Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 4301 - 4320 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Jestli tady je někdo trotl, tak jseš to ty. Fakt jsem se nechtěl zapojovat, ale už tady předvádíš takový věci, že tě mám akorát tak plný zuby.

Tady je odkaz na 30+ obvinění proti Spaceymu v rámci desítek let jeho působení v divadle, ve filmu i v televizi. link

Tady je odkaz na klauzuli, po které byl vyhozen Netflixem a ještě z něj vysoudili úspěšně několik desítek mega, protože měli o jeho obtěžování na place jasné důkazy. Jeho odvolání soud zamítl. link

Filu taky nemám rád, ale jestli má v něčem pravdu, tak že znásilnění a vůbec sexuální zločiny se dokazují EXTRÉMNĚ TĚŽCE. Stačí se podívat na případy v Česku, ze kterých se člověku chce zvracet. O to víc těžší je prokázat cokoli u desítky let starých případů. A úplně nejtěžší je cokoliv prokázat, když ti tři nebo čtyři (teď už si nejsem jistej) oběti/svědci umřou, jako se tomu v případě Spaceyho stalo.

Spacey je skvělý herec, House of Cards jsem měl rád, Spacey byl taky soudem uznán nevinný, takže do vězení nepatří. Tohle všechno platí A ZÁROVEŇ s tím platí, že je, nebo minimálně byl, prase, co sahal na každýho, kdo se mu zlíbil a myslel si, že mu to bude procházet donekonečna. 

Obhajuj si ho jak chceš, je mi to fuk, ale laskavě přestaň dorážet na ostatní, kteří nejsou takhle stupidně zaslepení jako seš ty a dokážou si připustit víc věcí naráz.
875564
Jestli tady je někdo trotl, tak jseš to ty. Fakt jsem se nechtěl zapojovat, ale už tady předvádíš takový věci, že tě mám akorát tak plný zuby. Tady je odkaz na 30+ obvinění proti Spaceymu v rámci desítek let jeho působení v divadle, ve filmu i v televizi. https://www.thecut.com/article/all-of-the-allegations-against-actor-kevin-spacey.html Tady je odkaz na klauzuli, po které byl vyhozen Netflixem a ještě z něj vysoudili úspěšně několik desítek mega, protože měli o jeho obtěžování na place jasné důkazy. Jeho odvolání soud zamítl. https://www.cnbc.com/2021/11/22/kevin-spacey-ordered-to-pay-netflix-show-studio-over-misconduct.html Filu taky nemám rád, ale jestli má v něčem pravdu, tak že znásilnění a vůbec sexuální zločiny se dokazují EXTRÉMNĚ TĚŽCE. Stačí se podívat na případy v Česku, ze kterých se člověku chce zvracet. O to víc těžší je prokázat cokoli u desítky let starých případů. A úplně nejtěžší je cokoliv prokázat, když ti tři nebo čtyři (teď už si nejsem jistej) oběti/svědci umřou, jako se tomu v případě Spaceyho stalo. Spacey je skvělý herec, House of Cards jsem měl rád, Spacey byl taky soudem uznán nevinný, takže do vězení nepatří. Tohle všechno platí A ZÁROVEŇ s tím platí, že je, nebo minimálně byl, prase, co sahal na každýho, kdo se mu zlíbil a myslel si, že mu to bude procházet donekonečna.  Obhajuj si ho jak chceš, je mi to fuk, ale laskavě přestaň dorážet na ostatní, kteří nejsou takhle stupidně zaslepení jako seš ty a dokážou si připustit víc věcí naráz.
875561
17 -4
reagovat
Asi tolik k té vaší mimozni diskuzi tady
link
875563
Asi tolik k té vaší mimozni diskuzi tady https://www.instagram.com/reel/Ct6qlfiAd9w/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Podstatné je říct, že tvé závěrečné tvrzení se opírá o rozhodnutí soudu, má tudíž téměř 100% kredibilitu. 

Tvrzení Fily a Barva se opírá o bulvár, má tedy kredibilitu blížící se 0 %.

Každopádně děkuju moc, tohle je skvělý příklad toho, že dva názory nemají stejnou váhu. :+
875562
Podstatné je říct, že tvé závěrečné tvrzení se opírá o rozhodnutí soudu, má tudíž téměř 100% kredibilitu.  Tvrzení Fily a Barva se opírá o bulvár, má tedy kredibilitu blížící se 0 %. Každopádně děkuju moc, tohle je skvělý příklad toho, že dva názory nemají stejnou váhu. *:+*
875556
8 -2
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: Barv666
No, jestli nechceš být za uplnyho trotla, tak by ti to být jedno nemělo. Protože když něco v argumentaci používáš, tak to buď umíš dokázat ty, nebo to logicky používat nemuzes. Ale fakt to pls nechtej dokázat po tom druhém. 

Ale evidentně neznáš moc tu logiku, proč je tak důležitá presumpce neviny, tak po tobě moc nemůžu chtít vědět na kom je důkazní břemeno. Omlouvám se za útočnou rétoriku, ale tohle obcházení fakt mne neskutečně sere. :-
875561
No, jestli nechceš být za uplnyho trotla, tak by ti to být jedno nemělo. Protože když něco v argumentaci používáš, tak to buď umíš dokázat ty, nebo to logicky používat nemuzes. Ale fakt to pls nechtej dokázat po tom druhém.  Ale evidentně neznáš moc tu logiku, proč je tak důležitá presumpce neviny, tak po tobě moc nemůžu chtít vědět na kom je důkazní břemeno. Omlouvám se za útočnou rétoriku, ale tohle obcházení fakt mne neskutečně sere. *:-*
875555
5 -3
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Gonzi
To přece píšu, že reálně nevíme nic. Bulvár nečtu, takže dokonce ani nevím, čím se řídím :D 
875559
To přece píšu, že reálně nevíme nic. Bulvár nečtu, takže dokonce ani nevím, čím se řídím *:D* 
875556
2 -2
reagovat
reaguje na: Barv666
Hele, Andy, ty i já jsme s Kevinem Spaceym nebyli na place o nic víc než Kamil Fila. Čili jsme v režimu "jedna paní povídala".
Stalker Fila mluví o kontraktech, aniž bychom a) kontrakt viděli b) měli srovnání s ostatními. Tudíž a) nevíme, jestli je to vůbec pravda b) jestli to není běžná praxe.

Obojí je velmi důležité, protože já taky musím pravidelně dokládat, že mé peníze nepochází z teroristické činnosti. A víš co to znamená? Nic. Naprosté hovno.

Čímž chci říct, že Kevin Spacey byl v pohodě a najednou je štvaný. Nevím jeslti oprávněně nebo ne a nebudu se řídit bulvárem. Jestli ty jo, tak mi samozřejmě nezbývá, než to respektovat.

Ostatně, k diskovi se psem taky radši nepůjdu 8)
875556
Hele, Andy, ty i já jsme s Kevinem Spaceym nebyli na place o nic víc než Kamil Fila. Čili jsme v režimu "jedna paní povídala". Stalker Fila mluví o kontraktech, aniž bychom a) kontrakt viděli b) měli srovnání s ostatními. Tudíž a) nevíme, jestli je to vůbec pravda b) jestli to není běžná praxe. Obojí je velmi důležité, protože já taky musím pravidelně dokládat, že mé peníze nepochází z teroristické činnosti. A víš co to znamená? Nic. Naprosté hovno. Čímž chci říct, že Kevin Spacey byl v pohodě a najednou je štvaný. Nevím jeslti oprávněně nebo ne a nebudu se řídit bulvárem. Jestli ty jo, tak mi samozřejmě nezbývá, než to respektovat. Ostatně, k [url=https://www.moviezone.cz/komentar/875492]diskovi se psem[/url] taky radši nepůjdu *8)*
875555
5 0
reagují: AndyKaufman, Barv666
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Mi je ale úplně jedno co budeš nebo nebudeš dokazovat :D Holt jsem předpokládal, ze když tu klauzuli srovnáváš se svoji hypotékou, že ji tedy bereš jako reálnou. Já vůl si myslel, že to víš, když s takovou jistotou píšeš o lhářích.
875555
Mi je ale úplně jedno co budeš nebo nebudeš dokazovat *:D* Holt jsem předpokládal, ze když tu klauzuli srovnáváš se svoji hypotékou, že ji tedy bereš jako reálnou. Já vůl si myslel, že to víš, když s takovou jistotou píšeš o lhářích.
875552
5 -3
reagují: AndyKaufman, Gonzi
reagovat
reaguje na: Barv666
Jak souvisí ctění rozhodnutí soudu s patentem na rozum prosimtě? Hlavně to argumentačními klamy zase dotlač jinam no.

Co ti mám jako dokazovat, jestli je pravdivá informace, kterou napsal lhář Kamil Fila? No, chápeš doufám jak funguje důkazní břemeno... Já vůl si myslel, že se nejdřív musí existence té klauzule prokázat. ;)
875552
Jak souvisí ctění rozhodnutí soudu s patentem na rozum prosimtě? Hlavně to argumentačními klamy zase dotlač jinam no. Co ti mám jako dokazovat, jestli je pravdivá informace, kterou napsal lhář Kamil Fila? No, chápeš doufám jak funguje důkazní břemeno... Já vůl si myslel, že se nejdřív musí existence té klauzule prokázat. *;)*
875537
6 -4
reagují: Barv666
reagovat
Sežeňte sexy dívku/chlapce,  přihlaste ji/ho na konkurz na roli ve filmu s Kevinem, počkejte na výsledek. Pro jistotu zopakujte třikrát.
A důkaz je na světě, jak prosté.
Jako bonus budete mít dokument, který můžete pojmenovat třeba Síla 2.
875549
Sežeňte sexy dívku/chlapce,  přihlaste ji/ho na konkurz na roli ve filmu s Kevinem, počkejte na výsledek. Pro jistotu zopakujte třikrát. A důkaz je na světě, jak prosté. Jako bonus budete mít dokument, který můžete pojmenovat třeba Síla 2.
4 -1
reagovat
Představte si situaci, kde jste otcem začínajícího herce 14 - 16 let, který má strávit následující 3 měsíce natáčení s Kevinem Spacey. Pustíte ho na natáčení?
875548
Představte si situaci, kde jste otcem začínajícího herce 14 - 16 let, který má strávit následující 3 měsíce natáčení s Kevinem Spacey. Pustíte ho na natáčení?
8 -2
reagovat
reaguje na: The Joker
Asi máš pravdu. Tak pak už snad zbývá jen nějaký psychický meltdown v kombinaci s chorobnou potřebou být středem pozornosti. 
Docela by mě zajímal názor nějakého psychiatra na tyto jedince. 
875542
Asi máš pravdu. Tak pak už snad zbývá jen nějaký psychický meltdown v kombinaci s chorobnou potřebou být středem pozornosti.  Docela by mě zajímal názor nějakého psychiatra na tyto jedince. 
875536
4 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Jak asi? Jediné, co nám zbývá, nám všem, co jsme jak se říká "neviděli spis", je rozumování. Že obvinění nebyla dostatečně prokázána, že nebyl odsouzen, že je z pohledu práva nevinen, s tím já problém nemám - já bych byl naopak moc rád, kdyby se plně očištěn vrátil! Ale zjevně i před těmi soudy už bylo něco, že k takové klauzuli měli důvod. Protože to tak bývá, že takové nestandardní věci jsou z nějakého důvodu. Leda tedy Tony prokáže, že to je zcela běžná klauzule, a já se pak pokorně omluvím.
875541
Jak asi? Jediné, co nám zbývá, nám všem, co jsme jak se říká "neviděli spis", je rozumování. Že obvinění nebyla dostatečně prokázána, že nebyl odsouzen, že je z pohledu práva nevinen, s tím já problém nemám - já bych byl naopak moc rád, kdyby se plně očištěn vrátil! Ale zjevně i před těmi soudy už bylo něco, že k takové klauzuli měli důvod. Protože to tak bývá, že takové nestandardní věci jsou z nějakého důvodu. Leda tedy Tony prokáže, že to je zcela běžná klauzule, a já se pak pokorně omluvím.
875540
9 -4
reagovat
reaguje na: Barv666
Ty nám to dokáž, že to tak je. On sa oháňa rozhodnutím súdu, ty máš v rukách iba názor, že to tam je určite z nejakého dôvodu :)
875540
Ty nám to dokáž, že to tak je. On sa oháňa rozhodnutím súdu, ty máš v rukách iba názor, že to tam je určite z nejakého dôvodu *:)*
875537
8 -3
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Samozřejmě, já píšu jenom sračky a ty máš patent na rozum. Takže mi prosím dokaž, že je ta jeho klauzule stejně standardní, jako ta tvá v hypotéce, děkuji.
875537
Samozřejmě, já píšu jenom sračky a ty máš patent na rozum. Takže mi prosím dokaž, že je ta jeho klauzule stejně standardní, jako ta tvá v hypotéce, děkuji.
875533
10 -4
reagují: AndyKaufman, SteKi
reagovat
reaguje na: Sigi
Je tam nejaka slava? Vzdyt ufo neni sexy od devadesatek. Penize to same. Maximalne si na tebe bude nekdo ukazovat prstem. Vzdyt v US tam ani neni ten demokrate x republikani angle. V podstate to dnes nikoho nezajima, nikdo tim nema co ziskat...
875536
Je tam nejaka slava? Vzdyt ufo neni sexy od devadesatek. Penize to same. Maximalne si na tebe bude nekdo ukazovat prstem. Vzdyt v US tam ani neni ten demokrate x republikani angle. V podstate to dnes nikoho nezajima, nikdo tim nema co ziskat...
875532
1 0
reagují: Sigi
reagovat
Je to tak, Američané létající talíře nemají a svědci kecaji, nebo viděli něco normálního. Jak to vím? Nevím, ale je to drtivě pravděpodobnější (cca 99,9 procent, ale to sem možná podstrelil), než že by to bylo spiknutí a tajilo se nam to. Ta adminitrativa uz před nástupem internetu nedokázala utajit ani prezidentskej blowjob proboha.
875535
Je to tak, Američané létající talíře nemají a svědci kecaji, nebo viděli něco normálního. Jak to vím? Nevím, ale je to drtivě pravděpodobnější (cca 99,9 procent, ale to sem možná podstrelil), než že by to bylo spiknutí a tajilo se nam to. Ta adminitrativa uz před nástupem internetu nedokázala utajit ani prezidentskej blowjob proboha.
10 -1
reagovat
reaguje na: Sigi
Kdokoliv, kdo má zkušenosti s jakoukoliv formou projektového managementu se musí hrozně smát při představě, že by se něco takového dělo. :D
875534
Kdokoliv, kdo má zkušenosti s jakoukoliv formou projektového managementu se musí hrozně smát při představě, že by se něco takového dělo. *:D*
875532
6 -1
reagovat
reaguje na: Barv666
Tohle píšeš ale stejnou sracku jako Fila, jenom jsi to okecal a napsal slušně. I to, že obtěžoval a choval se jako prase se mohlo prokázat, jenže neprokázalo. 
Mám v hypotece klauzuli pro případ neplacení, znamená to, že jsem byl někdy neplatič ? Hm ....
875533
Tohle píšeš ale stejnou sracku jako Fila, jenom jsi to okecal a napsal slušně. I to, že obtěžoval a choval se jako prase se mohlo prokázat, jenže neprokázalo.  Mám v hypotece klauzuli pro případ neplacení, znamená to, že jsem byl někdy neplatič ? Hm ....
875531
6 -5
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: Spazz
Představa, že vrcholní představitelé státu, kteří si nejsou schopní uhlídat ani vlastní e-mailovou komunikaci střeží takové tajemství .. musím vůbec pokračovat? ;)
Utajit takovou věc by stálo ohromné množství peněz a lidské síly. Tipuju že by v širším okruhu "zasvěcených" muselo být několik desítek tisíc lidí. Spíš více. O dost více. Země která rozdává bezpečnostní prověrky jak lízátka, na to prostě nemá. Ve všech myslitelných směrech. 
Co vede tyto lidi k těm prohlášením fakt netuším .. chvilková sláva, peníze, psychická nemoc? 
875532
Představa, že vrcholní představitelé státu, kteří si nejsou schopní uhlídat ani vlastní e-mailovou komunikaci střeží takové tajemství .. musím vůbec pokračovat? *;)* Utajit takovou věc by stálo ohromné množství peněz a lidské síly. Tipuju že by v širším okruhu "zasvěcených" muselo být několik desítek tisíc lidí. Spíš více. O dost více. Země která rozdává bezpečnostní prověrky jak lízátka, na to prostě nemá. Ve všech myslitelných směrech.  Co vede tyto lidi k těm prohlášením fakt netuším .. chvilková sláva, peníze, psychická nemoc? 
875505
10 -1
reagují: The Joker, AndyKaufman
reagovat
Svět není černobílý. Zjevně se o něm vědělo, že není OK, když byla požadována klauzule smlouvy, že nesmí obtěžovat členy štábu. Být prase není trestné, ale je právo ostatních to nějak hodnotit. Zda to bylo přehnané nedokáži posoudit. Osobně strašně lituji, že tak úžasný herec nedokázal ovládnout své démony.
875531
Svět není černobílý. Zjevně se o něm vědělo, že není OK, když byla požadována klauzule smlouvy, že nesmí obtěžovat členy štábu. Být prase není trestné, ale je právo ostatních to nějak hodnotit. Zda to bylo přehnané nedokáži posoudit. Osobně strašně lituji, že tak úžasný herec nedokázal ovládnout své démony.
9 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se