Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2481 - 2500 Napsat příspěvek
reaguje na: speta.jr
950806
[url=https://www.youtube.com/watch?v=0SNPIsu8edQ&ab_channel=MineTomaDejv]Co myslíš?[/url] 
950804
3 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Domluvil jsi tam už konečně koupi Warnerů? 
950805
Domluvil jsi tam už konečně koupi Warnerů? 
950795
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ty se asi na MZ live nedivas co?
950804
Ty se asi na MZ live nedivas co?
950795
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
Zdravím všechny. Jsem zpátky doma z Filmovky. Moc jsem si to tam užil, s Rimsym jsem se potkal na jeho filmově psychologické přednášce, která byla full house. Bylo pro mě překvapením, že je Rimsy psycholog a že má malého synka. 

A potkal jsem tam jednoho MZáka - pytlika. Filmovka sbližuje. :) 

Už se mi po vás regulérně stýskalo. Tak... jsem se vrátil. 
950795
Zdravím všechny. Jsem zpátky doma z Filmovky. Moc jsem si to tam užil, s Rimsym jsem se potkal na jeho filmově psychologické přednášce, která byla full house. Bylo pro mě překvapením, že je Rimsy psycholog a že má malého synka.  A potkal jsem tam jednoho MZáka - pytlika. Filmovka sbližuje. *:)*  Už se mi po vás regulérně stýskalo. [url=https://www.youtube.com/watch?v=eMWnDC__o4s&ab_channel=EgalmothOfGondolin01]Tak... jsem se vrátil.[/url] 
11 0
reagují: AndyKaufman, speta.jr
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Kdybych to produkoval, tak tomu udělám brutální promo vedle kterého by byl Vémola vs. Végh lokální zábava. 

Pak bych je spolu nechal potichu souhlasit. 
950754
Kdybych to produkoval, tak tomu udělám brutální promo vedle kterého by byl Vémola vs. Végh lokální zábava.  Pak bych je spolu nechal potichu souhlasit. 
950751
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Rad bych Tomáše viděl jako hosta v MZ Live, to mi neříkej,že by byl takový problém ho tam dostat 😀v interakci s Doodem by rubrika Novej & Starej dostala větší rozměr 
950751
Rad bych Tomáše viděl jako hosta v MZ Live, to mi neříkej,že by byl takový problém ho tam dostat 😀v interakci s Doodem by rubrika Novej & Starej dostala větší rozměr 
950709
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

MusicZone

All samples cleared. Amatérsky remasterováno a album je hotovo.

link

Enjoy.
950745
All samples cleared. Amatérsky remasterováno a album je hotovo. https://open.spotify.com/album/0UNMDo6XcBn15uNKRcbKU4?si=dk-hHnRHQNKZn3jgGdUxeg Enjoy.
MusicZone
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Z toho by byl skvělý článek do refrsheru.
950727
Z toho by byl skvělý článek do refrsheru.
950720
0 0
reagovat

Pojďme se nedržet u země.

Co takhle round table jak dělá Hollywood Reporter?
do_od, Baldynský, všechny Fukovy čivavy, doktor Sedláček, Mirka Spáčilová, moderuje Marek Eben.

Přestávkový program: Jokolova patnáctiminutovka - aneb jak říct vše, ale nic. 
950721
Co takhle round table jak dělá Hollywood Reporter? do_od, Baldynský, všechny Fukovy čivavy, doktor Sedláček, Mirka Spáčilová, moderuje Marek Eben. Přestávkový program: Jokolova patnáctiminutovka - aneb jak říct vše, ale nic. 
Pojďme se nedržet u země.
950709
5 0
reagovat
Leda když budou v železné kleci a bude je moderovat Tina Turner. 
950720
Leda když budou v železné kleci a bude je moderovat Tina Turner. 
950709
2 0
reagovat
Hrozně bych si přál podcast, kde bude Baldynský a do_od.
950709
Hrozně bych si přál podcast, kde bude Baldynský a do_od.
9 0
reagují: kristian.nguyen, Aima, HAL
reagovat
Illča je taky spokojená
950683
Illča je taky spokojená
950682
0 0
reagovat
950682
[url=https://ibb.co/TMsFp2Wr]To je borec [/url]
1 0
reagovat

Diskova kronika

Laura Dahlmeierova. 31 let...Po tech vcerejsich zpravach se to asi dalo bohuzel cekat.
950651
Laura Dahlmeierova. 31 let...Po tech vcerejsich zpravach se to asi dalo bohuzel cekat.
Diskova kronika
2 0
reagovat

Musiczone

950646
[url=https://www.youtube.com/watch?v=Pfi8iX3Y938]How The Offspring "Sold Out" *:+*[/url]
Musiczone
1 0
reagovat
reaguje na: fabec
Mohl jsi zareagovat: 

"Ježkovy oči! " 

"Ano, mimo jiné!"
950642
Mohl jsi zareagovat:  "Ježkovy oči! "  "Ano, mimo jiné!"
950632
2 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Na Italske rizoto jsem jeste nemel tu cest:D A v menu za 139Kc jsem ho ani nevekal:D Vystacim si s klasickym domestikovanym, ale v suche variante:D
950641
Na Italske rizoto jsem jeste nemel tu cest*:D* A v menu za 139Kc jsem ho ani nevekal*:D* Vystacim si s klasickym domestikovanym, ale v suche variante*:D*
950637
1 0
reagovat
Jestli to bylo české rizoto, tak to imo byla jen blbá příprava, kdy jim maso pustilo hodně šťávy, tak ji nechtěli vyhodit, ale zdálo se jim hloupé ten výpek zamíchat do té rýže. No budiž, estetično v tahu, ale asi to mohlo být poživatelné.
My když děláme "co dům dal" zeleninovou směs (aka nikdy bych tomu neřekl rizoto, ale ok), tak ten výpek taky do rýže zamícháváme a restujeme na pánvi. Když ho není moc, rýže i další zelenina ho většinou pojme a zbytek se vydusí.
Jestli to bylo italské rizoto, pak to muselá být pěkná šlichtička. To se sice dusí ve vývaru až do kašovité konzistence, ale přelít tohle ještě výpekem... No, to musí být teda vážně "mňamka".
950637
Jestli to bylo české rizoto, tak to imo byla jen blbá příprava, kdy jim maso pustilo hodně šťávy, tak ji nechtěli vyhodit, ale zdálo se jim hloupé ten výpek zamíchat do té rýže. No budiž, estetično v tahu, ale asi to mohlo být poživatelné. My když děláme "co dům dal" zeleninovou směs (aka nikdy bych tomu neřekl rizoto, ale ok), tak ten výpek taky do rýže zamícháváme a restujeme na pánvi. Když ho není moc, rýže i další zelenina ho většinou pojme a zbytek se vydusí. Jestli to bylo italské rizoto, pak to muselá být pěkná šlichtička. To se sice dusí ve vývaru až do kašovité konzistence, ale přelít tohle ještě výpekem... No, to musí být teda vážně "mňamka".
950632
3 0
reagují: fabec
reagovat
Rybí lečo mi zní jako kapr s kolínkama, když jsme si dělali srandu z tehdejší firemní jídelny.
950636
Rybí lečo mi zní jako kapr s kolínkama, když jsme si dělali srandu z tehdejší firemní jídelny.
950632
2 0
reagovat
reaguje na: Tyller
Spis nejakej vypek od masa
950635
Spis nejakej vypek od masa
950634
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se