Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 4301 - 4320 Napsat příspěvek
reaguje na: studo
Byl jsem blbej, no...

Tony
Protože jsem nechtěl, abys mi dělal charitu.
927029
Byl jsem blbej, no... [b]Tony[/b] Protože jsem nechtěl, abys mi dělal charitu.
927009
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Suno

Holy shit po roce jsem to zapnul, pac jsem si tam neco nechal a v4... uz jde rozumet textu, bici nezni jak 96kbps MP3ka a celkove sound stage je jinde.
927014
Holy shit po roce jsem to zapnul, pac jsem si tam neco nechal a v4... uz jde rozumet textu, bici nezni jak 96kbps MP3ka a celkove sound stage je jinde.
Suno
0 0
reagovat
On se zdráhal to mít i zadarmo ode mne. :) 

Spíš bych potřeboval, aby si předplatil něco kde je Shameless US.
927012
On se zdráhal to mít i zadarmo ode mne. :)  Spíš bych potřeboval, aby si předplatil něco kde je Shameless US.
2 0
reagovat
reaguje na: studo
Jsem si jistej, že až bude v budoucnosti existovat platforma, na který bude lautr všechno, tak se nám pochlubí, že si předplatil i Prime a Disney+
927010
Jsem si jistej, že až bude v budoucnosti existovat platforma, na který bude lautr všechno, tak se nám pochlubí, že si předplatil i Prime a Disney+
927009
1 0
reagovat
Boli doby, ked sa Disk vzpieral predplatit si netflix, napriek nasim permanentnym radam, ze sa mu to oplati…

peperidge farm remembers 
927009
Boli doby, ked sa Disk vzpieral predplatit si netflix, napriek nasim permanentnym radam, ze sa mu to oplati… peperidge farm remembers 
4 0
reagují: Disketa1, Leefko
reagovat
Rozhodl jsem se o Vánocích nekoukat na staré a nové pohádky v televizi. Viděl jsem je za celý život stokrát a je to pořád dokola. Proto jsem se rozhodl udělat vzpouru, že se o Vánocích budu koukat hlavně na romantické komedie z produkce Netflixu. Jistě, ty vysloveně vánoční jsou možná naivní, ale jsou to perfektně odpočinkové pohodovky. Romantické komedie o Vánocích z televizních stanic prakticky vyšuměly a já si řekl, že si to vynahradím aspoň tím Netflixem. Výjimku v podobě pohádky jsem udělal s Perinbabou, ale tu jsem si pustil na Netflixu. Vánoce s Netflixem byl hodně dobrý nápad, protože si můžu pustit, co chci, vím, co můžu očekávat a pak být mile překvapený.
927003
Rozhodl jsem se o Vánocích nekoukat na staré a nové pohádky v televizi. Viděl jsem je za celý život stokrát a je to pořád dokola. Proto jsem se rozhodl udělat vzpouru, že se o Vánocích budu koukat hlavně na romantické komedie z produkce Netflixu. Jistě, ty vysloveně vánoční jsou možná naivní, ale jsou to perfektně odpočinkové pohodovky. Romantické komedie o Vánocích z televizních stanic prakticky vyšuměly a já si řekl, že si to vynahradím aspoň tím Netflixem. Výjimku v podobě pohádky jsem udělal s Perinbabou, ale tu jsem si pustil na Netflixu. Vánoce s Netflixem byl hodně dobrý nápad, protože si můžu pustit, co chci, vím, co můžu očekávat a pak být mile překvapený.
2 0
reagovat

Word of the Day | imf edition

Podotek. 

A díky za Paw Patrol Fireplace na Netflixu! :D:+
926990
Podotek.  A díky za Paw Patrol Fireplace na Netflixu! *:D**:+*
Word of the Day | imf edition
1 0
reagovat
Jak tam Hlad vysypal toho Diesela :D ostatní se sotva zamysleli a on už měl 4/5 :D:D 

Byl to super díl, zábavnější než předchozí, takže doufám na jaře v pokračování :+
926956
[spoiler]Jak tam Hlad vysypal toho Diesela *:D* ostatní se sotva zamysleli a on už měl 4/5 *:D**:D*  [/spoiler] Byl to super díl, zábavnější než předchozí, takže doufám na jaře v pokračování *:+*
5 0
reagovat
Mit Hlada v týmu je terno, no. Byť má teda velké rezervy ve slovenském dabingu...
926954
Mit Hlada v týmu je [spoiler]terno, no. Byť má teda velké rezervy ve slovenském dabingu...[/spoiler]
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Je to samozrejme hovado. 
Ale asi sa dalo čakať kdo to vyhrá keď sa tejto súťaže zúčastní Hlad. :D
926953
Je to samozrejme hovado.  [spoiler]Ale asi sa dalo čakať kdo to vyhrá keď sa tejto súťaže zúčastní [/spoiler][spoiler]Hlad. *:D*[/spoiler]
926942
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
A ještě ke všemu ta očividná korupce...
926947
A ještě ke všemu ta očividná korupce...
926946
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Bylo to hodně nadupané finále. A Hlad hláškoval jako o život. 
926946
Bylo to hodně nadupané finále. A Hlad hláškoval jako o život. 
926942
2 0
reagují: Leefko
reagovat
Já letos taťkovi mimo jiné nadělil Legendy akčního filmu a vypadá to, že jsem se trefil na jedničku :D
926943
Já letos taťkovi mimo jiné nadělil Legendy akčního filmu a vypadá to, že jsem se trefil na jedničku *:D*
4 0
reagovat
Pozor na MZ Live skupinu na FCB.
Nějaký idiot (jsou Vánoce, nebudu sprostejsi) tam dal příspěvek, jak dopadne aktuální kviz s Geekecem...
926942
Pozor na MZ Live skupinu na FCB. Nějaký idiot (jsou Vánoce, nebudu sprostejsi) tam dal příspěvek, jak dopadne aktuální kviz s Geekecem...
3 0
reagují: RidleyCrowe, hroubek
reagovat
reaguje na: HAL
Já ji dal minulý rok synovcovi a byl nadšený, je fanoušek hororů. 
926939
Já ji dal minulý rok synovcovi a byl nadšený, je fanoušek hororů. 
926933
2 0
reagovat
Já filmové dárky nedostávám, mám smůlu. Ale mladší ségra zítra dostane Encyklopedii hororové filmu. Tak snad ji zklamaně nehodí do kamen :)
926933
Já filmové dárky nedostávám, mám smůlu. Ale mladší ségra zítra dostane Encyklopedii hororové filmu. Tak snad ji zklamaně nehodí do kamen *:)*
1 0
reagují: Demonic8
reagovat
Jinak Devadesátky ve filmu si půjčila tchyne a už si to čte hodinu a nostalgicky vzpomina:D
926919
Jinak Devadesátky ve filmu si půjčila tchyne a už si to čte hodinu a nostalgicky vzpomina*:D*
8 0
reagovat
Všem krásné Vánoce a díky za MovieZone, což jste i vy, komunita. Díky, že tady je internet ještě v pořádku :D:+
926916
Všem krásné Vánoce a díky za MovieZone, což jste i vy, komunita. Díky, že tady je internet ještě v pořádku *:D**:+*
7 0
reagovat
Zdar u Torena na kanálu droplo vánoční riskuj Geekec VŠ Moviezone i s Mr. Hladem a je to naprosto luxusní dostával jsem záchvaty smíchu ve sluchatkach až mě mladá obvinila ze přes stedrym večerem jsem se fakt neměl zkourit , a já držím půst ale měl jsem červené oči 🤣🤣🤣
926914
Zdar u Torena na kanálu droplo vánoční riskuj Geekec VŠ Moviezone i s Mr. Hladem a je to naprosto luxusní dostával jsem záchvaty smíchu ve sluchatkach až mě mladá obvinila ze přes stedrym večerem jsem se fakt neměl zkourit , a já držím půst ale měl jsem červené oči 🤣🤣🤣
10 0
reagovat
Devadesátky ve filmu byly i u mne :) A k tomu ještě lego Star Wars, stíhačka Yody.
Všem krásné svátky, MZ bando.
926909
Devadesátky ve filmu byly i u mne :) A k tomu ještě lego Star Wars, stíhačka Yody. Všem krásné svátky, MZ bando.
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist