Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2521 - 2540 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
🤣
939083
🤣
939077
0 0
reagovat
Já to právě odděluji, obecně mi v humoru neni nic svatý , párkrát jsem kuli tomu dostal flakanec a nedivím se, ale já o tom herci nic nevím, to co děla tak mě bavi, ale o napojeni na nácky se přiznám nevím. Přijde mi ze to jede ve stylu starý sody. Tam bylo mraku vtipu co by se dali taky obvinit viz pereme na 40 - my pereme na 1940, Árijec a podobně jen mě zajímalo jestli jste to viděli 
939082
Já to právě odděluji, obecně mi v humoru neni nic svatý , párkrát jsem kuli tomu dostal flakanec a nedivím se, ale já o tom herci nic nevím, to co děla tak mě bavi, ale o napojeni na nácky se přiznám nevím. Přijde mi ze to jede ve stylu starý sody. Tam bylo mraku vtipu co by se dali taky obvinit viz pereme na 40 - my pereme na 1940, Árijec a podobně jen mě zajímalo jestli jste to viděli 
939068
3 0
reagovat
Když už jsme u těch Xaverů, tak Xavier Baumaxa je strašně fajn člověk.
Kdysi hrál u nás na Kavárně a ze všech těch hvězd, které tam vystupovaly, se on k obsluze choval nejslušněji a nejvíc pokorně.
Víc takových umělců.
939080
Když už jsme u těch Xaverů, tak Xavier Baumaxa je strašně fajn člověk. Kdysi hrál u nás na Kavárně a ze všech těch hvězd, které tam vystupovaly, se on k obsluze choval nejslušněji a nejvíc pokorně. Víc takových umělců.
6 0
reagovat
Když už se tu jede bulvar. Tak jeden můj nejmenovaný kamarád, říkejme mu třeba Marcel jel okolo sídla XTV, kde parkuje Xaveruv velký přívěs. Dveře byly otevřene, vycházel z nich mladý Ukrajinec. Za dveřmi seděl Xaver a lezerne kouřil cigatreu. Asi velmi spokojený s prací řemeslníka.
939077
Když už se tu jede bulvar. Tak jeden můj nejmenovaný kamarád, říkejme mu třeba Marcel jel okolo sídla XTV, kde parkuje Xaveruv velký přívěs. Dveře byly otevřene, vycházel z nich mladý Ukrajinec. Za dveřmi seděl Xaver a lezerne kouřil cigatreu. Asi velmi spokojený s prací řemeslníka.
7 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
Taky dobrý twist. My v kanclu poslouchali různou muziku (já rád experimentuju), ale po poslechnutí alba Rytmuse, jsem kolegovi zakázal to někdy pouštět, pokud budu v kanclu. :D
939075
Taky dobrý twist. My v kanclu poslouchali různou muziku (já rád experimentuju), ale po poslechnutí alba Rytmuse, jsem kolegovi zakázal to někdy pouštět, pokud budu v kanclu. *:D*
939059
1 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Je napojeny na dezolátní nacky a humor tomu odpovídá 
939068
Je napojeny na dezolátní nacky a humor tomu odpovídá 
939061
2 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
Nevím, koukal jsem hlavně na videa u Kozy Bobkova, tam mě bavil, názory na testovaný auta mám obdobný, proto mě to bavilo sledovat. To co má, nebo “prodává”, na to prcám, stejně jako na jeho kamarádíčkování s kolotočářem Chladem.
939065
Nevím, koukal jsem hlavně na videa u Kozy Bobkova, tam mě bavil, názory na testovaný auta mám obdobný, proto mě to bavilo sledovat. To co má, nebo “prodává”, na to prcám, stejně jako na jeho kamarádíčkování s kolotočářem Chladem.
939057
0 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Podle mě je to super. Víc podobného humoru. :+
939063
Podle mě je to super. Víc podobného humoru. *:+*
939061
1 0
reagovat

Česká soda 2.0

Jaky mate názor na kanál Nepopular? Skoro všechny role tam hraje jakysi herec, měl tam i Turka ….nekorektni humor… mě se to líbí 
939061
Jaky mate názor na kanál Nepopular? Skoro všechny role tam hraje jakysi herec, měl tam i Turka ….nekorektni humor… mě se to líbí 
Česká soda 2.0
0 0
reagují: AndyKaufman, DarkSith
reagovat
reaguje na: Gonzi
jj, Okamura 2.0
939060
jj, Okamura 2.0
939058
3 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Tohle je prd, když jsme to tu roztáčeli s Goreckim, tak se přešlo od iPhoneů k Rytmusovi apod. to bylo legendární....
939059
Tohle je prd, když jsme to tu roztáčeli s Goreckim, tak se přešlo od iPhoneů k Rytmusovi apod. to bylo legendární....
939049
3 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: HAL
JJ, já bych to úplně otočil: Politik má zastupovat své voliče. Což v principu znamená, že nějaká část politiků bude zastupovat burany apod. a má to tak být.
Pokud by Turek dělal vše pro to, aby zůstala benzínová auta a do zbytku se neangažoval, tak by to byl naopak správný politik. Bohužel, je to klasický lhář, který našel niche, aby se dostal ke korýtku, ale doopravdy nic nedělá, resp. dělá něco jiného. 
939058
JJ, já bych to úplně otočil: Politik má zastupovat své voliče. Což v principu znamená, že nějaká část politiků bude zastupovat burany apod. a má to tak být. Pokud by Turek dělal vše pro to, aby zůstala benzínová auta a do zbytku se neangažoval, tak by to byl naopak správný politik. Bohužel, je to klasický lhář, který našel niche, aby se dostal ke korýtku, ale doopravdy nic nedělá, resp. dělá něco jiného. 
939039
4 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: esmo
Ale vždyť on podobně komentuje i ty auta, kterým taky moc nerozumí. Má pár hesel, které opakuje, ale jinak nic. Podobný je to u Vidláka, který si hraje na znalce zemědělství, bez toho aby o tom cokoliv věděl. Má jenom nějakou větší zahradu, kde si na to hraje. Když vezli hnůj před vládu, tak si museli půjčit malý přívěs za auto, ty jo to je zemědělec!
Turek je nastrčená figurka ve dvou firmách na auta, nic z toho reálně nedělá nebo nevlastní. K té zaplacené formuli se dostal, protože mu to zaplatil jeho sugar daddy. Dost by se asi nabízelo napsat, že využil své schopnosti nasávání benzínu do kanistru, aby byl oblíbený. Nevím jak je to teď. Ale on ani nevlastnil ještě nedávno ta auta, se kterými se prezentoval. 
Ano, má rád velký a starý silný auta. Já taky. Ten jeho Mercedes je cool. Taky mám velký Mercedes a jednou si chci koupit hranaté Géčko, klidně starý. Nejlepší auto, co kdy kdo vyrobil. 
V životě jsem Turka neslyšel komentovat auta, abych si řekl, že je expert. Vždycky to bylo na úrovni přečetl jsem si wiki. Asi jako když něco dělá Stejk. 

Jinak Formule 4 je ekvivalent manažerské extraligy boxu. Dá se najít videa mraků lidí, co si to zaplatili a jedou to poprvé. Většinou to je jeden závod nebo pár. Kdo si jich zaplatí hodně, je pak docela vysoko v žebříčku i když se moc neumisťuje. V podstatě veřejně  podobný jako když si Jaromír Soukup kupoval zápasy a tituly. I když box fakt miloval, sponzoroval slušnou stáj a platil prodělečný boxerský klub, i když to byl dement lvl Turek, nemyslím si, že Turek něco udělal pro mladé jezdce. 

Jo a ještě jeden point. Kdysi jsem se snažil trochu proniknout do těch jeho zapperů, kolik jich prodal a tak. A.... mám pro to jenom pár důkazů a náznaků, ale je to jenom pračka na peníze. Pravděpodobně pro Chlada. 
939057
Ale vždyť on podobně komentuje i ty auta, kterým taky moc nerozumí. Má pár hesel, které opakuje, ale jinak nic. Podobný je to u Vidláka, který si hraje na znalce zemědělství, bez toho aby o tom cokoliv věděl. Má jenom nějakou větší zahradu, kde si na to hraje. Když vezli hnůj před vládu, tak si museli půjčit malý přívěs za auto, ty jo to je zemědělec! Turek je nastrčená figurka ve dvou firmách na auta, nic z toho reálně nedělá nebo nevlastní. K té zaplacené formuli se dostal, protože mu to zaplatil jeho sugar daddy. Dost by se asi nabízelo napsat, že využil své schopnosti nasávání benzínu do kanistru, aby byl oblíbený. Nevím jak je to teď. Ale on ani nevlastnil ještě nedávno ta auta, se kterými se prezentoval.  Ano, má rád velký a starý silný auta. Já taky. Ten jeho Mercedes je cool. Taky mám velký Mercedes a jednou si chci koupit hranaté Géčko, klidně starý. Nejlepší auto, co kdy kdo vyrobil.  V životě jsem Turka neslyšel komentovat auta, abych si řekl, že je expert. Vždycky to bylo na úrovni přečetl jsem si wiki. Asi jako když něco dělá Stejk.  Jinak Formule 4 je ekvivalent manažerské extraligy boxu. Dá se najít videa mraků lidí, co si to zaplatili a jedou to poprvé. Většinou to je jeden závod nebo pár. Kdo si jich zaplatí hodně, je pak docela vysoko v žebříčku i když se moc neumisťuje. V podstatě veřejně  podobný jako když si Jaromír Soukup kupoval zápasy a tituly. I když box fakt miloval, sponzoroval slušnou stáj a platil prodělečný boxerský klub, i když to byl dement lvl Turek, nemyslím si, že Turek něco udělal pro mladé jezdce.  Jo a ještě jeden point. Kdysi jsem se snažil trochu proniknout do těch jeho zapperů, kolik jich prodal a tak. A.... mám pro to jenom pár důkazů a náznaků, ale je to jenom pračka na peníze. Pravděpodobně pro Chlada. 
939041
5 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Demonic8
 Holt Futbal už asi nie je čo býval...:D
Čo mi pripomína nevie niekto kedy bude mať Procházka ďalší zápas? 
939050
 Holt Futbal už asi nie je čo býval...*:D* Čo mi pripomína nevie niekto kedy bude mať Procházka ďalší zápas? 
939049
0 0
reagovat
Vy si teda umíte vybírat témata. Z víry přejdete na politiku a jeje. :D
939049
Vy si teda umíte vybírat témata. Z víry přejdete na politiku a jeje. *:D*
2 0
reagují: AndyKaufman, Tyller
reagovat
Já se sním shodnu třeba co se aut týče, a nemyslím green deal, ale jaký auta máme rádi, technický věci, vjemy z těch aut. Sledoval jsem ho, dokud nevlezl do té politiky, tam se to všechno pokazilo a zjistil jsem, že už mi jako člověk nemá co dát :D
A myslím, že DarkSith to myslel obdobně :)
939041
Já se sním shodnu třeba co se aut týče, a nemyslím green deal, ale jaký auta máme rádi, technický věci, vjemy z těch aut. Sledoval jsem ho, dokud nevlezl do té politiky, tam se to všechno pokazilo a zjistil jsem, že už mi jako člověk nemá co dát *:D* A myslím, že DarkSith to myslel obdobně *:)*
939037
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
On green dealu nepotřebuje rozumět, protože mu nerozumí jeho voliči - oni prostě jen ví že jim někdo chce sebrat auta a zdražuje se elektřina, a ejhle tady je strana která si říká Motoristé a ten krychlič na jejích planátech má auta tak rád že jezdí jak hovado a krade benzín, takže je to pro ně - kteří jsou na svých stárnoucích autech často ekonomicky závislí - jasná volba.

Snipsey dole píše "Tak obecne, politik by snad mel byt v prve rade slusny. S moralnimi zasadami." - tohle je všechno, jen ne obecné. To platí jako podstatné  měřítko pro nás (některé z nás tedy asi), ale pro mainstreamového voliče je to evidentně hodně nízko na žebříčku priorit, tomu u nás naopak nějaká ta míra hulvátství a ignorantství spíš imponuje. Jinak by tu tolik let na různých postech nevládl Zeman.
939039
On green dealu nepotřebuje rozumět, protože mu nerozumí jeho voliči - oni prostě jen ví že jim někdo chce sebrat auta a zdražuje se elektřina, a ejhle tady je strana která si říká Motoristé a ten krychlič na jejích planátech má auta tak rád že jezdí jak hovado a krade benzín, takže je to pro ně - kteří jsou na svých stárnoucích autech často ekonomicky závislí - jasná volba. Snipsey dole píše "Tak obecne, politik by snad mel byt v prve rade slusny. S moralnimi zasadami." - tohle je všechno, jen ne obecné. To platí jako podstatné  měřítko pro nás (některé z nás tedy asi), ale pro mainstreamového voliče je to evidentně hodně nízko na žebříčku priorit, tomu u nás naopak nějaká ta míra hulvátství a ignorantství spíš imponuje. Jinak by tu tolik let na různých postech nevládl Zeman.
939037
8 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: DarkSith
V jakých tématech se s ním shodneš? Vždyť on ani žádná témata nemá. Jenom náhodně hlásí eeeeeeee grýn dýl eeeeeee migranti eeeeeee eurobolševici eeeee Ukrajina. 

Takže Green Dealu nerozumí natolik, že ani neví jak to je. Na migrantech je naše ekonomika závislá a bude ještě víc. A s eurobolševiky bojuje přímo u zdroje v Bruselu tak, že hlasuje ve výhradné shodě se skutečnými bolševiky. 
939037
V jakých tématech se s ním shodneš? Vždyť on ani žádná témata nemá. Jenom náhodně hlásí eeeeeeee grýn dýl eeeeeee migranti eeeeeee eurobolševici eeeee Ukrajina.  Takže Green Dealu nerozumí natolik, že ani neví jak to je. Na migrantech je naše ekonomika závislá a bude ještě víc. A s eurobolševiky bojuje přímo u zdroje v Bruselu tak, že hlasuje ve výhradné shodě se skutečnými bolševiky. 
939031
9 0
reagují: esmo, HAL
reagovat
Tak obecne, politik by snad mel byt v prve rade slusny. S moralnimi zasadami. Chapu, ze jsem idealista, protoze vysoka hra pritahuje hlavne narcisticka hovada, takze je malokdy z ceho brat. Ale ja nikdy nevhodim listek hulvatovi, protoze takove chovani se nema normalizovat. Pomohl by ten clovek z fleku babicce pres cestu? To jsou vlastnosti, ktere se maji vyzdvihovat. Ne pres ten prechod projet stovkou...
939036
Tak obecne, politik by snad mel byt v prve rade slusny. S moralnimi zasadami. Chapu, ze jsem idealista, protoze vysoka hra pritahuje hlavne narcisticka hovada, takze je malokdy z ceho brat. Ale ja nikdy nevhodim listek hulvatovi, protoze takove chovani se nema normalizovat. Pomohl by ten clovek z fleku babicce pres cestu? To jsou vlastnosti, ktere se maji vyzdvihovat. Ne pres ten prechod projet stovkou...
9 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Je to Motorista. Jak se říká "Kdo chce zapalovat, musí sám hořet".
Lidé, kteří ho nemají rádi by mu rychlou jízdu měli schvalovat, protože při ní hrozí větší riziko fatálních následků při nehodě. (cynická ironie) :D 

Jo chová se jako kokot. Na straně druhé jsou témata, ve kterých se s ním shodnu a naopak v jiných zase ne. 8)
939031
Je to Motorista. Jak se říká "Kdo chce zapalovat, musí sám hořet". Lidé, kteří ho nemají rádi by mu rychlou jízdu měli schvalovat, protože při ní hrozí větší riziko fatálních následků při nehodě. (cynická ironie) *:D*  Jo chová se jako kokot. Na straně druhé jsou témata, ve kterých se s ním shodnu a naopak v jiných zase ne. *8)*
938949
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist