Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52661 - 52680 Napsat příspěvek
Jedi Academy jsem si loni dával znova a je to celý nuda k po*rání, včetně poslední mise. A to jsem z toho byl celej natěšenej, než jsem začal hrát. Nostalgie...
628027
Jedi Academy jsem si loni dával znova a je to celý nuda k po*rání, včetně poslední mise. A to jsem z toho byl celej natěšenej, než jsem začal hrát. Nostalgie...
0 0
reagovat
Parádně zábavnou práci s mečem měla ještě Heavy Metal: F.A.K.K.², navíc to bylo 3rd person a celou hru se malý Tony díval na kroutící se ženskou prdelku, což bylo tehdy k nezaplacení.
628024
Parádně zábavnou práci s mečem měla ještě Heavy Metal: F.A.K.K.², navíc to bylo 3rd person a celou hru se malý Tony díval na kroutící se ženskou prdelku, což bylo tehdy k nezaplacení.
0 0
reagovat

Memphis

A co takové Die by the Sword.
628023
A co takové Die by the Sword.
Memphis
0 0
reagovat

Tony

Those were the days. :+
628020
Those were the days. *:+*
Tony
0 0
reagovat
Ty kráso, ty poslední mise v Jedi Academy s různýma typama mečů, to bylo neskutečný žrádlo. :+
Jenom demo Jedi Outcast jsem kdysi než vyšla plná dohrál snad stokrát a to doslova. :D

btw nezkoušel někdo ty porty na androidu? Teď na to koukám v GP s rozbušeným srdcem. :D
628018
Ty kráso, ty poslední mise v Jedi Academy s různýma typama mečů, to bylo neskutečný žrádlo. *:+* Jenom demo Jedi Outcast jsem kdysi než vyšla plná dohrál snad stokrát a to doslova. *:D* btw nezkoušel někdo ty porty na androidu? Teď na to koukám v GP s rozbušeným srdcem. *:D*
0 0
reagovat

Jedi Academy MP FTW

Celkem čumím, jak moc je to mrtvý koncept/žánr - to postávání kolem duelů bylo celkem zábavné a duely samotné pak totální žrádlo (neboť se šlo ráně vyhýbat a duel mohl trvat i desítky sekund + vše bylo "pomalé", takže to nebylo jen pro twitch hráče)...
628000
Celkem čumím, jak moc je to mrtvý koncept/žánr - to postávání kolem duelů bylo celkem zábavné a duely samotné pak totální žrádlo (neboť se šlo ráně vyhýbat a duel mohl trvat i desítky sekund + vše bylo "pomalé", takže to nebylo jen pro twitch hráče)...
Jedi Academy MP FTW
0 0
reagovat
sermirsky zapasy 1x1 v jedi outcast 2 jsou jednim z vrcholu multiplayeru ever. Vejs je snad jen Half Life 1 :)
627995
sermirsky zapasy 1x1 v jedi outcast 2 jsou jednim z vrcholu multiplayeru ever. Vejs je snad jen Half Life 1 :)
0 0
reagovat
jj viz poslední kapitola hlavně v Jedi Outcast, to hrál snad každej asi tisíckrát, ne :D?
627987
jj viz poslední kapitola hlavně v Jedi Outcast, to hrál snad každej asi tisíckrát, ne *:D*?
0 0
reagovat

Davies182

Ale šlo, někde mám na disku i savy.
Rune jsem moc nehrál, po lankách jsem občas hráli Jedi Academy, tam byli famózní šermířské souboje.
627986
Ale šlo, někde mám na disku i savy. Rune jsem moc nehrál, po lankách jsem občas hráli Jedi Academy, tam byli famózní šermířské souboje.
Davies182
0 0
reagovat

Axis

Nekecej, Severence nešlo dohrát, na konci to bylo megatěžký ty bitky 5 na jednoho :o!!

A když už sme u toho, tak co třeba Rune? Ty bláho to byla tak parádní atmosférická rubačka! Na tohle se nezapomíná...
627981
Nekecej, Severence nešlo dohrát, na konci to bylo megatěžký ty bitky 5 na jednoho *:o*!! A když už sme u toho, tak co třeba Rune? Ty bláho to byla tak parádní atmosférická rubačka! Na tohle se nezapomíná...
Axis
0 0
reagovat
No tak to nejde srovnávat moc rpg s hororovou rubačkou.
627976
No tak to nejde srovnávat moc rpg s hororovou rubačkou.
0 0
reagovat

TonyClifton

Na PC jsem kdysi hrál Vampire: The Masquerade a to mě bavilo mnohem víc než Bloodrayne.
Gonzi
Mě se tu strašně líbí vizuální styl, to že je to Dark Souls klon je sice trochu na škodu, ale asi bych se přes to přenesl.
Jen perlička: Dark Souls jsem hrál chvíli na PC a málem jsem rozmlátil myš, na Joypadu už to bylo lepší, bohužel mi to vůbec nesedlo (u kamaráda jsem nicméně cca 3 hodky koukal jak hraje on a to mě docela bavilo). Žánrově podobná hra Severance mě zase bavila neskutečně a dokonce jsem jí i dohrál.
627975
Na PC jsem kdysi hrál Vampire: The Masquerade a to mě bavilo mnohem víc než Bloodrayne. [b]Gonzi[/b] Mě se tu strašně líbí vizuální styl, to že je to Dark Souls klon je sice trochu na škodu, ale asi bych se přes to přenesl. Jen perlička: Dark Souls jsem hrál chvíli na PC a málem jsem rozmlátil myš, na Joypadu už to bylo lepší, bohužel mi to vůbec nesedlo (u kamaráda jsem nicméně cca 3 hodky koukal jak hraje on a to mě docela bavilo). Žánrově podobná hra Severance mě zase bavila neskutečně a dokonce jsem jí i dohrál.
TonyClifton
0 0
reagovat

Axis

Zrovna bloodborne mě nechává chladným - osobně na jednu stranu beru kouzlo Dark Souls, ale na druhou stranu mi přijde, že nebýt to žánr o jedné hře, tak máme desítky lepších kousků. Těm tvůrcům tedy nevěřím, že by udělali něco, co bych chtěl hrát.
627974
Zrovna bloodborne mě nechává chladným - osobně na jednu stranu beru kouzlo Dark Souls, ale na druhou stranu mi přijde, že nebýt to žánr o jedné hře, tak máme desítky lepších kousků. Těm tvůrcům tedy nevěřím, že by udělali něco, co bych chtěl hrát.
Axis
0 0
reagovat
mal by si skúsiť Bloodrayne Betrayal na PC v tom prípade
627970
mal by si skúsiť Bloodrayne Betrayal na PC v tom prípade
0 0
reagovat
Bloodrayne byla svého času špičková atmosférická hra. Především...
627969
Bloodrayne byla svého času špičková atmosférická hra. Především...
0 0
reagovat
bloodrayne je shitová upírka od Uwe Bolla ^^
627968
bloodrayne je shitová upírka od Uwe Bolla ^^
0 0
reagovat

KarelR

Shadow of Mordor jsem už celý dohrál na PC, včetně DLC. Pokud bych jí kupoval tak právě je díky exkluzivitkám. A Bloodrayne mě strašně láká.
PS: Omlouvám se za ty překlepy, vyměnil jsem si čočky, psal chvíli bez brejlí a jelikož tu není edit tak jsem se na opravu vykašlal.
SteKi
Po návštěvě u kámoše mě na Drive Club stále svrbí prsty...uvidíme, třeba po další výplatě a pak budu snídat nakreslené večeře :)
627967
Shadow of Mordor jsem už celý dohrál na PC, včetně DLC. Pokud bych jí kupoval tak právě je díky exkluzivitkám. A Bloodrayne mě strašně láká. PS: Omlouvám se za ty překlepy, vyměnil jsem si čočky, psal chvíli bez brejlí a jelikož tu není edit tak jsem se na opravu vykašlal. [b]SteKi[/b] Po návštěvě u kámoše mě na Drive Club stále svrbí prsty...uvidíme, třeba po další výplatě a pak budu snídat nakreslené večeře *:)*
KarelR
0 0
reagovat

Axis

kludne chod do toho. nebudes lutovat :) a partak do klubu v driveclube sa hodi :P
627966
kludne chod do toho. nebudes lutovat :) a partak do klubu v driveclube sa hodi :P
Axis
0 0
reagovat

Axis

Mno už mám na tom odehraný Shadow of Mordor a jako fajn. Hlavně potěší, že to je celý daleko přehlednější a provázanější, takže to ladně přebíhá mezi hrou, hlavním menu a PS Storem.

Čímž na druhou stranu neříkám, že bych to nutně potřeboval, kdyby další Batman a Uncharted vyšli i na PS3 :)
627965
Mno už mám na tom odehraný Shadow of Mordor a jako fajn. Hlavně potěší, že to je celý daleko přehlednější a provázanější, takže to ladně přebíhá mezi hrou, hlavním menu a PS Storem. Čímž na druhou stranu neříkám, že bych to nutně potřeboval, kdyby další Batman a Uncharted vyšli i na PS3 :)
Axis
0 0
reagovat

PS4

Mě snad tzen toustovač donutí koupit...nové tratě japonské tratě a utíčka do Drive Clubu.
A hlavně Bloodrayne...utřední postva jako kdyby z oka vypadla panu Wriesovi
627964
Mě snad tzen toustovač donutí koupit...nové tratě japonské tratě a utíčka do [link="http://youtu.be/oLtDwd-4al0"]Drive Clubu.[/link] A hlavně [link="http://youtu.be/NKKXrhe_Ml8"]Bloodrayne[/link]...utřední postva jako kdyby z oka vypadla panu Wriesovi
PS4
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se