Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2461 - 2480 Napsat příspěvek

Musiczone

Já bych se ještě vrátil k tomu spetově.jr příspěvku. O mladém Van Halenovi jsem neměl tušení, trochu jsem jeho věci včera a dnes poslouchal a docela mě to chytlo. :+
940580
Já bych se ještě vrátil k tomu spetově.jr příspěvku. O mladém Van Halenovi jsem neměl tušení, trochu jsem jeho věci včera a dnes poslouchal a docela mě to chytlo. *:+*
Musiczone
4 0
reagují: speta.jr
reagovat

Musiczone

Někdy mě až udivuje, co mi youtube dokáže doporučit. Netuším jak jsem se k tomu dostal, ale zní to hodně dobře.
Původně jsem si myslel, že to je nějaké anime a pak jsem zjistil, že to je reálná skupina Rondò Veneziano
940578
Někdy mě až udivuje, co mi youtube dokáže doporučit. Netuším jak jsem se k tomu dostal, ale zní to hodně dobře. Původně jsem si myslel, že to je nějaké [url=https://youtu.be/Y4FrnrD7jCA?si=BKWIv8s9Wa3zcHZO]anime[/url] a pak jsem zjistil, že to je reálná skupina [url=https://youtu.be/mRGxL0_o2ko?si=enMs9MDDZuJQmx5m]Rondò Veneziano[/url]. 
Musiczone
0 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
"Starý jak Metuzalém" ode dneška nahrazuji "starý jak Pomerance"
940534
"Starý jak Metuzalém" ode dneška nahrazuji "starý jak Pomerance"
940525
2 0
reagovat
reaguje na: holub109
Nahradit někoho z Brna nebývá vždy snadné. Uvidíme, kdo bude nástupcem. 
940532
Nahradit někoho z Brna nebývá vždy snadné. Uvidíme, kdo bude nástupcem. 
940527
0 0
reagovat
reaguje na: holub109
Nikdo snad nečekal nic jinýho.
#byeFelicia
940530
Nikdo snad nečekal nic jinýho. #byeFelicia
940527
0 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Niekde nete som čítal že najstarší klient VšZP má niečo cez 158 rokov a poisťovňa by si mala spraviť audit že koľko "kostlivcov" má v evidencii. Tiež ma v tom momente napadlo že by to bol fajn vtip do Highlandera.  
940528
Niekde nete som čítal že najstarší klient VšZP má niečo cez 158 rokov a poisťovňa by si mala spraviť audit že koľko "kostlivcov" má v evidencii. Tiež ma v tom momente napadlo že by to bol fajn vtip do Highlandera.  
940525
2 0
reagovat
Ředitel ČT Souček byl odvolán :D
940527
Ředitel ČT Souček byl odvolán *:D*
5 0
reagují: Disketa1, verbst
reagovat
Díky čsfd jsem dnes zjistil, že se ten věk nejstarších lidí světa neustále posouvá. Škoda, že to nedopadlo, mohl to být v nové verzi Highlander.
940525
Díky čsfd jsem dnes zjistil, že se ten věk nejstarších lidí světa neustále [url=https://www.csfd.cz/tvurce/933127-bernard-pomerance/biografie/]posouvá[/url]. Škoda, že to nedopadlo, mohl to být v nové verzi Highlander.
2 0
reagují: Leefko, Tyller
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Moje babička neví, jak si teď bude volat s kamarádkou z Kanady.
RIP
940518
Moje babička neví, jak si teď bude volat s kamarádkou z Kanady. RIP
940504
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Používal jsem ho 16 let pri praci, na mobilu to zralo neskutecne baterku (chvili jsem pouzival i indickou lite nahradu) ale na kompu cajk. Teamsu trvalo dost dlouho nez dosahl stejne urovne (nekdy minuly rok teprve).
940508
Používal jsem ho 16 let pri praci, na mobilu to zralo neskutecne baterku (chvili jsem pouzival i indickou lite nahradu) ale na kompu cajk. Teamsu trvalo dost dlouho nez dosahl stejne urovne (nekdy minuly rok teprve).
940504
2 0
reagovat

Disková kronika

Skype...
Použil jsem ho tak 3x a vždycky se sekal...
940504
Skype... Použil jsem ho tak 3x a vždycky se sekal...
Disková kronika
10 0
reagují: esmo, speta.jr
reagovat

Darth Ficer

Uz mi dava zmysel to zazracne Ficove vyliecenie po atentate link
On je totiz Sith Lord link
940499
Uz mi dava zmysel to zazracne Ficove vyliecenie po atentate [url=https://img.projektn.sk/wp-static/2025/05/49473295612607171120792532932163122444947373n-e1746439541381.jpg]link[/url] On je totiz Sith Lord [url=https://youtu.be/7MPBf6GEDYs?si=mW7oClvfVcr6Gdkp&t=1105]link[/url]
Darth Ficer
3 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Já všechny jeho Truth social posty čtu hlasem toho Číňana jak ho imituje.
940486
Já všechny jeho Truth social posty čtu hlasem toho Číňana jak ho imituje.
940475
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: speta.jr
Ty jo docela dobrý, sice to neni Tito and Tarantula, ale koukám že se Wolfgang van Halen, navzdory tomu že vypadá jak něco mezi Silent Bobem, Jackem Blackem a tím tlusťochem z Mistři Zastavárny, potatil😜 Jump
940485
Ty jo docela dobrý, sice to neni Tito and Tarantula, ale koukám že se Wolfgang van Halen, navzdory tomu že vypadá jak něco mezi Silent Bobem, Jackem Blackem a tím tlusťochem z Mistři Zastavárny, potatil😜 Jump
940478
0 0
reagovat

Pokracovani Od soumraku do usvitu...

Sinners jeste drandi kina a mame tu dalsi prispevek tentokrat primo od otce zakladatele (R.Rodriguez)... link
940478
Sinners jeste drandi kina a mame tu dalsi prispevek tentokrat primo od otce zakladatele (R.Rodriguez)... https://www.youtube.com/watch?v=7w7rAEnMXDI
Pokracovani Od soumraku do usvitu...
3 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
reaguje na: verbst
A pak na to někdo nasadí dabing nebo titulky a přidá mu 40 bodů IQ.
940476
A pak na to někdo nasadí dabing nebo titulky a přidá mu 40 bodů IQ.
940474
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Četl jsem to specifickým hlasem a specifickou dikcí, a jsem si dost jistý tím, že jsem to trefil
940475
Četl jsem to specifickým hlasem a specifickou dikcí, a jsem si dost jistý tím, že jsem to trefil
940474
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Guess who...

I guess I was supposed to be a movie maker. We're talking—we started with the movie making and will end. I mean, it—it represents something very strong, very powerful in terms of law and order. Our country needs law and order.  
Alcatraz is, uh, I would say, the ultimate, right? Alcatraz. Sing Sing and Alcatraz. Eh, the movies. But, uh, it's right now a museum, believe it or not, a lot of people go there. It housed the, uh, most violent criminals in the world, and nobody ever escaped.
One person almost got there. But they, as you know the story, they found his clothing rather badly ripped up. And, uh, it was a lot of shark bites, lot of, a lot of problems. Nobody's ever escaped from Alcatraz. And just represented something, uh, strong having to do with law and order.
We need law and order in this country. And so we're going to, uh, look at it. Some of the people up here are going to be working very hard on that. And, uh, we had a little conversation. I think it's going to be very interesting. We'll see if we can, uh, bring it back in large form, add a lot.
But I think it represents something. Right now it's, uh, a big hunk that sitting there rusting and rotting, uh, very, uh, you look at it, it's sort of a [unintelligible]. You saw that picture that was put out. It's sort of amazing.
But it sort of represents something that's both horrible and beautiful and strong and miserable. Weak. It's got a lot of, it's got a lot of qualities that are interesting. And I think they, they make a point. Okay.
940474
I guess I was supposed to be a movie maker. We're talking—we started with the movie making and will end. I mean, it—it represents something very strong, very powerful in terms of law and order. Our country needs law and order.   Alcatraz is, uh, I would say, the ultimate, right? Alcatraz. Sing Sing and Alcatraz. Eh, the movies. But, uh, it's right now a museum, believe it or not, a lot of people go there. It housed the, uh, most violent criminals in the world, and nobody ever escaped. One person almost got there. But they, as you know the story, they found his clothing rather badly ripped up. And, uh, it was a lot of shark bites, lot of, a lot of problems. Nobody's ever escaped from Alcatraz. And just represented something, uh, strong having to do with law and order. We need law and order in this country. And so we're going to, uh, look at it. Some of the people up here are going to be working very hard on that. And, uh, we had a little conversation. I think it's going to be very interesting. We'll see if we can, uh, bring it back in large form, add a lot. But I think it represents something. Right now it's, uh, a big hunk that sitting there rusting and rotting, uh, very, uh, you look at it, it's sort of a [unintelligible]. You saw that picture that was put out. It's sort of amazing. But it sort of represents something that's both horrible and beautiful and strong and miserable. Weak. It's got a lot of, it's got a lot of qualities that are interesting. And I think they, they make a point. Okay.
Guess who...
3 0
reagují: Memphis, Leefko
reagovat
reaguje na: SteKi
Pouzivam uz nejakou dobu ChatGPT a je to mnohem lepsi nez Gemini. Gemini je dost pozadu podle toho co jsem videl. Copilot taky nic moc.
940470
Pouzivam uz nejakou dobu ChatGPT a je to mnohem lepsi nez Gemini. Gemini je dost pozadu podle toho co jsem videl. Copilot taky nic moc.
939874
3 0
reagovat
reaguje na: pepo
To je velký "ak náhodou"... Kdo by to dělal? :D

*badum tss*
940469
To je velký "ak náhodou"... Kdo by to dělal? *:D* *badum tss*
940447
1 0
reagovat
Komentáře