Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52701 - 52720 Napsat příspěvek

departed

Team Christina. No tak, urcite tu na MZ nejsem jedinej, co na ni ulitava... A ses povrchni prase. Neni to o nadrech.

Je to o zadecku.
627878
[b]Team Christina[/b]. No tak, urcite tu na MZ nejsem jedinej, co na ni ulitava... A ses povrchni prase. Neni to o nadrech. Je to o zadecku.
departed
0 0
reagovat
Ty vole, vždyť by to bylo jako zasouvat do sýru :o [link]

Jinak krásnej černej humor, Teďe. :)
627877
Ty vole, vždyť by to bylo jako zasouvat do sýru *:o* [link="http://postimg.org/image/6molxl1xp/"][link][/link] Jinak krásnej černej humor, Teďe. :)
0 0
reagovat

departed

Ale prosimte... by te osoulozila k smrti. link
627873
Ale prosimte... by te osoulozila k smrti. http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/01/17/article-2541378-1ABEEBBB00000578-409_634x331.jpg
departed
0 0
reagovat
No zrovna Christinu Hendricks uvést jako příklad... -_-'
627869
No zrovna Christinu Hendricks uvést jako příklad... -_-'
0 0
reagovat
one of yours dogs has been taken:D
627868
one of yours dogs has been taken*:D*
0 0
reagovat

Clavius

Ty vole to je logika...

To je jako kdyby si rekl: "Za par tydnu sem se mohl mazlit s Christinou Hendricks, ale budu se s ni mazlit az v prosinci. Jsem za to rad, protoze minuly prosinec sem si nesahl ani na jednu kozu"
627866
Ty vole to je logika... To je jako kdyby si rekl: "Za par tydnu sem se mohl mazlit s Christinou Hendricks, ale budu se s ni mazlit az v prosinci. Jsem za to rad, protoze minuly prosinec sem si nesahl ani na jednu kozu"
Clavius
0 0
reagovat

TedGeorge

Já osobně jsem rád, protože letošní prosinec je pěkně vymazlený, což se nedalo říct o loňském roce ;)
627865
Já osobně jsem rád, protože letošní prosinec je pěkně vymazlený, což se nedalo říct o loňském roce *;)*
TedGeorge
0 0
reagovat
"Drama Rona Howarda V srdci moře bude mít premiéru nakonec až v prosinci " link
627864
"Drama Rona Howarda V srdci moře bude mít premiéru nakonec až v prosinci " http://www.sharegif.com/wp-content/uploads/2013/11/suicide-gif-1.gif
0 0
reagovat
Hezky serial epizodu po epizode od zacatku, a pak (jestli vubec) Fire Walk With Me. Jak Twin Peaks miluju, tak k tomu filmu jsem se jeste nedokopal :)

Ale na 2016 se uz nemuzu dockat! Doufam, ze tech 9 novejch epizod bude mit stejnej naboj jako prvni rada serialu pred 25 lety!
627861
Hezky serial epizodu po epizode od zacatku, a pak (jestli vubec) Fire Walk With Me. Jak Twin Peaks miluju, tak k tomu filmu jsem se jeste nedokopal :) Ale na 2016 se uz nemuzu dockat! Doufam, ze tech 9 novejch epizod bude mit stejnej naboj jako prvni rada serialu pred 25 lety!
0 0
reagovat

Richard Fish

Jak rikaji kluci. Ten film uz se mi moc nelibil, i kdyz to bylo moje druhe dvdcko vubec...
627859
Jak rikaji kluci. Ten film uz se mi moc nelibil, i kdyz to bylo moje druhe dvdcko vubec...
Richard Fish
0 0
reagovat

Twin Peaks

Určite po seriály resp. vôbec. Je to dosť slabučké
627857
Určite po seriály resp. vôbec. Je to dosť slabučké
Twin Peaks
0 0
reagovat

Twin Peaks

Twin Peaks: Fire Walk with Me z 92. rozhodně pustit až po seriálu. Pokud se nepletu je tam zásadní spoiler.
627855
Twin Peaks: Fire Walk with Me z 92. rozhodně pustit až po seriálu. Pokud se nepletu je tam zásadní spoiler.
Twin Peaks
0 0
reagovat

TedGeorge

Kdyz jsi zminil ten Twin Peaks ... kdyz s tim chce clovek zacit, bude nejlepsi si to pustit v chronologickem poradi? Tedy nejdrive ten film z 92., ktery tomu ma udajne predchazet a potom film z 90. (coz je pilot k serialu, jestli se nepletu) + serial? Dik
627854
Kdyz jsi zminil ten Twin Peaks ... kdyz s tim chce clovek zacit, bude nejlepsi si to pustit v chronologickem poradi? Tedy nejdrive ten film z 92., ktery tomu ma udajne predchazet a potom film z 90. (coz je pilot k serialu, jestli se nepletu) + serial? Dik
TedGeorge
0 0
reagovat

popik

Nova ukazka na novou sezonu Penny Dreadful je bomba :+
627844
Nova ukazka na novou sezonu Penny Dreadful je bomba *:+*
popik
0 0
reagovat

Spazz

nojo, polda jak vyšitej ale ten byl sidekick :D
627833
nojo, polda jak vyšitej ale ten byl sidekick *:D*
Spazz
0 0
reagovat
james holden - the inheritors (2013)
zasrane dobry album - nejlepsi tracky: inter-city 125, seven stars, gone feral a hlavne the caterpillar's intervention.
627826
james holden - the inheritors (2013) zasrane dobry album - nejlepsi tracky: inter-city 125, seven stars, gone feral a hlavne [link="http://youtu.be/UyL_CLZfgPA"]the caterpillar's intervention[/link].
0 0
reagovat
Stryker byl taky polda ne? Z MK3 snad.. :)

627824
Stryker byl taky polda ne? Z MK3 snad.. :)
0 0
reagovat

Axis

No, jedinej policaj je tam Jax a Kano ale ten zradí a přípojí se na stranu zla jako robo-Kano, teda aspoň dle mé paměti. :D

btw. v MK10 bude nová postava Cassie Cage ;) (zřejmě sestra)
627822
No, jedinej policaj je tam Jax a Kano ale ten zradí a přípojí se na stranu zla jako robo-Kano, teda aspoň dle mé paměti. *:D* btw. v MK10 bude nová postava Cassie Cage *;)* (zřejmě sestra)
Axis
0 0
reagovat

trailery

Ten nemám, ale přivedl jsi mě k myšlence, jestli za to nemůže můj Kaspersky a bylo to ono. Jedna z funkcí tam je, že ti to blokuje reklamu na webech apod. No a tahle funkce to dělala. Díky :-D
627812
Ten nemám, ale přivedl jsi mě k myšlence, jestli za to nemůže můj Kaspersky a bylo to ono. Jedna z funkcí tam je, že ti to blokuje reklamu na webech apod. No a tahle funkce to dělala. Díky :-D
trailery
0 0
reagovat
vypni adblock :)
627811
vypni adblock :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se