|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 52641 - 52660
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2632
- 2633
- 2634
- .
- 7039
- 7040
Jodorowsky Kasta metabaronů
Asi je to bezpředmětný a každý MZ fanda bude tuhle ságu znát, ale i tak jí připomenu.
Vřele doporučuji přečíst, nejen kvůli nostalgii a nikdy nevzniklé Duně od tohoto pána. Ale hlavně kvůli příběhu, unikátní kresbě a látce která si o zfilmování přímo říká. Není to klasická komiksovka, není to Marvel ani DC, prostě se to kompletně vymyká jakékoliv škatulce.
PS: Při čtení jsem si vzpomněl na podobnou Věčnou Válku, kdo nečetl též získat a přečíst.
Vřele doporučuji přečíst, nejen kvůli nostalgii a nikdy nevzniklé Duně od tohoto pána. Ale hlavně kvůli příběhu, unikátní kresbě a látce která si o zfilmování přímo říká. Není to klasická komiksovka, není to Marvel ani DC, prostě se to kompletně vymyká jakékoliv škatulce.
PS: Při čtení jsem si vzpomněl na podobnou Věčnou Válku, kdo nečetl též získat a přečíst.
|
reagovat
|
Tak na to se upřímně těším.
Něco mi říká, že linky budou padat rychleji, než u klasických verzí. 
Něco mi říká, že linky budou padat rychleji, než u klasických verzí. 
|
reagovat
|
Hobbit skrátená verzia
Toto by som si možno aj zaobstaral, keby to bolo k dostání vobchodoch
link
link|
reagovat
|
chinasek15
Matt Shapiro, Kees van Dijkhuizen jr., GEN IP.
Matt a GEN IP s tím sekli předloni a Kees už 2012.
Sleepy Skunk ještě pokračuje, ale bylo i líp.
Letos se maximálně vytáhl Joblo.
Matt a GEN IP s tím sekli předloni a Kees už 2012.
Sleepy Skunk ještě pokračuje, ale bylo i líp.
Letos se maximálně vytáhl Joblo.
|
reagovat
|
mega trailer
Zdarec. Pomůžete mi někdo prosím si vzpomenout a nebo přihodit rovnou link na toho týpka který dělal každý rok ten mega trailer? Většinou to tady z redakce upíchli do článku ale letos jsem si ani nevšiml. Díkes
|
reagovat
|
Army Of Darkness - Best Quotes
Když už se vedle zabávám nad svojí špatnou pamětí. Tohle by mě lo jít do výplachu jako nejnahláškovanější film všech do!
|
reagovat
|
TOP Diskuze
53Odyssea: KINORIP Prolog 42Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 39Den odhalení: Teaser 36Avatar: Oheň a popel: Recenze 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 65Supergirl: Teaser 23První dojmy: třetí Avatar 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 13Filmy v síti o Na nože, živák o historických filmech a novinky na Herohero 12Deník shopaholičky: Recenze