem. :D

Moviezone je jako ostrov, všichni se na něj stejně zase vrátěj a všechno je jen očistec.
626380
Tuhle epizodu už jsme si prožili s Diskem a Tedem. Nic novýho pod sluncem. *:D* Moviezone je jako ostrov, všichni se na něj stejně zase vrátěj a všechno je jen očistec.
Tony
0 0
reagovat
Já teda taky přemýšlel, že odejdu. Měl jsem v plánu nějaký bananastorm, kde bych s sebou vzal i Diska nebo Hastu. :D Trávím tu víc času než by bylo zdrávu, poděkujte kyllerovi, po něm je mi to blbé. :D
626377
Já teda taky přemýšlel, že odejdu. Měl jsem v plánu nějaký bananastorm, kde bych s sebou vzal i Diska nebo Hastu. *:D* Trávím tu víc času než by bylo zdrávu, poděkujte kyllerovi, po něm je mi to blbé. *:D*
0 0
reagovat
to redirected nevypada vubec spatne. takovyhle streleny kokotiny, kdyz se povedou, ja rad. uz kdyz vinnie jones navstivil japonsko, tak z toho byla pecka - survive style 5+. ta ma tak bozi atmosferu, ze sem hned dostal chud si ji znovu pustit. takze i v litve by mohla bejt prdel.
taky sem si vzpomel na paradni new kids turbo.
626375
to redirected nevypada vubec spatne. takovyhle streleny kokotiny, kdyz se povedou, ja rad. uz kdyz vinnie jones navstivil japonsko, tak z toho byla pecka - survive style 5+. ta ma tak bozi atmosferu, ze sem hned dostal chud si ji znovu pustit. takze i v litve by mohla bejt prdel. taky sem si vzpomel na paradni new kids turbo.
0 0
reagovat

Memphis

Karel pracuje na všem a existuje, né že ne !
626374
Karel pracuje na všem a existuje, né že ne !
Memphis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se