Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2461 - 2480 Napsat příspěvek
reaguje na: Leefko
Takže vida, máme prakticky podobný vkus. Což je jenom dobře. :+

Eda Wooda a Sweeneyho Todda jsem si dal dvakrát. I když jde o dva naprosto odlišné filmy, oba jsem si nesmírně užil. Víc ale asi Sweeneho, protože mi sedly ty písničky a celková ponurost. Ian Nathan byl naprosto fantastický a bylo na něm vidět, jak si úvody a obě přednášky o Burtonovi užívá. 

Jinak tohle byla moje už třináctá Filmovka v řadě a pořád mě baví. Jsem už o třináct let starší, ale samotná Filmovka naštěstí nestárne a pořád přitahuje mladé lidi. Pořád má co nabídnout - hlavně onu nezaměnitelnou atmosféru. :)

A příště mě můžeš klidně pozdravit, v reálu jsem úplně jinej člověk, než jak působím online. :)
950851
Takže vida, máme prakticky podobný vkus. Což je jenom dobře. *:+* Eda Wooda a Sweeneyho Todda jsem si dal dvakrát. I když jde o dva naprosto odlišné filmy, oba jsem si nesmírně užil. Víc ale asi Sweeneho, protože mi sedly ty písničky a celková ponurost. Ian Nathan byl naprosto fantastický a bylo na něm vidět, jak si úvody a obě přednášky o Burtonovi užívá.  Jinak tohle byla moje už třináctá Filmovka v řadě a pořád mě baví. Jsem už o třináct let starší, ale samotná Filmovka naštěstí nestárne a pořád přitahuje mladé lidi. Pořád má co nabídnout - hlavně onu nezaměnitelnou atmosféru. *:)* A příště mě můžeš klidně pozdravit, v reálu jsem úplně jinej člověk, než jak působím online. *:)*
950819
4 0
reagují: Leefko
reagovat
link
proč tohle sakra sleduje moviezone na instagramu:D:D
950850
https://www.instagram.com/reel/DKzLLqbsxMo/?igsh=MXhxYnFzZ3I1bHVvYw== proč tohle sakra sleduje moviezone na instagramu*:D**:D*
1 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
Ja mel oba dily od Burtona jako pohadku. Ten prvni v necelych trech letech, jeste jsem ani poradne neartikuloval, a dvojku o par mesicu pozdeji, kdyz se objevila v pujcovne. Spis me fascinuji ty dotazy tady "memu diteti je 8... nebude se bat u "random rodinnej cgickovej blockbuster". ?)?)
950833
Ja mel oba dily od Burtona jako pohadku. Ten prvni v necelych trech letech, jeste jsem ani poradne neartikuloval, a dvojku o par mesicu pozdeji, kdyz se objevila v pujcovne. Spis me fascinuji ty dotazy tady "memu diteti je 8... nebude se bat u "random rodinnej cgickovej blockbuster". *?)**?)*
9 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Disketa1
Batman se vrací jsem také viděl jako děcko v televizi a bylo to super. Bavilo mě to víc než první díl. 😉
950829
Batman se vrací jsem také viděl jako děcko v televizi a bylo to super. Bavilo mě to víc než první díl. 😉
950812
3 0
reagovat
"Na Batman se vrací přišlo mnoho rodičů s malými dítkami. Tito rodiče byli stejně bláhoví jako Warneři, když dali Burtonovi absolutní tvůrčí svobodu. "

Tak to prrr! Batman se vrací som videl keď som mal päť rokov a ten film spolu s animovaným Spidermanom z 90s vytvoril moju lásku k superhrdinskému žánru ako takému! Brať na to deti nie je nič bláhového! :D 
950824
[i]"Na Batman se vrací přišlo mnoho rodičů s malými dítkami. Tito rodiče byli stejně bláhoví jako Warneři, když dali Burtonovi absolutní tvůrčí svobodu. " [/i]Tak to prrr! Batman se vrací som videl keď som mal päť rokov a ten film spolu s animovaným Spidermanom z 90s vytvoril moju lásku k superhrdinskému žánru ako takému! Brať na to deti nie je nič bláhového! :D 
950812
4 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Jdu na to, chvilku jsem si na to zvykal, ale teď je to po MZ Live muj nejoblíbenější podcast.
950821
Jdu na to, chvilku jsem si na to zvykal, ale teď je to po MZ Live muj nejoblíbenější podcast.
950818
0 0
reagovat
Tyvole, tak to jsme měli skoro totožný program :D samozřejmě většina těch věcí byla dvakrát, ale fakt si tu docela přesně vyjmenoval můj program, dokonce i na Nathanově přednášce o "burtovštině" jsem byl...
Co ti sedlo nejvíc? Mě třeba naprosto ohromil jak Sweeney Todd, tak Ed Wood, což byly obojí naprosto famózní filmy...
950819
Tyvole, tak to jsme měli skoro totožný program *:D* samozřejmě většina těch věcí byla dvakrát, ale fakt si tu docela přesně vyjmenoval můj program, dokonce i na Nathanově přednášce o "burtovštině" jsem byl... Co ti sedlo nejvíc? Mě třeba naprosto ohromil jak [i]Sweeney Todd[/i], tak [i]Ed Wood[/i], což byly obojí naprosto famózní filmy...
950812
2 0
reagují: Disketa1
reagovat

Novej a starej live

Nejvtipnejsi dil! :D:D:D na vasich podcastovych platformach.
950818
Nejvtipnejsi dil! *:D**:D**:D* na vasich podcastovych platformach.
Novej a starej live
1 0
reagovat
Příště se tam třeba potkáme:+
950817
Příště se tam třeba potkáme*:+*
950815
0 0
reagovat
Mám ještě jednu pěknou historku. Hned první den mě cestou u Hvězdy pozdravili dva asi dvacetiletí kluci, že se se mnou chtějí vyfotit. Já na to, proč zrovna já, a oni, že vypadám přesně jak McLovin. Ptám se jich: "Vy znáte Superbad?" :o A ještě mi vykali, takže jsem je musel poprosit, aby mi tykali, protože vykání od mladých lidí je mi nepříjemné. 

Dokonce jsem se tam seznámi i s jednou rodinkou - tatínek, maminka a čtrnáctiletý kluk, jehož rodiče vzali úplně v pohodě na Sweenyho Todda. Musím říct, že oba jsme si ten báječný muzikál užili - za mě jeden z nejlepších filmů Tima Burtona. :+
950815
Mám ještě jednu pěknou historku. Hned první den mě cestou u Hvězdy pozdravili dva asi dvacetiletí kluci, že se se mnou chtějí vyfotit. Já na to, proč zrovna já, a oni, že vypadám přesně jak McLovin. Ptám se jich: "Vy znáte Superbad?" *:o* A ještě mi vykali, takže jsem je musel poprosit, aby mi tykali, protože vykání od mladých lidí je mi nepříjemné.  Dokonce jsem se tam seznámi i s jednou rodinkou - tatínek, maminka a čtrnáctiletý kluk, jehož rodiče vzali úplně v pohodě na Sweenyho Todda. Musím říct, že oba jsme si ten báječný muzikál užili - za mě jeden z nejlepších filmů Tima Burtona. *:+*
8 0
reagují: Vetrelec_v_tepl
reagovat
reaguje na: studo
Každý měsíc fakt ne, spánkový deficit byl poměrně velký. :D
950813
Každý měsíc fakt ne, spánkový deficit byl poměrně velký. *:D*
950809
0 0
reagovat
reaguje na: studo
Jako jo, jsem na Filmovce velmi šťastný, i když její průběh je jiný, než jak jsem si představoval na začátku. Původně jsem plánoval celou sekci Michaela Powella a Emerika  Pressburgera. Místo toho jsem nakonec skončil u Tima Burtona, přičemž Eda Wooda a Sweenyho Todda jsem viděl dokonce dvakrát. Projekce jsem si užíval, ani jednou jsem nebyl zklamaný. Od MP a EP jsem tak nakonec viděl pouze Červené střevíčky a Otázku života a smrti, od samotného MP navíc po letech opět Šmíráka. O Timu Burtonovi byly rovnou hned dvě přednášky a obě jsem si užil s velkou parádou. Většinu jeho filmů jsem neviděl a to, že jsem je poprvé viděl na plátně, bylo pro mě o to větší překvapení. 

Na Batman se vrací přišlo mnoho rodičů s malými dítkami. Tito rodiče byli stejně bláhoví jako Warneři, když dali Burtonovi absolutní tvůrčí svobodu. :D Batman se vrací je nejlepší batmanovský film vůbec a já si ho na plátně užíval. :+

Rád vzpomínám na mou úplně první projekci Coppolovy Apokalypsy. Nikdy předtím jsem ji neviděl a o to více jsem si ji užil. Stejně jako Spielbergovy Čelisti a Piknik na Hanging Rock.
950812
Jako jo, jsem na Filmovce velmi šťastný, i když její průběh je jiný, než jak jsem si představoval na začátku. Původně jsem plánoval celou sekci Michaela Powella a Emerika  Pressburgera. Místo toho jsem nakonec skončil u Tima Burtona, přičemž Eda Wooda a Sweenyho Todda jsem viděl dokonce dvakrát. Projekce jsem si užíval, ani jednou jsem nebyl zklamaný. Od MP a EP jsem tak nakonec viděl pouze Červené střevíčky a Otázku života a smrti, od samotného MP navíc po letech opět Šmíráka. O Timu Burtonovi byly rovnou hned dvě přednášky a obě jsem si užil s velkou parádou. Většinu jeho filmů jsem neviděl a to, že jsem je poprvé viděl na plátně, bylo pro mě o to větší překvapení.  Na Batman se vrací přišlo mnoho rodičů s malými dítkami. Tito rodiče byli stejně bláhoví jako Warneři, když dali Burtonovi absolutní tvůrčí svobodu. *:D* Batman se vrací je nejlepší batmanovský film vůbec a já si ho na plátně užíval. *:+* Rád vzpomínám na mou úplně první projekci Coppolovy Apokalypsy. Nikdy předtím jsem ji neviděl a o to více jsem si ji užil. Stejně jako Spielbergovy Čelisti a Piknik na Hanging Rock.
950809
10 0
reagovat
diskovi treba tie filmovky kazdy mesiac, lebo po nich ma dobru naladu a aj sa snazi byt legit vtipny :+
950809
diskovi treba tie filmovky kazdy mesiac, lebo po nich ma dobru naladu a aj sa snazi byt legit vtipny *:+*
8 0
reagují: Disketa1, Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Kašlat na Warnery.
Díváme se na 28 let poté a žena:
"Ten kluk by byl super Atreus v seriálu God of War"
Disku, kup prosím Amazon a obsaď ho, děkuji!
950808
Kašlat na Warnery. Díváme se na 28 let poté a žena: "Ten kluk by byl super Atreus v seriálu God of War" Disku, kup prosím Amazon a obsaď ho, děkuji!
950805
2 0
reagovat
Letos jsem Filmovku vynechal, anticinefilsky jsem dal přednost dovolené s rodinou... a to tam byly letos tak hezké půlnočky, loni jsem je tam s Jirkou Flíglem natěšeně rozebíral :(
Tak snad příště.
950807
Letos jsem Filmovku vynechal, anticinefilsky jsem dal přednost dovolené s rodinou... a to tam byly letos tak hezké půlnočky, loni jsem je tam s Jirkou Flíglem natěšeně rozebíral :( Tak snad příště.
1 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
950806
[url=https://www.youtube.com/watch?v=0SNPIsu8edQ&ab_channel=MineTomaDejv]Co myslíš?[/url] 
950804
3 0
reagovat
Domluvil jsi tam už konečně koupi Warnerů? 
950805
Domluvil jsi tam už konečně koupi Warnerů? 
950795
1 0
reagovat
Ty se asi na MZ live nedivas co?
950804
Ty se asi na MZ live nedivas co?
950795
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
Zdravím všechny. Jsem zpátky doma z Filmovky. Moc jsem si to tam užil, s Rimsym jsem se potkal na jeho filmově psychologické přednášce, která byla full house. Bylo pro mě překvapením, že je Rimsy psycholog a že má malého synka. 

A potkal jsem tam jednoho MZáka - pytlika. Filmovka sbližuje. :) 

Už se mi po vás regulérně stýskalo. Tak... jsem se vrátil. 
950795
Zdravím všechny. Jsem zpátky doma z Filmovky. Moc jsem si to tam užil, s Rimsym jsem se potkal na jeho filmově psychologické přednášce, která byla full house. Bylo pro mě překvapením, že je Rimsy psycholog a že má malého synka.  A potkal jsem tam jednoho MZáka - pytlika. Filmovka sbližuje. *:)*  Už se mi po vás regulérně stýskalo. [url=https://www.youtube.com/watch?v=eMWnDC__o4s&ab_channel=EgalmothOfGondolin01]Tak... jsem se vrátil.[/url] 
11 0
reagují: AndyKaufman, speta.jr
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Kdybych to produkoval, tak tomu udělám brutální promo vedle kterého by byl Vémola vs. Végh lokální zábava. 

Pak bych je spolu nechal potichu souhlasit. 
950754
Kdybych to produkoval, tak tomu udělám brutální promo vedle kterého by byl Vémola vs. Végh lokální zábava.  Pak bych je spolu nechal potichu souhlasit. 
950751
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se