Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52681 - 52700 Napsat příspěvek

popik

Vim, ze se tady nedavno diskutovalo na tema Fatty Pillow, Hrajeme s Alim...atd. link , já se na ty videa nedival, ale dneska jsem si náhodou pustil asi prvních 20 vteřin Fattyho a bylo mi naprosto stejně jako Kajlovi ze South Parku :-
631060
Vim, ze se tady nedavno diskutovalo na tema Fatty Pillow, Hrajeme s Alim...atd. http://www.youtube.com/watch?v=fFCiCIH_cdE , já se na ty videa nedival, ale dneska jsem si náhodou pustil asi prvních 20 vteřin Fattyho a bylo mi naprosto stejně jako Kajlovi ze South Parku *:-*
popik
0 0
reagovat

Ted

Now we're talking. :+
631059
Now we're talking. *:+*
Ted
0 0
reagovat
link dlouho sem měl tu melodii v hlavě a náhodou sem to konečně našel
631056
http://www.youtube.com/watch?v=U5bUmx-hk-c dlouho sem měl tu melodii v hlavě a náhodou sem to konečně našel
0 0
reagovat

departed

Já neříkám že ta jejich implementace byla super (byla hyperodfláknutá a ve výsledku otravná), ale že tohle "done right" mě zajímá mnohem víc, než příběhové GTA.
631053
Já neříkám že ta jejich implementace byla super (byla hyperodfláknutá a ve výsledku otravná), ale že tohle "done right" mě zajímá mnohem víc, než příběhové GTA.
departed
0 0
reagovat
Hrát v pětce za tři postavy je jedna z nejlepších herních mechanik, co GTA uvedla do své série. A teď navíc i pohled z vlastních očí. Taky naprosto parádní rozhodnutí přidat ho tam.

haiko: Yetti tam je, ale s lehkým zklamáním. A na skatu se jezdit nedá.

Gonzi: gang wars byl příšernej nápad. Jediný negativum na už takhle výborný hře.
631051
Hrát v pětce za tři postavy je jedna z nejlepších herních mechanik, co GTA uvedla do své série. A teď navíc i pohled z vlastních očí. Taky naprosto parádní rozhodnutí přidat ho tam. haiko: [spoiler]Yetti tam je, ale s lehkým zklamáním.[/spoiler] A na skatu se jezdit nedá. Gonzi: gang wars byl příšernej nápad. Jediný negativum na už takhle výborný hře.
0 0
reagovat

GTA

Mě nejvíc bavila 2 svou satirickou ujetostí (mise: ukradni autobus, naber pár lidí na zastávkách, přijeď do masokombinátu, nažeň je do mlýnku na maso, nasedni do auta s hot dogama a rozvážej hoddogy po městě... )
Pak asi hlavně San Andreas, protože tam bylo fakt ale fakt hodně věcí (letadla, stíhačky, padák, terén a terénní auta, motorky atd. atp) a žeru technologie z GTA 4 (jejich animační systém, vzhled přestřelek mezi auty apod). Každopádně podle mě jdou trochu špatným směrem - kdyby trochu ubrali na příběhu a naopak rozšířili systém gang wars ze san andreas (další věc, co jsem tam žral), tak by IMHO dělali líp. Ten skoro až seriózní tón té hře imho strašně škodí (zatímco alternativa je pro změnu až moc ujetá) a víc než život rusa v americe mě láká možnost budování si vlastní organizace.
Co tím chci říct je že na pětku se nehorázně těším. Ne kvůli příběhu, ale kvůli novějšímu enginu a většímu světu na blbnutí. Z pohledu "GTA Experience" bych ale ocenil návrat k satirickému pohledu na gangsterský život, který byl plný politicky nekorektního černého humoru (GTA 2) a naopak odproštění se od nějakých rádoby zajímavých postav a jejich osudů...
631049
Mě nejvíc bavila 2 svou satirickou ujetostí (mise: ukradni autobus, naber pár lidí na zastávkách, přijeď do masokombinátu, nažeň je do mlýnku na maso, nasedni do auta s hot dogama a rozvážej hoddogy po městě... ) Pak asi hlavně San Andreas, protože tam bylo fakt ale fakt hodně věcí (letadla, stíhačky, padák, terén a terénní auta, motorky atd. atp) a žeru technologie z GTA 4 (jejich animační systém, vzhled přestřelek mezi auty apod). Každopádně podle mě jdou trochu špatným směrem - kdyby trochu ubrali na příběhu a naopak rozšířili systém gang wars ze san andreas (další věc, co jsem tam žral), tak by IMHO dělali líp. Ten skoro až seriózní tón té hře imho strašně škodí (zatímco alternativa je pro změnu až moc ujetá) a víc než život rusa v americe mě láká možnost budování si vlastní organizace. Co tím chci říct je že na pětku se nehorázně těším. Ne kvůli příběhu, ale kvůli novějšímu enginu a většímu světu na blbnutí. Z pohledu "GTA Experience" bych ale ocenil návrat k satirickému pohledu na gangsterský život, který byl plný politicky nekorektního černého humoru (GTA 2) a naopak odproštění se od nějakých rádoby zajímavých postav a jejich osudů...
GTA
0 0
reagovat

Davies182

Asi tak, já z toho vyrostl podezřele rychle. Ani San Andreas mne extra nechytlo. Na jednočku a dvojku v mých očích nic nemá. :)
631042
Asi tak, já z toho vyrostl podezřele rychle. Ani San Andreas mne extra nechytlo. Na jednočku a dvojku v mých očích nic nemá. *:)*
Davies182
0 0
reagovat

haiko

Upřímně furt nevim, skončil sem u Vice City, a to bylo spíš blbnutí s cheatama... :D
631041
Upřímně furt nevim, skončil sem u Vice City, a to bylo spíš blbnutí s cheatama... *:D*
haiko
0 0
reagovat
631038
http://imgur.com/gallery/0jbLn *:o* *:+*
0 0
reagovat

popik

kua link to tak strašně šlape a nakopává i po těch letech, že to je neuvěřitelný :o:+
631037
kua http://www.youtube.com/watch?v=tn7kaOQvEfM to tak strašně šlape a nakopává i po těch letech, že to je neuvěřitelný *:o**:+*
popik
0 0
reagovat

Gamezone

Takže tuhle loď ve Star Citizen budu muset mít. :+
631035
Takže tuhle loď ve [link="https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14623-Relentless-Predator-The-Aegis-Vanguard"]Star Citizen[/link] budu muset mít. *:+*
Gamezone
0 0
reagovat
Aha, čiže Litvínov - Brno a Sparta - Trinec.

Najväčším favoritom je Třinec a najviac slovákov má v týme Sparta?
631031
Aha, čiže Litvínov - Brno a Sparta - Trinec. Najväčším favoritom je Třinec a najviac slovákov má v týme Sparta?
0 0
reagovat

kubqo

Právě se hraje semifinále. ;)
631030
Právě se hraje semifinále. *;)*
kubqo
0 0
reagovat
Vyřazovací fáze - play-off. Myslím, že se to tak hraje skoro všude.
631029
Vyřazovací fáze - play-off. Myslím, že se to tak hraje skoro všude.
0 0
reagovat

hokej

Je tu niekto kto sleduje hokej a mohol by mi vysvetliť v krátkosti v akej fáze je momentálne česká extraliga? Lebo keď skočím na ofiko stránky tak je to strašný bordel, keďže máte nejaký divný systém. Lebo by som chcel sledovať popri našom playoff aj tie české dôležité zápasy.
631028
Je tu niekto kto sleduje hokej a mohol by mi vysvetliť v krátkosti v akej fáze je momentálne česká extraliga? Lebo keď skočím na ofiko stránky tak je to strašný bordel, keďže máte nejaký divný systém. Lebo by som chcel sledovať popri našom playoff aj tie české dôležité zápasy.
hokej
0 0
reagovat
Nove album Nightwish :+:+:+
631027
Nove album Nightwish *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Muhehehe... :D8)
631026
Muhehehe... *:D**8)*
0 0
reagovat
Cival bude v Hrajeme s Alim?? To jde spáchat sebevraždu nebo osobně prověřit kvalitu, protože nevěří hodnocení na čsfd?:D
631025
Cival bude v Hrajeme s Alim?? To jde spáchat sebevraždu nebo osobně prověřit kvalitu, protože nevěří hodnocení na čsfd?*:D*
0 0
reagovat

popik

konecne poriadny film! :D :+ ale ja sa fakt ze tesim!
631024
konecne poriadny film! *:D* *:+* ale ja sa fakt ze tesim!
popik
0 0
reagovat

popicek

To vypadá vážně dobře. :D
631023
To vypadá vážně dobře. *:D*
popicek
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se