Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52621 - 52640 Napsat příspěvek

pepo

pecka, ako vždy :+
628258
pecka, ako vždy *:+*
pepo
0 0
reagovat
628257
[link="http://youtu.be/eTitirbfV-8"]Pozvánka do kina na Február[/link]
0 0
reagovat

Axis

Kdybys měl rozpočet 30 miliard Kč na rok od státu, asi bys stíhal všechno :o

Divná kauza.
628248
Kdybys měl rozpočet 30 miliard Kč na rok od státu, asi bys stíhal všechno *:o* Divná kauza.
Axis
0 0
reagovat
Něco podobného se dělo v USA v osmdesátých letech. Byl o tom docela silný film Zeptejte se mých dětí. Tehdy se o tom mluvilo jako o moderních čarodějnických procesech. Tohle mi to dost připomíná.
628246
Něco podobného se dělo v USA v osmdesátých letech. Byl o tom docela silný film Zeptejte se mých dětí. Tehdy se o tom mluvilo jako o moderních čarodějnických procesech. Tohle mi to dost připomíná.
0 0
reagovat

Námět na film

Já vím že je to tak trochu hnusný, ale z celé kauzy kolem Norska a dětí které se dostávají do pěstounské péče by byl skvělý film. Třeba něco ve stylu Honu a Hochů z Brazílie. Dostat to tak Lynch nebo Niels Arden Oplev, možná i někdo z našich tvůrců pan Strach...
A stačilo by jet po bodech z tohoto diskuzního vlákna.

Trivia: Norsko má něco málo přes 5,0 mil. obyvatel. Ročně se u nich narodí cca 60000 dětí. V roce 2013 bylo vyšetřováno na 53 tisíc dětí, z možného porušení výchovy a sexuálních deliktů páchaných jejich rodiči, z toho devět tisíc z nich skončilo v péči pěstounů.
Takže nechápu jak to stíhají a ještě k tomu odeberou skoro 15% narozených dětí.....

PS: Fakt to nemyslím nijak zle nejsem takový nelida. Já jen že se to skoro nabízí.
628245
Já vím že je to tak trochu hnusný, ale z celé kauzy kolem Norska a dětí které se dostávají do pěstounské péče by byl skvělý film. Třeba něco ve stylu Honu a Hochů z Brazílie. Dostat to tak Lynch nebo Niels Arden Oplev, možná i někdo z našich tvůrců pan Strach... A stačilo by jet po bodech z tohoto diskuzního [link="http://zpravy.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A150122_184233_domaci_hv&vlakno=70193743"]vlákna[/link]. Trivia: Norsko má něco málo přes 5,0 mil. obyvatel. Ročně se u nich narodí cca 60000 dětí. V roce 2013 bylo vyšetřováno na 53 tisíc dětí, z možného porušení výchovy a sexuálních deliktů páchaných jejich rodiči, z toho devět tisíc z nich skončilo v péči pěstounů. Takže nechápu jak to stíhají a ještě k tomu odeberou skoro 15% narozených dětí..... PS: Fakt to nemyslím nijak zle nejsem takový nelida. Já jen že se to skoro nabízí.
Námět na film
0 0
reagovat

Civil War

628240
[link="https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/1510666_799880183423374_1343977451805169848_n.jpg?oh=941f9f5cfc06e66e0f9cd8dc65ad77cc&oe=556B70A5"]solidní argument[/link] *:D*
Civil War
0 0
reagovat

kubqo

To je pravda, to jindy prakticky vždycky vypouštím. Ale tady jsem dal všechny. Jak jsem psal, komplexní zážitek. :)
628230
To je pravda, to jindy prakticky vždycky vypouštím. Ale tady jsem dal všechny. Jak jsem psal, komplexní zážitek. *:)*
kubqo
0 0
reagovat

tony

a tú hru by som nominoval za najlepšie collectibles ever
628221
a tú hru by som nominoval za najlepšie collectibles ever
tony
0 0
reagovat

GameZone

Před chvílí jsem na mobilu dohrál Valiant Hearts. No ještě trochu mám na krajíčku. Tohle jsem od Ubisoftu nečekal a už vůbec bych nečekal, že to bude nejlepší zážitek s touhle firmou někdy od Raymana nebo Sama Fishera.
Prostě a jednoduše naprosto parádní a nečekaně komplexní zážitek. Na takovou hříčku. Konec jsem podobný čekal, ale i tak to bylo neskutečně silný...
628223
Před chvílí jsem na mobilu dohrál Valiant Hearts. No ještě trochu mám na krajíčku. Tohle jsem od Ubisoftu nečekal a už vůbec bych nečekal, že to bude nejlepší zážitek s touhle firmou někdy od Raymana nebo Sama Fishera. Prostě a jednoduše naprosto parádní a nečekaně komplexní zážitek. Na takovou hříčku. Konec jsem podobný čekal, ale i tak to bylo neskutečně silný...
GameZone
0 0
reagovat

Vincent

Spekuluje se o tom, ale jisté to není.
628198
Spekuluje se o tom, ale jisté to není.
Vincent
0 0
reagovat
pre mňa je z tej konferencie zaujímavejšie (a reálnejšie) streamovanie xbox one do windows 10 PC and a že upgrade zo sedmičky a osmičky je zadarmo
628196
pre mňa je z tej konferencie zaujímavejšie (a reálnejšie) streamovanie xbox one do windows 10 PC and a že upgrade zo sedmičky a osmičky je zadarmo
0 0
reagovat
A zatiaľ my, pesimisti si smutne spomíname na prvé videá Kinectu...
628195
A zatiaľ my, pesimisti si smutne spomíname na prvé videá Kinectu...
0 0
reagovat
Real demo link
Já normálně tleskám :o:+
628193
Real demo http://www.youtube.com/watch?v=RCCXZ8ErVag Já normálně tleskám *:o**:+*
0 0
reagovat
Nadella v MS za tu krátkou dobu ve vedení udělal takový skok, že ta dřívější brzda by se měla někde krčit ve stínu.

Novinky u systému jsou diskutabilní, ale HoloLens si zaslouží potlesk, protože i z toho dema (skládání kvadrokoptéry) v samotném streamu byly vidět výsledky.
628192
Nadella v MS za tu krátkou dobu ve vedení udělal takový skok, že ta dřívější brzda by se měla někde krčit ve stínu. Novinky u systému jsou diskutabilní, ale HoloLens si zaslouží potlesk, protože i z toho dema (skládání kvadrokoptéry) v samotném streamu byly vidět výsledky.
0 0
reagovat
link Docela wow...
628190
http://www.youtube.com/watch?v=0D98KxBxwGY Docela wow...
0 0
reagovat

okkac

s oběma těma společnostma jsem letěl dostkrát a vůbec bych je nějak nešpinil, kvůli tomu co se stalo. AirAsia je nejlepší nízkonákladovka ( a nejlepší způsob na procestování Jihovýchodní Asie) a Malaysia airlines jsou na úrovni ČSA ( plus mají hezčí letušky ).
628183
s oběma těma společnostma jsem letěl dostkrát a vůbec bych je nějak nešpinil, kvůli tomu co se stalo. AirAsia je nejlepší nízkonákladovka ( a nejlepší způsob na procestování Jihovýchodní Asie) a Malaysia airlines jsou na úrovni ČSA ( plus mají hezčí letušky ).
okkac
0 0
reagovat
MarvelZone

THE MARVEL UNIVERSE IS COMING TO AN END IN MAY 2015

Mohl by mi to nekdo kdo pravidelne cte aktualni comicsy nebo se zajima o aktualni comicsove deni trosku objasnit? To se useknou leta stary pribehy a zacne se uplne od 0 na vsech frontach nebo jak?
628181
[b]MarvelZone[/b] [link="http://www.ign.com/articles/2015/01/20/the-marvel-universe-is-coming-to-an-end-in-may-2015"]THE MARVEL UNIVERSE IS COMING TO AN END IN MAY 2015[/link] Mohl by mi to nekdo kdo pravidelne cte aktualni comicsy nebo se zajima o aktualni comicsove deni trosku objasnit? To se useknou leta stary pribehy a zacne se uplne od 0 na vsech frontach nebo jak?
0 0
reagovat

Memphis

Stehujem, manzelka tam bude prekladat a tlumocit v realitce, co se zameruje na Cinany.
Dik :)

okkac: no to snad jo... :)
628178
Stehujem, manzelka tam bude prekladat a tlumocit v realitce, co se zameruje na Cinany. Dik :) okkac: no to snad jo... :)
Memphis
0 0
reagovat

Spazz

Dovolená nebo fakt stěhujete? Co sakra na Kypru?

A jinak teda hodně štěstí. :D
628177
Dovolená nebo fakt stěhujete? Co sakra na Kypru? A jinak teda hodně štěstí. *:D*
Spazz
0 0
reagovat
Furt lepsi nez s AirAsia nebo Air Malaysia ;)
628176
Furt lepsi nez s AirAsia nebo Air Malaysia *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se